Közlemény Bringing búcsúzik

Kategória: 'Archívum: központ', témanyitó: Kazimir, témanyitás ideje: 30.7.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Kazimir

  Kazimir Community Team Team Darkorbit

  Kedves Játékosok!

  Az alábbi közleményt Bringing kérésére osztom meg veletek, akinek erre sajnos már nem volt lehetősége technikai okok miatt:

  "Kedves Játékosok!

  Életemnek megint egy új szakaszához érkeztem, egy lehetőségbe kapaszkodva és visszatérve a gyökereimhez, kisgyermekek oktatásával fogom eltölteni az időmet újfent. Ami azt jelenti, hogy ma van az utolsó napom a Bigpointnál, mint a magyar csapat ICM-je.

  Nagyon szerettem Veletek és értetek dolgozni itt. Átéltünk együtt jó és kevésbé jó időket is. Mindegyikből tanul az ember, így én is sokat vihetek magammal innen.

  A helyemet újból Kazimir fogja átvenni először, ami nagy nyugalomra ad okot számomra, hiszen Nála jobban senki sem ismeri a feladatokat és megoldásokat ebben a pozícióban.

  Kívánok Nektek a játékban és az élet minden területén sok sikert!

  Szeretettel:
  Bringing"
   
  Virginia, KOBRA03, BSGOGENERAL03 és 11 más kedveli ezt.

Az oldal megosztása