Visszajelzés Bot használók és csalók

Kategória: 'Beszélgetés a játékról / visszajelzés', témanyitó: HU-Taurus, témanyitás ideje: 2.2.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum mestere

  Nem is ezzel van a baj még ha csak az lenne ott :D Végül is tényleg a játékos id-d ami amúgy nem lehetne publikus ott figyel, napra pontosan mikor váltottál esetleg nevet sőt az is hogy voltál e bannolva meg ha igen napra pontosan mikor. Ezeket is ügye nyilván a DO ranglistából szedi ki. Persze meg létezik a mikulás meg a húsvéti nyuszi is. :rolleyes: Maradjunk annyiban több sebből is vérzik az az oldal. ;) De mi kérünk elnézést, hogy megkérdőjeleztük az oldal "hitelességét".
   
 2. HΛЯMLΣSS

  HΛЯMLΣSS Fórum-zöldfülű

  Ahogy irtam az adatok nagy részét, tehát nem az összeset.
  A pár hónapja megjelent "Lassits pilóta" üzenet sem dísznek tűnt fel a főoldalon több helyen, az egyik ilyen pont a ranglista, nahát micsoda véletlen :D
  Az az igazság hogy az a néhány emberke aki például egy ilyen oldal mögött áll sokkal hozzáértőbb, mint a Bigpointnak dolgozó fejlesztők, ha még vannak egyáltalán
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 3. csaba238

  csaba238 Junior szaki


  Nem biztos, hogy igazad van, hogy 1,7 orát aludt naponta. Pl volt olyan velem, hogy a haverommal nyomtuk és meg lehet csinálni azt az ora mennyiséget. Tehát ha most születik egy gyereked szerintem már 4,5 évesen le pippál ott van anyu apu a fiadnak a anya akkor ott van még vagy úgy 4 tesó és na persze te. Nem nehéz mindenki játszik 4,5 orát és voálá meg is van. Mondjuk szerintem is van valami hogy a csávó vagy csaj használ valamit csak az a kérdés, hogy csinálnake valamit ellene??
   
 4. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  [​IMG]
  Ja, ő meg semmit nem aludt... és azt is meg lehet csinálni - csak közben már meg kellett volna halnia.
   
 5. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum mestere

  Egy újabb ban hullámot kérhetnénk ( bár nem értem mért nem rendszeres ) ? Mert már megint kezd elszaporodni a vonat. Meg ha lehet, akkor az ilyen a fentebb említett 168 órás " úriemberekkel " is lehetne valamit kezdeni. Köszi
   
 6. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója


  Ezen ne lepődj meg! Ukrán!
  Én az ilyet ahol csak tudom, lövöm (kérdés nélkül és nem érdekel, hogy saját megbízós)!
   
 7. Grincs

  Grincs Team Leader Team Darkorbit

  Sziasztok. Jónak tartom, hogy néhány játékosra felhívjátok a figyelmünk. Viszont azért nem tudok szó nélkül elmenni, amikor esetlegesen úgy érzitek, hogy a do alkalmazottak, vagy a teamnek köze van az adatok kiadásához, esetlegesen játszik más accountjával. Igaz az, hogy mindent látunk különböző formában, de pl. ez az oldal amit említetek sokkal többet mutat összesítésben, mint amit mi látunk. Személyes adatot, id számot, ip számot nem adunk ki. Ehhez jelenleg a teamben három embernek van rálátása. A Cm, Tl, és a BA rangokkal rendelkező teamtagoknak. Természetesen bárki írhat és felhívhatja a figyelmét Központunknak, valószínűleg többet tudnak mint mi. Csak tisztázni szerettem volna. Köszönöm, hogy írtok, és ezzel segítitek a munkánkat.
   
  Mislix és kicsifoxi27 kedveli ezt.
 8. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum mestere

  Köszönjük. Ez részben megnyugtató, másrészről kicsit " rémisztő " ha szabad így fogalmazni. Ha ti se látjátok ezeket az adatokat, akkor ők honnan szedik? :eek: Mert ezek alapján igen nagy gondok vannak adat "szivárgás" terén. :( Így akkor felmerül szerintem jogosan a játékosok részéről a kérdés, hogy a saját személyes adatok, meg ügye rendelésnél banki adatok stb... biztonságban vannak e egyáltalán. Én nem akarok vádolni / gyanúsítani senkit. Csak érdekelne, hogy akkor most mégis mi van. Tudtok erről esetleg valami megnyugtatóbb információval szolgálni? Mert azt megköszönném / megköszönnénk.
   
