Javaslat Egyéb fejlesztői ötletek

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. sajt

  sajt Fórum nagymestere

  Szerintem a jade sapphire amber triót elég lenne felruházni alap képességekkel. Amber 5% sebzés, jade 10% tp, sapphire 10% pajzs. Plusz kellene a képességdizikhez egy ilyen upgrade design, pl spectrum upgrade vagy ilyesmi, modernebb megjelenés, és szükséges lenne a használatukhoz alap képességdizi (solacehoz solace upgrade és így tovább). Ezek 300k uriba kerülnének, és nem lennének liciten. 50%-kal csökkenne a képesség újratöltési ideje, és az alap képességet 50%-al növelné. (sebzősnél 5 helyett 7,5% sebzés, pajzsosnál 10 helyett 15% pajzs). Ha pl megveszünk egy spectrum upgrade dizit, akkor a felszerelésben a spectrum eltűnne, és az lenne a helyén hogy spectrum elite. Újratöltésre visszatérve, 50% újratöltés boosterrel nem 100%-kal csökkenne az újratöltés ideje, hanem a képesség 50%-al csökkentené az alap újratöltési időt, a boosterek pedig ezt az értéket csökkentenék 50%-al, vagyis 20 perc alap visszatöltés, designnal 10 perc, ennek 50%-a (boosterrel) 5 perc, vagyis booster + design 5 perc lenne az újratöltési idő. Ez reális is lenne a képességes hajókat nézve, mivel azok képességeinek nagyon kevés az újratöltési ideje.
   
 2. NémethLászló

  NémethLászló Fórum mestere

  Az én ötletem a honlappal lenne kapcsolatos.
  Ugyan úgy, mint ahogyan a játékban, ott is lehetne állítani a "grafikát", a honlapnak a kinézetét, megjelenését. Nem kell túl nagy dolgokra gondolni, nem azt mondom, hogy saját magunknak szerkeszthetünk honlapot.
  Az egész arra épülne, hogy be lehetne állítani úgy is a honlapot, hogy ne töltsön be bizonyos dolgokat, amikre amúgy sincsen szükségünk, csak a kinézet miatt "fontosak". Ez lehetne az egész háttér például. Beállíthatnád, hogy "nincs háttér", vagy valamilyen hasonló opcióval, és akkor az egész háttér fekete lenne, csak és kizárólag a menüpontokat látod.
  (Természetesen egy ilyen "nincs háttér" funkció végig vonatkozna arra a belépésre mindaddig, ameddig vissza nem vonjuk, tehát ne kelljen minden egyes menüpont után beállítani a háttér törlését.)
  Sokat bosszankodok amiatt, hogy lassan tölt be az egész oldal, szerintem ez egy pozitívum lenne sok emberre nézve, és kétlem, hogy megvalósíthatatlan. A reklámok már így is blokkolva vannak (Mozilla Firefox - AdBlock Plus), tehát nem amiatt lassul be. Az internetkapcsolatom megfelelő, azaz mindenre bőven elég volt, amire használni akartam, tehát ez sem probléma forrás.

  Vélemények?
   
  KłŁŁER kedveli ezt.
 3. -ZЄЯ؆ĦUΝ†-

  -ZЄЯ؆ĦUΝ†- Aktív író

  Noh , épp ma Kapuzás közben kipattant az agyamból egy briliáns ötlet
  kiváncsi vagyok mit szoltok hozzá . noh ugye most megcsinálták ezt a Crazy cubikont
  épp ehhez tartozik. rá is térek a lényegre :DDD...

  Nos ezt is meglehetne ugy csinálni mint az lf 4 napot vagy akármit , magyarul arra gondoltam hogy a cubikonok segitséget kértek épp ezért a protik át teleportáltak a map ??? ról x-6 ra . Nos és itt jönne a játékosoknak a izgalom . kevesebb proti védné azt a map ??? és nöhetne annak az esélye hogy be lehessen oda jutni. hmmm?? :D hogy tetszik ?? :D
   
 4. »DeΛD_ΒŁΛĐΞ«™

  »DeΛD_ΒŁΛĐΞ«™ Fórum-zöldfülű

  Jóreggelt!
  Lenne 1-2 javaslatom a a dobozolással kapcsolatban.
  Akiknek már televan a lőszerraktáruk azok dobozolásból is szerezhessenek további lőszert (mert már ugye bot nincsen szerencsére vagyis van csak kilesznek bannolva így nem lehet doboz botolni) amennyiben ez valamilyen oknál fogva nem lehetséges lehetne valami mást kitalálni hogy helyette adjon valami mást pl. kisebb összegű urit. A másik a jackpot euro .Ennél is hasonló a javaslatom kivéve azt hogy ne lehessen annál többet gyűjteni.(10000 euro)
   
 5. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  Sziasztok!

  Idegesítő tud lenni egy új konfiguráció összerakásakor, hogy a fejlesztett fegyverek, pajzsok össze vissza vannak a hangár felszereléseiben. Így ha rakod össze a hajót állandóan vadászni kell a fejlesztett eszközökre, ráadásul ha már egy konfigurációba be van rakva alig látszik a fejlesztési szint!


  Ha van fejlesztett fegyver, pajzs, akkor az a fejlesztési szintjének megfelelően sorrendben legyen, és ne össze vissza!


  Üdv!
   
  Đαεmon kedveli ezt.
 6. Legend

  Legend Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!Lenne egy uj otletem,mi lenne ha lenne olyan kuldi,ahol mint a regiben 1.000 MMO/VRU/EIC goliathot kene lelonni?
   
 7. NémethLászló

  NémethLászló Fórum mestere

  Lenne egy fantasztikus ötletem!

  Ne változtassák minden másnap a kalóz térkép belépési határát. Kb másfél hónapja volt az, mikor kiírta, hogy 16. szint kell hozzá. Aztán később ez megoldódott. Na, most megint ez van, mert elfelejtettem benthagyni egy hajót az 5-2es bázison. Kérdem én, mikorra lesz ismételten visszaállítva a szinthatár a kalóz térképen? Csak mert ez így nem valami szórakoztató...
   
 8. Aitowntown

  Aitowntown Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!
  Azt a gombot a kapuk felett lehessen már kikapcsolni mert iszonyatosan zavaró hogy véletlen kattintasz rá, és ha akarod ha nem ugrasz kaput.

  Köszi
   
 9. 喬鮑喬鮑喬鮑

  喬鮑喬鮑喬鮑 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok azzal az ötlettel álltam elő hogy mikor küldünk sepront vagy akármit a hajóra akkor azt ne keljen egyből használni úgy értem lehessen aktiválni és csak akkor lőjem ki mikor aktiválom szerintem ez nem lenne rossz ötlet ugyan is gyűjtök sepront a hajófedélzetére és közbe npc-nék is akkor jó lenne ha nem lőném ki azt mert akkor nem tudok gyűjteni szerintetek jó ötlet lenne?
   
 10. évaura

  évaura Utánpótlás-írogató

  üdv urak:)
  eddig mikor diplomáciai érést kapott a klánom a kis karimon szoktam kikeresni az adott klánt h kiről is van szó hanyadikok a ranglistán stb mert egyszerűbb volt . valamilyen úton módon megoldhatnák a fejlesztők h ne kelljen a listát böngésznem sok időt spórolhatnának vele . köszönöm
  évaura
   
 11. évaura

  évaura Utánpótlás-írogató

  ismét volnék:) kossz az infot már rájottem h mukodik a bemásolt klánnévbol ki kell torolni valami majd a felugró ablakbol kell kiválasztani ujra a nevet csak így megy.

  a kovetkezo problémaamit orvosolni kellene a petr berendezéseihez kellene iktatni billentyuzeten gombokat deddig az E-R-D van igen hasznos is jól jonne a tobbihez is a szedegetohoz a kamikázéhoz is vagyis mindhez
   
 12. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  Ez a klán ablakos dolog így is úgy is gáz!

  Szerintem alap lenne, hogy ne 2 helyen kelljen keresni és különböző beállításokat alkalmazni.
  Annak is alapnak kellene lennie, hogy a diplomáciánál a klán névre kattintva előjönne a klán adatlap. Továbbá mutatnia kellene azt is, hogy a diplomáciában megtalálható klánok milyen megbízóhoz tartoznak, mi a ranglistás helyük, és mennyi tagjuk van. Ha ez látszódna akkor nem kellene fél napot eltölteni az inaktív klánok keresésével a kláninfó oldalon!

  Annak is alapnak kellene lennie, hogy a diplomáciánál is meg lehessen tekinteni a klán infókat egy keresés után, és ne csak az MNT a háborút vagy a szövetséget lehessen kiküldeni. Ezt már nagyon újra kellene gondolni!

  Szívesen írogatok fejlesztési ötleteket, de nem látom azt, hogy ezeknek foganatja is lenne.
  Évek óta vissza-vissza térő problémákat írnak le. Valahogy az ötleteket többnyelvesíteni kellene és szavaztatni, amit figyelembe is vehetne a DO csapata. Ennyi regisztrált taggal, (humán tőkével) egy hihetetlenül jó játékot tudnának létrehozni, de nem érzem azt, hogy ezt a tőkét kamatoztatnák.

  A játékkliensen látszik a fejlődés és ez nagyon pozitív. A weboldal viszont 2009-óta, 5 éve is elavult 800x600-as felbontásra épül. Az újdonságokat ebbe próbálják bezsúfolni. Az árverés erre az élő példa, hogy azon sakkoznak, hogy nyomorgassák be ebbe a méretbe. Ezzel a mérettel nem lehet mit kezdeni. Alapjaiban kellene újrastrukturálni a kezelő szerveket, a funkciókat, hogy ez a kornak, és az elvárásoknak megfelelő legyen. A funkciók nagytöbbségét, egységesíteni kellene, újra kellene gondolni, mint a fentebb említett klán diplomáciakezelést és keresést. Remélem egyszer megérjük azt, hogy a DO fejlesztői csapata ráveszi magát, és a weboldalt 5 év után felhozza egy 2014-es színvonalra.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.4.14
  Đαεmon kedveli ezt.
 13. szabofilip

  szabofilip Fórumelemző

  Szerintem kellene még 1 fajta Kucurbiumos invi, és egy kicsit másabb invi, a proknak az x-5ös invibe.
  Arra gondoltam hogy lehetnének benne Emperor lények is.
   
 14. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  Sziasztok!  Nekem egy nagy fejlesztési ötletem lenne.

  Többször belefutottam már, hogy ami a megvásárolható tárgyaknál ki van írva az csak fél igazság, vagy nincs leírva részletesen. Mikor ezt szóvá teszem, egyből én leszek a hülye, mert miért nem olvastam el a fórumban. Speerhed képességeknél is beszívtam, mert nincs leírva egy csomó minden, amik a képesség használatakor hatással vannak egyéb dolgokra is, de most még egy példa:

  P.E.T Összetett javító berendezés

  Vásárlásnál:
  Összetett javító berendezés (szint: 3)
  Hatás: 25000 életerőpontot javít másodpercenként.
  Idő: 5 másodperc
  Elhárítási esély: 85%
  Fogyasztás: 750 egys. üzemanyag
  Repülés közben javítja meg az űrhajódat. Extra üzemanyagra van szüksége a javításhoz.
  Megvédi a P.E.T.-et a támadásoktól.

  Itt már ki van hagyva két pont:
  Szükséges: P.E.T. 8. szint
  Figyelem: Harc közben nem aktiválható

  DO bibliában:
  Szint: 3
  Hatás: 25000 életerőpontot javít másodpercenként.
  Idő: 5 másodperc
  Elhárítási esély: 85%
  Fogyasztás: 750 egys. üzemanyag
  Szükséges: P.E.T. 8. szint
  Ár: 55.000 Uri
  Repülés közben javítja meg az űrhajódat. Extra üzemanyagra van szüksége a javításhoz.
  Megvédi a P.E.T.-et a támadásoktól.
  Figyelem: Harc közben nem aktiválható  Kiegészült egy sorral: Figyelem: Harc közben nem alkalmazható.

  Sehol nincs leírva, most egy supportos írta levélben, hogy a feltöltési idő, illetve a sebzéstől számított 15 másodperc után használható az összetett javító berendezés.

  Igaz nem kerestem sokat a fórumban, de arra vonatkozó leírást nem találtam, hogy ez az eszköz még 15 mp vár!

  Persze itt még az is felmerül bennem kérdésben, hogy pontosan mit jelet az, hogy "Elhárítási esély: 85%" . Erre kapásból 3 kérdést is fel tudnék tenni, de ennek nem itt a helye.

  Tehát a fejlesztési Ötletem az lenne, hogy minden megvásárolható tárgyhoz, értelmesen ki legyen írva mit is tud, ne keljen a fórumot bogarászni, hogy további részleteket megtudjak egy-egy tárgyról. Vagy ha csak a fórumban kaphat választ a felhasználó akkor legyen ott egy link amire kattintva a fórumban megtalálható a pontos válasz (persze ez abszurd:)

  Anno erre is kaptam egy szaftos választ, hogy nincs hely leírni, minden részletet. Akkor itt visszakanyarodnék a másik fejlesztési ötletemre is, hogy ideje lenne rendbe tenni a weboldal külső méreteit!

  Ezzel megszűnne az ok-okozat, és a felhasználó sem érezné magát annyira hülyének mikor azt a választ kapja miért nem nézett utána a fórumban.

  A fórumról is pár szót írnék! A fentiekkel kapcsolatban. Higgyétek el, rengetegen nem tudják használni a fórumot. A fórum keresője pedig sokszor nem ad eredményt. Vagy olyan mennyiségben, hogy nem lehet kihámozni belőle a hasznos infót! Ezért nem tartom fair dolognak, hogy az ember fejéhez vágják, hogy miért nem olvastad el a fórumban.
   
  MadKason és °ÇEČOΉUŊ° kedveli ezt.
 15. szabofilip

  szabofilip Fórumelemző

  Tg megcsináltam... Szerintem nem annyira nehéz kb. 60 embernek...
  Ha jól tudom egy invázió 50 hullámból áll, és ha elfogyott az 50 hullám akkor újrakezdi a hullámokat a legelejéről, és a számláló halad tovább. (51. 52. 53. stb...)

  Új Kucurbiumos x-5-ös invi

  1. hullám: 80 Streuner x3
  2. hullám: 80 Lordakia x3
  3. hullám: 80 Saimon x3
  4. hullám: 80 Mordon x3
  5. hullám: 80 Sibelonit x3
  6. hullám: 80 Kristallin x3
  7. hullám: 30 Devolarium x3
  8. hullám: 30 Sibelon x3
  9. hullám: 30 Kristallon x3
  10. hullám: 1 Boss Kucurbium ISH - 20 Kucurbium
  11. hullám: 60 Infernal x4
  12. hullám: 50 Scorcher x4
  13. hullám: 30 Melter x4
  14. hullám: 3 Devourer ISH - 30 Infernal x3
  15. hullám: 10 demaNer
  16. hullám: 2 Boss Kucurbium ISH - 15-15 Kucurbium
  17. hullám: 1 Century Falcon ISH - 10 Vagrant x3
  18. hullám: 10 demaNer
  19. hullám: 1 Über Streuner ISH - 80 Streuner x4
  20. hullám: 1 Über Lordakia ISH - 80 Lordakia x4
  21. hullám: 1 Über Saimon ISH - 80 Saimon x4
  22. hullám: 2 Über Mordon ISH - 60-60 Mordon x4
  23. hullám: 3 Über Devolarium ISH - 10-10-10 Devolarium x4
  24. hullám: 1 Emperor Sibelon ISH - 5 Sibelon x4

  25. hullám: 1 Emperor Sibelon ISH - 3 Über Sibelon
  26. hullám: 1 Emperor Lordakium ISH - 1 Lordakium x4
  27. hullám: 1 Emperor Kristallon ISH - 1 Kristallon x4
  28. hullám: 1 Protegit x4 ISH - 30 Protegit x3
  29. hullám: 2 Über Sibelon ISH - 10-10 Sibelon x4
  30. hullám: 2 Über Lordakium ISH - 10-10 Lordakium x4

  31. hullám: 1 Über Kristallon ISH - 10 Kristallon x4
  32. hullám: 1 Cubicon ISH - 30 Protegit x4

  33. hullám: 80 Interceptor x3
  34. hullám: 40 Barracuda x3
  35. hullám: 40 Saboteur x3
  36. hullám: 30 Annihilator x3
  37. hullám: 3 Battleray x4 ISH - 50 Interceptor x4
  38. hullám: 3 Boss Kucurbium ISH - 13-13-13 Kucurbium
  39. hullám: 1 Über StreuneR ISH - 50 Streuner x4
  40. hullám: 20 demaNer
  41. hullám: 1 Empreror Sibelon

  42. hullám: 1 Emperor Lordakium
  44. hullám: 1 Emperor Kristallon

  44. hullám: 1 Ice Meteorid
  45. hullám: 1 Super Ice Meteorid
  46. hullám: 3 1011001
  47. hullám: 2 Devourer x4
  48. hullám: 1 Emperor Sibelon
  49. hullám: 1 Emperor Lordakium
  50. hullám: 1 Emperor Kristallon

  Ez már remélem nem túlzás.
   
  Utoljára szerkesztett: 12.4.14
 16. Pixie-DO-HU1

  Pixie-DO-HU1 Fórumlakó

  Hello!

  Légyszíves legyen nagyobb Extrahely bővítő CPU a mostaninál. :(
  Kevés a hely! :(
  kb 3-4 CPU be se fér ami fontos lenne ugyszint :/
   
  KoBa45 kedveli ezt.
 17. KoBa45

  KoBa45 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!

  Szerintem fontos lenne, hogy ne csak 50 képességpontot, hanem mondjuk 65-öt lehessen felhasználni, mert így rengeteg értékes dologra nem lehet képességpontot rakni.
   
  -Dr.IИSΛИE- kedveli ezt.
 18. ЯΣNΣĢAĐΣ♥M♥

  ЯΣNΣĢAĐΣ♥M♥ Aktív író

  elmenthetné a prémium gyors gombokat akkor is ha 2 órát késel az újravásárlással :)
  És amikor állítom be a gyorsgombokat ne érzékelj ea játékban a gombokat :)
  pl G-re akarok mást beállítani és azon van a gyors bomba akkor alám robban
   
  Utoljára szerkesztett: 12.4.14
 19. KoBa45

  KoBa45 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!

  2ötletem is lenne:
  1.: A levelezési rendszernél lennének mappák. Te magad írhatnád be a nevét, és kiválaszthatnád, hogy mit küldjön oda automatikusan a rendszer.
  2.:Ha már a levelezésnél tartunk: az "üzenet(ek)" fülre sokkal nagyobb szükség volt, mint most a "bónusz"-ra. Aki játékost szeretne meghívni, az menjen a pilot sheet/meghívás(vagy valami hasonló) nevű "fülbe".
   
 20. Adam475

  Adam475 Fórum-zöldfülű

  Az aukciónál jó lenne szerintem, hogyha nem az egész oldalt frissítgetné, hanem csak a neveket és a számokat minden egyes ajánlattételnél. Ez jelentősen lecsökkentené a weblapon az újratöltési időt.