Javaslat Egyéb fejlesztői ötletek

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. szabofilip

  szabofilip Fórumelemző

  Köszönöm DéBácsi.
  És akkor min. 15 Karakterből kelljen állnia a jelszónak, legalább 5 Speciális, 5 Nagybetű 4 Szám 3 Kisbetű.

  Ezt az emberke fölírja magának jól elrejti, és ha valaki megtudja az accountjának a jelszavát, meglátja a 0 Kredit 0 Uridiumot, és így nem tud semmit elkölteni.

  Meg esetleg még a cuccokat is be lehetne tenni a Széfbe vészhelyzet esetén, de ehhez fizetni kelljen 20.000 Uridiumot.
  És akkor kapsz a Cuccoknak 50 helyet.
  Ha kell még 50 hely akkor 40k uri, ha még 50 kell akkor 60k uri.

  Max. 150 hely van a cuccoknál. A hajót is be lehet tenni, és a Designeit is.
   
 2. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  sziasztok és akkor mi a véleményetek a palla mezős őtletemről?
  vagyis 5-3 as térképen hattalmas robbanás mindenki megsemisűl de hejben javitás ingyenes és nem sérül a dronok se a pet ennek kővetkeztében arany palladiumok jellenek meg amik kb 15 percenként megjelenik belőle vagy 40 50 db ami vagy 5 palladiumal ér fel vagy 15 palladiumal. továbá aki lerakja a haóját a pallamezön a pet gyűjt és 1 űrlény megtámadja max 3 támadás erejéjig 3db emp kűld ki automatikusan.

  2, az árny kapus őtletet nem a kronos kapubol vettem ki de akkor tetszés szerint majd a suport vagy a tervezők megmondják h mennyi legyen az urudium őtlet. és ha már csoportos kapuként valosulna meg akkor legalab 100 részböl lehesen kiépiteni és max3 fö. jutalom 100ezer uri
  50millió kredit
  650ezer becsűlet
  15millió tp
  20 boti kulcs
  45 lgf
  1 véletlenszerűen gépáltal választot elit dron formáció

  3. lesz aegis liciten vagy sem??????????? amugy sokk ojan játékost ismerek akinek aegise is van és kis játékos őkk pénzért vették vannak akik játszanak de nm engedhetik meg maguknak azt h ijen összegeket kiadjanak na de mind1 azok a játékosok nm hasznáják az aegist mert a goli jobb eröseb és gyorsabb
   
 3. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  uj kapuk minden térképen kivéve a kaloz térképeken
  a kapukba csk csoportosan lehet belépni szint től fűgetlenűl mégpedig ez amojan gyorsaságon mullik meg támadni 1 mást nem lehet mégha ellenséges megbizo is a játékos vagy ha háboruban vannak akkorsem egyedűl csk az akknék és gyorgybombák tudnak kárt okozni ez 1 ojna térkép lenne mint az 5-1 vagy labirintus vagy előre kijelőlt ut némi szőrnyekel és aknakal elátva de néhány hejen lévő akknák 1 akna sebzése 56ezer pont. saboterekel és devolerekkel szemben és merterekel szemben ezeket lehet támadni. 3 részből áll. mind a 3 részben kűlőmbőző pontok jellenek meg a játékosoknak mindenkinek más hejen h ne segitsenek 1 másnak 400ezer pontot kell sebezni a bojan a 2 ik bojan dupla majd a 3 ik 1.6milliot kárt kel okozni ekkor a térképen 1ik sarkaban megjelenik 1 kapu ami védelmizonát biztosit jutalom 15ezer urudium 20lgf 5 boti kulcs 3millió kredit 150ezer tp és 10% os boster valamejk véletlen szerűen jah és aki megsinalja az a kezdőtérképre kerűl visza csk bázis térképeken van ijen kapuk a térkép kőzepén lenne
   
 4. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  sziasztok millene ha zsákmánykulcsokbol vagy gg böl vagy kűdik böl lehetne elit desing golit kiépiteni minden elit desingnek 150 része lenne a zsákmány kulcsok bol nm mindből elszortan ahogy az lgf ek vannak 1 vagy 2 részt lehesen kapni és gg böl csk 100 gg böl kilehesen kapni kb 4 vag 5 részt szerintem ez igy is jó és nm nehéz hisz az uri kell feklesztésekre sbt. igy is feladjuk a feladatot a játékosoknak ha az őtlet megvalosul vagy ha az elitdesingekből csk néhány elit desing golira vonatkozna az is jo lenne most ha elterjedne a hir hogy ijen is lehet akkor tán valamenyivel tőbb lenne a játékos aki a 150 rész kiépűlne annak azonal használhato lenne a deswing persze a teljes kiépitése is max 5000 ezer uriba kerűlne mit szoltok???
   
 5. lukeénvagyokanyád

  lukeénvagyokanyád Fórum-zöldfülű

  Sziasztok! Az az ötletem támadt hogy mi lenne ha lenne lehetőség űrhajóbérlésre? Az elit űrhajók rengeteg uriba kerülnek, így egy játékosnak 2 lehetősége van hogy elit hajója legyen: vagy pénzért megveszi, vagy hónapokig vadászgat mire összegyűlik rá, ami fáradalmas munka. Ezért lehetne olyan hogy rákattint valaki a hajóra és kiválaszt magának egy időpontot tegyük fel egy hetet, vagy hónapot, kifizet egy adott összeget, és a hajó az adott időre az övé lesz. A bérelt hajót nem adhatja el, és mihelyt letelik az időpont elveszti. (A benne levő cuccok értelemszerűen visszakerülnek a hangárba) Ez nem csak segítene a fejlődésben, hanem ezzel a játékosok kipróbálhatnák, megismerhetnék a hajókat hogy milyen, és talán később valós pénzért is megvennék. Gondolom erre azt mondanátok hogy akkor senki nem venné meg, hanem újból bérelnék, de akkor úgy lenne hogy minden bérlés után megnövekedne a bérlés összege. Természetesen a bérlést kredittel lehetne kifizetni. Azt hogy mennyi lenne a bérlés ára azt ti majd kitalálnátok :). Na milyen ötlet?
   
 6. Đαεmon

  Đαεmon Fórum hercege

  Új npc-s küldik is jók lennének de már mióta írjuk ezt itt. Meg amit te írtál Zoli azt is többen írták már, de csak nem csinálnak.
   
 7. warchariot99

  warchariot99 Utánpótlás-írogató

  Lehetnének új aknák. Például mozgásképtelenné tévő, vagy olyan amelyik elviszi a játékost egy másik térképre. Persze ezeknek elég borsos lenne az ára.
   
 8. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Hülyeséget írsz. Szted akkor a jacpot csatát 2k fullos közül ki nyeri meg??? :O a legfullosabb? xD olyan nincs. Nagyon is sokat számít a taktika. Nézd majd meg terror pár spaceballos vagy pallás vidijét, bedobja az aknáit a tömegbe, és elég sokat ér vele.. :p

  Ötlet:
  Erősítő drónformáció.

  .......O-O.......
  .......O-O.......
  O-O..hajó..O-O
  O-O..hajó..O-O
  .......O-O.......
  .......O-O.......

  Az O-k a drónok, a színeik beállítása csak a dizit/típust jelölik (random csináltam, csak szórakozásból, még mielőtt vki elkezd sírni, hogy pont ilyen dizi kell-e)

  Hatás:
  • +30% sebzés (mindenre)
  • +20% pajzs
  • +20% élet

  Ellenhatás:
  • -100% sebesség (nem lehet benne megmzdulni)
  • Mialatt ezt a drónformációt használod, nem lehet képességet benyomni (nem áll le a már benyomott)
  • -40% pajzsregenerálódás

  Kicsit drasztikus, crazy cubihoz, century falkonhoz, citadelre, golira jó, ha közben töltik. Esetlen kapuzni lehet még vele. Esetleg 5 ilyen goli beállna spaceballnál a labda respawnhelyére, gól után senki nem tudna odamenni. :D
   
 9. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  Sziasztok!

  4 fejlesztéssel kapcsolatos ötletem lenne.

  1. A ransor / rangod-nál jó lenne, ha fel lenne állítva egy aránypár. Mégpedig a között, hogy te mennyi játékost lőttél le és téged mennyiszer lőttek le.
  Tudom, hogy az „ellenség által legyőzve” száma meg van adva, de a saját lelövéseid össze kell adni ahhoz, hogy ezt a számot megkapjad. Azt is szívesen látnám, hogy milyen százalékban teljesítek.

  2. CHAT
  A chat működése nagyon elmaradott. Több apró változtatást érdemes lenne eszközölni amely gördülékenyebbé tehetné a használatát.

  • Az ablakok sorrendje változtatható legyen. Sokszor jelent problémát, hogy az aktív használatban lévő ablakok vannak leginkább a háttérben. Senki nem használja a klánkeresőt, sem az EIC chat et, mégis nagyobb hangsúlyt kap, mint a klán chat, vagy a csoport chat.
  • Ha egy csoport chatbe, vagy egy klán chat be, új hozzászólás érkezik, és nem aktív az ablak, külön színnel jelölhetné az új üzenetek érkezését.
  • Ha a közös chat-be valaki beírja a nevem, akkor a közös chat ablak színe is változhatna. Így ha valaki ír rólam, vagy csak nekem, egyből figyelmeztetést kapnék!
  • Jó lenne ha csoportozok egy chatből kitiltott taggal, vagy csak ha rásúgok, a chat kiírná, jelezné, hogy ezzel a taggal nem tudod felvenni a kapcsolatot. Így én sem koptatnám feleslegesen a billentyűt.

  3. Kláninformációk
  Az egész klán adatlapon nem ártana változtatni, régen kapott egy igazán jó ráncfelvarrást. Hiányzik a tagok sorba rendezhetősége, a klánin formációk hossza rövid, nincs megjelenítve ki is írta az adott infót, a megtekintése pedig borzalmas.

  4. Üzenetküldő rendszer

  Az üzenetküldő rendszert nem nagyon használom. Viszont egy borzasztó nagy hátránya, hogy nem jelzi előre, ha egy felhasználó letiltotta az üzenetek fogadását. Kiborít, hogy írok egy fél kilométernyi üzenetet, elküldöm, és kapok egy választ, hogy nem fogad üzenetet. Itt mielőtt belekezdenék egy üzenetbe, a rendszernek jeleznie kellene, hogy a felhasználó semmilyen üzenetet nem fogad.

  Fejlesztési ötleteim nem a játék menetét befolyásoló ötletek, egyszerűen a könnyebb létezést javítják. Remélem, megfontolásra kerülnek.
   
 10. warchariot99

  warchariot99 Utánpótlás-írogató

  Egy haverom ötlete, mivel nem tud gépközelbe jutni és megtetszett az ötlet megírom én :). Lehetne egy állomás ahol különleges küldiket lehetne elválalni, amiért hajó alkatrészeket lehetne kapni. Mondjuk az aegis-hez kéne 50 alkatrész, és ehez 50 ilyen küldit kéne teljesíteni. Ha megvannak egy hajónak az alkatrészei, akkor elkezdődhet egy bizonyos összegért a gyártása. Úgy lenne hogy kint lennének az elit hajók és ha rákattintasz valamelyikre akkor kiadja hogy hány alkatrészre van szükséged, aztán elválalhatod a küldetéseit. A küldik persze egyre nehezebbek lennének. Nekem megtetszett az ötlet. Szerintetek?
   
 11. Pixie-DO-HU1

  Pixie-DO-HU1 Fórumlakó

  Fejlesztési ötlet:

  A P.E.T.10-nek is láccódjon a klánjelzése színesen!
  Tehát ha a PET szövisé, akkor legyen az a klán jelzés a PET-n is zöld, mert idegesítő néha, és igy löjjük le sokszor a szövetségesek PET-jét. (MNT is láccódhatna mellékesen a PET-en és nem csak a zöld) :D
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.1.14
 12. Pixie-DO-HU1

  Pixie-DO-HU1 Fórumlakó

  PET ötlet újra:
  Ne lehessen lelőni a saját peted MÉG véletlenül se!
  (kijelölöd, véletlen rá tenyerelsz a ctrl-re és lelővöd a saját peted minuszért!)
   