  .SpaceRangers. kedveli ezt.
 9. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Kedves Grincs!
  Elhiszem, hogy nem esik jól, ha a DO-tagok érintettségét firtatjuk, azonban a részünkről is érthető, hogy miért gondoljuk így.

  1) Aki régebbi játékos az tudja, hogy a szerverünkön az "OD" klán milyen nemzetiséghez tartozik és kik alkotják. Amikor még "élt" a szerver, rengeteg bajunk volt velük és lőttük őket, ahogy tudtuk. Ők azok, akik 22.000.000-s pajzsot és 1.5-2 millás sebzést tudtak produkálni. Azonban a szerver összefogott ellenük és így is sokszor kidaráltuk őket. Erre TS-en találkozót kértek és ŐK KÖZÖLTÉK, hogy értelmetlen jelentgetni őket, mert a supportjukon és a központban lévő lévő embereik mindent elintéznek.
  Ezt vagy elhisszük vagy nem!
  Az mellett azonban nehezen tudunk elmenni, hogy tényleg jelentettük őket, bemutattuk, hogy a csoportban látszik a 22 milliós pajzs, felvétel arról , hogy csoportos kijelölőjük van és még mi mindenük... ÉS SEMMI!
  Sőt, nézzük meg ma EU4 (GE5) szerverét!
  Az OD klán tagjai az élen, éjjel-nappal csalnak és még rád is írnak, hogy nono, baj lesz.

  2) És akkor még nem beszéltünk a németekről, az akkor éllovas klánról és azok tagjairól. Bemutatót kaptunk, mit tudnak a hajóik!!!
  Erre bárki akármekkora gombot varrhat, én annak hittem, amit láttam.
  Ők is TS-en mondták, küldjük el a feljelentésünket, maximum 1 napig lesz a hajó tiltva... és így is volt.

  Ezek után mit gondoljon az ember kb. 8 éve semmit nem csinál senki. Csalni lehet büntetlenül, és a programokat is használni.
  A fentebb mutatott ...HARKIV nevú játékos is állandóan koslatott utánam és mikor rám írt, hogy most is videózom leírtam neki, hogy igen, és nagyon jól látszik, hogy azonnal a nyakamon van pedig ez egy álcában lévő hajó.
  Valahogy "elfelejtette", de azonnal lekopott...

  Szóval, elnézést kérek, de én a gyakorlatban teljesen mást tapasztaltam játékosként.

  U.i.: Tisztelet a kivételnek!
   
  Utoljára szerkesztett: 30.5.23
  Vadász és kicsifoxi27 kedveli ezt.
 10. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Tisztelt Team!
  Ez a központnak szól!
  Nem tudom hová kellene írnom az alábbiakat, de gondolom jó lesz ide is visszajelzésként, mivel többször bejelentett bot- és segédprogram használókról van szó.
  Érintett csalók (ez nem kérdés): spacecrambler, desctruction

  A két csaló hónapok óta be van jelentve, hogy pofátlan módon használják az összes segédprogramot, ami forgalomban van.
  Délelőtt lelövögetem őket mikor botként működnek, délután pedig mikor belépnek a játékba ezzel fogadnak.

  [​IMG]

  A kérdéseim:
  1) Ez a DO célja, hogy ilyen alakok verjék a nyálukat a játékban?
  2) Ez hol játék így, mikor megengedik, hogy a chaten szitkozódjanak, mocskolódjanak és csaló programokat használva elrontsák a játékot - hozzáteszem, már elrontották rég?

  Szinte nem lehet olyan játékost találni, aki azonnal ki nem fogna álcában egy pusat plusz hajó, ami több mint 750-es sebességgel közlekedik. Én csak egy piros pontot látok feltűnni a kis térképen és már kaptam is 300-400k sebzést.

  3) Ez a cél, hogy nulla ügyességi képességgel nagypofájú köcsögöknek adjunk elsőbbséget, mellőzve a becsületesség, a tisztesség szabályait?
  Vonatbottal jönnek utánam és hiába az EMP, az álca amint az egyik lő, a másik is azonnal tüzel, majd a fentieket irkálják.

  4) A DO-nél ki az a vezető, akinek ez az értékrendje és nem engedi a régi tisztességes játékbeli működést?

  Szóval: Miért is engedhető meg ez a fajta stílus? Nem kellene csodálkozni az elégetetlen játékosok hangulatán és bizonygatni azt, hogy a DO "mindent megtesz" a tisztességes működésért.

  Ez hazugság, és ha a központ ezzel nem ért egyet, kérem bizonyítani az ellenkezőjét. Leírni, miért "nem veszik észre" a non-stop lövető, és működő usereket? Miért nem történik valós kitiltás? Miért nem veszik el ezeknek a játékosoknak az összes eszköze, hajója, uridiuma, ...stb?

  (A nyomozó "kollégámat" idézve: Ameddig valaki nem jelenti fel mindhárom hatóságnál, addig ez a cég azt csinál, amit akar. A feljelentés után pedig vakarózhat és a hatóságoknak kell bizonyítani mindent, nem a játékosoknak)

  Kezdek egyetérteni vele!
   
  Utoljára szerkesztett: 2.6.23
  Csülök[H] és kicsifoxi27 kedveli ezt.
 11. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Kedves Mislix!

  Ha úgy érzed, hogy egy játékos a nem megengedett formában kommunikál nyilvános vagy privát chaten, kérlek, használd a következő chat parancsot: /report

  kép_2023-06-02_101007043.png

  A parancs megadását követően egy ablak fog megjeleni információ néven, ez a chatjelentő kezelőfelülete.

  kép_2023-06-02_101307986.png

  A felső oszlopban van lehetőséged kiválasztani azt a kommentet, amelyt jelenteni kívánsz a kis négyzet kijelölésével. Az alsó oszlopban magát az indokot választhatod ki.

  kép_2023-06-02_101656701.png

  A OK gomb megnyomását követően meg fog jeleni még egy ablak, ahol meg kell erősíteni a jelentést.

  kép_2023-06-02_101741686.png

  A bejelentéseket a chat moderátor csapatunk kezeli és vizsgálja, és a szabályoknak megfelelően jár el.

  Utólagos jelentés esetén, kérlek, hogy a DarkOrbit Support csapatával vedd fel a kapcsolatot.

  A fórumon jelzett kérdések, problémák, hibák esetében megpróbálunk minden erőnkkel megválaszolni az adott témát. Azonban előfordulhat, hogy egyes esetekben megkérünk a Supporttal való kapcsolatfelvételre.


  A DarkOrbit csapata
   
  Mislix és kicsifoxi27 kedveli ezt.
 12. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Köszönöm, ezt nem ismertem egyáltalán.
  Sajnos ez csak a felvetett probléma kezdete..., de annak jó! :)
   
  HU-Taurus kedveli ezt.
 13. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  A suttógó üzenetekre nincs rálátásunk, ebből kifolyólag azokat nem tudjuk felügyelni.
  Ezért is van a report parancs.
   
  Grincs kedveli ezt.
 14. Kedves Mislix!
  A Darkorbit jelenlegi chat verziójában az alábbi paranccsal hivhatod elö a felhasználóknak engedélyezett
  lehetöségeket.

  /help

  /create ‹szobanév› -Szoba nyitás
  /close - Szoba zárása
  /leave - Kilépés a szobából
  /invite ‹user› - Felhasználó meghivása szobába
  /w ‹user› - Célzott suttogás felhasználónak
  /ignore ‹user› - Felhasználó figyelmen kívül hagyása =frozen
  /allow ‹user› - A figyelmen kívül hagyott felhasználók ismét cseveghetnek
  /users - Összes felhasználó listázása a szobában
  /report - Jelentés felület megnyitása

  Továbbá CM_ és Modok további parancsokkal tudnak felügyelni de ez nem publikus./ADM modok/.

  Remélem segitettem ;)
  ÜDV
  Ŝ¥ŜŢЄMĤặŁŤ€Đ™
   
  Grincs, csaba238, Mislix és még 1 ember kedveli ezt.
 15. csaba238

  csaba238 Junior szaki

  Én nem tudom, de olyan szenvedélyel játszodtam eddig, hogy lehet hogy tényleng abba kéne hagyam a játékot, és mért mert tényleng alig ha nem a 95 % a progit használ és ez a 5%-a talán 50, vagy 75 játékost nem érint de lehet hogy sokat mondtam. Nem tudom egyáltalán ezek akik használják azok mit csinálnak a accountokkal el adják és kész vége el fogy az x4 a sepron és meg hal a karakter vagy törölik vagy hagyák mert az ugy jó van vagy ??
   
 16. csaba238

  csaba238 Junior szaki

  2 órás EPHON-100 booster
  Használhatod, amennyiben nálad van – Black Light küldetésből szerezhető.
  Többször is előállítható.
  Több adagban is előállítható.
  Szükséges hozzá:
  • 150 000 uridium
  • 10 000 rinusk
  • 10 000 Black Light lenyomat
  • 1500 elmetűz agyháló
  A booster használatakor kétszer több tapasztalat- és becsületpontot szerzel.


  Ezt szereztem meg. Na most nem csodálkozok, hogy elég sokan használják a progis megoldást Bl- es térképen mert mit is kell csinálni szépen ki rokod az összes kaput meg csinálod az egész kaput az utólsó hullámig és szépen csinálsz ebből de nem egyszere, és nem egyet hanem vagy ugy 3 ephon bossterből hanem csak úgy vasárnap 5,6 nap progizás mellett. Nem csodálkozok hogy nincs játékos. Lehet hogy én is kicsit csak egy kicsit kevesebbet játszok ezzel a játékkal. Mert mi is megy itt ha nem használsz semmit akkor semmi baj nem halasz de ha igen egy hónap alatt meg van az egy vagy 2 csillag de nincs értelme panaszkodni semmi értelme, mert értelmét veszi az egész ha nem szólunk ha szólunk meg lehet nézni eu2 ön a BL-es invokeknél elég sokan vannak kb vagy úgy 20 an probáltam is ritkitani a három BL-n. Már unom az egészet. De nem baj jól van ez igy.
   
 17. csaba238

  csaba238 Junior szaki

 18. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum mestere

  Áhh ő tuti nem csal hát ő aludt az elmúlt héten 6 órát , vagy lehet akkor dolgozott vagy kakilt vagy ... :D Engedd el vicc az egész. Mint látod a többiek is feladták már nem történt egyik jelentett játékossal se semmi. Ugyan úgy tolják 0-24. Még akiket " látszat bannoltak " azokat is pár nap után vissza engedték. Élvezd a játékot még szórakoztat, ha meg már nem akkor engedd el. Ha így haladunk hamarosan úgy is vége lesz. Mint írtad te is minden szerveren a játékosok kb 95% -a valamilyen progit tol. Annyi embert nem mernek kirakni mert félnek, hogy vége mindennek. Így marad a csendben " haldoklás " még elfogy az a maradék 5% rendes játékos és bezár a bazár.
   
 19. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Ő egy magyar botuser az [µɳσ™] »Alpha« klánból

  Kedves дụѕтяιдղ■ғιğђтєя botuserunk tegnap este chat-en (akinek lehetősége van olvassa vissza) emberkedett, hogy "mi van nyomorult (ez én lennék), csak olyan hajót tudsz lőni, ami nem lő vissza..."
  Ez a csalás nyílt beismerése!


  Itt tartunk! Semmire kellő csalók óriási pofával és segédprogramokkal mocskolódnak, ha kilövik a bothajójukat, hogy most gyere (mikor bekapcsolok mindent és előfizetek minden tiltott dologra) mikor itt vagyok, ne akkor lőjj mikor a bothajóm megy.

  • Bejelentett felhasználó játékon belüli neve: дụѕтяιдղ■ғιğђтєя
  • UserID: 170663480
  • Szerver: Europa(nyugat) EU4
  • Dátum: 2023.12.06
  Itt a ma reggeli videó...

  Lejátszott időÓrák
  Teljes7,384
  Az elmúlt 24 óra22
  Utolsó 7 nap120
  Az elmúlt 30 nap579

  Update: Ebéd után még mindig, de már támadó üzemmódban.
  Figyelemre méltó, hogy a Cubi várakozása közben közelebb voltam, mint ellenség és azonnal rám fogott, majd visszafog a Cubira.
  Az sem elhanyagolandó, hogy a botok milyen pontosan ugyan arra a koordinátákra állnak.

   
  Utoljára szerkesztett: 6.12.23
  GammaGT kedveli ezt.
 20. дụѕтяιдղ■ғιğђтєя

  дụѕтяιдղ■ғιğђтєя Utánpótlás-írogató

  én akárhogy nézem az manualba van de sirjál csak mert már ha valaki játszik az csalóxddd
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása