Javaslat Egyéb fejlesztői ötletek

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. mitter100

  mitter100 Utánpótlás-írogató

  Igen az még jobb lenne.
   
 2. Anita30..

  Anita30.. Haladó

  Ha ezt megvalósítanák,értelmét vesztené a játék! A játék pont a fejlődésről és annak küzdelméről szól / szólt /, nem pedig a Máltai szeretetszolgálatról....... Egy 0 perces hajó is lehetne így egyből fullos,mi értelme lenne az egésznek,az npc-nek,a kapuknak,stb.... Ha lézer kell,ott vannak a kapuk,ládák...ha lőszer,ott vannak a kapuk és a dobozok. A múltkori ötletedben a dobozolásról áradoztál,hogy sokan akár napi 10 órát is gyűjtögetnek.... abból lazán jönnek a lézerek,lőszerek,stb.... minden más ott van a liciten....
   
  mitter100 kedveli ezt.
 3. mitter100

  mitter100 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!
  Ti mennyire támogatnátok azt az ötletet, hogy a hajónkat átlehetne transzferálni egy másik szerver kiosztásra(uridiumért vagy pénzért cserébe)?
   
  Darts. kedveli ezt.
 4. Darts.

  Darts. Fórum-zöldfülű

  ez jó ötlet
   
 5. mitter100

  mitter100 Utánpótlás-írogató

  Olyan dolgot is hiányolok, hogy egy szerverről nem lehetséges törölni hajót(alaphelyzetbe állítani), hogy ott újrakezdhessek 0.szintről.
   
 6. Trench

  Trench Moderator Team Darkorbit

  Miért nulláznád le az elért céljaidat?
   
 7. luxuswc

  luxuswc Járnitanuló

  Mivel regisztrálhatsz több hajót is egy email-ról egy szerverre, ennek semmi értelme. Sőt, tegyük fel hogy van egy rosszakaród aki valahogy megszerzi a jelszavad és gondolom te sem szeretnéd, ha a hajód nullázva lenne utána.
   
  Trench kedveli ezt.
 8. mitter100

  mitter100 Utánpótlás-írogató

  Mivel készítettem eu1-re egy hajót, annyira hanyagoltam az ottani játékot, hogy érdemesnek találtam, hogy ott újra kezdhessem a nulláról, és csak emiatt nem szeretnék csinálni egy új regisztrációt.

  A fiók helyreállítást lehetne késleltetni, például 15 napra.
  Letelik a 15 nap, akkor vissza áll nullára a hajó, de ezt meglehetne szakítani és akkor nem fog nullára állni a hajó.
   

Az oldal megosztása