 13. Vadászgörény_

  Vadászgörény_ Fórum-zöldfülű

  Nekem lenne egy olyan ötletem hogy a Pet-et meg csinálhatnák úgy hogy ne keljen minden hangárba külön konfigurálni hanem csak 1x és az megvan minden hangárba
   
 14. stefy87

  stefy87 Junior szaki

  Szep joreggelt mindenkinek :)
  Enszerintem a harci bazison kellene valtoztatni lehetne tobb modulja es nemlenne rossz olyan modulkifelylesztese ami korkorospalyan kering (egy aszteroida) a bazis korul, ezis kozponti modul lenne de sokkal jobban vedene a bazist es elnyelne az ellenseges tuzero felet es nehezebb lenne kiloni. igaz ez egy kisse enne a szervert de erdekes lenne .

  Vagy meg arra gondoltam h a kesz bazisba belehessen egy hajoval pl aegesis el v citaval epulni szoval a hajom is a reszet kepezne a bazisnak akkor mikor nagybaj van es bontani kivanjak a nehezen megepitett bazist igy erosebb tuzero e vedeleme lenne v lenne benne igy egy nagy agyu amivel lehet vedeni is a bazist nem csak nezni h zuzak le :)
  koszonom mindenkinet a turelmet, tovabbi szepnapot mindenkinek
   
  Utoljára szerkesztett: 13.1.14
 15. blackwarwolf99

  blackwarwolf99 Fórum-zöldfülű

  Lehetnének 6-os térképek is. Amik olyanok lennének hogy ott a játékosok nem támadhatják meg egymást. Lennének rajta új űrlények is, amik sokat adnak. De a hátrány az lenne hogy az ilyen univerzumokban olyan sugárzás van, ami megterheli az űrhajó burkolatát, nem elég fejlett a technológia hogy bírja a sugárzást. Ezért a játékosoknak speciális hajóburkolatot kellene venniük, amit uriért, illetve pénzért is megvásárolhatnak. Mondjuk 1000 egység speciális hajóburkolat kibírná 1 óra tartózkodásig azon a térképen. 1000 egység lenne 5000 uridium.
  Aztán van még 1 ötletem. Több dolog sms-es fizetésért. Sms-es fizetésért csak egy valamit tudunk szerezni, mégpedig 13000 uridiumot. És arra gondoltam hogy sms-ért lehetne venni cuccokat vagy több urit is. Persze logikus áron. Meg lehetne sms-ért elit hajókat is venni. Nem kellene átutalással bajlódni, hanem pár perc alatt meglenne a dolog. Na mit szóltok?
   
 16. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  P.E.T és Prémium!


  P.E.T

  Teljesen egyet értek azzal, hogy a PET-en is látszódjon a diplomácia, ez sokszor hátrány. A PET vadászok ideje is gyorsan lejárna ha kiírná a rendszer ki lőtte le a PET-et, legalább meg lehetne keresni a jómadarat. Azzal, hogy ne tudjam lelőni a saját PET-em részben egyet kell, hogy értsek, de ha le is lövöm és itt hangsúlyoznám a SAJÁT PET-em a mínusz kicsit irreális (többször előfordult már, hogy egy jelöléskör pont oda reppent a kis gézengúz és kaptam a mínuszt).

  Prémium

  Prémium SMS-ben való befizetésérős sokszor olvastam már. Tudom lerágott csont, de szeretném erről kifejteni véleményem.

  Olyan válaszokat olvastam, hogy a prémium túl drága egy SMS-hez.
  Autópálya matricát vett már valaki? Az drágább.

  Sok német cégnek dolgoztam már, és egyet tudni kell az osztrákokról és a németekről, teljesen más a felfogásuk, teljesen más élethelyzetben, gazdasági helyzetben élnek. Nekik felfoghatatlan az ami a "keleti" országban zajlik. Nekik nem az a megszokott, hogy valakinek nincs bankkártyája. Magyarországon az internetes bankkártyás fizetés, sehol nincs. Mondok jobbat, az ismeretségi körömben sokszor előfordul, hogy bankkártyája sincs. Vagy van bankkártyája, de folyamatosan mínuszos (ez a legjellemzőbb, így nem tesz rá pénzt mert egy prémium befizetése neki akár több ezer FT befizetést is jelenthet a banknál. Sajnos ez a magyar valóság)!

