Előfizetések és Fastpay (gyorsfizetés)

Kategória: 'Rendelési információk', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 6.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Előfizetések és Fastpay (gyorsfizetés)

  Amikor egy Prémium/Duplázó/Kedvezmény csomagot vásárolsz úgy, hogy egyedüli csomag a kosárban és csoportos beszedést, hitelkártyát vagy PayPal lehetőséget választasz, egy tájékoztatót olvashatsz, mely leírja, hogy az előfizetés automatikusan megújul, ha nem mondod le legkésőbb 14 nappal az eredeti csomag lejárta előtt:
  gyors.png
  Az összes folyamatban lévő előfizetését megtekintheted az “Állapot és Felmondás” szövegre kattintva a fizetési menüben (piros nyíl). Ugyanitt fel is mondhatod az előfizetéseket:

  gyors2.png
  vagy
  gyors3.png

  Előfizetések kezelése

  Az összes folyamatban lévő előfizetés ID-je, neve, lejárati ideje és státusza itt látható (kék nyíl). A “Művelet” oszlopban a “Felmondás” gombot látni azoknál az előfizetéseknél, amelyeknek lejárati dátuma van (ezek csillaggal vannak jelölve, ami magyarázatot ad az oldal alján).
  •  Kérlek vedd figyelembe, hogy a felmondás csak akkor sikeres, ha az “Állapot” oszlopban az “aktív/felmondva” szöveg jelenik meg és a „Művelet” oszlop üressé válik. A felhasználó egyúttal egy igazoló emailt is kap a sikeres felmondás után.
  Gyorsfizetési adatok törlése

  Ezen az oldalon az összes Gyorsfizetési adatot is törölheted (zöld nyíl). Ha új hitelkártyát kapsz vagy megváltoztatod a PayPal jelszavát, akkor érdemes törölni a gyorsfizetési adatokat. Ha egy ideig nem tervezed használni a fiókot, biztonsági okokból szintén javasolt törölni az adatokat.
  •  A gyorsfizetési adatok törlése automatikusan maga után vonja az összes előfizetés törlését. Ha nem magad szeretnéd ezt a műveletet végrehajtani, vagy már nincs hozzáférése a fiókjához (mert elfelejtette a jelszavát, feltörték a fiókját, stb.), akkor a supportnak kell írni.
  Hogy lehet felmondani egy előfizetést:

  Felmondhatjátok az előfizetést az alábbi lehetőségek egyikével:
  •  A rendelési oldalon az “Állapot és Felmondás” menü alatt (lásd fentebb)
  •  emailen, postai levélen vagy faxon keresztül – postai elérhetőségünk megtalálható az ÁÜSZ-ben.
  •  Sikeres felmondás után – függetlenül attól, hogy ügyintéző vagy a játékos intézte – a felhasználó egy megerősítő emailt kap.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.