Javaslat Egyéb fejlesztői ötletek

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  Most már másodszorra olvasom, hogy jó ötlet a 2-2-n elhelyezett cubi.
  Engedjétek meg, hogy ezt az ötletet felelevenítsem, és kiegészítsem kicsit részletesebben.
  Az ötlet eredendően onnan származott, hogy a cubiról a kicsik rendszeresen le vannak lőve, de a fejlesztés nem a kicsik védelmére vagy fejlődésére szolgál.

  Mivel már Cubikid-et létrehozták, és lőni is lehetett bizonyos event alkalmából, gondoltam ezt nem is lenne nehéz berakni a játékba.

  Nem kellene belőle 4 db, elég lenne 2 db jobb és baloldalon elhelyezve.
  Elhelyezés szempontjából úgy kellene eltenni, hogy legyen egy kapu közeli, és egy kapuktól távolabbi cubikid. A kaputól távolabbi cubikid nagyobb pajzzsal és élettel rendelkezzen, mint a kapuhoz közeli. A kaputól távolabbit kockázatosabb lőni, az elmenekülés valószínűsége csökken, így azért valamivel magasabb jutalmat, és nyersanyagot kapjanak, a játékosok.

  Jutalom és levonások:

  12-es szint alatt, bárki levonás nélkül lőheti.
  A 12-es szint elérésétől kezdve, viszont csökkenne a lövéséből járó jutalom.
  A csökkenés mértéke szintenként addig tartana, amíg el nem éri a nullát. A maximális szintet 17-ben határoznám meg. Tehát ez a cubikid a kicsiknek szól, és talán vissza lehet adni az 1-2, 2-2, 3-2 térkép teljes kihaltságát. Továbbá a nagy cubiconos küldetéseket implementálni lehetne a kicsire is, így a küldetések száma is megnőhet. Igaz a 17-es szintnél magasabb játékosok nem kapnak jutalmat az NPC-ből, de a küldetés jutalmát bezsebelhetik.

  Ha megnő a térképen található játékosok száma, a vadászni vágyóknak is lehetőségük lenne egy igazán jót irtani. A kisebb felszereltséggel rendelkező hajók pedig hasonló szintű játékosokra vadászhatnálak ezeken a térképeken. Részemről ennyi, egészítsétek ki ötletekkel vagy vegyetek el belőle, hogy tökéletesítsük!
   
 2. PetiTreadUnder

  PetiTreadUnder Fórum-zöldfülű

  Sziasztok! Nekem is van új ötletem.

  1. ötlet: Lambda kapu nehéz és nem éri meg csinálni, jó lenne, ha könnyebb lenne, és még adna valami értékeset pl.: minden lőszer típusból 1000 db és minden rakéta típusból 500db és 500db extra energia, ezeket még pluszba adná hozzá.

  2. ötlet: Az x-3 térképen a kalóz kapu így a lehető legrosszabb, olyan kéne, hogy legyen, mint az 5-1, 5-2, 5-3-as kalóz kapu, és maradhat az x-3-ból a belépés arra a területre.

  3. ötlet: havonta egyszer 24 órára megjelennének új űrlények pl.:
  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 3. szabofilip

  szabofilip Fórumelemző

  Sziasztok

  Jó lenne ha visszahoznák azt az effektet vagy animációt, vagy aminek nevezik, amikor ugrasz csillagkaput, akkor megint menjenek oda a játékos hajójához a drónok.
   
 4. pufajka

  pufajka Járnitanuló

  A petbe mi lenne ha lehetne venni úgy üzemanyagot hogy megrendelem az oké de a hangárba kéne tenni egy 50.000L es kannába, és ha veszek 10.000L es kannát is vehessek meg 25.000L es kannát is ahogy aktíválom eltűnik és bekerül a petbe. Na ezt így kéne csinálni, vagy legalább a megrendelést mert ha van a petbe nem lehet megrendelni az akció idején. Ha lehetne így csinálni akkor egyszerre többet is lehetne venni mert zabálják az üzemanyagot a petek, nem isszák, vedelik.
  -----
  4-5 be a féreglyuk nem össze vissza kéne, hogy dobáljon, ha ott akarok ugrani, nem tudom, működik e, még de régebben így volt, hanem 4 új térképhez vihet és hiába vannak csoportba aki ott ugrik nem biztos hogy a 4 térképből ugyan abba kerül mint a társai. Na itt mind a 4 térképen új különös lények kellenének némelyik pl: 2 térkép csak 2 havonta elérhető hogy ne szokják meg.

  Na most van még egy ötletem! A játék nagyon sokat fejlődött képességek lf4 fegyver 16 szinten szinte minden, de akik most kezdik menekülésre még csak gondolni sem merhetnek.

  -----
  Na most én örülhetek mert már nagy hajóm van de, ha én lennék a helyükben, akkor nem tetszene hogy el sem tudok menekülni, ezért jó lenne ha kicsit fel lehetne fejleszteni csak a kredites hajókat pár szinttel feljebbre kreditből, ami emelne valamit a hajók értékein, mondjuk a Flax Drónt láttam hogy lehet fejleszteni ha az Irisz Drón nincs fejlesztve akkór erősebb is lehet a Flax Drónos, az már jó.


  A Bigboly 4 es szintre lehetne fejleszteni maximum, akkor kéne bele 4 új hely a meghajtóba és a fegyverbe is, max 200.000 élet a gyorsítás 270-ig menne fel.


  Jó lenne a bigbolyhoz egy pajzs dizing is, és egy kicsit szuperebb külsővel jelenne meg a bigboy pajzs dizing.

  Nem csodálom, hogy megunják a játékot, ha sorozatba kilövik őket, így kicsit javíthatunk a túlélési esélyeiken.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.10.14
 5. Borg_com

  Borg_com Fórum-zöldfülű

  Kedves játékos társak, fejlesztők!
  Lenne nekem egy egyszerű kérésem, még pedig : gyors gomb a Pet kamikaze-hoz.
  Ezt nem hinném hogy túl nehéz lenne megoldani ez olyan lenne mint az Összetett javító berendezés a Pet-hez.
  Köszönöm, ennyi volt.
   
  Utoljára szerkesztett: 8.10.14
  -Eragon-2(HUN) kedveli ezt.
 6. -_A_t_E_s_-♥ΛИGΣŁ

  -_A_t_E_s_-♥ΛИGΣŁ Fórum-zöldfülű

  Nos az egyik egy rangsor ötlet lenne, hogy legtöbb elpusztított bázis, leghosszabb ideig birtokolt bázis, legtöbb megépített bázis...
  Ezen kívül pedig egy olyan ötlet, hogy a hajón jelenjen meg a klán logó, vagy meglehessen venni rá a logót. Esetleg klán képességek, melyet uriért lehet feltölteni.
   
 7. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  sziasztok. gondolom a többségnek van premium csomaga 1 hónapos 6 hónapos 1 éves kinek melyk?..
  vajon ugrana e a premiumosok száma ha 1 havi premiért kapna 2 db lgf 2 zöld boty kulcsot 2 db kék és piros kulcsot ezen kivül 200 rsb 200 db plt 2021 vagy 3030 rakétát 2 emp aki a fél évest rendelte az 5 lgf 5 zöld boty kulcsot 5 kéket és 5 pirosat 500 rsb 500 plt2021 vagy 500 plt 3030 rakétát 5 emp aki évest rendelt az meg 10 lgf 10 zöld 10 piros 10 kék boty kulcsot és 1000 rsb 1000 rakéta 10 emp persze azok is megkapnák akinek jelenleg is van premium de ugy kapnák ahogy leirtam sztem elég jutányos ár/ kis plusz. mitt gondoltok??
   
 8. Hunnia74

  Hunnia74 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok.Én,mint egyszerű halandó ember, akinek soha nem lesz esélye megnyerni egy JPA-t, átválthatóvá tenném a jackpot eurót mondjuk tízszeres áron,1000 euró=10000 uridium.Ezzel talán egy kicsit gyorsabban lehetne fejlődni. A másik felvetésem most a Zeus nap alatt lett megint aktuális, amikor 2 Apis részt kaptam megint.Mit csináljak vele, ha már van Apis drónom. Átválthatóvá kellene tenni Zeus részre, mondjuk2 vagy 3 az 1-ben, mert Zeus-t ritkábban kapok, mint fizetésemelést, pedig az sem volt már három éve. Csak ennyit akartam.
   
 9. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  sziasztok egy olyan ötletem támad hirtelen hogy ha vann olyan hogy palladium meg van olyan hogy napi jutalom akkor legyen olyan is hogy GALAXY KERÉK ezt ugy gondoltam el hogy


  1-100db plt 2021
  2-100db plt 3031
  3-50 extra energia
  4-10 lgf
  5-150 ucb100
  6-150 rsb75
  7-2db emp
  8-10db életerö roblo akna
  9- 1 óra valamien booster véletlenszerüen
  10- 10db ugrási utalvány
  11- 2db zöld zsákmány kulcs
  12-nincs nyeremény
  13- plusz egy pörgetés
  14-500 x3 200 x2 200 sab50
  15-nincs nyeremény
  16-10 javitási utalvány
  17-10 millió kredit

  igy kb. ám ezt naponta egszer lehet pörgetni bejeletnkezéskor és ha bejelentkezéskor nm pörgetnek akkor akármikor az nap lehet pörgetni de pl ha valaki 2 napig nm pörget és harmadik nap pörget akor is csak 1 szer pörget kivéve ha szerencséje van és kap egy plusz egy pörgetést ha 1 pörgeésböl semmit nem kap hát van ilyen mint a kapuknál a rende jutalmat megkapod ha kiviszed de a fönyeremény 2 esélyes.szerintem nem lenne rosz ötlet mitt gondoltok róla?
   
  pavip kedveli ezt.
 10. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Nekem egy egyszerű kis ötletem lenne:
  Spaceballnál annak jelenjen meg a doboz, aki meglőtte a labdát az adott körben (és annak a megbízónak a tagja aki gólt szerzett). Minden más pilótának mínuszoljon, vagy egyáltalán ne is jelenjen meg.
   
  Nitronyussz, beni*59* és lost kedveli ezt.
 11. Artemis

  Artemis Kivételes tehetség

  Szia,

  olvasva a hsz-ed, eszembejutott,hogy régen (nem tudom ki emlékszik még rá ) a fejlesztési oldalon, a fejlesztés költsége résznél, volt egy olyan, hogy Fejlesztési utalvány. Sajnos valamilyen oknál fogva, nem került be a játékba és eltűnt onnan.

  Most így végiggondolva, a játékosoknak egy idő után el kell kezdenie a fejlesztéseket. 1-1 ilyen utalvány lehetne nagyobb küldibe plusz nyeremény, kalózláda nyereménye. Továbbgondolva...meghatározott számú lelőtt npc, hajó, teljesített küldetések száma után is kaphatnák utalványt.

  Természetesen a fejlesztési utalvánnyal a fejlesztés garantáltan sikeres lenne.
   
  beni*59*, pavip és Nitronyussz kedveli ezt.
 12. beni*59*

  beni*59* Törzsjátékos

  No jöhet a reggeli agymenés...
  :D
  "Mentsük meg a Citadell-t" címszó alatt...

  Nem tudom hányan emlékeznek még a "kakukk tojás" nevű küldetésre... Idegen x1-en kellett 48 órát eltölteni...
  Na arra gondoltam, hogy mivel senki nem hajlandó Citadell űrhajóval közlekedni, így mi lenne ha kiépítenének rá pár küldetést...
  De olyat, hogy meglátják, és wááááá Mindenkinek megérje...
  Nem is tudom, kezdődhetne akár 2 órásan a küldi, és duplázódhatna 2-4-8-16-32... És persze nem x1-en kellene, hanem bárhol...
  No mit gondoltok?? xD
   
 13. tomm27

  tomm27 Utánpótlás-írogató

  Elég sok probléma adódik mostanában a laggok miatti fagyások kapuban esések egyéb dolgok miatt amikor meghal a kliensed, na most egy másik játékból ihletve az ottani vész warpolást (ez esetben vészfutás néven )itt is meglehetne alkotni, amint megszakad a kapcsolat a szerverrel a hajód magától megindulna a legközelebbi kapuhoz menne amilyen mappon akadály van lásd kalóz ott nem működne vagy kerülgetne, kapuban pedig egyáltalán nem működne, ez a megoldás azért npc-zésnél pvp-ben bárhol jól jöhet nagyon egyszerű metódusra gondoltam normál térkép kifagysz kapcsolat megszűnik.. hajód indul kapu felé ha odaért átugrik és megindul a ki jelentekezés ha tud ( pvp volt lövik stb) ezzel sok bosszúságot lehetne elkerülni (akár kapuban is valamilyen úton módon) és megvalósítani pedig nem nehéz :)
   
  pavip és SupernovaHUN kedveli ezt.
 14. ŁΞXιΘΠ

  ŁΞXιΘΠ Utánpótlás-írogató

  Üdv.
  Halloween.. tökök.. pénzt nem szeretnék a játékba költeni, gondoltam kirakom a képességet , hogy többet kapjak a dobozokból.. ez mind szép és jó! Na de a probléma az, hogy az űrlaborban található 9.079 sperom összesen 10 képességpontra elegendő. Emellett 189 termel óránkét (20 as szinten) ami azt jelenti, hogy kerek 2 nap alatt termeli vissza.
  Arra gondoltam, hogy:

  -Vagy lehetne több sperom a laborban pl 50.000
  -Vagy ezt a 189/óra fel lehetne emelni 1000-1500/órára

  Ezt a ötletemet több barátomnak/ismerősömnek mondtam akik játszanak a játékkal. Ők is támogatnák az ötletemet, mivel tény és való hogy ez a mennyiség a mostani játékban szinte semmi.:(
   
 15. [​IMG]
  Szerintem egy ilyen óra elférne ott mert pl én sose tudom mi meddig tart mert elfelejtem ami ki volt írva előre :D
   
 16. -Jancsika-

  -Jancsika- Fórum-zöldfülű

  Sziasztok , nagyon jó őtleteim vannak , új úniverzumok , uj lézer âgyuk lf5, lf6,
  Új űrhajok jobb képeségel, új űrlények , a vegeancek hozz is tőbb desing, uj dronformáciok
   
 17. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  300 gg.. így se jó..

  Nah, akkor írok egy új galaxis ötletet. Már régóta gondolkodok rajta, most értem a végére. :D

  Ötlet:
  A galaxis képe:
  Ugyanaz, mint az alsó térképek (tehát x-9, x-10, x-11, x-12 - 4-6, 4-7, 4-8), azzal a plusszal, hogy egy 4-9-es térkép, egy második uber-térkép.

  x-9-en lenne egy bázis (hasonló módon, mint x-1-en....) -- ide bejutni x-8-ról egy új kapuval(1-8 bal felső - 2-8 jobb felső - 3-8 jobb alsó)

  Gyenge kép, de valahogy így nézne ki:
  [​IMG]

  A bónuszdobozok az alap 2x-esét adnák ezeken a pvp térképeken.
  Beugrási lehetőség:
  Térkép​
  Saját megbízó​
  Ellenséges megbízó​
  x-9​
  lvl 19​
  lvl 22​
  x-10​
  lvl 20​
  lvl 21​
  x-11​
  lvl 20​
  lvl 21​
  x-12​
  lvl 20​
  lvl 21​
  4-6, 4-7, 4-8​
  lvl 21​
  lvl 21​
  4-9​
  lvl 21​
  lvl21​

  NPCk:
  • x-9 - Bossok és Uberek (Streuner, StreuneR, Lordakia, Saimon, Mordon, Devolarium, Sibelon)
  • x-10 - Boss Sibelonit, Uber Sibelonit, Uber Lordakia, Boss Lordakium, Uber Lordakium, demaner, kucurbiumok boss kucuval (mint a battleray, mindegyik Kappa kapu erősségű és feleannyi jutalmat ad)
  • x-11 - Uber Kristallin, Uber Kristallon, 4 cubikon (mint x-6-on, de itt ha lelőtték mind a 4-et, azonnal spawnol 1 (1 mindig van a térképen)
  • x-12 - Boss Kristallin, Boss Kristallon, 2 uber cubikon (UberCubi 3 percenként spawnol lelövés után)
  • 4-6, 4-7, 4-8 - PvP térképek, 2x-es bónuszdobozokkal, ellenség lelövéséért 2x-es jutalommal. Bázisok 1,5x-es bónuszt kapnak (kivéve a két főmodul), azaz 1,5x-es sebzés, élet , javítás (REPM), bónusz (booster modulok)
  • 4-9 - Uber és Emperor npc-k, minden fajtából annyi, mint 4-5-ön a bossok/uberek
  Az npc-kből kapható jutalmat a rendszer legfeljebb negyedeli, tehát ha 8-as csoportban lövöd a Cubikont (pl.), akkor is a negyedét fogod megkapni, mintha 4-es csoportban lőnéd.

  PvP:
  • Ha ezeken a térképeken lelősz egy saját megbízóst, -becs, -500 uri (ha ellopta a rakományod vagy ő lőtt először, akkor nem). Ha ellenséges megbízóst, vagy warost lősz le, +200 uri, tp, becs (1,5x). Saját x-9-en az ellen megbízós +500 uri, dupla tp, becs. Ellen x-9-en 300 uri, 1,5x-es tp, becs. - 5x lelövés után csökken minden, mint az összes térképen most.
  • Ha téged lőnek le, 500 uri a javítás, prémiseknek 200. (+a szokásos javítási opciók)
  UberCubikon, Protegit, Emperorok:
  UberCubikon:
  • HP: 2.800.000
  • SHD: 2.400.000 (pajzsmegoszlás (HP/SHD): 20/80 %)
  • Uridium: 3072
  • Tapasztalat: 1.536.000
   Becsület: 12.288
   Kredit: 4.915.200

  UberProtegit:
  • (lassítót dob, 2x-es erősségű, 2x-es jutalmat ad), 1,5x annyi jön ki a cubiból, mint x-6-on)

  Az Emperor NPC-kről annyi képet tett ki a DO, gondolom kidolgozták őket rendesen :p
  Küldetések:
  • Semmisíts meg minden emperor NPC-ből egyet! (lvl 21)
  • Semmisíts meg minden emperor NPC-ből ötöt! (lvl 22)
  • Semmisíts meg 100 ellenséges játékost a felső galaxisban! (lvl 20
  • Semmisíts meg 250 ellenséges játékost a felső galaxisban! (lvl 21)
  • Semmisíts meg 1000 ellenséges játékost a felső galaxisban! (lvl 22)
  • Gyűjts be 100 bónuszdobozt a felső galaxis PvP térképein! (lvl 21)
  • Gyűjts be 500 bónuszdobozt a felső galaxis PvP térképein! (lvl 21, előző elvégzése után nyílik meg)
  • Gyűjts be 2000 bónuszdobozt a felső galaxis PvP térképein! (lvl 21, ---II---)
  • Gyűjts be 100 rakománydobozt a felső galaxis normál térképein! (lvl 19)
  • Gyűjts be 250 rakománydobozt a felső galaxis normál térképein! (lvl 19 ---II---)
  • Gyűjts be 500 rakománydobozt a felső galaxis normál térképein! (lvl 19 ---II---)
  • Gyűjts be 5 rakománydobozt a felső galaxisban minden űrlénytől! (lvl 21)
  • Gyűjts be 200 rakománydobozt a felső galaxisban ellenséges űrhajóroncsokból! (lvl 22)
  • Semmisíts meg 5 UberCubikon űrlényt!
   Semmisíts meg 200 UberProtegit űrlényt! (lvl 21)
  • Semmisíts meg 5 demaner űrlényt! (lvl 20)
  • Semmisíts meg 10 demaner űrlényt! (lvl 20, ---II---)
  • Semmisíts meg 25 demaner űrlényt! (lvl 20, ---II---)
  • Semmisíts meg 10 kucurbiumot! (lvl 20)
  • Semmisíts meg 1 Boss kucurbiumot! (lvl 20)
  • Semmisíts meg 5 Boss kucurbiumot! (lvl 20, ---II---)
  • Semmisíts meg 10 Boss kucurbiumot!
   Semmisíts meg 100 kucurbiumot! (lvl 21)
  • Szerezz 10.000.000 kreditet űrlényekből a(z) x-9 térképeken! (lvl 19)
  • Szerezz 10.000 uridiumot űrlényekből a(z) x-9 térképeken! (lvl 19)
  • Szerezz 5.000.000 tapasztalatpontot űrlényekből a(z) x-9 térképeken! (lvl 19)
  • Szerezz 10.000 becsületpontot űrlényekből a(z) x-9 térképeken! (lvl 19)
  • Szerezz 5.000 uridiumot ellenséges űrhajók megsemmisítésével a felső galaxisban! (lvl 21)
  • Szerezz 1 millió tapasztalatpontot ellenséges űrhajók megsemmisítésével a felső galaxisban! (lvl 21)
  • Szerezz 15.000 becsületpontot ellenséges űrhajók megsemmisítésével a felső galaxisban! (lvl 21)
  • Vidd ki az összes GG átjárót legalább egyszer! (lvl 22)
  • Vidd ki az összes GG ártjárót életvesztés nélkül legalább egyszer (sorrendben: ) (lvl 22)
  Fő küldetések az új galaxisban:
  lvl 19:
  • lvl 19, összes 19-es szintű küldetés elvégzése után nyílik meg (beleértve az eddigi küldetéseket):
   Sorrendben:
   • Semmisítsd meg:
    • 10 UberKristallin
    • 10 Uberkristallon
    • 20 Interceptor
    • 15 Barracuda
    • 10 Annihilator
    • 3 Battleray

   • Gyűjtsd be:
    • Palládium: 200
    • Bónuszdoboz: 200
   • Tartózkodj a megadott térképeken 20 mp-et álca nélkül, ne semmisítsenek meg:
    • 1-1
    • 1-2
    • 1-3
    • 1-4
    • 1-5
    • 1-6
    • 1-7
    • 1-8
    • 2-1
    • 2-2
    • 2-3
    • 2-4
    • 2-5
    • 2-6
    • 2-7
    • 2-8
    • 3-1
    • 3-2
    • 3-3
    • 3-4
    • 3-5
    • 3-6
    • 3-7
    • 3-8
    • 4-1
    • 4-2
    • 4-3
    • 4-4
    • 4-5
    • 5-1
    • 5-2
    • 5-3
   • Menj az ellenőrző központba (saját x-9)
  Jutalom:
  • 20.000 UCB-100 lézerlőszer
  • 5.000 RSB-75 lézerlőszer
  • 1.000 UBR-100 rakéta
  • 5.000 uridium
  • 40.000.000 TP
  • 15.000 Becsület
  • 20.000.000 Kredit

  lvl 20:
  lvl 20, összes 20-as szintű küldetés elvégzése után nyílik meg (beleértve az eddigi küldetéseket, de event küldetéseket és elit küldiket nem!):
  • Sorrendben:
   • Semmisítsd meg:
    • UberKristallin: 10, x-11-es térképen
    • UberKristallon: 10, x-11-es térképen
    • BossKucurbium: 5
     Kucurbium: 30
    • Demaner: 10
    • UberCubikon: 1
   • Gyűjtsd be a felső galaxisban:
    • Bónuszdoboz: 200
    • Rakománydoboz: 200
   • Tartózkodj a következő térképeken 10 percig álcázás nélkül, ne semmisítsenek meg:
    • Ellenséges x-5
    • Ellenséges x-6
    • Ellenséges x-7
    • Ellenséges x-8
   • Repülj az ellenőrző központba: x-1
   • Repülj az ellenőrző központba, ugrási utalvány felhasználása vagy űrhajócsere nélkül: x-9
  Jutalom:
  • 10.000 uridium
  • 70.000.000 TP
  • 100 Ládakulcs
  • 150 Logfájl
  • 15.000 Becsület
  • 20.000.000 Kredit

  lvl 21
  lvl 21, összes 21-es szintű küldetés elvégzése után nyílik meg
  • Sorrendben
   • Semmisítsd meg:
    • BossKucurbium: 20
     Kucurbium 100
    • Cubikon: 50
    • UberCubikon: 5
    • Emperor Kristallon: 5
   • Gyűjtsd be:
    • Bónuszdoboz: 500 (PvP térképen, a felső galaxisban)
   • Tartózkodj az alábbi térképeken 1 percig álcázás nélkül, ne semmisítsenek meg:
    • Ellenséges x-10
    • Ellenséges x-11
    • Ellenséges x-12
    • 4-9
   • Repülj az ellenőrző központba (x-9)
  Jutalom:
  • 60.000 uridium
  • Álca CPU XL
  • 70.000.000 TP
  • 20.000 Becsület
  • 40.000.000 Kredit

  lvl 22:
  lvl 22, összes 22-es szintű küldetés elvégzése után nyílik meg
  • Sorrendben:
   • Tartózkodj az alábbi térképeken 30 perc ideig álcázás nélkül, ne semmisítsenek meg:
    • Ellenséges x-9 (egyik)
    • Ellenséges x-9 (másik)
   • Semmisítsd meg:
    • 20 Bigboy
     200 Vengeance
     500 Goliath
     500 Aegis
     100 Spearhead
     20 Citadel
   • Gyűjtsd be:
    • Rakománydoboz ellenséges űrhajókból: 300
   • Repülj az ellenőrző központba (x-9)
  Jutalom:
  • 2.000.000 Becsületpont
  • 50.000 uridium
  • 120.000.000 Tapasztalatpont
  • 100.000.000 kredit

  Ezeket a küldetéseket kizárólag az x-9 és x-12-es NYX állomásokon lehet elfogadni!
  NXY állomások:
  • Fő NYX állomás x-9-en.
  • NYX állomások x-12-n.
  Galaxy Gates:
  • Mostantól aki 1-11-es szintű, annak x-1-en a bázis mellé rakja a kapukat,
  • aki 12-18-as szintű, annak x-8-ra a bázis mellé rakja a kapukat,
  • aki 19-es vagy nagyobb szintű, annak x-9-re a bázis mellé rakja a kapukat.
  KCSB:
  • Minden térképen, kivéve x-9.
  • PvP térképeken 1,5x-es szorzót kap minden modul a főmodulok kivételével.

  Motiváció, hogy sok pilóta tartózkodjon az új galaxisban: 2 hónapig percenként 20 becsületpont az új galaxisban való játékért. (Pontosabban 1 lézerlőszer ellövése percenként, vagy 1 bónuszdoboz begyűjtése a hajóval percenként)
   
  Utoljára szerkesztett: 6.11.14
  ◄Ṗêρįŧø► és pavip kedveli ezt.
 18. Ez lenne itt a gondolatom amit rég szeretnék de úgyse lesz :)
  [​IMG]
   
 19. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  Sziasztok!

  Mivel eltávolították a lőszerraktér korlátozását, ami nem egy kis engedmény, úgy gondoltam írok még egy két módosítást ami kellemesebbé, céltudatosabbá tehetik a játékot.

  Mikor új hangárt konfigolok be, akkor semmi értelme a havoc, és a herkules átpakolásának. Ha már nem kell új drónt venni minden hangárba, akkor teljesen felesleges a sityakok pakolgatása, ez igazán megjelenhetne minden hangárban átpakolás nélkül. Nincs értelem küzdeni még 30 db havoc-ért, ha ezt úgyis átpakolhatom.

  A zéta és a kappa nyereményeit is változtathatnánk.

  Ha már megvan a 10 db havoc, és a 10 db herkules, akkor a kapu nyereménye is változgatna, pár random szerű nyereményre. Booster, álca, plusz becs, plusz TP, több zsákmánykulcs, teli tank a petbe, stb.. Ehhez már csak fantázia kell, hogy milyen nyereményt adjon.

  A Kronos kapu egy nagy semmi. Mivel megvan már a kronosz dizi, így semmi nem vezérel abban, hogy olyan felesleges kapukat mint a lamda, vagy a delta megcsináljak. A kronosz kapu nyereménye (ha már meg van a saturn), a kirakásához mérten semmi. Ennek a kapunak sokkal többféle tárgynyereményt kellene adni fixen. LF4, más dizájnok, 100 zöld zsákmánykulcs, stb. Legyen értele annak, hogy ezt a kaput kirakjam, mert most jelenleg semmi sincs. A befektetett idő, és felesleges kapuk kirakása, több urit, időt visz el mint a kapu nyereménye.  A másik kérdés a P.E.T. Ha nem kell venni új P.E.T.-et minden hangárba, akkor a bekonfigurált berendezések, és protokollok minden hangárban megjelenhetnének. Abszolút felesleges ezeket állandó jelleggel kivenni és visszatenni. Senki nem fog minden hangárba megvásárolni újra minden berendezést.

  A P.E.T önmegsemmisítő berendezése is ráncfelvarrásra kellene, hogy kerüljön. Semmi értelme annak, ha tele van az élete nem tud felrobbanni. Ez mindig is zavart. Ha felrobban, természetesen újra kellene tölteni az életét, ez evidens.

  Emiatt nem vágok bele egy burkolatfejlesztésbe. Minek fejlesszem, ha úgyis minimál életen kell tartani, hogy egy fontos berendezés működhessen. Vagy megcsinálhatnák azt, ha Önmegsemmisítőt akarsz használni a berendezés bekapcsolásakor 10-30 másodpercet kell várni arra, hogy az élete a P.E.T nek lecsökkenjen arra a szintre, hogy robbanni tudjon. Milyen már hogy nekem kell lelőnöm a saját P.E.T-em életét. De ha már nekem kell lelőnöm, akkor ez miért nincs engedélyezve minden térképen.  Röviden ennyi észrevételt, javaslatot tennék.
  További jó játékot mindenkinek.
   
  Utoljára szerkesztett: 9.11.14
 20. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  .sziasztok hamár végtelen a löszer rakterünk és a sebeségünket is mutatja a hajó akkor lehetne egy olyan is hogy minden kapu az alfa beta gamma kivételével mindegyik adna valami fönyereményt persze a nyeremény nem 100% os lenne a delta is lf4 et adna a lambda 25% esély havoc-ra 25% esély lf4-re 25% esély véletlenszerüen kikapunk 10 óra megoszto boostert 25% az esély hogy nincs fö nyeremény vagy ha legyen fö nyeremény aor 25% esély multi boosterre.
  ez az egyik ötletem a másik az lenne hogy.:
  minden alap goliban lenne egy olyan képeség hogy ha megtámadnak és vesztésre áll a jtékos akkor azt használva vagy eltönik és ugyan azona térképen véletlenszerü koordinátára dobja ki a ható sugara ennek a vésztranszportnak akkor lenne amekora a sperhead felderitö képesége. vagy a másik a képeséget hazsnálva egy fehér erös fény lenne ami csak 3 másodpercig a kozelben lévö hajokat teljesen elvakitja és 10 máasodpercre teljesen megbénitja pl: van Z nevü hajó jönn 3 ellenséges hajó és csatába keverednek az ellensége hajók neve x y v :)) z hajó aktiválja a képeséget 3 másodpercig az ellenség nm látt semmit de mozogni sem tud se támadni de z hajó sem tud támadni rájuk mert a hatosugárban vannak mozzogni támadni 10 másodpercig nem tudnak ez idö alatt a z hajó elmenekül ha elég gyors és eza képeség 20 percenként lehetne használni mit szoltok?