Javaslat Egyéb fejlesztői ötletek

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Ide írhatjátok ötleteiteket, mellyel segíthettek a játék továbbfejlesztésében.

  DE! Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.
  • Mielőtt a hozzászólásotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:
   • Mit is írtam
   • Érthető -e amit írtam
   • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
   • Amit leírtam megfelel -e a fórumszabályzatnak....
   
  Utoljára szerkesztett: 17.11.13
 2. ĦĪPOCΞИŤЯЦМ

  ĦĪPOCΞИŤЯЦМ Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!

  Már sok helyen láttam, és igazat is adtam a véleménynek, miszerint gyenge, kezdő játékosnak, de még egy tapasztalt játékosnak új hajóval is nehéz fejlődni. Ez többek között a drága árak miatt van. Ez nem is lenne akkora gond, ha rendelni, palázni, dobozolni és NPC-t lőni is lehetne. Ellenben a sok vadász miatt ez jóval nehezebb, mint azt gondoljuk. Kell tehát valami, ami segít. A következőt találtam ki: Seprom beváltása Palládiumra.

  Részletek: A hajóban lévő sepromot palládiumra 2:1 arányban lehet váltani (2 seprom = 1 palládium). Ez nyilván nincs ingyen, hiszen ki kell fizetni a „céges konvertálógép” áramfelhasználását. Ez konvertált palládiumonként 1,000 Kredit. A helye is meglenne: a játékkliensben Nemesítés ablak Fejlesztés részében a Drag ’n’ Drop menüket balra tolva, a jobb oldalon marad annyi hely, ahol meg lehetne jeleníteni 2 kisméretű képet a 2 nevezett nyersanyagról, köztük egy kis nyilat, amin rajta van a „Konvertálás” szó gombként, és azt megnyomva hasonlóan a fejlesztési menühöz, lenyíló menüből lehet kiválasztani a konvertálni kívánt összeget.

  És még egy palamezős ötlet:

  Új tech fejlesztése: Ezerszer látjuk, hogy a palládium mezőre beállnak, elmennek a dolgukra, és a pet szedi a palát. Nekik lehetne egy tech, ami folyamatos álcázást biztosít a kék ködben, bizonyos mozgásig. A tech neve: Fejlesztett álcatechnológia (nem röhög, 10 percig gondolkoztam rajta :D). A mozgást könnyen meg lehet határozni, a Hív a messzeség, Bátorságpróba, stb. küldetések mértékéből. Ezt meg lehet határozni 5 CsE-ben (ugye a Hív a messzeség próbában 800 CsE-t ír, és a kijelző 800,000-et mutat). Lehetne több is, de azzal megint csak a vadászokat segítenénk. A számláló ugyanott lenne, fent a techeknél. Éppcsak ez nem időt, hanem távolságot mutat. Árait tekintve drága („Ha már lusta vagy szedni, fizess!” alapon):
  Gyártásnál
  Gyártási idő: 8 óra
  6,000,000 Kredit
  1,500 Seprom
  20 Logfile
  Azonnali gyártás
  9,200 Uridium
  6,000,000 Kredit
  1,500 Seprom
  20 Logfile
  Azonnali vásárlás
  18,400 Uridium
   
 3. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Hmm.. az elsőn lehetne finomítani.

  A másodikon nem kell, az úgy hülyeség, ahogy van! :D És a 2000 palla / óra az nagyon is jó arány, ezért meg végképp ne sírj. Nekem anno 700 palla/óra volt vagy lelőttek. Emlékszem, reggel 5 előtt felkeltem, hogy pallázhasssak egy órát zavartalanul. Csak akkor jött össze egy 2200-as átlag.
  Az aegist beteszik majd licitre. A kiaknázásról annyit, hogy ha nincs pajzsod, akkor tudsz javítani a ködben is. Szóval ha prémis vagy, rep 4-gyel, szív forma aegis vagy goli, akkor esélytelen téged kiaknázni, még 2 játékos ddm aknáival is.

  Reaálisan: Szerinted ezt berakják? Ez mennyiben jó a BP-nek? - olcsóbban adják a cuccaikat, és nem is lesz tőle több játékos az biztos.

  Esélytelen.
   
  -Eragon-2(HUN), Erystheus és VADÁSZ69 kedveli ezt.
 4. .-**Candy**-.

  .-**Candy**-. Utánpótlás-írogató

  Üdv! Az Aegis licites vásárlásához szolnék csak hozzá.Szerintem igen igazságtalan lenne betenni az Aegist licitre,mivel sokan uriért vették a hajot,ráadásul a BP-nek sem érné meg.Ennyi erövel betehetnék az LF4-et is.Sokan elfelejtik hogy a BP a rendelésekböl tartja fenn magát,eszerint deficites lenne bármely eszköz/hajo licitessé tétele. 1 sms 39k urit ad,szoval megduplázták az 1 évvel ezelötti uridium összeget,igy szerintem ez is nagy segitség mindenkinek.Ha már mindenáron könnyen elérhetövé teszik az Aegist,legalább adják vissza az urit azoknak,akik uriért vették.Söt! Akkor tegyék be az üzletbe az LF4-et is uriért,ha már ennyi könnyitést akarnak a nem rendelö játékosok,legyen haszna a rendelöknek is.

  Ui.: Pl. a Battlefield 4 alapjáték 15e forint,sokan azt is megveszik,miért ne küldhetnének akkor már havi 1 sms-t erre a játékra is.

  Határozottan ellenzem az Aegis licitessé tételét!!!
   
 5. Roland[RELOADED]

  Roland[RELOADED] Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!

  Nekem csak egy kis szerény ötletem van.
  Ugye, mindenki nap mint nap írja mennyire elege van abból, hogy kilövik, nem tud fejlődni, mert egyszerűen NPC-t sem tud ölni.

  Arra gondoltam, hogy:
  • Ne lehessen azt megtámadni aki x rangnál kisebb ranggal rendelkezik, vagy:
  • Ne lehessen azt megtámadni aki x szintén kisebb szinttel rendelkezik.
  Szerintem egész jó lenne a kicsik szempontjából. Egy másik ötlet, ugyanerre a problémára:
  • Aki x szinttel kevesebbel vagy x rangnál kisebbel rendelkezik, azt ha kilövik, akkor ne kapjon érte semmit az aki kilőtte.
  Ezekkel a módszerekkel manipulálva a játékosokat arra, hogy ne lőjenek kicsit, és ne pazarolják az elit lőszerüket.

  Remélem megvalósítjátok. Várom a véleményeket :)

  ★RΘLΔИĐ[RΞLOΔDΞD]™★
   
 6. BECK!™

  BECK!™ Utánpótlás-írogató

  Nekem egy nagy problémám van amit jól enne megváltoztatni.
  Szeretem ha be van kapcsolva a háttér főleg most hogy új mapok vannak csak a gond az hogy a minitérképen is ott a háttér azt jó volna ha kilehetne kapcsolni külön mert sok olyan eset van mikor a háttér miatt kicsit sem lehet látni a kék illetve a piros pöttyöt...
   
  ★ĠėҎ★, csd10000 és Mrjoci061 kedveli ezt.
 7. MΣGΛIЯΛ♥Я♥™

  MΣGΛIЯΛ♥Я♥™ Járnitanuló

  Sziasztok,

  beszélgetés kapcsán szóba került egy új bázis ötlete,ami 5-3on helyezkedne el. Plusz funkciója az lenne,hogy ott is lehetne palládiumot váltani.

  Bázis helye:

  [​IMG]
   
 8. ♥Grand♥

  ♥Grand♥ Kivételes tehetség

  Sziasztok.
  Roland.
  Nos,a kicsik védelme: biztos örülnél hogy egy,5 szinttel kisebb hajót nem lőhetsz és ő kap meg mert lőtt a másik 2-3 lvl 21-es mellett.A vadászós próbákat elfelejthetnéd,mint például a 20-100 big boy,150 venga,meg fél év mire meglenne 1 gólis próbád.
  Egyéb ötlet:
  -venom,pvp-n nem lehet ugrani mert támadás alatt állok,emp vagy kilövés az ellenszer.
  5-2 kalóz,rám nyomja és retteg a bázison.(90%-a kis szintű)
  Ötletem,ha már támadásnak minősűl a venom képesség használata,ne legyen védelmi
  zónája a venomnak a képesség idejére,ha én nem nyomok emp-t.
  Mert x-8 bázison is addig támadhatnak,amíg meg nem szüntetem a támadást a cél ellen.
  Egyéb ötlet 2:
  -kapuzás,nem mindenki robbant a kapukban,ezért mint a küldiknél lehetne 1 ablak,ahol pl. kristallin 56/80 jelzés lenne.
  Ez arra az esetre,ha topog 1 családtag a "mikor végzel már"...stb szöveggel.
   
 9. [HUN]SzakiLaci

  [HUN]SzakiLaci Fórum-zöldfülű

  Nagyon szeretném, ha a Főablakban a futó feliratokat le lehetne állítani, így nem pörgetné feleslegesen a PC prociját. :(
  Egy pici STOP gomb kellene a felirat mellé.
  _______________________________________
  A másik probléma, hogy a Licit ablak időszakosan befagyasztja a böngészőt. Jobb lenne, ha
  - kevesebb memóriával
  - gyorsabban működne,
  - a licit összeg mezőnél nem csak a közepére kattintva jelenne meg a kurzor
  - Plusz a görgető sáv sem teker arányosan.
   
  Keszler2000 és Moldvix kedveli ezt.
 10. Doncsa

  Doncsa Utánpótlás-írogató

  Üdv!
  Nekem az az ötletem hogy a Spec. designokat 7 napig az eladás ikonra kattintva(megjelenne az eszközök közt 7 napig) ki lehetne cserélni bármilyen 250.000 U-ból vásárólható design-re!
  Ez arra lenne jó ha valaki rendel egy design-t és nincs tesztszerver akkor ha megbánta amit vett akkor korrigálható legyen!
   
  Keszler2000 kedveli ezt.
 11. -BékésHarcos-

  -BékésHarcos- Fórum-zöldfülű

  Sziasztok.
  Az én javaslatom a PET önmegsemmisítőhöz kapcsolódna, Úgy kellen megtervezni hogy amikor megadod a PETnek az önmegsemisités feladatot, nem robbanna fel egyből hanem csak beálna ahoz az ellenhez akit éppen lőssz és várna amíg felnemrobbantot egy gombal. Amíg várakozik max 6 másodpercig persze, aztán magától felrobbana.
  Tehát amíg várakozik ott lenne körülötte egy hatósugár,melyben láthatnánk hogy hány npc van hogy hatékonyabban lehessen használni.

  Irási hibáimért bocs:) Véleményezzetek:)
   
  Remember*For*Me és Keszler2000 kedveli ezt.
 12. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  sziasztok 1 uj kapura gondotam árny kapu amiben sajat magunkal kűzdenénk meg ezt ugy gondoltam h tőbb részből állna még pedig 1 rész vagy hullám 30 kristalin 2 rész 10 kristalon 3 ik rész sajat hajonk ellen anyi kűlőnbségel h ez árny hajó nevezűk igy az csk x1 el és r-310 es rakétával és eco 10 el támad ebböl 5 vagy 10 db jonne alap lővésűk 3000 lenne 4 ik részben ugyan igy csk x2 vel és plt-2026 osal támadna 5 részbenmár csk 5 db jőnne x3 al támadna plt 2021 el utolso részben már csk 5 árny hajó jönne x4 el és elit rakétákkal x4 el sebezne 30ezret az árnyhajók életereje hullámoktol fűgöen változna mikor x1 el jőnnek 256 ezer az élete és 100ezer a pajzs x2 279ezer élet és 150ezer a pajzs x3 nál 295 ezer élet 220ezer pajzs x4 nél 306ezer élet 300ezer pajzs

  jutalom: itt nem kapunk aranykarikát hanem:
  -10000 x4 (UCB100)
  -5 zőld zsákmánykulcs
  -3 lgf
  -3 javitasi
  -10ezer uri
  -300ezer tp
  -120 ezer becsűlet
  -5 millió kredit
  -1db elit dronformáció
  - meg ha jonak látjátok akkor 5db piros vagy kék zsákmánykulcs h érdekesebb legyen

  ezt a kaput mindenki megkapna 1őnek h ha megcsinaljak sikeresen akkor uttana ugyan ugy mint a zeta vagy a tőbbikapukhoz hasonloan uj kihivások legyenek de volna mág 1 hátűl űtője mégpedig ha 1 szer megcsinálták 2ik kapu kirakasanal 2 szer akkora tűzereje legyen az árnyhajoknak 3ik kirakasnal pedig 2 szer akora tűzerő és 2 szer akkora élet. ez igy lenne az 5-7 kirakasnal 8 adik kirakasnal minden 3 szor ojan erős lenne és a full hajoknak sem menne ojan kőnnyen.
  a galaktic gazesban 40db részből lehesen kiépiteni

  bocsi a helyes irásért :))))))))) ki mit gondol erről???
   
  alapitomi2 és Keszler2000 kedveli ezt.
 13. Kyra40

  Kyra40 Haladó


  ebben a formában ostobaság, már elnézést kérek.

