Visszajelzés Egy hideg nap a pokolban

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Kyrus, témanyitás ideje: 19.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Fekete2000

  Fekete2000 Junior szaki

  Hát ez tényleg vicc....1 hónap ban maximum? És cserébe van több milla rsb meg több szár ezer extra energia, kulcs.........Nekem is megérne ennyit...
   
 2. Sziasztok !
  Kicsi elmélkedés .....

  Nos ha üzleti részét nézem akkor szerintem DO ha nem tesz a kialakult helyzet ellen semmit akkor a jövőben ezek a játékosok nem lesznek potenciális vevők....

  EZEK NEM FOGNAK RENDELNI SEMMIT!!!!!

  Mekkora kiesés lehet ez kézzel foghatóan?????
  Valaki sejti ezt?
  Kíváncsian várom kinek mi a tippje....
  Szerintem vehetnek lassan MŰANYAG LAKATOT mert ez a bolt lassan lehúzza a rolót !!!!!!

  Tisztelet.....
  .....SYS.....
  nagy kár.......nagy kár...... RIP. DO:)
   
 3. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  Szia ! mit szigorítanak? mert ne szigort hozzatok be ha nem stabil játékot normális eventet!!!!!!! mindenki lf-4 ekre vágyik erre elö drukkoltok 4 új lf4 el amihez segitségül kapunk küldiket amihez természetesen mint már tapasztaltuk sok minden kell de szinte semmit nem kapunk.!!!!!!!!!!!! így is vann 200k feleti sebzés bőven hát még így!!!!!! ezzel az erővel a hajók életerejét is növeljük meg !! hisz 2 keverés molyban és durrrrrr . Én fizettem a játékba mert jó tetszik gyorsabban akartam fejlödni de így?? xd tegnap este is zászlós ellen hajó rsbvel löte a devokat xd direkt nem lötem le. elég sokáig azzal löte xd. nahy alényeg hogy ez nem jó így ahogy van.
   
 4. Kuplung

  Kuplung Fórum-zöldfülű

  Etért fog kihalni a játék. még pár év azt csáo, hisz már megint csak a segédprogram tartja életben a játékot. :)
   
  Áfonya76 kedveli ezt.
 5. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  Segéd progi??? barátom mi tartjuk életben a játékot !!!!!!! ha nem játszunk nem fizetünk de hát a pénzért vannak elvárásaink is. de hát valakik ezt rosszul értelmezik. nem cicoma csillivili desingek meg új lf-4ek kellenek hanem pörgös játékmenet. pl van eza szerverközi pvp harc szuper lenne ha nm cseszik el a 3 megbizosal mikor annyit látsz h mész magad xd és egy óriási piros folt jönn és volt hajó de már nincs xd.sztem érdekeseb lenne a játék csak megadot létszámmal pl 4-6 játékos 1 csapatban normál térképen 1 aegis 1 citadel ami kötelező lenne. és jutalom is nem 20 seprom. 500 uri xd jah és egy olyan map lenne amin a bosterek teljesen kizárva hiába van amig ott vagy azon a mappon nem pörögnek. csak elit és amid van. persze a seprom az van. plusz dron formák és a hajok plusz jutalmai.
   
 6. Kyrus

  Kyrus Fórum hercege

  Az új LF4 fejlesztésekkel lehet növelni az életerőt is.
   
 7. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  szia igen és enneg biztos van értelme ha pl egy solac hajó élet megosztoval vagyis duplázva full új lf-4 el még ha nm is lehet fejleszteni van akkora élete mint egy citadelnek ráadásul majdjnem 2 hajóként lehet vele számolni sok értelme van inkáb a hibákat csináljátok meg nem új felesleges dolgokat behozni ami felül mulhatja azt amiket hosszú idök ota probál mindenki elérni. Adok is egy tippet hogy mitt kezdjetek el csinálni PL: játékbeli lag - több játékos egy szerveren- legyen lf-4 napnak értelme nem 320 kulcsbol 3 lf3 meg 50 nano kondenzátor meg hasonloak. és ami pl ma is van nem lehet az üzletben vásárolni hiába van elég urim kreditem rá!!! Bocsánat ha nyersen fogalmaztam de ez már türhetetlen ami megy.!!!! elmész nappal vadászni mert este pihenni szeretnél vagy esetleg dolgozol és nappal elszortan találsz 5 játékost még ha le is lövöd öket 1szer 2 szer elmennek és üres a szero !!!
   
