Biztonsági kérdések

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Készítettem egy kis leírást hogy hogyan óvjuk meg az email fiókunkat a feltörések ellen.


  Biztosítsuk be magunkat és accountunkat Gmail levelező rendszerrel.
  Majdnem 100% biztos védelmet nyújt és a beállítása nagyon egyszerű.


  Helyreállítási lehetőségek megadása a fiókban.

  Igen bosszantó érzés, amikor az ember nem fér hozzá e-mailjeihez, dokumentumaihoz és fényképeihez. Ha biztos szeretne lenni abban, hogy gyorsan, egyszerűen és biztonságosan vissza tud jutni a fiókjába, adjon meg visszaállítási lehetőségeket. Kerüljön inkább néhány percbe most, mint sok-sok várakozással és félelemmel teli órába később. Az alábbiakban arra vonatkozó utasítások találhatók, hogy miként adhatók jelszó-visszaállítási lehetőségek fiókjához arra az esetre, ha nem tud belépni.
  A Google Fiókok jelszó-visszaállítási lehetőségei
  • Másodlagos e-mail cím
  • Telefonszám
  Ha nem fér hozzá fiókjához, a fiók-visszaállítási űrlap kitöltésével megpróbálhatja visszanyerni a hozzáférést.


  Biztonsági értesítések – beállítások.

  A Google SMS-ben és/vagy az elsődleges és helyreállítási címére e-mailben értesíti Önt a fiókjával kapcsolatos fontos változásokról, vagy amikor gyanús tevékenységet észlel. Ezzel biztosítjuk, hogy továbbra is egy lépéssel a hackerek előtt járjon.
  Például üzenetet kap arról, hogy megváltozott a jelszava, de nem Ön változtatta meg, vagy valaki megpróbált bejelentkezni a fiókjába. Azonnal értesítjük, és megadjuk a következő lépéseket, hogy a fiókját biztonságba helyezhesse.
  Ezek az értesítések fiókbiztonsági célokat szolgálnak, nem küldünk indokolatlan értesítéseket vagy spam üzeneteket.
  A Fiókbeállítási oldal Biztonság lapján megtalálja a biztonsági értesítések be- és kikapcsolásának lehetőségét.


  Kétlépcsős azonosítás.

  A fiókjába történő bejelentkezés egy kicsit másképp fog történni, mint eddig
  1. Jelszó megadása
  Amikor bejelentkezik a Google-ba, a megszokott módon meg kell adnia jelszavát.

  2. Ellenőrző kód megadása
  Ezután meg kell adnia azt a kódot, amelyet a rendszer SMS-ben, telefonhívással vagy mobilalkalmazásunkon keresztül juttat el Önnek.


  A bejelentkezés során beállíthatja, hogy a rendszer ne kérje többször kód megadását egy adott számítógépen. Ezután a számítógép csak a jelszót fogja kérni bejelentkezéskor.
  Ön továbbra is biztonságban lesz, mert ha Ön vagy egy másik személy megpróbál bejelentkezni a fiókjába egy másik számítógépről, a rendszer ellenőrző kódot fog kérni.

  A legtöbb ember csak egy védelmi vonallal – a jelszavával – védi a fiókját. A kétlépcsős azonosításnak köszönhetően, ha egy rosszfiú megpróbálja áttörni ezt a védelmi vonalat, szüksége lesz a telefonjára is a fiókba történő bejutáshoz.

  A kétlépcsős azonosítás segítségével fiókját megvédheti valamivel, amit Ön tud (a jelszava) és valamivel, ami Önnél van (a telefonja).

  Az ellenőrző kódokat speciálisan az Ön fiókjához készítjük, amikor szüksége van rájuk. A kódokat SMS-ben, telefonhívással vagy mobilalkalmazásunkon keresztül juttatjuk el Önnek. Minden kódot csak egyszer lehet felhasználni.

  by: Cassy (Boardadmin Darkorbit)
   
  Utoljára szerkesztett: 17.11.13
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása