Domination 2018

Kategória: 'Eventtel kapcsolatos témák', témanyitó: Kyrus, témanyitás ideje: 11.1.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Például ezt koordinálhatnák újabb színes drónrongy helyett.
  Nem war-ban gondoltam,mivel nem kell hadat küldened a másik két ellen megbízós klánoknak szabályos vadászatához sem.
  X megbízós csávó belép bármely olyan klánba ami nem a saját megbízójánál van nyilvántartva,célkeresztet neki.
  Ezzel ráadásként mentesülne az x-2 védelem alól is,grátisz.
  Eleve régi az event leírása.
  Még vállalatokról írnak benne.Gondolom a vállalat egyenlő a megbízóval,tehát 3 különálló vállalat az 3 különálló megbízót kéne hogy jelentsen,ez bukta.
  Miért kapsz pontot ha az ellent segíted?
  Amit lehet hogy csak én nem értek,az hogy ha játszik akkor eleve egy megbízó/vállalathoz tartozik,vagy választható Svájc is a megbízóknál?
  "Figyelem:A bónusz Domination pontok csak akkor járnak, ha a harci bázist fenntartó klán valamelyik vállalathoz tartozik."


   
 2. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Ez akkor lett elrontva amikor a klán megbízóját egymegbízósra lehetett állítani más megbízójú tagok mellett is. De a vegyes (és annak is jelzett) klánoknak már most annyi mínuszt tettek be, hogy senki se állítja arra - na persze felesleges is most.

  Szerintem ha csak szimplán kiveszik a többmegbízós klánokat (és a szövetséget, MNT-t ellenséges megbízójú klánok között), lassan megoldják. De ha nem ezzel, valamivel biztos, elég fontos probléma ez nekik is, mondták a podcastekben.
   
 3. inohumanplayer

  inohumanplayer Haladó

  Még ha ez bekövetkezne, szerinted mit érnél vele?:)

  Tegyük fel, hogy a vegyes klánok megszűnnek. Akkor ugyanaz a klán csinálna 3 klánt és diplomáciában állnának egymással. A végeredmény ugyanaz. Sőt ha eztán a diplomáciakötést megszüntetnék még, megbeszélésre akkor is szövetségbe lennének. Semmi értelme sem lenne.

  Tegyük fel, hogy x2-n megszűnik a védelme. Mit érsz vele? Szerintem erős hajókat nem igazán találni x2-n. Ha meg igen, akkor valószínűleg botol. Amit lőhetsz, de igazából mit is érsz vele? Esetleg minden éjjel fent maradsz, és rájársz a botjára? Mert ha nem, akkor semmit nem érsz el, még azzal sem ha dróntalanítod. Bot visszaszedi, ő meg se érezte, te kidobtál egy éjszakát. Semmi értelme sem lenne.

  Már jó néhány éve semmit sem jelent, hogy megbízó. A játék kinőtte magát annyira, hogy ezt ne lehessen visszafogni. Ezzel vagy együtt élsz, vagy pedig minden alkalommal feldühíted magad, amikor megtámad egy saját megbízós játékos. Szerintem élj vele együtt, jobban jársz.;)
   
 4. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Igen, de azért én megpróbálnék megoldást keresni erre. pl belelősz a sajátba, már mínuszol vagy valami hasonló. Ez lehet most rossz példa, nem is konkretizálni akartam, csak annyit, hogy jó lenne megoldani valahogy.
   
  NumizN1 kedveli ezt.
 5. inohumanplayer

  inohumanplayer Haladó

  Egyetértek, jó volna megoldást találni, én is jobban szerettem amikor még cég volt cég ellen, de sodródni kell az árral.;)
   
  tg90000_2 kedveli ezt.
 6. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Sodródni, de olyan értelemben, hogy felesleges azon idegeskedni, ami történik, tehát például ezen is. De amit meg lehet változtatni azt érdemes is, tehát mégsem teljes a sodródás. Angol fórumon létrehoztak egy topicot ennek a kérdésnek, érkezett is jó sok válasz, persze a 90% használhatatlan, de van 1-2 jó meglátás köztük. :)
   
 7. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórummogul

  Hát ezt a vegyesklános buziságot tényleg megszüntethetnék,mert így az ilyen event szinte értelmetlen.
  Hogy a francba vesz részt az eventbe olyan klán, amelyikben legalább két megbízós is van . Mi, délelőtt csak az egyik szerez bólyát, délután meg csak a másik vagy mi. Marhaság az egész vegyesklán. Döntse el mindenki hová akar tartozni. Különben ezt nevezik BECSÜLETNEK.
   

 8. Hello ! Mind bannolva lesz kicsi türelem.....


  Aki megsérti ÁSZF-et bizonyitottan, végleges zárolást is kaphat;);););)

  Itt jegyzem meg nagyon jó a statisztika az elmúlt évben !!
  UI:Én is utálom sőt nem is vereség ha ilyen tudású hajó lö le... vissza se lövök....nem vereség..
  A másik :egymás után 2 lassitó bombát dolbálók érdekesek!!! Nekem soha nem sikerült!!

  De utánna ha ugrik a hajó account akkor suppra ne irjatok _:)

  ÜDV SYS _:)
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása