Javaslat Egyéb fejlesztői ötletek

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Igen én is találkoztam azzal a problémával hogy a pet nagyobb életerejét le kell szedni,de ez nem indokolja hogy változtassanak rajta mivel a játékban van az életerő romboló akna igaz az a te életed x %-át is leveszi de a pet korántsem bírja.

  Ami igazán jó lenne hogy a képességeken kéne változtatni ,az rendben van hogy az 1 ről a 2. fejlesztés követelmény de az hogy egy teljesen más képesség megszerzéséhez kelljen + képességpontot feláldozni kizárja hogy te egy támadó hajót építs./Amire gondolok:A könyörtelen 1 alapfeltétel az űrlényvadász megszerzéséhez és vagy 3 pont feláldozása az űrlényvadászra hogy ki tudd rakni az aknagyáros 2 képességet.És ezzel el is vesztettél 5 pontot a semmibe./

  Tehát egyáltalán nem látom a logikát benne és vagy az lenne a megoldás amit már olvastam hogy megnöveljék a felhasználható képességpontok számát vagy átszerkesztik a képességek oszthatóságát és mindenki tud többféle módon építeni támadó vagy épp gyűjtögető vagy épp npc-re specializálódó hajót .
   
 2. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  Sziasztok mit szolnátok ha az aegisnek lene egy uj képesége vagy minden hajónak egy olyan képeségre gondoltam amit ha aktiválunk akkor az ürlényektöl elrejt 15 másodpercre. pl ha valaki ép egy olyan részen halad átt minimális élettel egy csata után ahol a cubikont már meg semisiteték akkor a protegitek ött fogák támadni és lehet hogy duran a hajó. vagy ha nincs álcázása de max nanoburkolata van és nm akar veszteni burkolatot akor ezt a képeséget aktiválja de csak az ürlényektöl marad rejtve játékosok látni fogják. amint a képeséget haználo játékos megtámad valakit vagy egy lényt azonal a képeség hatástalan lesz és a lények látni fogják. tehát ha valaki pl cubikonozik magában és élete kevés berakja aképeséget a protik abba hadják a támadást mert eltünt de amint egy rakétával is megtámadja a cubikont a protegitek ugyan ugy támadnak. a képeség hatása 15 másoderc. ujra töltési ideje 5 perc.
  mitszoltok?
   
 3. LoneWolf

  LoneWolf Haladó

  Még jobb lenne, ha hangáranként (vagy hajótípusonként) lehetne menteni a konfigurációkat, aztán egy kattintásra visszatölteni. Az emberek nagy része ritkán cserélgeti a hajókat a hangárjában, ha pedig mégis, kiírná a rendszer, pl hogy "az új hajó hangárba helyezésével a korábbi konfigurációmentések elvesznek".
  Lehetne 2 vagy 3 mentés-slot hangáranként, nem hiszem hogy ez akkora programozói feladat lenne... Most legalább 5 percig elkattintgat az ember, ha hangárat vált, és pl npczni akar, dobozolni akar, vagy pvpzni akar. Ezt már egy évvel ezelőtt is említettem, sőt szerintem más is.
   
 4. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  mit szoltnátok egy új kapuhoz??? eddig akármit irtam nem volt jó mert vagy tul sokat vagy keveset vagy sokkmindent kellet csinálni vagy tul nehéz volt. most egy olyan öletem támadt, hogy ugyan ugy a galaktik gatesban lehesen lekérni csak ez nem kapcsolodik a kronosz kapuhoz. tehát gg Primuss (ggP)
  a kapu 30 részböl állna.
  1'hullám- 20 lordakia
  2'hullám-30 mordon
  3'hullám-50 saimon
  4'hullám-10 kristalon
  5'hullám-10 kristalon 1 boss kristalon
  6'hullám-5 boss sibelonit
  7'hullám-20 sibelonit és 2 uber sibelonit
  8'hullám-25 kristalin 5 boss kristalin
  9'hullám-1 boss lordakium
  10'hullám-1boss lordakium instantpajzsal 10 interceptorral
  11'hullám-1 ice meteor 20db ice-val ( ice meteor jutalma 2200 urudium legyen)

  jutalom 140milló tp
  120ezer becsület
  10ezer urudium
  25millió kredit
  5000 x4
  2 boty kulcs 10 lgf
  20ezer pet üzem anyag mit szoltok??? nem nehéz nem befojásolja a kronoszt nem add tul sokat nem kerül sokk részbe semm. a kisseb játékosoknak és a nagyoknak is meg lehet csinálni. könnyeb urudium szerzési mód.
   
