Chat útmutató

Kategória: 'Házirend', témanyitó: Bringing, témanyitás ideje: 30.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Bringing

  Bringing Utánpótlás-írogató

  Üdv Űrpilóták!

  Jóllehet az alapvető szabályokat és irányvonalakat a Bigpoint Szerződési Feltételei tartalmazzák, azonban az évek során felmerült helyzetek eredményeként újabb szabályokat is életbe kellett léptetnünk.

  Arra kérünk, röviden tekintsd át az alábbi chat útmutatót.

  A célunk az, hogy a Dark Orbit chat az ismerős játékosok baráti csevegésének helyszíne legyen, ezért a következő dolgok nem megengedettek.

  Minden szabályszegő felhasználó büntetést kap, valamint bármely újabb eset előfordulása a felhasználói fiók tartós lezárásához vezethet. Mivel piramis felépítésű büntetési rendszerünk van, a tiltások halmozódnak.

  Ne feledd, hogy a Bigpoint chat szobáiban nem privát társalgás folyik – és ez a suttogó csevegésekre is vonatkozik.


  Szabályszegések


  A következő irányelvek az általunk elfogadhatatlannak tartott viselkedési formákat veszik sorba. A lista nem lezárt, ami azt jelenti, a Dark Orbit csapata fenntartja magának a jogot, hogy közbelépjen olyan támadó viselkedés esetén is, ami nincs a felsoroltak között.


  Kisebb szabályszegések:


  § A fórum nyelvétől eltérő, idegen nyelv használata

  § Nem odaillő nyelvezet használata

  § Spamek küldése

  § Általános zaklatás

  § Egy másik játékos rágalmazása


  Komoly szabályszegés:


  § Illetetlen vagy trágár kifejezések használata

  § Drogokra vagy illegális tevékenységekre való hivatkozás

  § Kívülálló cég, szoftver, weboldal vagy szolgáltatás reklámozása


  Súlyos szabályszegések:


  § A valós életben elkövetendő erőszakkal vagy károkozással való fenyegetés

  § Bármely személy valós kilétét felfedő adatok megosztása (név, cím, telefonszám stb. ...)

  § Szexuális vagy erőszakos cselekményekre való hivatkozás

  § Faji, politikai, etnikai vagy nemzeti alapú gyűlölet támogatása vagy ezekre való utalás

  § Valamely személy vallási hovatartozása vagy szexuális irányultsága alapján történő sértegetése vagy negatív színben való feltűntetése


  A felhasználói fiókkal kapcsolatos szabályszegések:


  § A fiók megosztása (A saját fiók megosztása vagy egy másik fiók adatainak elkérése.)

  § Felhasználói fiókkal való visszaélés

  § Fiók vétele, eladása, illetve fiókkal való kereskedés

  § Felhasználói fiók pushingja  Moderátorral kapcsolatos szabályszegések:


  § A moderátorral szembeni tiszteletlenség

  § A moderátor magánszférájának megsértése

  § A moderátori szerepkör/cím illetéktelen használata

  § Moderátor megfenyegetése  A chat nyelve


  Hogy milyen nyelven zajlik a csevegés, az általában az adott csatornától függ, illetve a játék nyelvétől. Minden esetben elvárjuk, hogy a chat szoba nyelvét használd.  A valós életet érintő információk és fenyegetések


  Játékosaink biztonságát kiemelt fontosságú ügyként kezeljük. Játékainkban megengedhetetlennek tartjuk a valós életet érintő fenyegetéseket vagy bármely személyes információ megosztását illetve terjesztését. Súlyos büntetést alkalmazunk minden olyan esetben, amikor valós fenyegetés történik, és együttműködünk a helyi bűnüldözési szervekkel valamennyi érintett biztonsága érdekében.


  TeamSpeak


  Annak érdekében, hogy a Dark Orbit játékhoz csoportokat hozhassatok létre, a nem kereskedelmi célú TeamSpeak IP-k megosztását engedélyezzük.


  Kiskorú személyek és a szüleik


  Örülünk, hogy szereted a Dark Orbit játékot és más játékosokkal is csevegsz, de légy óvatos az idegenekkel. Ha egy idegen felveszi veled a kapcsolatot és személyes/privát részleteket/adatokat kér tőled, azonnal fordulj a moderátorhoz, a Bigpoint ügyfélszolgálatához vagy a szüleidhez.


  Trágár szavak szűrése


  A Dark Orbit chatnek saját beépített programja van a trágár szavak kiszűrésére. A rendszer kijátszására tett bármely kísérlet a fiók betiltását vonja maga után minden különösebb figyelmeztetés nélkül.  Rosszul bántak veled?


  Ha úgy érzed, hogy moderátor csapatunk tisztességtelenül bánt veled egy adott tiltást illetően, arra kérünk, ne a chat szobában tárgyald meg a dolgot: vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ahol kivizsgálják az esetet.


  Hosszú távú tiltás


  Ha a fiókodat hosszú távú tiltással büntettük, lehetőséged van ügyfélszolgálatunkhoz fordulni, és egy hivatalos formájú, részletes bocsánatkéréssel változtathatsz a helyzeteden.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása