Visszajelzés Bot használók és csalók

Kategória: 'Beszélgetés a játékról / visszajelzés', témanyitó: HU-Taurus, témanyitás ideje: 2.2.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. hondacbr125

  hondacbr125 Fórum-zöldfülű

  Sirjatok tovább ezt tudjátok csak.
   
  SHIELD07 kedveli ezt.
 2. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Törzsjátékos

  Oké még én megyek a sarokba sírdogálni, te légyszi a Netikett topikban az " udvariasság " részt kicsit böngészd már át ... köszi.
   
  SPILLER2 és Vércse kedveli ezt.
 3. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Wehehehe.....mekkora műmájer...... Még mi tudunk csak ennyit,közben meg nekik kell segéd egy olyan játékhoz,amit egy 6 éves kisiskolás is ken-vág :D Ezt nevezik életképtelennek....... segélyből élni,anyuci nyakán.....stb.... kb ez a sorsa mindnek... :) Hát ezen most jót kuncogtam :D
   
  SPILLER2 és Vércse kedveli ezt.
 4. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Törzsjátékos

  Ez részben igaz, de ... khm... te is menj olvasni :D
  ---

  Remélem azért mielőtt az event ranglista rewardot kiosszák, azért ha mást nem is legalább a top20at megnézik, hogy aludtak e egyáltalán. Ott szerintem lenne pár érdekes adat. Tisztelet a kivételnek sose lehet tudni. Lehet vannak még rendes játékosok is. Bár erősen kétlem, hogy 1 is lenne benne.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.4.23
 5. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Kis nosztalgia válaszként: Homonyik Sándor-Álmodj királylány :D
   
  kicsifoxi27 és Vércse kedveli ezt.
 6. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Törzsjátékos

  Hát ... ha komolyan gondolták, hogy tenni akarnak valamit a botok ellen akkor már " bele állnak " és nem csinálnak segget a szájukból. Bár ... ki tudja... :rolleyes:
   
  Vércse kedveli ezt.
 7. FreeGI_The_Autist

  FreeGI_The_Autist Fórum-zöldfülű

  Főleg ha egy volt büntetett botos mondja ezt akkor biztos így is van.

  Ciki lett volna ha te is megkapod azt 7-8 éve
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.4.23
 8. Csülök[H]

  Csülök[H] Fórummogul

  Úgy hiányoztál, mint írtam azt kellett volna már akkor. Arven jól van?
   
 9. Mislix

  Mislix Fórum veteránja

  Bejelentett felhasználó játékon belüli neve: Λтσмι¢
  UserID: 63389309
  Szerver: EU4
  Dátum: 2023.04.12
  --------------------------------------------
  Bejelentett felhasználó játékon belüli neve: 21_UA_Kharkiv
  UserID: 165253476
  Szerver: EU4
  Dátum: 2023.04.12
  --------------------------------------------
  Bejelentett felhasználó játékon belüli neve: »Ť¥ŖΛИŤ«
  UserID: 172080834
  Szerver: EU4
  Dátum: 2023.04.12
  --------------------------------------------


  Csak nem ott van közöttük a heti listán is.

  [​IMG]
   
 10. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Kedves Mislix!

  Köszönöm a jelzésed. Intézem!
   
 11. Brynjarl

  Brynjarl Járnitanuló

  Már értem mit csinálnak itt a bot-ok.
  Tegnap bl térképen voltam kicsit , azt az invoker nevezetű npc-t lövöldözték.
  Mire nagy nehezen sikerült ráklikkelnem gyakorlatilag leölték.
  Figyeltem őket , program irányította a hajót az biztos két koordináta között cirkált föl-alá mindig ugyanúgy , ott is jelent meg a közelben ez az npc pontosan bl3 térkép 182-52 koordináta.
  Babylon AD a neve , néztem második a szerveren.Voltak többen is , ill. láttam pontosan 632 ezres sebzést , az szerintem itt lehetetlen.
  Ha jól olvastam pont ez az npc dobja azt a cuccot ami kell az időtlen cpu-hoz , hogyan lehet azt az 500 drb-ot összeszedni?
   
 12. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Babylon nagy mágus,játékidejének a 80%-a bot,ezt 100%-ra tudom.....Sokat harcoltam vele,esett is rendesen,persze legtöbbször mikor nem volt gépnél.....Az egy agyon huzott hajó,kézi irányitás mellett szinte örökéletű. Tehát Eu1 szerveren vagy VRU-nál... Majd látsz csodát....
   