 5. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  az is jó lenne ha a boostereknél bent a játékban amikor mutatja hogy miböl hány százalék booster van mellete mutatná hogy még mennyi ideig aktiv tehét ha valaki kap olyat hogy egy óra és ha ugy van h többször kap és más tipusokat akkor abba hamar elefeletkezik pl kap x játékos 1 óra sebzésbostert 01:00:00 és vissza fele számol.
  másik ötlet látom a liciten hogy a hét elején kissebek megrakják a hajo desingeket amik hetente zárulnak le namár most 1 milliárd kreditet nehéz összeszedni pláne ha a klán nem segit.leheen egy olyan akció hogy pl 2 havonta 1 szer hogy meglehesen nyerni a liciten a desingeket ugy hogy max kredit mind elveszlik de csak akkor ha legaláb 300millió van urudium fele csak akkor ha 20000 uri megvan. és ha már ott van a jackpont akkor azt is tudjuk már használni.

  HA valaki lelövi a petet de a játékos nm tudja kivolt mert messze van a pet akkor a naplóban legalább legyen feltüntetve hogy a pet megsemmisül! a petet xy MMO ürpilota löte le. nagy segitség lenne. mert nm lenne jo ha véletlen mást támamdunk meg. pl aki premis anaksem gond de ha 3 percre otthadja a hajot valaki leszedi az kiesési idö de aki nm prémis annak drága uri pláne ha hilyán van az urinak.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.11.14
  fapapi kedveli ezt.
 6. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  Olvastam valamelyik hozzászólásban, hogy valaki írt egy napi szerencsekerekes dolgot.
  Akkor még nem is reagáltam erre, de ma gyűjtögetés közben, az idegesített, hogy kapom a sok jackpot-eurót, de fel nem írja, és igazából számomra semmi értelme, nem fogok én jackpot csatázni.
  Viszont ezt lehetne használni másra is, és itt jön bele ez a szerencsekerék téma.
  A szerencsekerékben lehetnének lőszerek, tárgyi eszközök, fejlesztések stb. Minél több jackpot-eurót teszel fel, annál nagyobb az esélye valami remekbeszabott magasabb értékű tárgyi eszköznek. Uriért is szerencsekerekezünk most is, a zöld ládákkal, hiszen itt sem tudjuk, mit kapunk belőle. Minél több jackpot-eurót, teszel fel egy-egy sorsolásra annál nagyobb lenne annak a valószínűsége, hogy magasabb értékű tárgynyereményt hozol el. Ha csak 300- 400 eurót teszel fel 99%-ra lőszer, de még mindig ott lehet az esélye egy LF4 nek, vagy egy havocnak is. Ha már 2 – 3000 eurót teszel fel akkor növekszik a megnyerhető lőszer mennyisége, de az esély egy tárgyra 99%-ról 10%- ra nő, és így tovább.
  Az ötlet természetesen kiforratlan, ha tetszik a felvetés, akkor érdemes tovább gondolni.
   
 7. Captain_Armando

  Captain_Armando Fórumprofi

  Halló. Nem szoktam ötletelgetni, de most egy apróság eszembe jutott.
  Világ életemben háttér nélkül játszottam. Régebben azért, mert jobb teljesítményt próbáltam kicsikarni. Újabban meg egyrészt megszokásból, másrészt meg azért, mert azt vettem észre, hogy tisztára hátrány a háttér. Nehezebben veszem észre az ellent, a piros pöttyöket meg egyes térképeken teljesen esélytelen kiszúrni.
  Viszont a hátterek meg szépek, kidolgozottak, és miután az előbb visszakapcsoltam a feketére, szinte hiányoztak.

