Javaslat Egyéb fejlesztői ötletek

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Mano141414

  Mano141414 Járnitanuló

  Sziasztok Nagyon jó volna ha tudnátok módosítani a spacebal játék menetét például ilyenre gondoltunk hogy ha egy meg bízós elkezdi lőni a labdát a kor jó volna ha elindul egy kapu felé a kor ne lehessen vissza lőni semerre mert így sajnos csak egy pár ember tűd részt venni a játékba és emiatt sajnos nagyon sok játékost kivan zárva a játékból és ugrási utalványokat se tudunk sajnos szerezni emiatt inkább nem is nagyon játsszuk ha nem tudunk ugrálgatni mert úriból igen drágába kerül és nagyon jó volna ha tudnátok intézkedni ez úgy be mert ez mán nagyon régóta gondot jelent hogy akik vadászos emberek egy pár azok ki sajátítják maguknak a játékot és nem hiába egyre kevesebben vagyunk a játék ba
   
 2. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Szia.
  Ez az esemény lényegében bekerülés óta nem változott és nem is látok rá esélyt. Tény,hogy szövetségi rendszerek,vagy egy klán szokták/szokta kisajátítani,ilyenkor álcában lehet effektíven lopkodni. Szóval hozzá lehet férni az eseményhez a kisebbeknek is,bár nehéz.
   
 3. Mano141414

  Mano141414 Járnitanuló


  Szia nem tudom te hol játszok de it eu2 tön is le lövik az embert 500 szór és a se biztos hogy fel tud venni dobozokat tegnap is ot töltöttem vagy 1.5 órát hátha sikerül spirhedel fel szedni de sajnos egyet nem tudtam fel szedni meg is lehetett látni kik viszik a spézbolt vagy 6 -7 hajó csak a kor meg hol van a többi játékos ha lopkodni lehetne olyan könnyen ez a baj it ebe a játékba sajnos hogy amin jó volna változtatni azt nem változtassátok meg csak azokat csináljátok amivel a játékosokat csak el lehet űzni innen meg is látszik ez mán a szerveren páne ezek az eventek játékosok előzésére jó de gondolom te is csak vadászni szeretsz ezért lehet ilyen hozzá állásotok sajnos legalább tennétek be event dobozokat is hogy lehetne ugrási utalványokat szedni mert sokan szenvedünk emiatt
   
 4. Iceberg

  Iceberg Fórum-zöldfülű

  Szia
  Hasznájs spearheadet, és menj egy kicsit messze attól a kaputól ahova megy a labda, ha közel van akkor nyomde el az álcázó képességét, és azzal sehogyse fognak megtalálni
   
 5. Mano141414

  Mano141414 Járnitanuló

  Halod hiába sajnos hozzá se lehet férni sokszor és ezért volna jó ha módosítani tudná valaki mert ez mán nem alapot hogy nagyon sokszor ki kel maradnunk nagyon sok eventek böl meg amiket be raktok inkább hoznák vissza az event kapukat meg a event dobozokat is például ma is ki x szeltem a játékot event végéig nem tudom hogy be lépek e még mert ami van tiszta káosz van semmit nem lehet csinálni sajnos csak vadászni az meg nagyon sokunkat hidegen hagy és ne is csodálkozzatok rajta ha egyre kevesebb lesz a játékos meg is értem őket és az igen fel háborító hogy csak 17 hetes szintig kaphatnak védelmet egy idő után és ezzel sok nagyobb játékost meg figyelembe vesznek aki szeretne küldizni és nem tud sajnos ez felháborító
   
 6. Mano141414

  Mano141414 Járnitanuló  Pedig volna rá esély hogy mivel nagyon sok minden jó dolgot meg változtatok egy olyan ötletekre ami nagyon sok mindenkinek nem jo ezért volna jó legalább egy ilyent meg változtatni hogy legalább egy dolog legyen jó minden játékos nak
   
 7. Mano141414

  Mano141414 Járnitanuló

  Sziasztok nagyon jó volna ha tudnátok változtatni az event küldi ken mert sajnos ilyen event küldik miatt sajnos még játékos e lesz hamarosan egyre rosszabbak sajnos például ez az event mellé ha igen ragaszkodtok hozzá ilyen eventet tesztek be e mellé be tehettetek volna event dobozokat is és abba olyan dolgokat amit érdemes lenne gyujteni és volna játékosok jóval több mert így sajnos sokan nem igazán játszanak event végéig és ez a vadászos embereknek is jobb volna nem úgy mint most hogy embert is alig lehet látni eu2 tön
   
 8. kusimitama

  kusimitama Haladó

  Sima 1db zöld kalózzsákmánykulcs és 1000db x4 bekerülése az óránkénti aukcióba.
  Valószínűleg irtó magas lenne az ára de ezen kívül kb az összes állandóan megvehető fogyóeszköz megvásárolható már ezen a kettőn kívül.
   
  Tiamat kedveli ezt.
 9. luxuswc

  luxuswc Junior szaki

  Pusat sem ártana a heti árverésbe...
   
  kusimitama és Turosrétes kedveli ezt.
 10. Turosrétes

  Turosrétes Fórum-zöldfülű

  ez 1 jo ötlett
   
  kusimitama kedveli ezt.
 11. kusimitama

  kusimitama Haladó

  Továbbá a job-100 as lőszert is jó lenne ha több forrásból be lehetne szerezni mint csak a shop aukció/galaxygates, bónuszdoboz... egyebek, mivel így senki nem használja/veszi (ráadásul MCB-25 öt főleg nemfog senki venni mert ugyan annyi mint a job-100 csak sima ürlényekre kevesebbet sebez és ez inkább mutatja az átgondolatlanságát a készítőknek mint sem a jó akarását), de igaziból lőszert a shopban a túlárazottsága miatt senki nem hajlandó vásárolni. :)
  1500 MCB-50 = 1500 uri jóvicc :D ha mondjuk 5k lenne 1000uri az már élhető ajánlat. Minden esetre kíváncsi lennéka lőszervásárlási statisztikákra(uris lőszerek esetében) mert véleményem szerint 0-hoz konverhálnak.
   
 12. Stuka(=HUN=)

  Stuka(=HUN=) Utánpótlás-írogató

  Én az X4 és RSB-nek is örülnék liciten ;)
   
  kusimitama kedveli ezt.
 13. Tiamat

  Tiamat Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!
  Az idejét nem tudom megmondani mióta játszom a Do-t(kb akkor jött be a delta kapu, és góliból csak piros meg szürke volt :D ) több kissebb-nagyobb kihagyással. A játék fejlődésével, és változásaival kapcsolatban lenne néhány észrevételem, ötletem, hogy a játékélmény tényleg jobb legyen. Minden mmorpg fejlődik, átalakul, új dolgok jönnek be - szükséges velejáró. Sokan panaszkodnak, hogy elszálltak a sebzések, ami részben igaz, részben nem. Csak részben indokolt a pajzserő növelése a kicsi és a közepes hajók részére (mi is felfejlődtünk valahogy). A fullosok között vannak most is 1,5 milla pajzzsal szaladgálók, ők remekül elvannak a 150-300k dmg-et osztókkal, ha meg 4 flaxos kis hajóval mész tök mindegy, hogy 150 vagy 300k sebzéssel porlasztanak el 2 mp alatt (amikor bejött a pilotsheet meg az rsb 2 hét eltolással akkor milyen sírás-rívás volt :D ). Mivel keveset játszok, általában a közösség szétgyepált részében igyekeztem boldogulni, el kellett fogadni a fizetősök és időmilliomosok előnyét. Ez van. 2014-ben kezdtem ezt az accot, azóta 800 órát tudtam csak belerakni, mégis tisztán sikerült több embert leszednem, mint ahányszor engem szedtek le. Gondolkodtam rajta, mi lehet az oka ennek (a sok informálódáson kívül), miközben sokan kínlódnak, és nem tudnak élvezhetően fejlődni (még a sok jogos könnyítés ellenére is sokáig agyaggalamb funkciót tölt be a kis játékos, köze nincs a pvp-hez a pvp játékban, és ez piszok frusztráló /talán egy low lvl UBA segíthetne, vagy esetleg egy battleground rendszer/).
  Szerintem a legfőbb probléma, hogy 10 gombos gyorsmenüt soha nem növelték. Szerencsére már tetszőleges gombhoz köthetők, kellett, köszi! Már a hellstorm bevezetésével kevés lett, azóta meg mennyi mindent kéne nagyon gyorsan elérni. A menüben kattintgatni, közbe helyezkedni a hajóval, miközben a fél másodpercek is roppant értékesek - ez így ebben a formában talán pár embernek megy, az átlag játékosnak nem. Ahhoz, hogy kis vagy közepes hajóval le lehessen reagálni a 100k dmg /sec sebzést, és legyen egy hajszálnyi esély megúszni a találkozást kulcsfontosságú (a gyors reakció,és ügyes kattintás mellett), hogy el lehessen érni azonnal az insta pajzsot, PLD-8at, lassító aknát, stb (aztán vakard a fejed, hogy hova rakd az alap cuccokat).
  KELL a nagyobb gyorsmenü, hogy változatos és élvezhető legyen a pvp, és élhessünk a sok finom lőszerrel, taktikával,képességgel, setuppal!!!
  Mielőtt jönne a válasz, hogy vegyek prémit (részben tök jogos), annak azt kell mondanom, hogy a prémi pluszt kell hogy adjon, és nem alap szükségletet, márpedig a felgyorsult játék, és a sok behozott plusz (ami jó és kell) ezt kívánja meg!
  1. javaslatom: Legalább 20, de inkább 30 gombos gyorsmenü, estleg shift mod. megoldások, gyorsgombra tehető pet képességek. A prémiseknek továbbra is járjon +2 sor, úgyis van mivel megtölteni azokat + a prémi amúgy is ad sok más előnyt, nem veszítene sokat az értékéből. Szerintem a több eszközből gyorsabban reagálás lehetősége képes lenne megnyújtani az egyre rövidülő csatákat.
  2. javaslat: Legyenek event dobozok hasznos lőszerekkel,aknákkal, mint régen! Kinek van 500 urija lassító rakétára, 100 urija PLD-8ra az első 100-200 üzemórájában... jóég! :D
  Gondolom erre a kontra az, hogy a botosok rommá szednék magukat.
  3. javaslat: Hát szűrjék ki a nyomorult cheatereket! Évek óta pont mindig csak egy lépéssel vannak a fejlesztők előtt? Egy 10 éves játékhoz még nem tudtak összetákolni egy valamire való szűrőt? Nem értek hozzá, de akkor is fura.
  Anno amikor indult a Reloaded, átírták, átvariálták az egész játékot, mondván majd most végre ki tudjuk szűrni a csalókat, mégis már a nyitónapon csurig voltunk progisokkal. Hogyan lehetséges ez? Néhányukat megfogták, de még mindig rengetegen maradtak.
  4. javaslat: A bizonyítottan tiltott eszközöket használók accountja legyen egy külön szerverre száműzve, ahol legál a tiltott segédeszköz. Ott nyugodtan szétbotozhatnák egymást, mi meg játszhatnánk végre fair playt!
  5. javaslat: A tárgyfejlesztés nagyon túlárazott, visszafelé sült el a BP terve, továbbnyitva az ollót a játékosok között. Az amúgy is erősek viszonylag gyorsan kimaxoltak mindent a felgyülemlett uriból, az átlag player viszont behozhatatlan hátrányba került. Ráadásul a sok százezer uri megy a lefolyóba az újabb jobb tárgyak megjelenésével (kíváncsi vagyok mikor mennek a B02-esek a levesbe). Szerintem ez nem jó irány. Kell egy bizonyos egyensúly, hogy aki költ, annak igenis legyen erősebb ladikja, de ne legyen legyőzhetetlen, mert ez is játékromboló! Tudom soha nem lesz igazságos a játék, nem is kell, évek óta nem erről szól. Viszont ahhoz, hogy sokáig élhető maradjon törekednie kell valamilyen egyensúlyra, és hogy élhetőbb legyen az egész. Bízzunk 2020-ban, hogy több lesz a pozitív változás, mint a negatív!
  Bocsi, kicsit megszaladtam az írással, de talán valami hasznosat is sikerült belevinni. Kíváncsi vagyok mit gondoltok ezekről a dolgokról!
  Szép napot mindenkinek!
   
 14. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Én csak a botokra reagálnék: Mindig a tulajdonos nemzetiségéhez köthető botok vannak,régen volt német,stb...most van ez a vortex vagy mi,ami kinai szerzemény...érdekes :D
   
 15. Tiamat

  Tiamat Fórum-zöldfülű

  Háát ez nekem kínai :D
   
 16. Mano141414

  Mano141414 Járnitanuló

  Hát mán tiszta nevetséges ez ami itt folyit ebe a játékba minden jó eventet meg szűntetek csak ezt a hitakót meg ilyeneket nem pedig inkább ezt szüntettétek volna meg mint hogy a jó terror kaput meg ilyeneket meg szüntettétek de ezt észre is lehetve ni a eu2 szerveren is hogy egyre többen Aba h adják a játékot és igazuk is van mert amiért érdemes volna játszódni azt meg szüntetitek de például a hitak meg ilyen eventek meg maradnak amibe nagyon sokan nem tudjak játékosok részt venni meg cirkuszok vannak belőle de gondolom aki ezeket csinálja szerintünk a saját érdekét nézheti mert biztosan ö rész tud venni benne mert biztosan nálatok azt gondolhatjátok juj egyre töb a játékos pedig ez nem igaz csak némelyik embereknek van több karakterül és legalább ilyenkor be tennétek evenrt dobozokat is mert akik nem tudnak eventböl része szedni azok is legalább gyűjtögetni tudnának de gondolom ilyent azért nem tesztek mert ez jó dolog volna
   
  [HUN]lena[300] és SPILLER2 kedveli ezt.
 17. Grincs

  Grincs Team Leader Team Darkorbit


  Próbáltam össze szedni amit írtál, és megmondom őszintén elég nehezen ment. Az eventeket mikor, milyen event lesz, központilag irányítják. Nem csak az összevont magyar szerver van, más szervereken is játszanak. Nem egy szervert vesznek figyelembe a döntésnél, hanem mindegyiket. Lehet neked nem teszik az az event, más szerveren meg azzal játszanak többen. Van olyan event , ahol a kisebb hajók nehezebben érvényesülnek, ez tagadhatatlan tény, de hidd el figyelembe vesznek sok mindent a tervezésnél.
   
  Kelly kedveli ezt.
 18. Mano141414

  Mano141414 Járnitanuló  Szia én ezt elhiszem de mán akik csinálják ezt mán észrevehetnék hogy egyre kevesek a játékos mert rósz irányba megy sajnos ez a fejlesztések én kimondottan sajnálnám ha emiatt szűnne meg a egész játék mert mivel sok időt meg energiát belefektetem azért sokszor napi 10 órát it töltök játékba és évek óta legalábbis az én nagy körömbe igen sokan hiányolják a terror kaput hogy mán a se lesz meg hogy event dobozokat se tesznek mán be pedig ezek igen jó volna de én tudom hogy ez nem a ti hibátok de azért gondolom ti is szoktatok javasolni dolgokat
   
  SPILLER2 kedveli ezt.
 19. Grincs

  Grincs Team Leader Team Darkorbit

  Igen, mindig továbbítjuk a felvetett ötleteket. Kérdés az, hogy miként és hogyan használják fel az általunk leírtakat.
   
  kusimitama kedveli ezt.
 20. Mano141414

  Mano141414 Járnitanuló

  Sziasztok nagyon jó volna szerintünk sok ember számára hogy ha ezt a kérdőjeles mapot meg tudnátok könnyíteni a bejutását legalább a kor amikor valakiknek küldi e van rá meg jó volna ha ott nem lehetne ki lőni ki aknázni egymást a játékosoknak mert sajnos nagyon sok ember próbálkozik be jutni hónapokon át és vannak akiket a kor se sikerül be jutni és ha véletlenül be is jutna és ha van bent ellenség neki a kor ki lövi a kor megint ugrálhat hónapokig amíg be jut sajnos ez nagyon jó volna ha ez úgy be tudnátok intézkedni