Eltünt a profilom

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: xbalazs_hu, témanyitás ideje: 24.12.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. xbalazs_hu

  xbalazs_hu Fórum-zöldfülű

  ELTÜNT a profilomból az információk, kivéve azt hogy milyen kapitányokhoz jelentkeztem.
  ELTÖNTEK a szintjeim, hajóim, stb. !
  Facebookal jelentkeztem be és regiszráltam is UGYAN AZZAL!
  Hülye kommentelők ne idegesítsenek, mint pl: "A jelszavadat tudod?", "Nem lehet hogy rossz accountal jelentkeztél be?"  KÉREM VISSZA AZ ACCOUNTOMAT!
   
 2. Žøđiåč™

  Žøđiåč™ Haladó

  "Hülye" felhasználók ne fórumon sírják el a problémáikat ahol senki sem tud nekik segíteni hanem írjanak supportra akik ezzel foglalkoznak...
   
 3. -[norisz99_HUN]-

  -[norisz99_HUN]- Fórum ismerője

  szerver váltást próbáltál? tudod melyik szerveren játszol? ne hülyézd le azokat akik lehet, hogy segítenének rajtad.
   
 4. A DO-ban vannak kapitányok :eek:o_O
   
 5. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  Amennyiben a hajód nem volt még kb. 21-es szintü és nem rendeltél túl sok uridiumot, amit nem tartok valószínünek (nem kapitányok, hanem cégek ;) ). Összességében én is azt ajánlom, hogy regisztrálj újra, ezúttal nem a Facebook segítségével. :)
   
 6. Once

  Once Utánpótlás-írogató

  Valószínűnek tartom,hogy csak szervert váltottál arról, amin eddig játszottál nézd meg bal felső sarokban a földgömbre kattintva, hogy melyik szervereken van karaktered. Elő fog hozni egy szerverválasztási listát és amennyiben a kis jobbra mutató nyilacska kék háttérrel rendelkezik, akkor azon a szerveren van már karaktered és lehet pont azon játszottál.
   
  Leeroy kedveli ezt.
 7. Grincs

  Grincs Team Leader Team Darkorbit

  Itt a fórumon kaphatsz ez ügyben tanácsokat, de a lényege a support tud ebben segíteni. Javasolnám a szerverválasztás funkciót, ha tudod melyik szerverre regisztráltad a hajódat amit keresel.
   
  Leeroy kedveli ezt.
 8. babuk01

  babuk01 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok.
  Én kb. fél éve nem játszottam írtam supportnak hogy elfelejtettem a jelszómat még nem irt vissza de nagyon remélem hogy vissza tudja hozni a karimat. És ezt a szerver össze olvadást nem értem hu1 en játszottam sokat ott is van a nagy karim...azt tudom össze olvadt az európai 3-mas szeróval de nincs ott a kari most 2 lehetőség van vagy másik karival probáltam meg vagy a másikon van aminek nem tudom a jelszavát remelém félév után nem törlödött le...(nem tudja valaki hogy mennyi idő után törlődik egy karakter?)
   
 9. Grincs

  Grincs Team Leader Team Darkorbit

  Az account sosem törlődik, hacsak valaki nem kéri, vagy nem zárolják. Ha a jelszavad nem jut eszedbe akkor miért nem kérsz jelszóemlékeztetőt? De azt is kérheted, hogy azon az email címen melyik accountod található. Így lehet hamar megtalálod a keresett accountot.
   
 10. Once

  Once Utánpótlás-írogató

  http://hu.bigpoint.com/darkorbit/board/threads/inaktiv-felhasznalok.115606/ Ajánlom figyelmedbe segíthet :) Magyarul regisztrálsz egy új accountot belépsz vele teszem azt hu1 összevont szerverre és utána ha kijelentkezel megpróbálod a régi accountodat akkor lehet sikerülni fog de ez egy átmeneti megoldás mint ahogyan az le lett írva :)