  Egy köztes megoldásként mi lenne, ha ki lehetne kapcsolni azt, hogy a minitérképen mutassa a hátteret? Akkor ugyanolyan jól lehetne látni a piros pöttyöket a minitérképen (ami szerintem elég nagy előny), illetve nem is kellene egy nagy feketeség felett unatkozni.

  Másnak erről vélemény?
   
 8. Siemon187

  Siemon187 Fórummogul

  OK ez a sOK fejlesztés és újítás, de hol csináljak helyet neki a gyorsgombok közt?
  [​IMG]
  Lassan lehetne Platinum Prémium is + extra gyorsgombokért! (tuti vennék mint a cukjot):D
   
  Total1871, fapapi és Nitronyussz kedveli ezt.
 9. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  volna még egy ötletem egy kis segitség a desingekben mi lenne ha azokat is nm csak kulcsokbol liciten vagy üzletböl vagy megredelésböl lehetne meg venni mert mig az uri össe gyüllik rá az van akinek hosszu idö plusz a kredit is sokkk idö vagy ha nem de a liciten mig bevárjuk hogy vége legyen a hétnek adig más leütheti aztán csak a mérgelödés lenne. tehát ara gondoltam hogy az összes desing kint lenne amit részekböl lehetne megszerezni. pl :venom desing 50 rész böl állna. ezt ugy lehtne megszerezni hogy mint a gg részeket csak sokkal nehezeben adná ki pl 1000gg böl kapnánk 4 részt ez sztem jó ötlet lenne. vagy ha küldikböl lehetne de ugy h pl. x játékos megcsinál 2 elit küldit akkor kapna 2 részt a sima küldikért meg 1 részt.
   
 10. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  Sziasztok!

  A nyersanyag kereskedelem ablakon fejlesztenék.


  1. Kivenném az üzlet és az uridium gombot. Ennek a két gombnak semmi értelem ezen az ablakon.
  2. Új gombot tennék be helyettük, és ez a minden eladása! Ez nagyon hiányzik, így egy kattintással meg lehetne szabadulni minden nyersanyagtól. Mivel a P.E.T, kereskedelmi drón, és a bázis kereskedelmi ablaka ugyan az így mindhármon lehetne ezt alkalmazni!
   
 11. Smith-Program

  Smith-Program Fórum ismerője

  Egy szerény, és egyszerű ötletem lenne :

  A korlátlan lőszer tároláshoz ragyogóan illene : ha mindig, minden lőszer
  kapható volna. Fogyjon csak EMP, meg az URB-100, stb.
  Szerintem üzletileg is nyerő lenne a DO-nak.
   
  fapapi kedveli ezt.
 12. Csülök[H]

  Csülök[H] Fórum mestere

  Jó napot, nagyon elegem van, hogy a háborús klánok amikor már nem bírják a stresszt bebútoroznak x2 térképre ahol nem lehet lőni őket. Éppen itt lenne az ideje, hogy ezen változtassanak a háborús klánt lehessen minden térképen lőni csak x1-en ne, ott úgysem tudnak dobozolni, nap mint nap azt látom esténként ott szedegetnek vígan mert máshol nem hagyjuk élni őket. ezt az ötletet leírtam már máshol is, de nem sok reakció volt rá. Nagyon unom hogy az ilyen emberek amikor "játszanak" nagyon határozottak viszont mikor dobozolnak csak futkároznak. Szerintem nagyon jó megoldás lenne, mert így vagy rendelésre vagy aktív játékra lenne kényszerítve. Remélem érthető volt mire céloztam.
   
  ■kocka■, tg90000_2 és fapapi kedveli ezt.
 13. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  volna nekem is egy ötletem szoktam venni zsákmány kulcsokat pénzért.
  nem rég vettem 240db kulcsot és pont azeta is kint lett igy lett 265db zöld kulcs már 160 db ott elhasználtam és teljesen értelmetlen amiket ad akár hol veszem fel a kulcsokat vagy löszert vagy xenomitot ad a xenomitot ki kellene venni azt hajobol és cubibol is lehet kapni. plusz ott a labor is. de viszont annak aki már nem elsönek vesz pénzért kulcsokat hogy fl4-et vagy dizit szedjen fel annak már kezd idegeitö lenni hogy lf4 esélykor sincs semmi esélye lf4 re. én is igy vagyok vele néhány ismersösöm is igy van vele akikel beszélgeek fontolják hogy abba hadják a rendelést és a játékot is.
  Én nem bánnám ha aon változtatnának hogy egy kicsit jobban adja az lf4 eket. tudom sokan azzal jönnek persze akor a kis hajok is full lf4 lenne. Hát legyen csak full lf4 mert mert vannak játékosok akiknek alig van életük pajzsa is felénél van és hiába keverek rajtuk 120 ezret ha nem robbanak fel. 75 kulcsbol felvettem 6 lf3 4 pajzst 7 modult 7 apis rést 15 emp 50 lgf kb. már csak 100 kulcsom van már unom hogy esélytelen a dizit megszerezni ha megveszem pénzért oda az élmény h kikaptam kulcsbol vagy licitröl liciten is nehéz elvinni. ezzen kellene változtatni hogy pl akinek van 200 kulcsa annak tutira esélyen kivül legaláb 1 vagy 2 lf4 legyen esélykor legalább 3-4 lf4 legyen dizi is jo volna legaláb 1db.
   
 14. ••Ðeath••

  ••Ðeath•• Fórum mestere

  örülnék ha meg lenne oldval az hogy aki a barátlistámon van,és hiba ellen,minitérképen vagy pl névszin más lenne mint alapba a piros pl ellenél.pár ismerös ellen megbizonál van,kölcsönösen nem löjük egymást,de már párszor ráugrotam rájuk mert csak a piros nevet láttam,és valjuk be,a barátlista kijelzö néha nem is jo mert az illatö meleltem áll,és pl pirosba jelzi ki,ami offline,vagyis nincs fent,azt jelzi ki
   
 15. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  Sziasztok mi lenne akkor ha ideiglenesen 1 szer használatosan kapna minden játékos egy olyan képeséget amit csak 1 etlen 1 szer lehet csak használni a képesség az lenne hogy akár mejk térképen vagyunk ha a hajó képeségére rákatintunk doboz felismerö képeség lenne ezt ugy értem hogy akkor használjuk fel amikor akarjuk pl: X játékos van 4-1 en pont lf-4 nap van rákatint a képeségre és kihasznál 1 kulcsot megjelenik 1 ablak és kiválasztja mit szeretne kapni löszereket lgf , ugrásit gg lf3-lf4 vagy dizit. vagy valamien dron részt. pl kiválasztja hogy desinget ha a térképen jelenleg nincs olyan kulcs megmutatja a mini térképe hogy hol van ha van és arra a térképre ugrik. de mivel a térképen bárhol lehet a kulcs amit a dizi van az zölden villog. a mnitérképen is és amint oda értünk utána a kulcs is zölden villog. utána a képeség eltünik és nem lehet többször használni. Szerintem a bigpoint nem veszit vele ha egy dizit vagy lf-4 et kér a játékos mert az lf4 az kell nem is kevés mega dizi is jol mutat megaztán mindegyik dizi kell mindenkinek karácsonyi ajándéknak jó is lenne.
   
