EIC_Pilot_HUN története

Kategória: 'Ki kicsoda? - A játékosok', témanyitó: EIC_Pilot_HUN, témanyitás ideje: 19.12.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  Sziasztok! EIC_Pilot_HUN vagyok és el szeretném mesélni a fejlődésem történetét.
  A játékot 2009 decemberében kezdtem még EU2-n, ezzel kb. 3 hétig játszottam aztán csináltam egy új karaktert, ugyanarra a szerverre, csak másik megbízóhoz. (Már nem tudom, hogy mi értelme volt, de akkor úgy láttam, hogy jól tettem :D)
  Utána 1,5-2 éven keresztül csellengtem a szerverek között és rengeteg tapasztalathoz jutottam. Ezek alatt az évek alatt HU1-en erősödtem meg, de 2012-ben meguntam a szervert, ezért el kezdtem Egész Amerika 1-en játszani. Ez az egyik legerősebb szerver, persze ezt akkor még nem tudtam. Azóta ott játszok, kisebb-nagyobb kihagyásokkal. (Pl. Gimnáziumi felvételi miatt fél év kihagyás)
  Mára már van egy átlagos erősségűnek mondható karim. 35 lf3, ~25 bo2 (6db maxos, 4db 6-os felett van) 5 lf4, és 20 képességpont kiosztva. Moly, szív drónformáció és már nem sok a fúróhoz.
  3 Alfa, 1 Béta (lassan kigyűlik a 2.) 1 epsilon és 1 zéta van kész.
  ~100 kitüntetés van megcsinálva.
  1 konfim: 13 meghajtó, 2 maxos bo2 (ezzel ki lehetett vinni az epsilont és a zétát, moly drónformációval)
  Élet: 367k
  Pajzs: 40k, 44k spectrummal
  Sebesség: promival 512
  Sebzés: 4-5k alap drónformációban, spectrummal, minden boost nélkül.
  A drónokba csak fegyvert rakok.
  2. kongfi: 1/2 meghajtó 14/13 bo2 (ha cubit kell löni, akkor az elsőt is ilyenre csinàloom), emellé nem használok molyt.
  Élet: 367k
  Pajzs: ~500k, 550k spectrummal
  Sebesség:~400
  Sebzés 1,5-2k
  A drónokba csak bo2-t rakok.
   
  Utoljára szerkesztett: 20.12.15
  lost, Ctrl-Alt-Delete, Moldvix és 2 más kedveli ezt.
 2. ZORALL

  ZORALL Járnitanuló

  Szia, tetszett a történeted, de nem kötöszködni szeretnék, de ha erősnek számít a karid, akkor (csak érdeklőséből) milyen erős az átlag játékos ott?
   
  EIC_Pilot_HUN kedveli ezt.
 3. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  Lehet, hogy nem számít erősnek a karim és csak én gondolom úgy, de jelenleg a 3600.-ik vagyok a ranglistán és vadászni már tudok járni, cubit is tudok löni egyedül. De ha jobban belegondolok az átlag talán erősebb nálam... :(
  Viszont meg kell, hogy mondjam, hogy ez tetszik nekem ebben a szerverben. A játékosok nagyon segítőkészek, nem úgy mint HU1-en. Inkább vissza vonom azt, hogy erősnek számítok :) Inkább csak a baráti körömben vagyok az :)
   
  ZORALL és Nitronyussz kedveli ezt.
 4. ZORALL

  ZORALL Járnitanuló

  Értem. :)
  Én is tapasztaltam az angolok (és a hozzá hasonló népek) játékstílusát, nemcsak ebben a játékban és meg kell, hogy mondjam korrektek a legtöbben. Nem úgy mint pl a magyarok. Ha a magyarokat 1vs1be lelövöm, akkor mindíg kitalálnak valamit, hogy miért lőttem le. Míg a külföldiek nagyja rám súg, hogy oké én győztem, és elköszönünk egymástól. Persze ha ő győz, akkor meg én súgok rá ugyanígy. Na mindegy nem akarok belemenni. Sok sikert kívánok neked a játékhoz.
   
  EIC_Pilot_HUN kedveli ezt.
 5. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  Sok szerveren játszottam már és eddig a legtöbb helyen én is azt tapasztaltam, hogy ha kihívnak 1v1-re és vesztenek akkor gratulálnak. A HU1-en viszont többször is volt olyan, hogy visszajött még 2-3 haverjával és lelőtt, csak azért, mert én erősebb voltam nála.
  Egyetlen dologban viszont jobb a HU1. Az aukcióban. Ott pl. 40 millával lehet irist nyerni, Egész Amerika 1-en meg szerencse ha 110 milla alatt megkapod :/
  És most még azon gondolkodom, hogy folytatom a játékot az angol szerveren, mert az ottani emberek sokkal kevesebbet játszanak.
   
  ZORALL kedveli ezt.
 6. ZORALL

  ZORALL Járnitanuló

  Mondjuk (én már így látom) a kredit nem számít. Kis szinten még lehet.
  De mondjuk az is jó, hogyha a magyarok idegeskednek, ha lelövöd őket. (a legtöbben :D ) Jó feldühíteni a forrófejűeket.
  További jó játékot.
   