 8. Kuplung

  Kuplung Fórum-zöldfülű

  ez igy van. kivancsi vagyok a válaszra. : D
   
 9. Angel1980

  Angel1980 Utánpótlás-írogató

  teljesen jogos a beszerzett cuccokat el nem veszik a bünti meg nevetséges az összes olyan cuccot el kellett volna szedni tőlük ami a csalással megszerezhető volt akkor lehet hogy elgondolkodtak volna hogy legközelebb is csalnak-e így lehet hogy annyi cuccot beszereztek hogy jót röhögnek a büntetésen
   
  Fekete2000 kedveli ezt.
 10. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  Amugy ebben igazad van kis büntetés stb de minden megmarad érdekes!!! de ilyenkor hol vannak az adminok mikor megirjuk az igazat???
  ma pl csodálatos határos módon 343 kulcsbol véletlen felvettem 1 lf4 et xd de a másik 30 bol csak prozmafoglalat jött kérdem én ezt miért raktátok be?? xd lassan száz számmal van felesleges !!!!!!!! inkáb a bugot csináljátok már meg lassan 2 hete lehet elitet meg hasonloakat venni még az is duplázva van aki most kezdte a játékot nevetséges. aztán meg hónapokig nincs ilyen lehetöség igaz??? de semmi baj nemsoká jönn aza tény hogy nem lehet a d.o játszani mert egy csapa fullos solac az új lf4 ekkel össze állnak és vége a szeronak xd
   
 11. Kyrus

  Kyrus Fórum hercege

  Mit kellene írnunk?
  Leírtátok, hogy mi a véleményetek, erre szerintem semmit nem kell írni, hiszen korábban már sokan leírták ugyan ezt és jelezve is lett a központnak, hogy a játékosok kevésnek vélik a büntetést.

  Az, hogy ki mennyi LF-4-et vesz fel szerencse kérdése. Nem mi raktuk be a Prizmafoglalatot, hanem a fejlesztők. Nekünk moderátoroknak és adminoknak semmi közünk nincs a fejlesztéshez, csak annyi, hogy továbbítjuk a Ti ötleteiteket, illetve a jelzett hibákat.
   
 12. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  Rendben és bocsánat. Értem már hogy ti közvetitetek a fejlesztöknek de hát vagy az üzenet nem jut el hozzájuk vag y afejlesztök nem tudják mit is szeretnénk. Akkor most le írnák egy ötletemet

  - nekem kegyetlenül nem tetszik ez a mostani konfizás meg hogy a desingek is hajóknak számitanak. meg hogy kedvenc stb ha már ez x és y hajó megvan gondolom azért van mert tetszik vagy hasznos. nem az hogy van 10 hajó ami kedvenc lehet majd ha van kedved változtas hajót. ezen belül a a konfizás : hiába van felszerelés át vitel ha pl többet lehet valamiböl berakni vagy kevesebbet akkor már nem megoldhato konfizd be kézzel. ha már a fejlesztük ezt variálták akkor ad.o igazán kibirhatja akövetkezö ötletemet pl.

  Nevét majd eldöntik de Fantom konfiguráció: ez arról szól hogy pl: minden hajónak lenne egy olyan konfigurálási lehetösége hogy amid van az be tud rakni ahogy te szeretnéd de persze ez a másik hajód konfi törlésével jár ezt ugy gondoltam hogy.
  van pl sima goliath hajód 15 lézer és generátor hely és te szeretnéd a benne lévö cuccokat használni pl a veganceban ami ugyebár keveseb dologgal jár de párnap mulva újra golit akarsz használni vagy szinte azonnal mert könnyen lelöhető akkor pl goliath konfiját mented és kézzel bekonfizod a vegancét és annak a konfiját is mented majd amint a vegábol goliba konfizol nincs más dolgod csak törlöd a vega konfiját (nem azt amit mentettél ) és amit a golinál konfit mentettél azt aktiválod és kész is a konfizás csak néhány gombnyomás.
   
  Adrián005500 kedveli ezt.
 13. Kyrus

  Kyrus Fórum hercege

  Nem csak a magyar csapattól érkeznek ötletek. De természetesen a központban is válogatnak az ötletek közül, ezért tűnik úgy, mintha semmi sem történne az ötleteiddel.
  De kérlek az ötleteket IDE írd, mert ezt a topicot nézzük. Illetve a játékostársaid is itt tudják az ötletedet támogatni, valamint módosítani rajta. Ha leírod és senki sem kattint a "Tetszik"-re, akkor úgy vesszük, hogy a játékostársaidnak sem tetszik teljesen az ötlet. Reméljük megérted, hogy nekünk is válogatni kell és csak azt tovább küldeni, amire többen is szavaznak, mert ha minden egyes hasonló hozzászólás továbbítva lenne, akkor káosz lenne. Gondolj bele, ha havi lebontásban nézzük, akkor érkezik 10 ötlet, ezeket lefordítani, hogy a központban megértsék (hozzátenném, ezért fontos, hogy pontosan, helyesen és érthetően írd le az ötleteket, mert akkor lehet foglalkozni vele). Ez mellé még jön a többi x ország (és a magyar fórumon viszonylag kevés ötlet van). Ezért fontos, hogy Ti játékosok is dolgozzatok együtt, illetve támogassátok mások ötletét! Ne mindenki egy ötletet írjon, hanem egy ötletet kiragadva, azt átgondolva írjátok meg. (Ha Tetszik gombra kattintasz, akkor úgy vesszük, hogy az az ötlet tetszik a másik embernek is, de ez logikus.)