 16. $$TotalDestroyer$$

  $$TotalDestroyer$$ Fórum-zöldfülű

  Hello! Nekem lenne egy olyan ötletem hogy két felé kéne szakítani az aukciórendszert. Pl.:1-12szint az egyik aukciószint 12-felfelé a másik aukciószint.
  Ez azért lenne jó mert :
  1. a kicsik a játékban kevesebb pénzt szereznek mint a fullosak és ha kettészakítanánk az aukciórendszert a kisebbeknek is lenne esélye a jobb felszerelésre.
  2.a nagyobbaknak kicsit fejlettebb lenne az aukciórendszere mint a kicsiknek Pl.:a kicsiknél nem lenne heti aukció
  A bp-nek ez azért lenne jó mert így nem csökkenne a rendelések száma mivel ha a kicsik olyat akarnak ami nem órásba van azt kénytelenek megvenni uridiumért. Ráadásul mivel a nagyoknak rengeteg pénze van így nagyobb versengés lenne az aukciókon és mivel egy tárgyat egyszerre csak 1 ember nyerhet ezért nem hogy csökkenne a rendelők száma hanem még nőne is.
  Miután átléped a 12-es szinted utána már nem mehetsz viszza a kisebbek aukciórendszerébe.(véleményeket őszintén)
   
 17. kusimitama

  kusimitama Haladó

  Szerintem fokozni kéne egy kicsit a játék taktikai valóját.
  Például, ez a citadella meg aegis meg ilyesmi tökjó ötletek voltak. Megváltoztatták kicsit, én szerintem ezt kellene fokozni.
  Ki építeni minden űrhajót arra hogy érjen valamit. remélem tetszeni fognak.
  A változatások a hajók árába is belenyulhatna, illetve egyéb lehetőségeket is magukkal vonzana akár jó akár rossz irányba.

  VÁROM A VÉLEMÉNYEKET! :D
  ( akár hajónként is)

  Pheonix képesség: 50 ezer sebzést okozna de ő is megsemmisül (drónok nem szenvednek sérülést). Ha sikerül megsemisítenie valamit megkapja érte a jutalmat.(képesség: kamikaze)

  Liberator: másodpercenként 1000 életerőt és 1000 pajzsot gyógyítana 10 mp ig egy szövetségesen(vagy magán) (1 perc töltési idő)(képesség:az orvos),
  ezen kívül minden közelben tartózkodó szövetségest, csoport tagot, klántagot, azonos megbízójú pilótán, másod percenként 100 életetet gyógyítana és 200 pajzsot (saját magát nem)(passzív képesség: a segítő)

  Piranha: + 2000 sebzés lövésenként 10 mp-ig de 1000 darab x1-es lőszerbekerül. (1 perc töltési idő) (képesség: harapó fogó)

  Nostormo: ingyen álca 5 egyszer. álcából való támadás esetén 5 másodpercig 2,5x os sebzést okoz.(passzív képesség: Meglepetás)

  Bigboy: A hajó életét felvinném 200 ezerre.
  Maximálisra feltölti a pajzs erejét és 10 másodpercig a sebzés 100%-a pajzsra megy.(képesség: Védettség)
  A Bigboy hajó alapból +15% pajzserővel rendelkezik.(passzív képesség: a tank)

  Leonov: az összes hazai térképen megkapja a bónszt, ezenkívül hazai térképen +10%pajzserő és +10% sebzés PVP esetén.
  (passzív képesség: a hazafi)

  Vecange: 10 mpn belül a következő sebzés x6 os lőszerrel, az okozott sebzés 1,5 -szöröse lesz.(ennek adnék 5 perc töltési időt minimum) (képesség: a gyors tüzelő)

  Goliath: A fentebb irt Liberator és Piranha képeségeivel rendelkezne egyszerre mind kettővel ám mind három(passzív al eggyütt) csak fele olyan erős lenne (képesség az anya hajó)

  Spearhed: a mostaniak + nostormo képessége. (viszont az ára felmenne 60000 uridiumra)

  Aegis: jó úgy ahogy van.

  Citadella: jelenlegi + képes max 4 darab másik hajót magában szállítani. amik ott és akkor szálnak ki ahol akarnak vagy ahol a citadella kiteszi őket. (ám beszállni a hajóknak ön akaratukból kell és citadella engedélye is szükséges) harc közben is lehetséges, a javítórobot elkezdi gyógyítani amíg bent tartózkodik, de nem tud sebezni addig. ám ha a citadella megsemmisül a benne lévő hajók is meghalnak. (passzív képesség: a szállító)
   
  Utoljára szerkesztett: 26.12.14
 18. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  Barátaimmal beszélgetve, egy adag fejlesztési ötlet vetődött fel.

  1. Csülök írta x-2 térképen a háborús klánokat lehessen lőni.
  2. Ha védelmi zónában van a góli és rád rakja a venom képességet, a védelmi zóna szűnjön meg.
  3. Ha meglőnek wiz rakétával a védelmi zóna szűnjön meg. Az átváltoztatott hajóm sokszor belaggol. Ezt utálom. Lelövöm a hajót aki átváltoztatott többet nem fog rám lőni ilyen rakétát!
  4. Hazai térképen ellen megbízónak MINDEN védelmi zóna szűnjön meg. Ez egyszerűen nevetséges.
   Egy példa. 2-4 térkép bal alsó kapuban MMO-nak védelmi zónája van, és a túloldalon is 3-3 bal felső kapuban. Ott ugrál, és nem lehet lelőni. Mindenkinek csak a hazai térképein legyen védelmi zónája, és kész! Ugyan ez a helyzet 2-3 és 1-3 kapuban. MMO-nak ne legyen 2-3 térképen védelmi zónája. Természetesen ez minden megbízóra érvényes, EIC-nek se legyen védelmi zónája 1-3 térképen.

  Én szívem szerint azt is bevezetném, hogy ellen megbízó a hazai térképeken egymás után ugorni csak 5 mp után tudjon!
   
  Utoljára szerkesztett: 27.12.14
  tg90000_2 és †ømzĭ kedveli ezt.
 19. ♥Grand♥

  ♥Grand♥ Kivételes tehetség

  Azt nem próbáltad hogy te is szeded?
  Hátha több jön össze,ha működik akkor nincs semmi baja a palafarm-nak?
  Ha te is tudsz felszedni mondjuk 2k darabot,akkor úgy működik ahogy kell.

  Továbbfejlesztési és egyéb ötletem:
  Képességpontok elosztásával kapcsolatban egy teszt(próba)verzió,ahol adva van az 50 pont,vagy beírható a felhasználandó pontok száma.Ezt fel lehetne használni,egy adott vonal feltérképezésére,hogy mire akar jobban koncentrálni.
  Illetve keverhetné,hogy dobozolni szeretne,de megfelelő védelem mellett.Stb...
  Így tudná hogy a meglevő pontjait mire és hogyan tudná elosztani.
  Lehet hogy nem tetszik,megmondhatjátok nyugodtan.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.12.14
 20. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Nekem egy elég komoly témájú ötletem lenne.
  Mostanában nálunk (de sztem nem csak skandi van ezzel így) eléggé megszaporodtak a pixelbotok. Ezek úgy működnek, hogy az egeret irányítják pár meghatározott pixelpár között (a minitérképen kattint meghatározott időközönként random helyre). Ezalatt a pettel szedetik a dobozt. Mivel az egeret irányítják, nem nyúlnak bele se a játékba, se a gépbe annyira, hogy egy akármilyen szűrőprogram kiszűrje.

  Az ötlet egy másik játékból való, ott beválik. Itt is be volt vezetve kis ideig, de elbukott, ez most kis változtatással lett újraírva.

  Captcha kódok a bónuszdobozokon. Mivel ezeknél a dobozoknál a pet szedi, így a dobozok színe lehetne más (hogy aki hajóval van ott, lássa), vagy akármi, pet úgyis felszedi, de ilyenkor a hajónak felugrik egy ablak egy captchával. Ha jól beüti a játékos, a következő 3-5 doboz tartalma megduplázódik amit felszed, de ha rosszul (3 próbálkozása van), vagy meghatározott időn belül nem üti be, kiteszi a hajót a játékból 1-2-4-8-16-32 stb percre. Ez havonta nullázódna.