Demaner event - visszajelzés

Kategória: 'Eventtel kapcsolatos témák', témanyitó: Risus, témanyitás ideje: 25.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Risus

  Risus Fórumlakó

  Itt beszélgethettek a Demaner eventtel kapcsolatosan.

  DE! Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.
  • Mielőtt a hozzászólásotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:
   • Mit is írtam
   • Érthető -e amit írtam
   • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
   • Amit leírtam megfelel -e a fórumszabályzatnak...
   
 2. NumizN1

  NumizN1 Fórumlakó

  Hm. Ha ugyan az a felállás lesz- márpedig borítékolható- mint múltkor, asszem" más programot választok. Némi lagg, 99 hajó egy-kupacon, stb... :D
   
  Lanselott és pannonia78 kedveli ezt.
 3. .SpaceRangers.

  .SpaceRangers. Utánpótlás-írogató

  nekem csak annyi az észrevételem, hogy aki délután melózik annak esélye sincs részt venni benne- kivéve az ünnepnapokat:(
   
 4. TAMÁS2503

  TAMÁS2503 Utánpótlás-írogató

  többségében 23:00-ig és éjfélig tart.
   
 5. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Ha nem vagy nagy klán tagja esélyed sincs közelbe kerülni. Így nem kell sajnálnod.
   
  NumizN1 kedveli ezt.
 6. Egyetértek, jó lenne ha a reggeli órákban is lehetne lőnni, igy azoknakis nyilna lehetőségük érdemben képviseltettni magukat az eventen akik délután dolgoznak. Ráaadásul nagyobb esélyel tudnák a demanerhez füződő event küldetéseket csináln azok, akik nem nagyobb klánok nevei alatt játszanak.
   
 7. DestinyX

  DestinyX Járnitanuló

  Ez igen itt ismét megmutaták a fejlesztők hogy menyi eszük van mint egy marék száritott lepkének már bocsánat! Megint kik uralkodnak a demener hajóknál akár a kaloz event kor!? A szedet vedet és a topos klánok egyszerüen képtelenség a hajo kőzelébe kerülni ha meg sikerül is vagy kilőnek vagy a bugok vagy a hatalmas lag miat duransz! Én nemtudom ojan nehéz lenne megoldani hogy pl.mindegyik megbizonak saját demener hajoja legyen ami csak az adot megbizo térképein jelenik meg és ha a rivális megbizo pilotái lővik akkor ők azért nem kapnának semit! De viszont nővelném a demener sebzését pl. de legalább igy lehetcséges volna hogy nem csak a best of klánok és a szedett vedett csicskásaik férjenek hozzá a demener hez hanem más játékosok is (De ez csak egy vázlat amit még kikelene rendesen dolgozni de ha valakit érdekel nyitott vagyok a témában) Tisztelt DO. mi is ugyan ugy valos pénzt kőltünk a játékra akár a best of klánosok vagy játékosok nekünk is jogunk van a játékot élvezni és nempedig csak külső szemlélő ként nézni az event-et!!!
   
 8. k.kitti

  k.kitti Utánpótlás-írogató


  Egyet értek veled le lőnek mi előtt oda mennél és lőni kezdenéd. akad az egész és amikor épp meg kapnád az urit a lővésért le lőnek és semmit nem kapsz.
   
 9. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórum mestere

  Ahogy írtátok, ez az event mehet lecsóba!
   
 10. DestinyX

  DestinyX Járnitanuló

  Én is egyetértek veled k.kitti!
  Ugyan kész vicc az egész pedig én sem vagyok mán kezdő játékos 6 éves profilal és megsem birom nagyon kőzeliteni a demenert ha meg sikerül is akor ahogy te is irtad vagy kiszednek mielőtt a kapuhozz érnél hogy megkapd az urit vagy anyira lagol az egész hogy képtelenség bármit is látni vagy csinálni! Ezért is praktikusabb volna az általam javasolt megoldás mán a lagok miat is mert nem lenne ugy leterhelve az egész!
   
  okoska76 kedveli ezt.
 11. ¤HOFI¤ŁEGENФ

  ¤HOFI¤ŁEGENФ Junior szaki

  Tényleg egész event alatt ilyen laggok lesznek? Gratula ez megint igazi bugpointosra sikeredett! Kapuzni meg se próbáljon senki :)
   
  Muto98, Lanselott és okoska76 kedveli ezt.
 12. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  Sziasztok én Amcsi 2 játszok és ott szerver idő szerint van ? mert az elég érdekes lesz mert mindneki jó formán cyborgal van de hogy csinálták meg azt a nehéz kaput? mi max csoportal mentunk be többsége dandár volt én is full max lf4 stb boster és még is meghaltam :D mindenki XD akkor ezt hogy? jah remélem nem ugyan az lesz mint multkor mert az gáz lenne plusz eventkor érdekes h 500 tag is van és erre 1 doboz jut xd legalább a küldetések adhatnának több olajat és az se olyan hude nagyon nehéz lenne.
   