  De a lényeg a lényeg. Ezt a játékot elviekben nem az olyan "vén" emberek játsszák mint én, hanem többségében kiskorú. Anyu és Apu mobillal ellátja gyermekét, így SMS-t tud küldeni.

  A prémium rendszerét úgy alakítanám át, hogy egy elküldött SMS (762 Ft) 10 nap prémiumot biztosítana.

  Felmerülhet bennetek az a kérdés miért csak 10 nap.

  Az SMS-ben való fizetés nagy része a szolgáltatónál marad, bukni meg biztos nem akar a DO :).

  Mivel ez egy üzlet olyan konstrukcióval kellene előállni a DO-nak, hogy a prémium előfizetése SMS-ben igaz, hogy drágább, de elérhető legyen!
   
  8xXKillerXx8 és Đαεmon kedveli ezt.
 17. Kyra40

  Kyra40 Haladó

  Üdv!

  hamár ötletelünk a pettel kapcsolatban akkor hozzátennék én is valamit.
  Bizonyos berendezések használata közben is lőjjön a pet az adott NPC-re...
  azaz:
  ha pl auto gyűjtő módban van, akkor lőjje már a kis drága azt az átkozott NPC-t , hogy könnyebb legyen. Ha pedig fel van szerelve összetett védelmi berendezéssel , akkor nyilván összetett védelemmel szedné a dolgokat és lőné az NPC-ket...
   
 18. stefy87

  stefy87 Junior szaki

  Hali
  szereny velemenyem szerint lehetne tobb fele es fajta meg kinezetu pet mas mas funkciokkal ellatva pl : barikad pet ami csak harcra tervezet vedelmi es celzo cpu zavaro extrakkal lenne felszerelve es ebben a petben tobb lezert lehet bele tenni mindt mas petekben, ezegy uj fazisba terelne a harcokat mas mas taktikak lehetosegekkel. 2 : lehetne diplomata pet ez a harcibazisoknal lenne inkabb aktiv nem lone csak lebenitana az ellenfelet es zavarna , extra vedelmi pajzsot huzna a hajo kore es fenyjelzeseket adna le mindt egy rendor auto , ahol a diplomata pet jelen vn ott nem lehetne haboruzni vagyis csak nagyon nehezen , de ennek a petnek az elloaltiasa olyan nehez lenne mindt a zeus dronformanak. es meg rengeteg taktikai lehetoseg nyilna meg nem lenne az a monoton harc lehetnenek a kisebbek is nagyobb vedelemem ezaltal mert neha naponta 30 szor is durranak az uj kuldik veget.
  koszonom mindenkinek a turelmet es a velemenyet
  egy kellemes Vasarnapi delutant mindenkinek
   
 19. -bandita8-

  -bandita8- Fórum-zöldfülű

  jolene hogyha az ürhajokat egyedileg lehetne megépiteni tehát nem egy kész ürhajot venénk hanem külömbözö alkatrészekböl lehetne egy saját egyedi ürhajot megépiteni a játékosoknak igy még szinesebek hehetnének a galaxisokban zajló tevékenység
   
  stefy87 kedveli ezt.
 20. KoBa45

  KoBa45 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!

  Olyan ötletem lenne, hogy az űrlabornak a transzportmodulját is lehetne fejleszteni.
  Mondjuk szintenként az előző fejlesztési költség kétszeresébe kerülne, tehát: 2-es szintre x kredit, 3-ra 2x kredit, 4-esre 4 x kredit, stb.. És pluszba esetleg promeriumot kérne. Tudom, hogy ez sok nyersanyagforrásba és kreditbe kerülne, de megérné: 2-es szinten szállítási idő -2%, 3-as szinten -4%, 4-es szinten -6%, stb., 15-ös szinten -26%.
  Na mit szóltok?