  Első részről.. ez az ötlet hogy önmagad ellen küzdj... Ez a kronos kapu sajátossága...
  Ha már meglévő kapuból lopsz ötletet, legalább normálisat találj ki...

  Másodrészről. Amit leírtál az alapján Abszolút nem éri megcsinálni az egészet...
  5 darab jön önmagadból .... és egyedül vagy ellene? Jézus isten... ha tehetném, és nem raknának ki érte, leoltanálak de úgy hogy többet nem jönnél a fórumra.Nem arányos a kapu erőssége a jutalommal... (ugyanis piros és kék kulcsokat tuti hogy nem raknak be jutalomnak , bár elférne a játékba jutalomként, ebben igazad van..)
  keveslem ezért az urit és az x4 et... főleg az x4 et amúgy, mivel ahhoz hogy ezt a kaput teljesíteni lehessen, kell legalább 10-20 EMP , legalább 40 K x4 , ish hoz alapanyag.....

  Viszont hogy ne csak kritizáljalak hozzárakok az ötletedhez...
  Egy újabb csoportos kaput csináljunk inkább ,amelynek adhatnánk egy történetet... ez a történet egy új űrlényfajról szólna (amiket akár a jövőben új térképekre is rakhatnánk...) akik másolni próbálják az emberi faj hajóit...több-kevesebb sikerrel...
  Persze az űrlények hajóit is próbálják másolni.
  Vannak nekik alapból hajójuk , amiknek most mondok egy életerőt , és pajzsot , de úgysem én döntöm el hogy milyen erősek legyenek.... ezek jönnének hullámokban.
  1 hullám.:
  35 Sybitron
  3 elite sybitron
  Életerő, pajzs , sebzés , Harci javítás. (ez annyit tesz hogy feljavít időnként egy kevés életet önmagának , ez KB 30 másodpercenként történne meg.)
  Sybitron:440.000 / 370.000 / 4.000-6.000 / 1200
  Elite syb: 800.000 / 450.000 / 14.000-17.000 / 2200
  2 hullám.:
  10 Elite sybitron
  25 Sybitron
  14 copied Leonov (Copied leo :120.000 élet , 60 K pajzs, 3500-4500 sebzés , sebessége 370 lenne)
  12 copied bigboy. (Copied bigboy :120.000 élet , 110K pajzs, 4000-4500 sebzés, sebessége 350)
  4 Copied vengeance.(cvenga:160K élet , 130K pajzs , 5000-5500 sebzés, 375 egység gyors.)
  3 hullám.:
  6 Copied devoeur (3/4 ed része az eredeti devoeur életének az életereje... 2/3 mad része az eredeti devoeur pajzsának a pajzsa...viszont 9.000-11.000 res a sebzése)
  18 sybitron
  4 elite sybitron.
  2 copied góliát. (cgóli:350 K HP , 500K pajzs, 7000-8000 sebzés, 365 egység gyors , és a pajzsa kivédne 90% kárt.... ez csak kihívás...)
  1 copied cubikon...( ezt úgy értem hogy a cubikon életének a duplájával rendelkezik, és dupla annyi pajzsával, viszont fele olyan gyors mint a rendes cubi ... idéz copied protegiteket is , de a copied protegitek MINDENBEN 1/2 edes erősséggel rendelkeznek.. azaz 1/2 ed életerő , 1/2 ed pajzsal , és 1/2 ed sebzéssel rendelkeznek a rendes protegithez képest... ebből 19 et idézne le...)
  a térképe közepén teremne le , és ez teremne le legutoljára... Ha ezt megsemmisítették akkor egy efekt játszódna le a térképen, egy fehér fényhullám megy végig. Itt a játékosoknak lehetőségük van kilépni az utolsó hullám előtt...
  Majd jön a 4 hullám , az utolsó.
  4 hullám.:
  Az összes csoporttag hajója lemásolva , úgy mint a kronoszkapuban.
  és hajrá :D

  Igen tudom, ez egy hádész-kronosz összevonás, de valljuk be nem is lenne rossz...

  Jutalom.:
  50.000 x4
  4.000 RSB
  40.000 uridium
  25% 1 LF-4
  25% centaur dizi.
  25% hercules dróndizi
  10 zsákmánykulcs
  80 LFG
  12 millió TP
  600 K becsület pont.

  Véleményt várok.
   
