Javaslat Egyéb fejlesztői ötletek

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. mitter100

  mitter100 Aktív író

  Hm, ez számomra újdonság. :| Nem véletlenül írtam ezt. "Örökös kereskedelmi drónról nem tudok... és nem is emlékszek."

  De ahogy látom dolgok közlése szebb formában nehezedre esik. :)
  De ezt hiába írja az ember... ha nem tanította meg neki az élet a jómodort, csak az alpári életet. ;)
   
  mackocska2 kedveli ezt.
 2. .Mr.Đie.

  .Mr.Đie. Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!

  Lenne pár ötletem, nem tudom volt-e már, nem tudom nézi-e bárki, de leírom :D

  Vérdíj:
  Saját megbízó bázisán lehetne lehetőség egy játékosra vérdíjat kihelyezni.(Saját megbízóra nem)
  Egy játékos a saját uridiumát ajánlhatja fel jutalomként, amit megkap a fejvadász.
  Lehetne címeket is építeni rá, gyűjts be x vérdíjat, stb.
  Van játék,amiben ez működik és sokan használják.

  Anticheat-szerűség:
  A Darkorbit kliens indítása előtt egy ellenőrzés:
  1. Fájlok egyezésének ellenőrzése
  2. A játék valóban a kliensen belül van-e megnyitva
  3. Fut-e bármi a számítógépen, ami előnyhez juttathat egy adott játékost
  Rengeteg nagyon egyszerű játék elindítása előtt is fut egy ilyen patch, kétlem, hogy bonyolult lenne megírni egyet.
   
  .SpaceRangers. és mitter100 kedveli ezt.
 3. Virginia

  Virginia Utánpótlás-írogató

  Sziasztok ! Én nagyon szerettem játszani a CYBORG hajóval, de sajnos a hajófejlesztési modul hiánycikk, így viszont gyenge.
   
 4. Virginia

  Virginia Utánpótlás-írogató

  Szia Anita! Nekem is 20-as szintű a laborom de csak 189/óra sepit termel.
   
 5. Anita30..

  Anita30.. Rutinos

  Szia! Az lehet,de itt most "sárga kőről", azaz promiról van szó :) Azt nem termel neki elég gyorsan a 20-as labor,nem elég neki a lordikákra....
   
 6. Virginia

  Virginia Utánpótlás-írogató

  Szia! Oké valóban a promi tartály nagyobb és azt képtelenség ellövöldözni.
   
 7. Mano141414

  Mano141414 Járnitanuló

  sziasztok nagyon jó volna ha mán hajokhoz be hoztak ilyen sok féle modulokat hogy meg tudnák akkor ezt oldani hogy ha belépünk a hangárba és ha konfizni szeret nék hajót akkor csak azokat a modulokat lehetne látni ami ép jó abba a hajóba amit ép konfiznék be mert sajnos igy nagyon zavaró és sokáig tart egy hajót be állítani .

  2 meg az hogy a vasárnapi gg nyomásokat vissza alíthatnátok rendesre mert igen zakatolva lehet ki rakni sajnos a kapukat és igy meg neméri meg költeni a dora 50 százalékost becset meg tp ha kap űzni se lehet
   
  mitter100 kedveli ezt.
 8. Khronos

  Khronos Fórum-zöldfülű

  Huu hát... Majd 6 év után még mindig semmi kompetetív szféra ebben a játékban. Ideje lenne 1v1, illetve csapat/klán szintű versenyeket szervezni, mint régen a JPA volt. Senkinek sem kell egy cent se, csak lehessen versenyezni. :)

  Illetve, ezek a modulok mind szép és jók lennének, ha az orcus nem duplázná a modulok erősségét, vagy legalábbis ne létezne a pajzsáthatolás modul. Konkrétan gajra vágtak vele egy egész featuret a játékban. Mindenki molyozik és még csak ki se váltanak belőle, mert teljesen fölösleges ha 2 lövés 500k hp. Mivel kivenni úgy se fogják ezt a modult, lehetne kompenzálni pajzsáthatolás elleni védelem modullal.;)
   
  Utoljára szerkesztett: 22.3.21
  mitter100 kedveli ezt.
 9. mitter100

  mitter100 Aktív író

  A JPA egy jó ötlet már nagyon rég volt, de az már többször szerintem nem is lesz, ahelyett az UBA-val kellene többet foglalkozniuk.

  Az Orcus duplázó hatásával egyetértek, azzal most teljes mértékben gajra vágták a játék mechanikáját, főként úgy, hogy erős értékeket kapott a XT10-es modul.
  A pajzsáthatolás védelem se annyira rossz ötlet, vagy kitérést lehetne kapni. :)
   
  Khronos kedveli ezt.
 10. Khronos

  Khronos Fórum-zöldfülű

  A JPA-ban pont az volt a jó, hogy kieséses bajnokság volt. Sajnos sok hibája volt... A sok bug (most nem sorolnám fel), illetve bo1. Ha valakinek nem jött ki a lépés, akkor bukott 1 milla urit és esélye se volt tovább próbálkozni. Ha ezeket ki tudnák javítani, akkor minimum 100 olyan játékos jönne vissza, akiket pvp miatt ismertem meg. :) Felemelő lenne, ha végre a pvp is külön szférát kapna ebben a játékban és lenne egyensúly is. Pl. a pet link se lenne egy rossz ötlet, ha nem fél percig tart (ha nem lövöd ki a petet), hanem az is 3 mp. lenne, mint egy ish vagy emp.o_O
   
  mitter100 kedveli ezt.
 11. Amethyst19[AMD]

  Amethyst19[AMD] Junior szaki

  Sziasztok! Javasolnám, hogy lehetne újabb 100 küldi. Sokan már kivitték, de jó lenne egy kicsivel több urit adhatnának mellé!:)
   
  kusimitama, Khronos és mitter100 kedveli ezt.
 12. Mano141414

  Mano141414 Járnitanuló

  sziasztok nagyon jó volna ha mán be tesztek ilyen eventeket a játékba ahová nagyon sok nyersanyagát kel gyűjteni vagy ha fejlesztést csináltok a kor jó volna a hazával o dolgokat is meg lehessen könnyeden szerezni a kisebb halyok nak is például a 20 szintre húzásokra gondoltam meg a tetratint meg a kihallom nyersiket is meg lehessen szerezni és ne csak évek után vagy legaláb akor tegyétek be többet a naptárba vagy a hónap végi jutalomnak meg jo volna a hónap végi indoklin olaj jutalmat is néha be tennétek a 150 net mert sokunknak kéne és ezek miatt sajna nem lehet haladni itt
   
 13. kusimitama

  kusimitama Junior szaki

  igen a jelenlegi küldik siralmasan kevés urit és jutalmat adnak (kivéve a napi küldik azok kb. korrektek) 60 Boss Lordakium quest 3840 Urit ad. Ha csak kilövöm őket azért is 15360 at kapok. Szerintem az lenne a korrekt ha legalább ugyan ennyi urit adna a quest a végén. Ha csak Simán farmolok Kristalon+ kristalint akkor ugyan annyi idő alatt többet szerzek mint így questel együtt.
   
  Utoljára szerkesztett: 7.7.21
 14. †ømzĭ

  †ømzĭ Junior szaki

  Sziasztok,
  Nekem lenne 1 olyan javaslatom, hogy az összes npc ami osztozik a zsákmányon belelövés esetén (überek,cubikon) variálják meg úgy, hogy csak annak adja a jutalmat aki elkezdte.
   
 15. Inquisitor

  Inquisitor Utánpótlás-írogató

  Ultimatle Battle Arena ismét divatba hozása, esetleg egy különálló battlepass csak arra :) Amennyiben ez az idén még tervben van, akkor elnézést! :)
  +1
  Pvp eventek felülvizsgálása, külön mapp létrehozása ( pl most gondolok az ultimate galaxy pvp vagy mifenére, ahol az összes pvpn mentek a Trainek.
  ESETLEG... a Runescapesből merítve, tegyetek be egy mappot botosoknak ahol nyilvános kivégzés áldozatai, vagy órás jailek :p
   
  Utoljára szerkesztett: 3.8.21
  HU-Taurus és Kitti kedveli ezt.
 16. Inquisitor

  Inquisitor Utánpótlás-írogató

  Nosza!
  Most, hogy meglátták a fejlesztők, hogy 3 invokevel is tele van a mapp impulsekkal, ( amúgy steadfast meg abide 4x annyi van a barrage farmerek miatt) Szeretném egy kis javaslatnak tenni, hogy:
  Invoke 5 helyett 3 impulset adjon ki magából.
  Barrage respawnt 15 percről 1 órára áthelyezni, mivel semmibe nem kell az ég világon, csak a népet szivatják vele páran.
   
  HU-Taurus kedveli ezt.
 17. GℓЦΣ

  GℓЦΣ Fórum-zöldfülű

  ott a pont, de soha sem lesz olyan h nem lesznek botosok, amíg engedik :(
   
 18. SPILLER2

  SPILLER2 Fórumelemző

  Tanácsolhatom esetleg azt, hogy a sok szeméttől (emotikon, spray és egyéb haszontalan dolgoktól) lehessen legalább ingyen megszabadulni...? Nem várom el, hogy legalább darabonként 1 kreditet adjanak érte (aminek legalább haszna is lenne), megtenné az is, ha pusztán törölni lehetne őket!
  Olyan ez, mint ha valaki odacsinálna az ablakom alá, de nem lehetne eltakarítani...!
   
  törökcipő, GℓЦΣ, Mislix és 4 más kedveli ezt.
 19. Mano141414

  Mano141414 Járnitanuló

  Sziasztok nagyon jo volna ha a bázisokból is lejjebb vennétek a tp becset mert ahogy lehet látni igen káosz van a játékba és ez nem fer a kisebb fizetős játékosokkal se akik rangot szeretnének elérni és ez igen nem fer hogy sokall több tp meg becset tudnak némelyik játékos szerezni mint akinek esélye sincsen bázist építeni és emiatt se tp meg becset nem érdemes venni se berendelni a 50 % most mán addig amig nem lesz ez ügybe valami intézkedések és sokan ezek miatt is abba hagyták inkább a játékot idegesíti őket
   

Az oldal megosztása