Cyborg hajó (kérdés)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: kev560boys, témanyitás ideje: 25.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. kev560boys

  kev560boys Utánpótlás-írogató

  Üdv! Lenne pár kérdésem:
  -A cyborg hajónak pontossan mi a képessége (mitől másabb mint a venom?)
  -A cyborg hajót hogy lehet megszerezni ha egyálltalán meglehet.
  -Láttam az elmúlt napokban kék venomokat. Ezt hogy lehet megszerezni?
  Válaszokat nagyon köszönöm ;)
   
 2. YourDead

  YourDead Junior szaki

  Szia!
  -A Cyborg hajó képessége nagyobbat sebez az ellenfélnek és tovább tart. (Magasabb sebzéstől indul és magasabb sebzésnél is ér véget a képesség)
  -A Cyborg hajót összeépíteni (450 Indoktrin-olajból, 20 hibrid processzorból, 15 mikrotranzisztorból és 30 nanokondenzátorból) lehet, vagy kinyitod kalózládából (igen, tudom, nagyon nehéz út mind a kettő, de sajnos ez van:(, én is meg akarom szerezni (ezért tudok róla sokat), de én inkább a kalózládából szeretném kinyitni mert kiszámoltam hogyha megvásárolnád uridiumért a hozzávalókat hogy összeszereld akkor az pont 2 000 000 uridiumba kerülne!!:( Szóval inkább vegyél zsákmánykulcsot és eventnapon nyiss kalózládákat (vagy például ma Prometheus-napon ilyen Prometheus-ládákat kell nyitogatni és valaki már nyitott belőle Cyborgot), legalábbis én ezt tanácsolom, de te tudod.:))
  -A kék Venom hajókat csak ládából lehet szerezni, de az csak design, nem tesz hozzád semmit, csak szebben nézel ki... és az úgy pont jó lenne ha dobozolnál és nyitsz egy kék Venom design-t, utána meg egy Cyborgot (már csak ezért is jó a dobozolás, mert megkaphatod mindkettőt, meg még sok mást ami még jó cucc ebben a játékban...:))
  Remélem tudtam segíteni!:)
   
 3. E.Patrik

  E.Patrik Haladó

  Sima egyszerű zöld ládából lehetséges Cyborgot szerezni? I Olaj nincs benne de kész Cyborg, Mimesis, Hammerclaw igen?
   
 4. riddick-HUN

  riddick-HUN Aktív író

  Tudtommal a prometheus ládában nincs cyborg , a láda leírása között nincsen hajó, csak design (én nyitottam lava cyborg designet).
  Olyanról hogy zöld ládában lenne, ilyenről nem is hallottam. o_O
   
 5. kev560boys

  kev560boys Utánpótlás-írogató

  szia, köszönöm a válaszod, de azt írtad hogy dobozolás. Az nem azt jelenti amikor pl 4-1 en nyitom a dobozokat (nem ládákat) de javíts ki ha tévedek :)
   
 6. YourDead

  YourDead Junior szaki

  igen bocs rosszul írtam, kalózládát akartam írni tehát nyiss sok olyan ládát amihez kell zöld zsákmánykulcs tehát nem bónuszdoboz:rolleyes: