Conflict Rising

Kategória: 'Event leírások / ismertetők', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Event küldetések

  A Conflict Rising event alatt három különböző típusú feladatban vehettek részt: PvP küldetésekben, PvE küldetésekben és különleges küldetésekben. Az éppen aktuális küldetéstől függően a Nyx bázis kommunikációs ablakában 2-4 event küldetés jelenik meg.

  A feladatok elvállalására a következőkben leírt feltételek vonatkoznak. A nem teljesített küldetéseket az event vége után egy hónappal töröljük.

  PvP küldetések

  I. A PvP küldetések a 9. szint vagy a fölött játszó játékosok számára érhetőek el.

  II. A PvP küldetések a PvE küldetésekkel váltakozva érkeznek.

  III. PvP küldetéses napokon két különböző küldetés áll a rendelkezésetekre (kivéve az event két utolsó napján, amikor csak 1 PvP küldetés lesz a kínálatban). A küldetéseket csak egymás után lehet elfogadni, azonban kiválaszthatjátok, hogy melyik feladatot akarjátok először elvállalni.

  IV. A PvP küldetések csak bizonyos napokon érhetőek el.

  V. A befejezetlen PvP küldetések ugyanúgy működnek, mint a normál feladatok. A küldetést csak akkor teljesíthetitek, ha az éppen aktív, de be kell fejeznetek vagy meg kell szakítanotok ahhoz, hogy egy másikat elkezdhessetek.

  VI. A PvP küldetéses napokon event lőszer kapható az üzletben, az RSB-75, HSTRM-01, PLD-8, SAR-02, DD-MO1, SL-MO1, UBR-100 és EMP-M01
  lőszerek véletlenszerűen jelennek meg a kínálatban.

  PvE küldetések

  I
  . Vannak olyan PvE küldetések, amelyek nem szinthez kötöttek, a többi pedig a 11. vagy magasabb szinten játszó játékosok számára érhető el.

  II. Mindig 1-2 PvE küldetés áll rendelkezésre a PvP küldetésekkel váltakozva.

  III. Ha 2 PvE küldetés áll egyszerre rendelkezésre, akkor azok egymástól
  függnek, ezért egymás után kell teljesíteni azokat. A második küldetést tehát ebben az esetben csak az első küldetés teljesítése után lehet elkezdeni.


  IV. A PvE küldetések csak bizonyos napokon érhetőek el.

  V. A befejezetlen PvE küldetések ugyanúgy működnek, mint a normál feladatok. A küldetést csak akkor teljesíthetitek, ha az éppen aktív, de be kell fejeznetek vagy meg kell szakítanotok ahhoz, hogy egy másikat elkezdhessetek.

  Különleges küldetések

  I. A Conflict Rising event alatt 11 különleges küldetés lesz elérhető,
  véletlenszerűen kiválasztott napokon.


  II. A különleges küldetések az 5. szint vagy a fölött játszó játékosok számára érhetőek el.

  III. A különleges küldetések csak bizonyos napokon érhetőek el.

  IV. Minden különleges küldetést (a „Különleges küldetés X” kivételével) bizonyos időkorláton belül kell teljesíteni. Egyébként a különleges küldetések ugyanúgy működnek, mint a normál feladatok. A küldetést csak akkor teljesíthetitek tehát, ha az éppen aktív, de be kell fejeznetek vagy meg kell szakítanotok ahhoz, hogy egy másikat elkezdhessetek.


  Event játékelemek

  I. Különleges bónuszdobozok: ezeket a dobozokat az event első napján és a továbbiakban péntektől vasárnapig 18 és 21 óra között gyűjthetitek be.

  II. Ingyenes javítások a hazai bázison

  Az ingyenes javítások a hazai bázison az event ideje alatt hétvégenként állnak a játékosok rendelkezésére.

  Event címek / kitüntetések

  I. Hadi veterán: Teljesíts legalább 7 PvP küldetést ennek az arany
  kitüntetésnek a megszerzéséhez.


  II. Az emberiség megmentője: Teljesíts legalább 10 PvE küldetést (alacsony szint) ennek az ezüst kitüntetésnek a megszerzéséhez.

  III. Az emberiség hőse: Teljesíts legalább 10 PvE küldetést (magas szint) ennek az arany kitüntetésnek a megszerzéséhez.

  IV. XI. űrhajósezred: Teljesítsd az összes különleges küldetést ennek az arany kitüntetésnek a megszerzéséhez.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.11.13
  Mikłós kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása