DO – események áttekintése

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 26.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Üdv Űrpilóták!

  A DO főhadiszállásán is eljött a tél, a nagy értékelések és visszatekintések ideje. Át is futottuk, mi minden történt az elmúlt hat hónapban… és egyúttal szeretnénk veletek megosztani a decemberi- és feltérképezni a hosszú távú terveinket is.
  Az idei év igazán nagy durranásai (mármint eddig…):
  • A szektorkontroll eseményjáték
  • A Hades kapu, az első galaktikus átjáró, ahol a barátaitokkal játszhattok
  • Továbbfejlesztett botfelismerési módszerek: a “Packet Bot”-oknak leáldozott.
  • A kredithajók fejlesztése, és a Nostromo visszatérése
  • Új kliens felbontás és beállítások, igazi teljes képernyős mód
  • Új felhasználói felület és bázis, modernebb megjelenés
  • Az árverési rendszer változásai: hibás licit költsége visszaigényelhető
  • A játék és a támadások is új háttérzenét kaptak
  • A belépés a játékba teljesen megváltozott: a kezdőket új kezdő küldetések, az újoncokat jobb felszerelés várja!
  • Sok uridium tárgy kreditre váltható
  • Átdolgozott kezdő térképek (X-2-től X-4-ig)
  A főbb funkciók, amelyeken jelenleg dolgozunk:
  • A botok és külső szkriptek felismerésének fejlesztése
  • Az árverési rendszer teljes átdolgozása, hogy minden hozzáadható legyen
  • A belső weboldal fejlesztése, az események programjának beépítésével.
  • A küldetések átrendezése, és egy Sci-fi történet hozzáadása
  • A régi térképek frissítése és átdolgozása, hogy a kezdő térképekkel megegyező minőségűek legyenek.
  És egy kis ízelítő a jövő évből:
  • Barátlista a kliensben
  • Csoport keresése
  • A régi belső klán oldalak frissítése, felújítása
  Azt hiszem, mind egyetértünk: eseménydús évünk volt a DO-ban. Alig várjuk, hogy veletek közösen folytathassuk a játék frissítését, és részünkről mindent elkövetünk a fejlődése érdekében. A fő, hogy mindannyiunk számára előnyös és örömteli változásokat tapasztalhassunk meg együtt. Találkozunk a játékban!

  A Darkorbit csapata
   
  Mikłós kedveli ezt.
 2. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Remélem a fenti idézett szöveg sokat elárul nektek és némely játékos kételyeit, találgatásait elhessegeti.

  A véleményeitekre számítunk, de kérlek titeket figyeljetek oda, hogy mit és hogyan írtok.
   
  Mikłós kedveli ezt.
 3. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Még egy kis információ az aukció munkálatokról:

   
  Mikłós kedveli ezt.
 4. Sörnyitó

  Sörnyitó Fórum-zöldfülű

  Kedves Morphi! Ha az Aegis hajót beteszitek licitre,akkor már eleve törölhetitek a Góliát nemezis próbát mert mindenki Aegist vásárol ergo alig lesz Góliát! Miért nem a Spearhead hajót teszitek be ,ami ideális a dobozoláshoz és a meneküléshez! A kezdő pilóták úgyis ezekre alapoznak! Aki pedig erősebb hajót szeretne az küzdjön meg érte,mint bármely más játékostársam!

  Köszönettel Sörnyitó!
   
  .deder. kedveli ezt.
 5. Ðiαмσиd

  Ðiαмσиd Fórumelemző

  Az aegis miért erős hajó? Sokkal kevesebb lézer fér bele, mint egy góliba.
   
  Mikłós kedveli ezt.
 6. 擊擊擊擊擊擊

  擊擊擊擊擊擊 Járnitanuló

  Nem olvastam végig mindent, de erre válaszolnék.Akinek megvan a full lf4 annak főleg pvpre érdemesebb aegist venni mert a képességekkel erősebb a golitól hiába fér bele kevesebb lézer.Sima térképre vagy npcre talán jobb a goli de oda se minden esetben.pl. a goli elől nehezebb elugrani mert többet sebez igy kisebb esély van elérni a kapuig és megmenekülni, viszont ha erősebb hajóval találkozol és aegissel leállsz egy helyre akkor a képességek segítségével simán legyőzöl egy golit hiába van a goliba több lézer.
   
  LoneWolf és -=[HanSolo]=- kedveli ezt.
 7. Ðiαмσиd

  Ðiαмσиd Fórumelemző

  Én nem tudom, te hány aegist látsz harcolni, saját tapasztalatom az, (full lf4-el), bármennyire ott a képessége, akkor se elég erős.
  Aegis tökéletes cubira, persze ez csak az én véleményem.
   
 8. BikeTuninngSystem

  BikeTuninngSystem Fórum-zöldfülű

  Sziasztok azt szeretném elmondani hogy én 16 évet most töltöttem November elején 3 éve dolgozgatom de nem egy leányálom munkákat hanem kemény fizikai dolgokat mivel apukám szakmunkás és mikor neki kell segíteni nagyon megterhelő én ez idő alatt szedtem össze egy kis pénzt amit félretettem a játékra és ebből a piri pénzből + 1 heti munka összejött az aegis (5355Ft) ha belegondolunk manapság nemáll senki sem úgy anyagilag h megengedje magán arra szeretném megkérni a vezetőséget hamár mindenáron beszeretnék tenni piacra nem lehetne azt a megoldást csinálni hogy Zöld zsákmány kulcs kerüljön piacra és esetleg az összes térképet összevonva valameik térképen 1 láda dobja aegist 1 órában és szerintem az nagyobb megoldás lenne ha PET árából engednétek vagy a berendezések kerülnének piacra de azis csak mértékkel hiszen kitudja kinek mennyivolt PL üzemanyag is kerülhetne piacra :/ arra szeretném megkérni a kedves vezetőséget hogy gondolja át ezt még egyszer ha lehetne inkább a Spec head kerüljön ki a piacra vagy hangárcsarnok inkább de a Techgyár képességei is illetve annak a helynek megvásárlása :/ szeretném ha nem tennék tönkre a nagylelkü dolgokkal a már megküzdött emberek játékszellemét egy egy ilyen cselekedettel megértésüket köszönöm ! Üdv BikeTuningSystem (1997.11.08)
   
 9. .-**Candy**-.

  .-**Candy**-. Utánpótlás-írogató

  És mi lesz azokkal akik uriért vették meg az Aegist? Vagyunk páran akik rendszeres uridium rendelök,velünk mi lesz ha az Aegis bekerül licitbe? Szerintem ez nagyfoku igazságtalanság lesz,ennyi erövel minden szerepelhetne a liciten.Kapunk valami "kártéritést" vagy vissza kapjuk a hajoért kifizetett urit? Én kimondottan ellenzem ezt a licites dolgot!!! 1 év kihagyás után kezdtem ujra ezt a játékot,nem szeretném ilyen lépések miatt ujra abba hagyni :/ 500k uri a hajo és az elit dizi rá,ha én megoldottam,más is megtudja.
   
 10. BikeTuninngSystem

  BikeTuninngSystem Fórum-zöldfülű

  anyit még szeretnék hozzá tenni hogy mikor rendeltem azelőtt még vennem kellet egy új telefont egy új sim kártyát tenni pénzt a telefonra + eu3 mno volt egy majdnem full golóm régen mikormég a PET bejött abbis 7000 Ft-m volt többet nemláttam emrt nemválalt érte felelőséget a support köszönöm szépen :'(
   
 11. BikeTuninngSystem

  BikeTuninngSystem Fórum-zöldfülű

  szia teljesen egyetértek veled és igazadvan egy játék nap attól játék hogy mnidenki alátolnak mnident hanem ha emgküzd érte :( éshamár pénze áll benne akkor megérdemel legalább anyit h kártérítik!:)
   
 12. .-**Candy**-.

  .-**Candy**-. Utánpótlás-írogató


  Én nem csak erröl beszélek. Akkor leirom azt amit sokan gondolunk,de senki nem mondja ki.Ez a játék egy fizetös játék,többnyire. A BP a fizetö játékosokbol tartja fenn magát,ergo,aki nem hajlando elküldeni havi 1 sms-t,az ne reklamáljon,ne követelözzön.Szoljon anyunak hogy vegye meg a *** 4 alapjátékot 15e-ért+ a kiegészitöket 20e-ért.Én sem szolok hogy nincs az üzletben uriért LF4,pedig kellene jopár darab.A szabályzatban benne van hogy 18+,aki e felett van munkaképes,keresöképes,ennyit áldozhat egy kis szorakozásért.Sok a kiskoru a játékban,de közöttük is vannak sokan akik megoldják a rendelési dolgot,ahogyan pl te is.A lényeg,sokan sok idöt és pénzt fektettek ebbe a játékba a szorakozásért,ez durván fogalmazva kicseszés velük,hisz minek rendelni ha idövel minden lesz liciten. Ha az Aegist beteszik,tegyék be az LF4-et,havoc dizit,stb...mert nekem pl azokra van szükségem,azokért küzdök,gondoljanak rám is.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.12.13
 13. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Kártérítést nem valószínű, hogy fognak adni azoknak a játékosoknak, akik már valamit megvettek az üzletben uridiumért és ugyan azt berakják majd licitre is.

  Példaként szánom a következőt: Ha valamit megveszel 160ezerért és ugyan azt fél évre rá látod 100ezerért, akkor nem hiszem, hogy oda mész reklamálni az üzletbe, hogy "de fél éve nem ennyi volt, kérem vissza a különbözetet". Vagy. Valamit megveszel most és utána látod pl hétfőn, hogy akciós lett , 50%-kal kevesebbe kerül, akkor se fogod kiverni a patáliát.

  Igen, elismerem, mindenkinek igaza van. De sajnos ezt el kell fogadni. Aegis lesz liciten és nem valószínű, hogy kártérítést adnak.

  Ám mivel lesz heti, havi licit is, így csak találgatni lehet, hogy mit fognak és hogyan fogják berakni.
   
  _ΒΣ№_ kedveli ezt.
 14. lost

  lost Fórum nagymestere

  Fogd fel úgy mint pl a vengára a tp és becs dizit vagy a rep4-et. Azokat is megvették egy csomóan, majd bekerült licitre akkor se volt semmi kártérítés. Én is megvettem az aegist 250k uriért, én is rendelek folyamatosan a játékba mégse kérek kártérítést.

  Iceman: eltűnt a hozzászólásod nem tudom miért, pedig én is ugyanazt gondoltam :D
   
 15. DéBácsi

  DéBácsi Utánpótlás-írogató

  ez szerintem egyantalán nem fair. legalább AZOK kapjanak kártérítést akik nem uriból vették hanem magát a hajót vették meg, tehát nem urit rendeltek. HA nemkapunk kártéritést én írni fogok mert ez igy nagyon nemjó ):
   
 16. Elhiheted hogy nem fogsz kapni :)
   
 17. DéBácsi

  DéBácsi Utánpótlás-írogató

  de nemhiszem el ):
   
 18. E.Patrik

  E.Patrik Haladó

  Abba belegondoltatok hogy már legtöbbötőknek az Aegis réges-rég visszahozta az árát? Ha csak azt nézem hogy nem kell perceket állni a kapuba pár lon után jav miatt mert folyamatosan tudjátok magatokat javítani? Megannyiszor megmentette az életeteket npc/játékos ellen? Hányszor elég volt a képességét használni ha vadásztak rátok és nem kellett 500 uriért empt vagy instát dobálni? Számoljatok utána és utána nyavajogjatok csak. És aváltozásokat meg amúgy is el kell fogadni ez van anno én is megvettem igaz olcsóbban kedvezmény+prémi miatt de nem sajnáltam rá az urit és bőven visszahozta az árát.
   
 19. BikeTuninngSystem

  BikeTuninngSystem Fórum-zöldfülű

  végülis igazadvan belegondoltunk számtalanszor ,,visszahozhatta az árát" neked amximum én halloween előtt vettem meg alig tudom használni és javítóképesség teljesen igazadvan 196.000 sebzett rám egy venom laza x4 el uttána már nemláttam mert RSB vel volt asszem 246.000 de anyi életemnemvolt h megmozduljka a két lövés közt és mivel dolgozni járok naponta max 1 órát játszom dehát mmnidenki ahogy érzi meg a Suportságnak is igaza van h megveszed akciósabban meg minden teljesen megértem de akkor is ára van és nem adják ingyen .... csak enyit szerettem volna "-.-
   
 20. Ðiαмσиd

  Ðiαмσиd Fórumelemző

  Pontosan az ilyen észrevételre vártam, mikor írtam, hogy saját tapasztalatom szerint nem jó az aegis harcolni.