Decemberi/téli event

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 30.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. -TOKEI-Ihto-

  -TOKEI-Ihto- Fórum-zöldfülű

  Egy icyt sem lőttem ki. Gyors konf-al, 6drb. lf4-el,gyors pörgéssel, néha egy pet bum mikor picit távolodtam elengedtem. És kb.mikor több mind fele hpja lement a Skollnak,már nem is dobta az icyket. Uffi.
   
  Utoljára szerkesztett: 19.12.16
 2. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  demanner mikor lesz?
   
 3. Kyrus

  Kyrus Fórum hercege

  Mától egészen december 31-ig. 20 percenként jelenik meg.
   
 4. *Hannißál*

  *Hannißál* Utánpótlás-írogató

  Üdv. Szeretném megkérdezni, hogy a demaner csak nálam bugos vagy úgy server szinten. A bug alatt azt értem, hogy eddig 5 demanerbol 0 ládát kaptam és a xp,bp,uri ált. jutalmak is csak 1 demanerbol jott 4bol semmi pedig végig löttem molyba RB-214-el, amivel mellesleg 150k lövök.
   
 5. Kyrus

  Kyrus Fórum hercege

  Hibásan működik, ITT találsz róla hivatalos kiírást.
   
 6. Gombi[HUN]

  Gombi[HUN] Fórum-zöldfülű

  Lehet tudni mikor rakják vissza a Demaner-t a játékba?
   
 7. Kyrus

  Kyrus Fórum hercege

  Mivel komolyabbak a problémák, mint gondolták, ezért várhatóan ezen a héten már nem tudják kijavítani.
  De hamarosan írunk ki egy pontosabb közleményt.
   
 8. vendeg_2288

  vendeg_2288 Fórumlakó


  ugye nem gondolod komolyan, hogyha a héten nem tudják már kijavítani, majd pont karácsonykor fogják?! amikor itt, magyarországon is 2 hétre szabadságra megy mindenki.
   
 9. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Nyugi már ember,egyrészt oké,hogy bosszant,de tudjuk mind,hogy a Modik,Adminok csak egyfajta kapcsolat a vezetőség felé,nem mindenhatóak-még ha van 1-2 aki néha ezt hiszi is magáról (bocs) :)
  Másrészt,hidd el van az a pénz,amiért dolgoznak Karácsonykor is,és a programozók pont az igen jól megfizetett állások közé tartoznak,főleg nemzetközi szinten-úgyhogy azt mondanám,várjuk ki a végét:)És még annyit,Magyarországon kivül is van világ,és a DO központja,ha kicsit utánajársz,megtalálhatod nem ott van:)
   
 10. Menyus

  Menyus Junior szaki

  Hát ez azért pöpec, mert utána karácsony, és bár sok ember ilyenkor is dolgozik, gondolom a kedves BP fejlesztői ilyenkor "jól megérdemelt" szabadságukat töltik, míg a játékosok meg szívnak a sok buggal.
  Itt vagyok a koleszon, innen nem tudok játszani a játékkal, szerda délután hazamegyek, alig várom, leülök játszani és gondoltam majd jól megszedem magam 31.-éig főleg zsákmánykulcsokkal, mert ugye több százat tudnék most gyűjteni, ami nagyon jól jönne. Erre megint ezt kell látnom, hogy a drága fejlesztő bácsik megint nem teszteltek eléggé, és megint a (sok esetben fizető) játékosok isszák meg a levét. Őszintén szólva nehéz normális hangnemben leírni a csalódottságomat, de túlélem.
  Úgy érzem, az a minimum, hogy ha megoldják a gondokat, akkor benthagyják a játékban egy hónapig... Mert ha megint kiszúrják a szemünket egy "kompenzációs csomaggal" én szakítok ezzel a játékkal, mert azt már tudjuk, hogy ezekben a csomagokban van kb. 10 logfile, 3.000 uridium, 10.000 X4 és mondjuk egy 1 órás becsületbooster... Ez egyszerűen pofátlanság lenne a részükről.
  Úgy tudtam, hogy nagy durranásnak ígérkezik ez a december, de azt nem gondoltam volna, hogy negatív értelemben.

  Na erről ennyit, köszi Bigpoint, hogy megint nincs miért visszamenni a játékba. Kezd ténylegesen betelni a pohár. 2011 körül még szerintem nem voltak ilyen szintű gondok... Bár akkor még kisebb volt a bevétel, szóval jobban meg kellett dolgozni érte.

  Remélem érthető a sok játékos elégedetlensége... Mária Terézia egy mondatával zárom mondandóm, sértőnek tűnhet, sajnos valahol az is, de az igazságot leírja. "A birkát etetni és gondozni kell, hogy nyírni lehessen." Darkorbitosítva: "A játékosokért meg kell tenni mindent, kedvezni kell nekik, hogy örömmel és rendszeresen nyissák meg a pénztárcájukat."

  Köszönöm, ennyit szerettem volna.
   
  wέη0м kedveli ezt.
 11. vendeg_2288

  vendeg_2288 Fórumlakó

  egyrészt, nyugodt vagyok én, csak racionálisan gondolom a helyzetet. másrészt, semmiféle hátsó, vagy degradáló szándékom nem volt.
   
 12. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  szerda van de még 1 etsem láttam xd
   
 13. Kyrus

  Kyrus Fórum hercege

 14. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  morpi kiirta hogy rossz az egész nem lesz decemberben demaner. akkor biztos 20 percenként jön valamikor. Itt vagyunk bosterezve hogy vadászunk meg a demanert löjük és sehol semmi. persze mivel dupla boster van alig játszunk hogy ne pörögjön és sporolunk a sepivel is de azért kidobtunk az ablakon egy kis pénzt a játékra pl premi dupla kedvezmény stb. a semmiért. Plusz mikor irtam hogy nem lehet játszani mert laggol nem is kicsit de nem csak nekem másnak is . azt a választ kaptuk hogy nálunk van a baj nah itt a példa hogy a játékban is vannak bajok. mert minden fajta csilli villi egzotikum egzotikum kell a játékba nem a hibákat kell kijavitani. !!!!!!! nem érdekel ha a forumrol tiltanak engem de ez fel háboritó hogy ez lenne és sehol semmi gratulálok .

  januártol az összes magyar szinte dolgozni fog ki fog ráérni mindnekinek vagyis a legjavának már szabadság van vagy szünet mindenki erre készült. a nagyob problémák mik?? nem jó az uj desing? ami felesleges? a nagy problémák már naaagyon rég itt van csak már ideje észre venni. bocsánat de ez igaz...

  szerver közi zónában 1 szer voltam azota sem lehet belelépni ez hogy van ??? és rengetegen vannak és nem lehet belépni ez hogy van ? az is szét laggol annyi játékossal inkáb max csoportszámu játékosokat engedjetek be 1 térképre
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.12.16
 15. Kyrus

  Kyrus Fórum hercege

  A R-zóna már tűrhetően működik, már nem lehet beragadni se a térképen, se a várólistán. Nekem tökéletesen működik, nem akad, nem laggol stb. Ha nálad akad, akkor valószínű a beállításaiddal lehet a gond.

  Kérlek ügyelj jobban a helyesírásra, mert ha egy vesszőt sem raksz, akkor nehéz értelmezni. Illetve ügyelj a dupla hozzászólásra is. Ha valamit hozzá akarsz fűzni az előző hozzászólásodhoz, akkor használd a Szerkesztés funkciót.
   
 16. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  Szia 4 giga ram van a gépben és eddig mig nem volt a sok fejlesztés jól müködöt a játék. beálitások minden minimumon vannak
   
 17. Kyrus

  Kyrus Fórum hercege

  Minden fejlesztés miatt megnő a gépigény. Hiszen eddig egy térképen pár játékost kellett megjeleníteni, most pedig sokkal többet az R-zónában. Próbáld meg a sütiket, gyorsítótárat törölni, illetve fórumon sok jó tippet találsz a játék optimalizálásához.
   
 18. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  Azt meg tudná valaki mondani hogy mekkora most az esélye hogy lf4 et felvegyünk? mert sokkal több mindent lehet kifogni mint azt. pl eddig 140 kulcsból 3 lf3 3 desing ami eleve meg volt. 1 lf4 meg vagy egymás után prozma foglalat stb minek az??? szerelö műhely felesleges sokk felesleges desing van ott stb... kiváncsi leszek lf4 napkor mennyit veszünk fel de lemerem fogadni hogy több ilyen prizma foglalatot meg nano műhelyt kapunk ki. enek biztos van értelme inkáb az űzletben legyen ilyen mert ami kell hozá az se 500 uri szóval árban ugyan ott vagyunk.

  Rendben van köszönöm már rég megtettem. de a batlestar galaktika miért meg folyamatosan nekem max felbontáson eza játék meg nem!!!

  az a batle arena is szuper pet befagy konfi váltás nincs játékos kilép vissza jön közben számol visszafele xd jutalom 20 urudium nagyon megéri játszani ez kell semmi más xd
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.12.16
 19. unknown_warrior

  unknown_warrior Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!
  A felvilágosodás alkonya küldetés csak nekem nem számolja a sebzést a lordakia-nál? ha lelővöm azt tudja egyből..
   
 20. ♥Grand♥

  ♥Grand♥ Kivételes tehetség

  A próbáknál a sebzésnél csak az életre adott sebzést számolja a rendszer.
  Már 6-8x próbáltam,utoljára yamato 1db lf3 és így sem tudom,de nem is érdekel már,mert amíg azzal bohóckodom simán összedobozolok többet mint 1000 uri,plusz rakcsi akna gg kredit.
  Nem a kihívást látom benne,hanem a boostereim idejének pazarlását.
   
  Menyus kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.