Bug Elvesztett e-mail

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Ventress.The.Legend, témanyitás ideje: 23.12.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Ventress.The.Legend

  Ventress.The.Legend Fórum-zöldfülű

  Ha megszűnt végleg a gmail fiókom és vissza állítani sem tudom de fontos karakter rajta maradt hogy lehetne átvinni egy jelenlegi emailcímemre? válaszokat köszi előre is.
   
 2. Grincs

  Grincs Team Leader Team Darkorbit

  A support tud ezen a gondon segíteni, de előre írom, hogy az ünnepek miatt ez kicsit hosszabb időbe fog telni.
   
 3. Bozsó-bá

  Bozsó-bá Fórum-zöldfülű

  Nekem olyan gondom van,hogy jelszót szerettem volna változtatni,de nem küld megerősitő emailt sokadjára sem
   
 4. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Szia.
  Megfelelő emailt nézel megfelelő helyen, pl nem lehet, hogy a levélszemétbe dobja? Nem iratkoztál le véletlen a Darkorbit hírleveléről? Ez a kettő jut most eszembe, ha nem segít, akkor a Supportot javaslom.
   
 5. Wertyx

  Wertyx Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!

  Nekem is hasonló problémám lenne, írtam is a supportnak, de kellene nekik a User ID. Van-e bármilyen mód, hogy megszerezzem?
  Azzal a karakterrel nincs hozzáférésem a fórumhoz mivel nem tudok belépni, úgyhogy a Global account ID-t sem tudom megnézni.
   
 6. Szabyka88

  Szabyka88 Fórumlakó

  Szia!

  Akkor ezek szerint ha jól értem nincs meg az eredeti email címed, és nem tudsz belépni a játékba megnézni az usedID-det? egyszóval ne haragudj hogy ezt mondom de semmi kzöd nincs a karakterhez amit visszaszereznél magadnak.
  az még rendbe van hogy nincs meg az eredeti email címed, de az hogy az userID-t se tudod, egyszóval nem is tudsz belépni a karakterbe hogy felül megnézd és elküld nekik, így szerintem, bár nem tudom biztosra, nem fognak tudni segíteni!
  Kívánom hogy járj sikerrel, de így nem hiszem hogy tudsz tenni valamit.
   
 7. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Ne haragudj hogy ezt írom,de ez ebben a formában baromság! Én sem tudom az usr id-m,soha egyik accomnál sem tudtam /ez a 4. hajóm amit "maxoltam"/,nem kellett eddig bizonygatnom a tulajságom,így én sem csináltam másolatot és nem is írtam fel.... Nem azt mondom,hogy az övé az acc amit most szeretne megnyitni,de csak az ID miatt még nem biztos hogy lopna,stb...
   
 8. Szabyka88

  Szabyka88 Fórumlakó

  Szia!

  Én nem is azt írtam hogy lopna stb...távol álljon tőlem az e-féle megnyílvánulás, és elnézést is kérek ha ez jött volna le a hozzászólásomból!
  Én csak arra akartam volna kilyukadni, hogy se az email címe nincs meg, plussz nem tud belépni a játékba megnézni az UserID-jét.
  Mivel ha betudna lépni a játékba, bal felül ott az UsedID-je.
  És ha logikusan megnézzük így hogy a játékba sem tud belépni, email-t se tud bizonyítani hogy az övé lenne, szerintem a support nem fog segíteni.
  Ez most olyan mintha én írnék nekik hogy a Top1 hajót kérném de se UsedID-m nincs se Email-em hozzá, gyakorlatilag ugyan az sztem :)
   
 9. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Akkor bocsánat,én értettem félre! Ez a " egyszóval ne haragudj hogy ezt mondom de semmi kzöd nincs a karakterhez amit visszaszereznél magadnak. " mondat zavart meg...
   
 10. Wertyx

  Wertyx Utánpótlás-írogató

  Szia!

  Erre a válaszom annyi, hogy mikor a Bigpoint portálon keresztüli belépés megszűnt, akkorra törölve lett az az e-mail cím amivel regisztráltam. Azért lett törölve mert nem használtam, mivel mindenhol azt írta a rendszer regisztráláskor, hogy érvénytelen, ezért csináltam egy másikat ezt pedig hagytam. A supportnál egyébként pedig annál a lépésnél vagyok, hogy bizonyítékokat gyűjtsek, hogy enyém az account és ezért kérdeztem hogy esetleg van-e lehetőség belépés nélkül megszerezni a User ID-t mivel azzal tudnák bemérni az accountot. Szóval nem karaktert lopni akarok, csupán a régit visszaszerezni valahogyan, mivel voltak megvett csomagok rajta, és 200 óra amit beleöltem számomra nem kevés. És igen tudom saját hülyeségem miatt vesztettem el, azt is megértem a nem lesz rá mód, csak ha van, akkor nem hagynám kárba veszni. És köszönöm, én is remélem hogy sikerrel járok. A supportnál írták, hogy lehetsége az e-mail cím megváltoztatása, csak kellenek bizonyítékok, hogy enyém a karakter.

  Szép napot Nektek!
   
 11. =[DRAKE]=

  =[DRAKE]= Fórum-zöldfülű

  nah helló mindenki ezzel kapcsolatban, csak annyit tudnék irni én belépni is betudok, tudom a régi e mail, meg amiről 10 éve játszok és még sem bizonyitok semmit, a bank ahol volt számlám 3x olvadt össze más bankokkal az adatok nagy része elveszett nem tudom bizonyítani hogy én vettem bele ezt azt... a karakteremen euro fizetési nem van német zászlóval.. pont.. és ennyi ha venni akarok euróért vehetek.. szóval ahogy irtad szabyka88 nem fognak semmmit se tenni.
   
 12. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása