D.O az asztalra

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: -Eragon-2(HUN), témanyitás ideje: 22.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  Sziasztok egy ötletem volna talán jobb lesz a játék nem fog cseszekedni stb....
  a lényeg hogy ne netről lépjünk be hanem a gépre szedjük le alkalmazásként mint a battle Start.!!
  Továbbá szüntessük meg az eszement **** selejt újításokat , a legkisebb szervereket nm összevonni stb hanem megszűntetni!!!! felajanlani egy lehetöséget ki mejk szerora akar menni.
  megszüntetni a nép vándorlást ezt úgy értem hogy megbízó váltás lehetőségét korlátozni ne legyen domináns megbízó! úgy értem hogy pl vru-10000 játékos,mmo-8500,eic-4000
  vrunál nincs akció , mmonál 12% kedvezmény akármire eicnél 40% kedvezmény valamire. és a nagyobb számu megbízóhoz nem lehet menni csak a kissebbe illetve nagyobból kisebbe. Így talán egyenrangú vagy hasonló lesz a játék és sokan kedvet kapnak újra játszani.
  Értelmetlen vizuális drondesingeket törölni akik rendelkeznek vele uriért vett desingekért 10k urit kap akik vették kreditért vagy nyerték azok persze kredot kapnak. Retró stilust törölni teljesen senki nm játszik vele !!!!! csak a helyt és a játékon belüli területet foglalja.
  piros kék kulcsokat ne lehessen kirakni így nem fog senki se rendelni több térképet berakni !!!!
  eventek számát csökkenteni mert ***** sokk van ami ****.
  kimerném jelenteni hogy a pvp a dobozolasból való jutalmakat csokentsük le legalab a felére és a kapuk jutalmait növeljük meg.
   

Az oldal megosztása