Javaslat Egyéb fejlesztői ötletek

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Részemről maradok,közgazdász vagyok,nem gyógypedagógus..... :)
   
  .deder. kedveli ezt.
 2. Sentinel_M74

  Sentinel_M74 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!

  Azután érdeklődnék, hogy le lehet-e kérdezni azt, hogy a rangsorban éppen hol áll az aktuális játékos (akár pl. tapasztalat, becsületpont, lelőtt hajó, stb tekintetében)? Egy kereső funkcióval (konkrét nevet beírva), anélkül, hogy végig kellene böngészni a hosszú játékoslistát? Ez sokat segítene, hogy tudja az ember mennyit fejlődött másokhoz képest. Lehet, hogy létezik ilyen a játékban, de én nem találom. Ha így lenne, ezer bocsánat... Üdv!
   
 3. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Valami értelmeset rakjatok már shopba amire lehet urit költeni, vagy akkor az asv jöhetne több helyről, hogy lehessen fejlesztésre költeni... bár a legjobb az lenen ha kivennék a p.csába nem is értem minek kellett ez ... Vagy hajó fejlesztéshez a mati jöhetne jobban / több " könnyebben elérhető " helyről ott lehet rotyogtatni 1 milla urit ha sok van. Nem is értem minek botoznak ha nincs is mire költeni az urit... Vagy csak én nem jöttem még rá mire kellene? :confused:

  Egy pici szerkesztés... jött még pár gondolat, így csokorba szedem szerintem mi nem " jó " már a jelenlegi játékban.

  -képesség pontokhoz a szükséges seprom mennyiség a jelenlegi hulladék skylab termeléshez viszonyítva
  - dron formációkat lehet újra kellene tervezni kb mindet mert jelenleg használunk vagy 3-4et és van egy rakat felesleges ami kb semmire nem jó
  - shopban kellene 1 nagytakarítás + pár új cucc mert brutálisan sok felesleges cucc van jelenleg de ennek ellenére semmi értelmeset nem lehet venni ami meg van olyan áron hogy kb senki nem veszi... őszintén 1x ammo, eco meg credites rakéta, pár drónformán meg a pet cuccokon kívül vesz valaki valamit? jó esetleg log file meg kulcs
  - a jelenlegi cucc fejlesztési rendszer az "asv" miatt kb vállalhatatlanul hulladék vagy ki kellene venni és legyen több uri a fejlesztés ( esetleg hasonló mint régen volt még az is jobb volt ennél ) vagy lehessen rendesen szerezni nem csak fél évente pár darabot meg innen onnan RNG alapon, esetlegesen a szükséges asv / szint mennyiségek csökkentése
  - hajó fejlesztések mivel már nem 1 van amit lehet és már nem "újdonság" hanem több fajta van így ezeket a borzalmasan sok mennyiségű cuccokat ami kell hozzá lehet csökkenteni kellene vagy könnyebben szerezhetővé tenni ( csak megjegyzem "nagyi" probléma itt figyel be az utolsó 2 problémánál így az életbe nem éred e miatt őket utól )

  Így nagy hírtelen ennyi, és még szó se esett a jelenlegi " end game " problémákról.
   
  Utoljára szerkesztett: 27.2.23
  Leland-Stottlemeyer és SPILLER2 kedveli ezt.
 4. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Javasolnám ennek a retriizének a megreformálásást,hogy legalább kicsit fair és ésszerű legyen! Előszzör is itt a táblázat,ami azt mutatja,miből mekkora eséllyel kapsz ......papíron https://prnt.sc/cVkwnsDSgrh_ Nos,itt az látszik,hogy a diametrion normál esélyű,szinte minden más alacsony....mégis,én mindig mindent kapok,csak diametriont nem! Már unalmas,hogy 5 retriből TALÁN 1 hoz kis diametriont,bezzeg ászkupon és engedély jön bőven,a soldiusról nem is beszélve (ezekkel pont nem tudok mit kezdeni) ! Amúgy sem fog senki azért fizetni,hogy pont a kellő és hasznos anyagból ne kapjuon soha (diametrion)! Ebből adódik a 2. észrevétel: x soldius és 6000 URI egy kapumegbízás! Ha már fizetünk azért,hogy teljesítse a kaput,nem lehetne,hogy legalább az npc-k után járó urit megkapjuk,vagy a most elmaradó kapujutalmakat? Gondolok itt dróndizire,lf4,stb....-re. Most fizetünk,hogy ne kapjunk semmit,ugyanakkor a botosoknak a bot megcsinálja ls mindent megkapnak! Ha ennyire feladták a botosok elleni küzdelmet,akkor nem lehetne,hogy legalább néha kicsit nekünk IS segítsenek? Csak egy csöppet!
   
  Leland-Stottlemeyer és kicsifoxi27 kedveli ezt.
 5. Brynjarl

  Brynjarl Járnitanuló

  Szép napot!
  Április 1-én regisztráltam ebbe a játékba , 2005 szeptemberétől folyamatosan napi szinten játszom játékokkal. Az már 18 év lassan:)
  Játékfüggő vagyok ? A válasz igen!
  De emellett nős vagyok , dolgozom és van 3 gyerekem:) Több játékkal játszottam , játszom is mai napig , 3 dolgot nagyon hiányolok ebben a játékban…
  1. A rangok nem adnak semmi bónuszt….
  Ezt először ennél a játéknál tapasztaltam. Amikkel játszottam minden játékban jár utánuk valami bónusz , különben semmi értelmük nincs , kicsit furcsának is tűnik ez számomra , mert nincs kihívás e téren. Emlékszem a World of Warcraft-ban 2007 -ben 3 hét szabin voltam , hogy az utolsó rangot megtudjam szerezni , napi 16 - 20 óra játék , asszonny segitett:) Azt hozzá tenném , csak ketten vagyunk magyarok , akik ezt végigcsinálták:) 2 évig tartott.

  2. Damage meter . Kétféle típussal találkoztam , vagy bevan építve a játékba , vagy egy legális segédprogram adja az aktuális információt. Pl. vissza tudod nézni mivel mennyit sebeztél , ha a hangárban átcserélsz cuccokat , írja az aktuális várható sebzésedet stb.

  3. Itt nem is tudom minek nevezik , cég , guild , klán a lényeg eventeknél nincs céges jutalom. Nah ez pedig mára szinte minden játékba bevan épitve.
  Pl. Agatus event , a céged összesen xy-szor lője le a bosszt ezért járna a cég osszes tagjának xy jutalom.

  Illetve van mégegy dolog ez a kredit.
  Valamit kikellene találniuk , hogy ellehessen értelmes dolgokra is költeni.

  Igy 1 hónap után azt hiszem ennyi.
   
 6. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Az elsőre mint te is tudod mi a helyzet 1 határozott NEM ki se találjátok, a többi viszont annyira nem el szállt gondolat. Bár a 3.ik ismét felveti a kérdést, hogy igen de mi a kuki lesz a botokkal ? Kell az neked, hogy megint azok kapják a jutalmat helyetted akik csalnak 0-24 ? Elsővel is ez a baj sajnos. De egy " dps meter-t " én is szívesen látnék. :D Akkor már én is javaslok 1 valami ha már PVE szerver ... nem lehetne több pve " esemény " esetlegesen kicsi könnyítés kapu kirakás terén ? :rolleyes: Mert így pont 1/1 ugyan az min ta többi szerver csak itt nem tudnak rommá lőni. :D
   
 7. Brynjarl

  Brynjarl Járnitanuló

  Ez ötlet és észrevétel. Mindhárom kellene ebbe a játékba , ettől sokkal jobb lenne ez a játék. Ez csak a Dark Orbit csapatán múlik , senki máson:)
   
 8. Brynjarl

  Brynjarl Járnitanuló

  Pontosabban nem ötlet , hanem észrevétel.
   
 9. Brynjarl

  Brynjarl Járnitanuló

  És pont ez az amit írtam , teljesen mindegy mit , miről , hová írsz , mert a kulcsszó a …bot … az mindig előkerül…
   
 10. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Pontosan :D Az a baj még azokkal nem kezdenek valamit mind1 mit szeretnél vagy akarnak csinálni ... semmi értelme :( Volt itt már sok jó ötlet mind sajna ment a levesbe, mert így jelenleg vagy értelmetlen vagy lusták voltak megcsinálni. :(
   
 11. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Szervusztok!

  Szeretnék egy javaslatot tenni az újraalkotás rendszerének egy apró fejlesztésére, ami véleményem szerint megkönnyítené ennek a funkciónak a használatát.
  Az újraalkotásoknál már sok fejlesztési modult lehetett megjelenése óta megszerezni, és a DO -mint más tárgyak esetében- ennek a megszerzését is úgy alkotta meg, hogy egy halom hulladékot kapsz, mire egy-két értelmes és számodra használható modul lesz közöttük. Illetve az újraalkotással változtatni tudunk ezen. Azonban, mire a sok modul között megtaláljuk azt, amit épp keresünk, addig kihullik a hajunk.
  Ezért azt gondoltam, hogy egy csoportosítási alap már van a moduloknál (SPC,HP, ...stb), lehete ezekhez egy szűrőt betenni egy lenyíló menüsorral, ami a hangárban megszerzett, és a felhasználó által megszerzett hajó-hajómodul párra szűrne úgy ahogy a lenti képen látható például. Mivel úgyis épp egy bizonyos hajó modulját szeretnénk fejleszteni.

  Ebben a lenyílóban azok a hajók jelennének meg, amelyek megvannak a felhasználónak és a kiválasztott modulcsoportból már van a felhasználónak hozzá legalább egy modulja (például van Solac hajója, de nincs hozz még modulja akkor az a listában meg sem jelenne addig, ameddig legalább egy Solac hajófejlesztési modullal nem rendelkezik a felhasználó.
  Így a szűréssel eltűnne a sok éppen nem kellő modul és nem kellene a szénakazalban a tűt keresni.


  [​IMG]

  Plusz az alábbi javaslatot is ide teszem:
  kicsifoxi27 írta:
  Én még annyit hozzá tennék, hogy az új megszerzett modult valami jelölhetné valami kis jel vagy esetleg, ha megoldható annak is 1 " új modul " fül kellene. Mind szép és jó, hogy lehetne így hajóra szűrni, de ha csinálsz / veszel 1 új modult ... hát na azt találd meg. Ezzel van a nagyobb baj vagy legalábbis nekem pedig nincs is sok modulom. Gondolom milyen káosz lehet annál akinek több van meghagyva.​
   
  Utoljára szerkesztett: 12.3.24
  Shyvon, kicsifoxi27, Vércse és 2 más kedveli ezt.
 12. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Én még annyit hozzá tennék, hogy az új megszerzett modult valami jelölhetné valami kis jel vagy esetleg, ha megoldható annak is 1 " új modul " fül kellene. Mind szép és jó, hogy lehetne így hajóra szűrni, de ha csinálsz / veszel 1 új modult ... hát na azt találd meg. Ezzel van a nagyobb baj vagy legalábbis nekem pedig nincs is sok modulom. Gondolom milyen káosz lehet annál akinek több van meghagyva.
   
 13. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Jó ötlet, mert nekem sok modulom van, típusonként 6-8 oldalnyi és káosz keresni így.
  Felmásoltam az eredeti javaslathoz.
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.