  EIC_Pilot_HUN kedveli ezt.
 7. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  A kredittel szerencsére már én sem sokat érek, már csak az aegisra gyűjtök belőle, de az is sajnos nagyon magasan van itt. 1,2 milliárd körül.
  Te melyik szerveren játszol?
  További jó játékot és uridiumban gazdag új évet kívánok ;)
   
  ZORALL kedveli ezt.
 8. ZORALL

  ZORALL Járnitanuló

  Egész Európa 5 ön játszok. Egy kezdőnek elég nehéz itt fejlődnie, mert már nincs olyan, hogy belépsz egy klánba, és nem lőnek sehol. Jó én eddig se nagyon voltam klánba. De tudom, hogy mik voltak régebben, és hogy ki hogy fejlődött fel. Mostmár csak egy dologra kell odafigyelni: legyen UCB, RSB. Olyan csaták vannak mostanába a szerveren.... Olyan volt, hogy 3 órán keresztül 4 klán folyamatosan lőtte egymást. Most is 20 perce még békésen lövöm az embereket palán, rá 5 percre akkora háború robbant ki, hogy a fél szerver itt volt. Most volt életembe talán másodjára, hogy rengetegszer pukkantam. Ez szinte sose mondható el rólam, hogy ennyiszer elpukkanok. Egyszerűen javítani nem tudtam. Kettő játékost lelőttem, félreállatam volna tölteni (az aknamezőbe, ugyanis sehol máshol nem volt biztonságos), erre véletlen arra kergetnek egy játékost, és átkattolnak rám, jégrakéta, és már pukkantam is, onnan meg borult a sor. EMP-m se volt, se ISH. Javítottam kapunál, ott meg már azok voltak, akiket korábban lőttek le, és már fel voltak majdnem töltve. Persze volt, hogy nem tudtak lelőni. Ezt csak így szemléltetésképp mondom, hogy ha esetleg azért kérdezted volna meg mert feljönnél játszani, akkor tudd, hogy mivel állsz szembe. És tudod miért van ez? Mert, ha egyetlenegy játékost lelősz, odahívja az egész klánját. Szerintem a szerveren ilyen magas szintű csaták még nem voltak. Olyan csaták, és annyian vannak, mintha örökké spaceballon lennél. Ahol gondolom tudod mi a szitu.
  További jó játékot. :)
   
  EIC_Pilot_HUN kedveli ezt.
 9. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  El tudom képzelni mi a helyzet ott :)
  Itt spaceballra nem is tudok menni, mert mióta lehet venni liciten modulokat azóta a vru uralkodik és a nevemből kitalálhatod, hogy én melyik megbízónál vagyok :)
  Az új aukciós rendszer óta a vrusok nap mint nap egyre több modult kapnak és csak erősödnek. A szerver nagy része át is ment hozzájuk, le is foglalták a 4-x térképeket, de ott az esetek nagy részében ha békében hagyod őket, hogy dobozoljanak, akkor átengednek, de mindig van aki vadászik valahol :/
  Van egy kis karim is a szerveren azt már vruhoz raktam, hogy bármikor nyugodtan megnézhessem, hogy van-e instant burok a bázis, ha nincs akkor elszoktam menni lőni de sokszor már túl erősek. Tegnap is 2-3-on leszedtünk egy bázist amit épp csak megépítette, aztán jöttek a szöviseik, ők visszaépítettek egy erősebben, aztán 2-3-mon és 2-4-en csata volt. Tele volt ellennel, küldetést már nem lehetett csinálni, le is szívta szépen az x4-em :(
  Ott is egy kezdőnek már nagyon nehéz felhúznia magát. Pukkani szerencsére már ritkábban szoktam. Meg a palla egyelőre az eiceseké és oda csak ritkán járnak vadászni, mert az online eicesek fele ott van.
  De pl. a fenti térképeken is a vru irányít. 5-en átjárkálnak minden térképre és így folyamatosan kb. 20-an vannak estére a fenti eices térképeinken.
  További jó játékot!
   
 10. ZORALL

  ZORALL Járnitanuló

  Nálunk nem megbízó uralkodik, hanem van 2 nagy szövetség. Ezek mindíg lövik egymást. Bár a másik oldal többen vannak mint mi, de általába 60-40%ra mi nyerünk. Ha meg megjelenik a mi szövetségünk legjobb klánja a KIŁŁ azok szétlőnek mindenkit. Úgy összejátszanak, hogy olyat életembe nem láttam. 6 KIŁŁ klános az egész spaceballt kirtakarította, pedig annyian voltak.... 4 klán, és nem csak egy-két tag klánonként, hanem 20-30. Oda csak a szerver legjobb pvp-seket veszik be, a top1-es játékost is simán nem vették fel. Nem érdekelte őket, hogy top1. Nem tud nagyon jól játszani, akkor menjen a süllyesztőbe. Engem és a tesómat is bevettek oda, de most új klánunk van, de szövi van velük. Ellenük nem is játszanánk. Persze van még egy két nagy klán, de azok csak a 45-50 tag miatt vannak fennt a top 10be, de kb egyedül lelőnéd az egész klánt, úgy szét vannak esve.
   
  EIC_Pilot_HUN kedveli ezt.
 11. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  Nálunk is van ilyen klán, ami csak pvp hatcosokból áll, ezt úgy hívják, hogy Schwarze Legion [S-L].
  Ennek a klánnak 2-3 hivatalos alklánnja van, de csak 2 klán az, ahol a legjobbak vannak, de ők nem építenek bázist, csak azokat lövik. Arra készülök most, hogy valahogy bevegyenek az egyik klánjukba :)
  Ők nem szoktak spaceballban sem vesznek résznek részt, csak azokat lövik, akik spaceballoznak, ugyan ez a hitacnál is. Aztán sokszor átjárnak eicre, hogy a vadászó vrusokat lelőjjék, ha háborúznak.
   
  ZORALL kedveli ezt.
 12. ZORALL

  ZORALL Járnitanuló

  Szép. Bár ez nem egyszerű "harcos". Tudnak rendesen pvp-zni, ami kevés emberről mondható el.
   
  EIC_Pilot_HUN kedveli ezt.