  Keszler2000 kedveli ezt.
 14. Doncsa

  Doncsa Utánpótlás-írogató

  üdv!
  Nagyban játszottam mikor befagytam és frissítenem kellett.
  Én visszaugrottam a bázisra viszont a petem 3-4-en maradt.
  Mikor visszamentem sibizni a petem ugyanott volt, de nekem kikapcsolva-t mutatott.
  Mikro bekapcsoltam megmozdult és aktiválódott!
  Ez adta az ötlete ha a petet kikapcsoljuk ottmarad, (amíg azon a térépen vagyunk) és bárki lelőheti, mikor bekapcsoljuk odamegy hozzánk, akár a térkép másik feléből!
  ha valaki biztonságban akarja tartani akkor védelmi zónában pakolja le.
  Kikapcsoltan nem fogyasztana üzemanyagot.
  ha a játékos másik térképre ugrik és bekapcsolja a petet, akkor a pet elindul, és a kapun átugorva odamegy a játékoshoz.
  A pet a játékos kijelentkezése után is ottmaradna(mondjuk hajnali 5-ig ugye szerverujraindítás)
   
 15. 【●ρσητ●】

  【●ρσητ●】 Junior szaki

  Akkor visszatérnék az ötletek világába.

  Ezen belül a dizikhez. Tudom, nincs tervbe véve új dizik berakása, nem baj.

  • Goliath +5% uridium bónusz
  • Goliath +10% kredit bónusz
  • Vengeance +10% pajzsbónusz - skill dizi - bővebb leírás alul
  • Vengeance +5% uridium bónusz
  • Vengeance +10% kredit bónusz
  • Leonov +5% sebzés
  • Leonov +10% pajzs
  • Leonov +5% becsület
  • Leonov +10% tp
  • Bigboy +5% sebzés
  • Bigboy +10% pajzs
  • Bigboy +5% becsület
  • Spearhead +10% pajzs - bővebb leírás alul
  • Aegis +10% pajzs - bővebb leírás alul
  • Citadel +10% pajzs - bővebb leírás alul
  • Spearhead +5% uridium +10% kredit - bővebb leírás alul
  • Aegis +5% uridium +10% kredit - bővebb leírás alul
  • Citadel +5% uridium +10% kredit - bővebb leírás alul


  Vengeance - skill dizi:
  • +10% pajzs
  • 10mp instant pajzsot kap a képességgel (lehet finomítani)
  • 10 perc visszatöltés
  • Ára: 250.000 uridium
  Spearhead:
  1.:
  • +10% pajzs
  • Tökéletes lopakodás +25% (aktív időtartam)
  • Felderítő képesség -25% (aktív időtartam)
  • Célkövetés -25% (aktív időtartam)
  • JAMX -50% (feltöltési idő)
  • Ára: 200.000 uridium
  2.:
  • +5% uridium
  • +10% kredit
  • Kétszer annyi rakéta (összesen 1000)
  • Plusz 2000 lézerlőszer (összesen 7000)
  • Ára: 150.000 uridium

  Aegis:
  1.:
  • +10% pajzs
  • javító egység 6x20.000 ÉP (7x20.000 helyett)
  • pajzs javítás 10x15.000 (másik hajóra ugyanúgy 25.000) PP (5x15.000 helyett)
  • ÉP javítás 6x20.000 (másik hajóra ugyanúgy 40.000) ÉP (7x20.000 helyett)
  • Ára: 200.000 uridium
  2.:
  • +5% uridium
  • +10% kredit
  • Kétszer annyi rakéta (összesen 6000)
  • Plusz 2000 lézerlőszer (összesen 17.000)
  • Ára: 150.000 uridium
  Citadel:
  1.:
  • +10% pajzs
  • Védelmi képesség -20%
  • Tűzimádó képesség -30%
  • Erősítés +20%
  • Utazás +50%
  • Ára: 200.000 uridium

  2.:
  • +5% uridium
  • +10% kredit
  • Kétszer annyi rakéta (összesen 4000)
  • Plusz 2000 lézerlőszer (összesen 22.000)
   
 16. Aitowntown

  Aitowntown Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!
  Igazából nekem egy olyan ötletem támadt amit már biztos sokan mondtak, ajánlottak...
  Lehetne egy 1 térkép amit 17:00-20:00 között amit egy klán elfoglalhatna... Azon a térképen olyan npc-k lennének amiért érdemes lenne harcolni.Meglenne a 4 cubi Lenne 1 battleray akár meg mindenféle kisebb nagyobb npc... :p Akár kucu is :D

  Persze ezt sok mindennel finomítani kellene...egyelőre nagyon Úgy tűnhet hogy az a klán nagyon jól járna vele... persze ez a cél de nem úgy hogy 1 hét alatt 3 milla urit szedne... ( Túloztam)

  Lehetne:
  -Csak azok a klántagok mehetnének be, vagy mehetnek akik minimum 1 hete a klánba vannak... Ezzel a sok olyat szűrnénk ki akik kilépnek a klánból hogy tudjanak máshol npc-zni... Egy klánt ez azért sztem jobban összetartásra buzdítaná...Ezért kellene az is hogy télleg megérje elfoglalni a térképet... Nem kicsi harcok lennének érte.

  Csak ezt az 1 dolgot írtam mint ötlet... Lehetne még írogatni hozzá még ilyen korrigációkat... De ezt mindenkire rábízom.. meg ha bekerülne a fejlesztők is megoldanák ügyesen...
   
 17. Kyra40

  Kyra40 Haladó

  Hát figyelj, az ötlet nem rossz. De én nem klánhoz kötném..

  Legyen egy térkép , amin nem számít a megbízó.... amin lenne egy erős NPC amely nem purcan ki holmi 10 perc alatt.... legyen egy térkép amin korlátozott számú játékos küzdhetne egy NPC ellen... igen ez hasonlít az invázióra , de az invázió az szögletes, és ott hullámok vannak... Én bevallom a WOW ból szedtem az ötletet ehhez, ez afféle boss fight szerűség lenne... itt pontosabban emperror...

  Persze több lenne ilyenből... ezek a kapuk minden héten pénteken vagy szerdán vagy tudomis én mikor, inkább szombaton nyílnának meg 6-7 óra körül, és egy térképre kerülnének a játékosok. itt szembetalálnák magukat az emperror szörnyekkel. amik persze jó sok élettel rendelkeznek.

  ilyen npc pl:
  Emperror cubikon ( über protegiteket idézne 40-45 darabot) 120 millió élettel. 70 milla pajzs
  Emperror ice meteorid (hasonlóan mint a cubikonnál) 90 millió élet 50 millió pajzs.
  Emperror kucurbium , ez kö kemény 350 millió élettel rohangálna , és 160 K-t sebezne.... (hajrá nagyfiúk )
   
 18. -XIBRON-

  -XIBRON- Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!

  Lenne egy olyan ötletem , hogy jo lenne csinálni androidos alkalmazást a játeknak , hogy lehessen játszani tablettröl vagy okos telefonról is.
  Mit szoltok az ötlethez??
   
 19. stefy87

  stefy87 Junior szaki

  Hali mindenki a pihent felyemmel azon tanakodtam h miert nem lehetne meg egy huseges tars a jatekban mindt pl a Pet csak ez masfunkciokat is elvegezne v esetleg zavarna az ellenfelet v ilyesmi : - lenne vadasz funkcio ugyan ugy fel lehetne szerelni cpu kkal mindt a hajot de ennek mindt a petnek kulon protokolok es mas egyebek kellenenek es esetleg egy bizonyos szint elerese utan lehetne dupla vagy iker pet mindt a Hadesben az urlenyek vagy ra csatlakozna az eredetire es igy egy utos egysegkent szolgalna a hajot es vedene egy plusz palyzsal .
  Tudom h elmebeteg otlett volt de gondoltam h leirom mar csak a azert h megkernek mindenkit h adjon ehez az otlethez es vegyen belole h az o meglatasa szerint erdemes kivitelezheto lenne es tenyleg egy hasznos egysegkent is tudna mukodni :)
  Koszonom elore is az otleteket
   
 20. szabofilip

  szabofilip Fórumelemző

  Ez igaz, de a helyesíráson is dolgoznod kell még.
  ___________________________________________________________________
  És hogy ne legyen off:

  Még a régi fórumon említettek egy ilyen ötletet, aminek a neve: Széf.
  (Továbbfejlesztett ötlet) (Én fejlesztettem tovább)

  Lehetne bele rakni urit, kreditet egyaránt.
  Kreditből max. 10 mrd-t.
  Uriból pedig max. 2 milliót.

  Ezt a széfet jelszóval lehetne levédeni.
  Megvenni a Boltban az extráknál lehetne 5.000 Uridiumért.

  Ez szerintem azért lenne jó, mert ha esetleg föltörnék a fiókodat, a széfnek a jelszavát nem tudják, és ha benne van minden vagyonod, akkor biztonságban van.

  Véleményeket várok. :)
  Előre is köszönöm ha írtok véleményt róla.
   
  Utoljára szerkesztett: 28.12.13