 13. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórum mestere

  Demaner event: gondoltam nem a demanert lövöm, hanem teszek be ellenes küldit, hát ez se.
  Gondoltam kilövöm azokat akiknek már csak 2 mm élete van. Megint csak gondoltam: über raksi, rsb/x4, moly/fúró,instant pajzs, emp, stb. Aha, az élete meg se mozdult arról a 2 mm-ről, én meg 2 lövés voltam a 450 ezres pajzsommal, meg ugyanannyi élettel. De gondolom (megint csak) SZŰRŐ, az megy!!!
   
  NumizN1 és okoska76 kedveli ezt.
 14. okoska76

  okoska76 Junior szaki

  Szia
  Ne csodálkozz ezek annyira rá vannak szorulva a jutalomra hogy mindet megér nekik, csak 1 a gond ezektől éhen hal a Bp.
  Más sem tudja lelőni őket !!!
   
  NumizN1 kedveli ezt.
 15. .KisVuk.

  .KisVuk. Fórum-zöldfülű

  ez azért övön aluli csak a nagy klánoknak találták ki hol van itt tiszteséges event
   
  okoska76 kedveli ezt.
 16. ♥Grand♥

  ♥Grand♥ Kivételes tehetség

  Na azt megpróbáltam én is,eredmény dettó.
  Kapunál vártam,megjött a demaner és a potenciális páciens,ááá könnyű meló alig élet kétszer annyi pajzs.Nem gyűrűben!
  És mit csinál mikor rászabadulok?Nem ugrik,hanem megy ki a kapuból.
  Nem apróztam el,,normál esetben vagy konfit tud váltani vagy emp vagy instant.
  Kapuba beéréskor már kapta az ívet,kapu körzetében emp nincs,instantot nem nyomott,ahol villog 100k felett az rsb(mellette akad némi x4 sárga rakcsi meg hozzá annak 3030-as életes társa) ott ezek nélkül nincs sok ideje.
  Ellenben én vissza kapuba és éppen tudtam ugrani.
  Csak ennyi,úgyhogy hagytam az egészet mert ha full havoc ilyen,mi van ha full spartanos az ellen.
   
  okoska76 kedveli ezt.
 17. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  Barátom ne csodálkoz nem rég kaptam be 1 játékostol aki spárta és ciborgban volt 790k fúróban !!!!!!4 mennyi lf4 van bent vajon neki? meg milyen boster? 1 lövés voltam drága programador vissza jöttem játszani de már gondolkodok azon hogy ki a jó k életnek szoljak hogy ez **** ahgy van !!!!! itt hagytam a játékot kb 1 éve ekkor spekiben furoban 180k sebeztem most meg ugyan ugy 89 k ez hogy?, dupla boster
   
  okoska76 kedveli ezt.
 18. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  én amcsi 2 játszok kb 70 db lf4 ebbol 30 full és pajzs is dron max herci havok full illetve 2 vel több x4 res b uber stb dupla booster és proggramador baratom jót 1 lövés és csak ő volt ott és ennyit láttam 790.000 szted ? csak lestem mondom mivan? melleslega demanner 1dobozt ad esélytelen felveni jah és csak lesek hogy egy másik tagnál meg mikor kozelemben van akkor megál a játék xd és ök ketten tarolnak a csavo molyban pajzs nem megy lefele 2 dandár durrant rollam meg 75 k sabbolt szted?
   
  okoska76 kedveli ezt.
 19. DestinyX

  DestinyX Járnitanuló

  Szia!
  Hol van a tiszteség a béka sege alatt! De ahogy látom hiába irkálunk mink ide véleményeket,tapasztalatokat,bug-rol,javaslatokat senki lesem **** benünket! Nekünk is elkelene kezdeni csalni ugy ahogy bizonyos játékosok is csinálják a szervereken lehet akor hogy felfigyelne valaki a véleményeinkre vagy magára a problémára vagy annak okára! Ugyan is nincs lehetetlen csak tehetetlen ;)
   
 20. NumizN1

  NumizN1 Fórumlakó

  Nem számít mit írunk fiuk, szegény modi hiába továbbítja az észrevételeket, a "célban" süket fülekre talál, a bó(l)t jól megy és mindig vannak új játékosok, mi régiek meg morgunk és játszunk tovább ( még ), a Bp új gazdái meg lehet nem is tudnak a problémárol, mert az infó valahol elakad, elvész... Mikori a legutolsó tisztogatásról adott bejegyzés? Vagy mikor volt utoljára leárazás az üzletben? Ezzel szemben a Helix 400%-ot folyamatosan az arcunkba tolják.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása