Visszajelzés Egy hideg nap a pokolban

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Kyrus, témanyitás ideje: 19.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. NumizN1

  NumizN1 Fórumlakó

  Nem baj, ezt is mosolyogva benyeljük, mint a hamarosan érkező, javítás alatt lévő Demaner szállítót. Én még kiszedtem amit lehetett, s most ott "ragyog" 7. térképnél abbahagyva...
   
  Smith-Program kedveli ezt.
 2. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  Sziasztok ! ami azt illeti igazatok van !!! én 1 kapuban kaptam 7 proxiumot vagy mit de eközben kb 100k sepit vesztetem hozzáteszem full lf4 van sepi és bosterrel !! de valaki mondja már el hogy lehet ezeket meg szerezni?
  kvadrotrin proxium
  trittotrin
  duotrin????????? proxium az oké kapu. és a többi? meg bosster h ilyet szedjen? szedje az aki kitalálta!!! ott az új szerverközi térkép is én csekély 2 órán átt nyomkodtam hogy bemenjek és semmi. xd akkor mi értelme van? ám a bossternek sincs értelme igazából már a d,o is értelmét veszti lassan de biztosan. régen elmentél magad vadászni egy egész mapot letarolsz most elmész 5 másikkal 5 perc és már inkább cubizol. pl tegnap is jönn egy kis 9 dronos vru megtámadom és 150k küldött belém random folyamatosan le is löő nah vissza megyek megkeresem érdekes akkor már csak 32k vert durrant is 3 szor. nah ezt magyarázza meg valaki. Ha eventet csináltok értelme legyen már !!!!!!!!!!!!!
   
 3. E.Patrik

  E.Patrik Haladó

  Kvadrot, trittot meg duotrint építéssel szerzel. Elöször megépíted a zöld kulcsokat amihez csak proxi kell és az ad Duotrint. Utána ULF4 et ami trittronitet stb... Viszint igaz ami igaz 7 kapu után kicsit kezd elegem lenni. Az első hármat még az eredeti felállás szerint csináltam meg még mielőtt belepiszkáltak volna ezek adtak is 3-4szer is proxit per kapu. Az utolsó 4 kapum meg csak 2szer adtak! Akárhogy is nézem amint befejeztem egy kaput egyből csináltam a következőt hogy kihasználjam a boostert amit ad és ugye így boosterrel kb 35%-al ad a sima ufonit nem? Mármint ha igaz ami oda van írva... ha igaz.
   
 4. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  lényegtelen a játék és az event szépen szólva el lett cseszve !!!!! minek erőseb bocsánat néha erőseb lf-4 ha van a sima lf-4???!!!!!!

  Köszönjük darkorbit ezt a csodás eventet vadászat közben a csapattal mindenkinek össze omlott az egész szerver majd vissza jönn de de se menü sor se pet se semmi ....... harmadik alkalom csak így tovább..
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.2.17
 5. orgon1968

  orgon1968 Utánpótlás-írogató

  Elment 1milla sepi lőszerre+10000rakétára,igaz maradt 15M.Előnye a kapunak az ufok doboza,és az hogy nem lőnek le álcás emberkék.Ez a kezdők pályája,a fullosak inkább vadásszanak :D
   
 6. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  JAA ! ám másnak is jó a játék?? mármint én szeretnék elitet venni de hát az üzlet teljesen használhatatlan.!!!!! hiába kattintok a vásárlásra semmi nem történik se jóvá írás se semmi. Ha ez a hiba is a SZUPEEEER JÓ UJITÁSNAK KÖSZÖNHETŐ akkor felesleges már vásárolni hisz az is drágáb lett és semmi extra nincs benne. mi értelme dobozduplát venni? vagy premiumt vagy kedvezményt? vagy zsákmány kulcst? LF-4 nap egy vicc xd 320 kulcsbol 3 lf3 meg egy rakás nanokondenzátos prizma foglalat stb xd értelmetlen van hogy 4 kulcs egymás után ugyan azt adta. LF-4 0 db hát van értelme az egésznek!!!!!! kapuknál is pl 12 zeta 0 havoc xd van értelme.
   
  NumizN1 és Amethyst19[AMD] kedveli ezt.
 7. Amethyst19[AMD]

  Amethyst19[AMD] Haladó

  Az obszidiánkulcsból meg 6 egyforma drón-designet adott egymás után.. az sem gyenge!:)) Fölösleges nanohüvelyekkel együtt!:))
   
 8. ♥Grand♥

  ♥Grand♥ Kivételes tehetség

  "A legutóbbi eventünk kezdetétől, "Egy hideg nap a pokolban", felfedeztük, hogy náhány játékos kihasznál egy hibát a játékban, amivel proxiumot tudnak gyűjteni anélkül, hogy a kaput teljesítenék."

  Na ez azért érdekes. Mi meg nem győzünk/győztünk szívni.

  "Mivel különböző mértékben használták ki ezt a hibát, ezért 3 féle kategóriába soroltuk a büntetéseket, illetve az érintett játékosokat."
  vs.
  "Sajnos, nem tudtuk közvetlen nyomon követni, hogy ki milyen tárgyakat kapott, az által, hogy kihasználta a hibát, ezért az érintett fiókok zárolásán kívül, nem tervezünk egyéb intézkedéseket!"

  Tegnap közel másfél kapuból szerzett proxium mennyisége,megint elvette a kedvem.Pedig pihentem 1-2 napot ilyen miatt.
  De gondoltam veszek boostert és jön még rsb,aha.
  Erre még ez. 20000 gg meg 2-3 milla rsb miatt én is pihennék simán 1 hetet.És mindezt úgy hogy nem kellett kapuzniuk.
  Nem csoda hogy kezd egyre több embernek elege lenni.
  Tetszett és kocka vagyok,de a sarkok és élek kezdenek kopni.
   
  Utoljára szerkesztett: 23.2.17
  [EventHorizon] kedveli ezt.
 9. vagyokakivagyok

  vagyokakivagyok Junior szaki

  Te is ezt gondolod?

  Bizonyos oldalakon teli torokból röhögnek, kaptak 30 nap pihit, és van 8,6millió RSB lőszere, 670.000 GG, meg mintegy 14.000 zöld kulcsa.

  No comment. Napi 6-7 kaput toltam le, állandóan megvásárolt boosterrel, és ennek a 10% részét nem tudtam összeszedni.

  GG BP.
   
  [EventHorizon] és ♥Grand♥ kedveli ezt.
 10. Mislix

  Mislix Fórumgróf


  Én úgy gondolom lazán megérte nekik. Sajnos itt megint az járt jól, aki csal. És ez nem vicc.
  Ezért hagytam egyből ott a kaput, ahol van, mert megint átverésbe ment át az egész, és amint olvasom ezt a játékosok többsége így gondolja).

  Ha gyanúsan csal valaki és kiírod a nevét ide, Te kapsz büntetést rágalmazás címén. Mekkora szöveg (mást akartam írni). A rágalmazás és a gyanú összekeverése DO által megfogalmazott formában.

  Mióta lehet accountot rágalmazni?
  Rágalmazni csak játékost és a mögötte lévő személyt lehet. Semmit nem sért, sem adatvédelmi (személyiségi) jogokat -mivel nem tudod személyhez kapcsolni az accountot, így számodra nem személyes adat.

  Elnézést, de ha azt nem tudják megmondani, hogy így mit kapott az illető akkor az a naplózó rendszer minőségi szintjéről árulkodik.

  Tehát egy szónak is száz a vége: Na, ki szív megint!

  (Egyébként, ha nem értesz vele egyet kedves olvasó, mondj egy olyan szabályozó elemet, ami nem a csalóknak kedvez!)
   
  Páncélgránátos és ♥Grand♥ kedveli ezt.
 11. Venom

  Venom Fórum-zöldfülű

  Mi ez a büntetés ez vicc! :mad: Akkor simán venni kéne el a csalóktól mindent,hisz csaltak.Más kilódik a nagy semmire ezek meg megúsznak mindent.Ilyen alapon nekem is dobhatok pár milla rsb és pihenek pár hetet mert a hülyének is megérné.
   
 12. Csülök[H]

  Csülök[H] Fórum mestere

  Ezentúl kitűzöm célnak a bugok mielőbbi felfedezését és kihasználását, igazán gratula ezekhez a példát statuáló büntetésekhez, semmi visszatartó hatása nincs, inkább felhívja a figyelmet büntetlenül kihasználhatóságára minden hibának.

  Javaslatom a következő: 1) végleges acc törlés,
  2) PS törlése, minden gg törlése, minden instabil lf4 törlése, minden BK törlése + az amit kihirdettek hivatalosan,
  ha ez nincs akkor csak felkérés egy keringőre az egész szankció
   
 13. -Williem-

  -Williem- Fórum-zöldfülű

  Részemről teljes törlést és ip tiltást mert engem a semmiért bannoltak 2009 Február óta nem használtam soha semmi külsö segitséget mégis zárolva lettem akik meg használnak azok mai napig bent figyelnek némely a Top 10-ben.
   
 14. Ramzes_fun

  Ramzes_fun Fórum-zöldfülű

  sziasztok! mikor ér véget az event? :)
   
 15. Nos végignézve ez az egész event lezajlását következőket vonom le.

  1. Bevezetés leírás hiba (ekkor ugrottak sokan rá----> bug, könnyen megszerezhető extra dolgokra)
  2. Változtatás..... nehogy már valaki / valakik is ilyen könnyen jussanak előnyhöz...
  3 BUG. Hiba a kapubelépésnél....
  4.Visszaélés megfontolása, visszaélés hiszen sehol nincs írva, hogy "elrontottuk"(kezdö progger hiba :D)
  5."Büntetés" kiszabása ami nem fair a fizető játékosokkal szemben akik igenis tudták vagy nem ,de nem használták ki a hibát mert

  BECSÜLETES JÁTÉKOS !!
  Sajnálom de ezt már én sem tudom lenyelni!!!!
  Társulok az előttem szólókhoz ,hogy komolyabb szankciók legyenek ezzel kapcsolatban mert én is kihasználhattam volna!!! DE NEM TETTEM!!!!
  Peticióm alapja :
  Hatalmas előnyszerzés hiba /bug/ kihasználás miatt.

  TÖRÖLJÉK AZ ACCOUNTOKBAN A JOGOSULATLAN ELŐNYÖKET!!!!!

  Szavazást írjanak ki ezzel kapcsolatban és továbbítsák a BP központ felé ,mert ez a jövőben
  csinálhatnak 500% os helixet is nem fogok egy forintos se áldozni erre mert :

  BECSÜLETES VAGYOK!! DE NEM BECSÜLNEK MEG!!


  Tisztelt ADMINOK!
  Kérésésem ezzel kapcsolatban annyi ,hogy lehetőség szerint jelezzék KAZIMIRNEK aki az ügyben járjon el a becsületes játékosok védelme érdekében .

  Továbbiakban minden tiszteletem azoknak akik hittek a játék becsületben.

  Most azt hiszem átverve vagyok . Mert áldoztam rá ...... hiba volt.....

  Tiszteletem :
  SYSTEM..... HALTED.....
   
  ♥Grand♥, Mislix, Smith-Program és 2 más kedveli ezt.
 16. Kyrus

  Kyrus Fórum hercege

  Február végéig tart, szóval február 28-án 23:59 perckor ér véget.

  Több fórumon is jelezve lett a központnak, hogy a becsületes játékosok nem értenek egyet a büntetéssel. Innentől kezdve már a központ dönti el, hogy mit fognak cselekedni.
  De remélem, hogy fognak szigorítani.
   
 17. E.Patrik

  E.Patrik Haladó

  1. Az összes RSB-jüket elvenni.
  2. Az összes ULF4-üket elvenni.
  3. Az összes extra GG-t elvenni.
  4. Az összes Kalóz láda kulcsukat elvenni.

  És ekkor talán úgy érezném hogy kellőképpen meg lennének büntetve és talán mások is láthatnák hogy nem érdemes a csalás és bug kihasználás útjára lépni.Ki tudja mennyi mindent szedhettek össze a ládákból? Mennyi Kaput tolhattak ki az extra GG-ből? Mennyi lőszert és logot szerezhettek?

  UI: Én most (is) kaptam keményen 0 proxiumot és 1 darab 1 órás XP boostert no meg egy kis visszacsalogatásnak egy drop chance boostert ami nem ér kb. semmit. Cserébe elment egy rakat nyersim a kapu kirakására és rengeteg x4 is...
   
 18. vagyokakivagyok

  vagyokakivagyok Junior szaki


  Természetesen...
  [​IMG]

  Na azóta is büntetik őket. Még a beígért büntetések sem lettek kiosztva, és mivel elismerik, hogy fogalmuk sincs mennyit, és mit szedtek (loptak?) össze, így nagyjából semmit sem tehetnek.

  Ez pont olyan, mint OP esete. Mindenki tudta, hogy a központhoz tartozik, mégis 2 évig tagadták, aztán mikor már nem lehetett tovább letagadni, hát valahogy odakerült :D

  A gond csak az, hogy a csávó egy bizonyos oldalon, pontosan olyan játékosokkal konzultált, akik... hogy is mondjam... hasonlóak, mint akik a proxium bugot is kihasználták. Ezen a bizonyos oldalon már régen kint volt a videó a bugról, (valamiért az volt a hajó neve hogy OP...) és játékosok tömkelege használta ki a cuccost. Mivel fotóink vannak arról, hogy már akkor tudták Discordon, nem jelentettük, mert minek.... tudtak róla. Felháborodás, eltűnt mindenki, jöttek a kommentek, büntetés lesz... bla bla... igen, a beígért büntetést sem osztották ki. Halkan megsúgom azt is, hogy a 142 játékos, akit említenek, nagyon nem annyi... csak az elite*****x y oldalon van bizonyítottan tudomás 300-400 játékosról aki kihasználta.