 13. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Törzsjátékos

  Amúgy azt megkérdezhetem, hogy mi alapján " szűritek " a botosokat ? Csak mert így poénból felnéztem már az említett https://dostats.info/ oldalra, hát nem kellett volna. Ez nem is mutat mindenkit, DE van olyan rész, hogy ki mennyit játszott. Poénból ránéztem már a pve szerverre ha már ott játszok. top100 as lista van ... mondjuk kár volt megnéznem. Az elmúlt 24 órában a top 100 0/24 tolta , de nem ez a vicc van heti is és ott is 140 óra a 100. emberke... 40 ember konkrétan ki se lépett 1 hete a játékból 168 óra játék idő igen az 7x24 óra. o_O Valaki tanítson már meg engem is így időt beosztani, hogy ennyi jusson nekem is játékra :eek: A szomorú, hogy ilyen emberkék mellett csinálok ti 1,5 milla uri rewardos + pár fincsi cucc ügye mert hát az kell ... ranglistákat. Szedjétek már ki legalább azt a fenébe, ne tápoljátok már ti is tovább a botosokat. Vagy nem szednek így is eleget 0/24 ? :mad: Már gondolom így mondanom se kell, hogy a mostani zseniális event is kb semmit nem ér. Jelenleg megint ingyen cuccot osztotok konkrét azoknak, akik ellen küzdeni kellene. Akkor már így megkérdezem, hogy kompenzációnak első helyért rewardot megkaphatnám, ha már így esélyem sincs ellenük és nem is tesztek ellene semmit? Kezd már uncsi lenni, hogy nyomatják hogy " fair play bla bla bla ... "tenni meg nem tesznek semmit, és nem is nagyon tagadják mert ott a lista is. Minket itt szívatnak, hogy jelentgessük az embereket, nekik meg kb 5 perc lenne kitakarítani a szervert kézzel józan paraszti ésszel, HA ránéznének a játékos adatokra. De úgy néz ki saját adatbázisukhoz nem férnek hozzá. :confused:o_O
   
  Utoljára szerkesztett: 15.4.23
  Krino1 kedveli ezt.
 14. Mislix

  Mislix Fórum veteránja

  Bejelentett felhasználó játékon belüli neve: Ƭуяαηησѕツ
  UserID: 169631159
  Szerver: EU4
  Dátum: 2023.04.18

  Óóh, szegény autoclickes botuser! Csak nem sikerült már több mint 840 hírnevet összelőnie autoclickel?

  Remélem meg is kapja mind a jutalmát, hiszen a PVP térképeken nincs esélye annak, aki kézzel jelöl. Addigra már szétlőtték.
  Beküldtem a supportra egy felvételt, hogy nem lehet elmenekülni előlük, mert addigra lelőnek mire betölt a kliens.

  Ja, és büntetésként rúgjuk seggbe a PET-jét! Ennyit ért kb. a múltkori büntetés is a vonatozóknak, mert nem akarják a saját hajóikat kizárni.   
 15. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója


  Szia!

  A 6-700, sőt 900-as sebzések nem ritkák a BL-en ha Inwokie vagy Minfried Behemot-ot lősz, mert az A-BL-es lőszer ezeken az NPC-ken 8-szoros sebzést okoznak! Plusz, még rátesz a Prometheus-lézer is, úgyhogy erre ne alapozz!
  Nekem alapból az X-4-el Booster nélkül, modullal, (!!!) Goliath Plus-al 5 másodpercenként 230-250-es sebzések sem ritkák, na most ez a BL-en az NPC-ken 4-szer kell még szorozni pluszban!

  Ami a BOT-osokat illeti, a többivel egyetértek.
   
 16. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Jelentve!
   
 17. Mislix

  Mislix Fórum veteránja

  Sajnos itt a bizonyíték, hogy a csalóknak terem a babér!

  [​IMG]
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 18. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Törzsjátékos

  Az a baj ha megnézed konkrétan 1 se lett még pár napra se kirakva azokból aki " jelentve " lett. A fent említett 2 szerencsétlen is 2 hónapja volt jelentve azóta rájuk se nézek. Szomorú, de ennek így nem sok értelme van. Csak az idődet pazarlod vele. Úgy néz ki ők nem nagyon foglalkoznak vele, sőt a segítségünk se kell ezek szerint. Bannolni bannolgatnak néha 1-2 embert, de nem azokat akiket kellene. Valószínűleg azok is véletlenül akadnak fenn a " csoda szűrőn " amire még mindíg nem válaszoltak mégis mi a fene alapján szűr ... mert amúgy nagyon úgy néz ki hogy még mindíg 1 kalap kaki. Bár lehet jobb is ha nem tudom... :D Pve szerveren is pl. a top 2 klán ( TMTz ) 0-24 tolják a nagyit meg a vonatot BL mapon... körbe körbe mennek a mapokon mint a menetrendszerinti járat :D , de senkit nem érdekel meg nem is feltűnő. :rolleyes:
   
  Phoenix kedveli ezt.
 19. Phoenix

  Phoenix Utánpótlás-írogató

  Szia kicsifoxi27!

  Ezek után megkérdem, hogy azt minek neveznéd, ha kéri valaki a karakter, hajó ... - nevezd aminek akarod - törlését a rendszerből, válaszul megkapod, hogy "kérésedre xy hajót töröltük a rendszerből", és még jelenleg is ott van, csak annyi, hogy belépni, játszani nem tudsz vele (nem is akarsz, azért kérted a törlést), de ott van az e-mail címeddel, az összes adatoddal együtt.
   
  Utoljára szerkesztett: 28.4.23
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 20. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Törzsjátékos

  Ezen már valahogy meg se lepődök. :D Amúgy a régi nevemmel én se tudtam regisztrálni mert még mindíg " él " gyakorlatban bannolva meg törölve van. :confused: Itt már engem max az lep meg HA valami működik rendesen. :oops: De most nem sértésből vagy rosszból írtam senki ne értse félre. De látjátok ti is mind1 mi hogy szenvedünk itt kb annyit ér mint finggal meghajtani 1 szélmalmot. :( Én már elengedtem az egészet. Szeretem a játékot mert amúgy jó lenne 1-2 dolgot leszámítva lásd kb minden a botokra van tervezve... Azt a napi pár órácskámat ( kemény max 2 óra hétvégén esetleg több ) már ha van időm rá lejátszogatom. Fizetni innentől 1 Ft ot se fogok mert nem érdemlik meg. Ne haragudjanak a kedves játék fejlesztők / készítők, de ha valakinek van 1 " szolgáltatása " és konkrét szarba nézi a fizető " vendéget " akkor mégis, hogy várja el azt hogy mi is normálisan álljunk a dolgokhoz meg még ügye vigyorogva fizessünk a semmiért ügye ... ? Mindeninek szíve joga mit gondol vagy csinál. De itt annyit ér amit írunk mintha kinyitnád az ablakot és kiordítanád az utcára. Pont lefogja szarni mindenki, max hülyének néznek. Ameddig ezen nem változtatnak addig max egymást tudjuk a sírba kergetni a hülyeségekkel meg veszekedésekkel meg ügye a türelmes forum adminokat. :D Akiknek amúgy köszönjük a munkájukat, velük tényleg semmi baj ők megpróbálták. Nem az Ő hibájuk ne bántsátok őket.
  Amúgy ha már eventeknél tartunk a csatabérletben a kulcsokat tudtátok korlátozni meg lehet még pluszba venni, ha akar valaki. Amúgy a célok még mindíg szarok az is majdnem mind nagyikra van " belőve ". Akkor mi a jó büdös f.szért nem tudjátok a többi eventen is korlátozni a kiszedhető mennyiséget, és akkor pipa nem botra van optimalizálva. Abból talán lenne + pénz de az úgy néz ki nem kell nekik. :D Jupiii , de ügye ehhez nyaktól felfelé nem kellene ennyire gyengélkedni....:rolleyes::oops: Meg ügye a rangsor rewardot még a botokkal nem kezdetek valamit addig ki kellene venni. Így kb olyan mint ha nem is lenen aki nem játszik napi 24 órát mint a botok amit telibe kakiltok, akkor esélyed sincs még a listára se feljutni. Nekik meg ügye nagy szükségük van a + jutalomra nem eleget szednek 0-24 ben.
   
  Utoljára szerkesztett: 28.4.23
  Robzon*59* és Phoenix kedveli ezt.

Az oldal megosztása