Chat-tel kapcsolatos

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: *†*MΞCђΔNIC*†*[•Tƒ•], témanyitás ideje: 17.1.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Sziasztok! A mai napon kitiltottak chat-röl 30 napra amiért azt írtam hogy "a 100%-os siker érdekében segédeszköz használata megengedett" Mire az az admin kitilt csalásra való hajlam miatt. Nos nem értek egyet mert, egy általam kilőtt játékossal beszélgettem az álca használatáról. Ha már ez is tilos sött nevén nevezni is tilos akkor lassan már csak a köszönés lesz megengedett napszaknak megfelelően? Tisztelettel: Mechanic.
   
 2. Ðiαмσиd

  Ðiαмσиd Fórumelemző

  Szia, chattel kapcsolatos problémákkal kérlek fordulj support felé.
  Itt érdemben nem tudunk válaszolni neked.

  Zárom.
   
 3. Hm... Nem fórumtéma, de ha már itt tartunk, elemezgessünk kicsit.
  100%os siker érdekében segédeszköz használata megengedett nekem --->
  ez úgy hangzik hogy külső vagy általad csinált programot használva csak neked elnézve használsz valamit / nem rágalmazlak, te írtad/ :) support fog továbbiakban foglalkozni az ügyeddel, írj nekik.

  Ha álcahasználatot megemlítesz, minden bizonnyal nem lettél volna tiltva, mivel az a játék része, nem segédeszköz ami csak neked van megengedve!
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.