  Hát tudod... tök jó lesz majd az új LF4 lézereket összerakniuk, nekik biztosan nem lesz gond kirakni több ezer logfile-t, meg ládázgatni, meg kapukat kirakni 300-600 ezer GG ből.. A helyzet az, hogy fogalmuk sincs mit csináljanak, hiába jelentitek ti ezt mindenféle fórumon... ez már veszett fejsze. A becsületes játékosok meg tényleg befejezik a fenébe.
   
  Utoljára szerkesztett: 24.2.17
 19. Mislix

  Mislix Fórumgróf


  Amit én, mint játékos látok ebből:
  - ez a játék az utóbbi idők (hónapok) eseményeit figyelembe véve csak a bajoktól és elégedetlen játékosoktól hemzseg.
  - ha be is vezetnek valami jó dolgot akkor negatív irányba tolódik a változtatás, a játékosok kárára.
  - a tisztességtelen játékosok élvezik a helyzetet, hiszen minden felelősséget minden felelős a központra hárít, meg egy gyengén muzsikáló szűrő szoftver nevezetű valamira, ami vagy van, vagy nincs.
  - a bothasználathoz már a saját beismerő vallomás is kevés szinte, mert csak a vak nem látja kik (általában ugyanazon klánok tagjai, mivel köztük terjed a program) használják.
  - a programozási ballépés (DO néven:BUG) kihasználása méltányos büntetés miatt követendő példa lesz/lett.

  Mi az olyan nehéz ebben, hogy nem tudom ki milyen szinten használta ki?
  Le van írva, hogy különböző szinteken lehet kihasználni és különböző lesz a büntetés is (mert akkor hajrá).
  Mit nem lehet ezen nyomon követni?
  - az, hogy ki, mikor lőtt le, mikor kaptál proxiumot a logban benne van (vagy ez csak egy képernyőn megjelenő, nem mentett
  információ)
  - ha nincs benne a logban akkor a vásárlások irreális mértéke és a kapott proxiumok %-os nyerési esélyétől való nagyfokú eltérés alapján látható, gondolom így lettek meg a nyertes játékosok (igen, nyertes, mert ők nyertek és nem vesztettek ezen).
  - ha nincs benne a logban megyek tovább és elég annyi, hogy kihasználta azt csókolom, nem pedig keresem a kibúvót hogy hogyan
  maradhatna meg a tisztességtelenül szerzett zsákmányuk..
  - valahogy ilyenkor az az érzésem, hogy itt érdekek húzódnak meg, amit mindenki sejt, csak nem beszél róla.

  Aztán végezetül:
  Lehet itt fél óránként Hélixet, MHH-t rendezni, de amikor a másik fél eljátssza a bizalmat, az nem megvásárolható semmiért!

  Nálam ez a bizalom elveszett a botosok támogatta szabályzatért, azért mert hülyének néznek (adatvédelem, és rágalmazás címén)
  A döntő lépés pedig az, hogy elvesztette az állandó negatív hozzáállásával és utólagos módosításokkal a szavahihetőségét az egész TEAM.
  A központ is és mindenki, aki ezt a gondolkodásmódot védi és képviseli.


  Az igazi egyezség az lenne a DO-tól, ha a komolyabb büntetés mellett a BUG-ot nem kihasználó játékosok (akik bementek és normálisan szenvedtek) fájdalom díjként kapnának minden befejezett kapu után mondjuk:
  - 40.000 RSB-t
  - 1 instabill LF4-et.


  Egyszerűbben fogalmazva: a vétkest büntetem, a vétlent jutalmazom!
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.2.17
 20. ★•Й•I•T•®•O•★

  ★•Й•I•T•®•O•★ Utánpótlás-írogató

  Szerintem nem túlzok ha azt mondom hogy ezt kezd undorító lenni de komolyan, mivan ezekkel még nem esett le a tantusz ott fenn hogy ők azokból az emberekből élnek akik most itt elégedetlenkednek JOGOSAN és nem azokból akik több millió rsb stb.-t összecsaltak....vicc de tényleg
   
  Smith-Program kedveli ezt.