DarkOrbit androidon!!! :D

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: ♥»MΛD•ƒṬ•PRETTY«♥, témanyitás ideje: 14.1.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ♥»MΛD•ƒṬ•PRETTY«♥

♥»MΛD•ƒṬ•PRETTY«♥ Fórum-zöldfülű

FIGYELEM!!!
    EZ A MODSZER TELJES MERTEKBEN INGYENES!!!

Sziasztok!

Nemregiben felfedeztem egy modot amivel androidos telefonotokrol/tabletetekrol is tudtok jatszani.Ami kell hozza: Photon Browser:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appsverse.photon&hl=en
    Ez a bongeszo tartalmaz flash playert is aminek a segitsegevel tudtok jatszani androidos keszuleketekrol.Ugyan nem a legelvezhetobb jatekelmenyt nyujtja de npc ni valamilyen formaban lehet :)Mire ugyejjetek:
    A BELEPESNEL HASZNALT FELHASZNALOK LEGYENEK SIMA BETUKKEL!Pl: PromAn,Killer!
    Jobb felso sarokban van egy villam szeru ikon,amikor beleptek a jatek oldalara(darkorbit.hu) akkor katt arra a villamra az bekapcsolja a flasht!
    Irjatok be neveteket es jelszotokat es innentol mehet a jatek!

Esetleges helyesirasi hibakert elnezest kerek,az ekezetek azert hianyoznak mert angol a billentyuzetem es nincs magyar mod :/

Remelem segitettem :D

KłŁŁER és Pixie-DO-HU1 kedveli ezt.
  2. Nitronyussz

Nitronyussz Fórum admirálisa

Szia!

Köszönjük ezt az információt!

A Darkorbitot érdemesebb számítógépről használni. Akinek sikerül telefonról belépni, annak ajánlatos, hogy csak nyersanyag küldésre/eladásra használja vagy esetlegesen licitálásra.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.