Események és frissítések

Kategória: 'Archívum: központ', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 10.1.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Ðiαмσиd

  Ðiαмσиd Fórumelemző

  Üdv Űrpilóták!

  Lehet, hogy eltöprengtetek rajta, miért posztoltunk az utóbbi időben azokat az érdekes színes képeket a Facebook oldalunkon. Ezek az úgynevezett „moodboardok”, amelyekkel a DarkOrbit jövőbeli vizuális stílusát fejlesztjük ki, a játékon belüli grafikákat illetően, valamint külső, például marketing célokat illetően is.

  Még egy infó a marketing témához: jövő héten indítunk egy nagylélegzetű frissítési kampányt. Ehhez tartozik egy új logó, egy új bemutató, új megbízó-karakterek és egy vadonatúj küldetésrendszer.

  A küldetésrendszerről:

  Minden régi küldetést frissítettünk. Az aktív régi küldetések megmaradnak, míg el nem intézitek, vagy meg nem szakítjátok azokat. Az új játékkezdés-küldetések folytatódnak, három különböző verzióval a három megbízó pilótái számára. A történet összefüggést teremt az egyes részek között, jó szórakozást kívánunk az olvasáshoz és az élményhez! A történet sajnos még nem minden küldetéshez készült el, a 13-30. szintű küldetések február elején kapnak új kiegészítést.
  Igen, jól látjátok: a 18-20. szinten is lesznek küldetések.
  Az összes új küldetés elérhető a szintetektől függetlenül – egy 20. szintű játékos például játszhatja az új 7. szintű küldetést is, ha ahhoz van kedve. Ezenkívül megnöveltük a küldetésrendszerből származó uridium összmennyiségét. Így a küldetések nem csak izgalmasabbak lesznek, hanem gazdaságilag is több értelmet nyernek. Az egyes küldetésekben szerezhető uridium mennyisége a küldetés teljesítéséhez szükséges ráfordítástól függ. Például ha egy küldetésben csak 10 Lordakiát kell megölnötök, arányosan kevesebb jutalmat kaptok egy olyan küldetéshez képest, amelyben 10 Uber- Kristallont kell eltennetek láb alól. Ne lepődjetek meg tehát az 5. szintű küldetések alacsony uridium jutalmain.

  Az említett fejlesztéseken kívül jelenleg azon dolgozunk, hogy az árverések rendszerét átalakítsuk – ahogy azt már be is jelentettük, valamint szeretnénk egy új kapcsolattartási játékelemet kifejleszteni, amely lehetővé teszi, hogy a játékkliensben is hozzáadjatok barátokat és láthassátok, hogy a barátaitok online vannak-e.

  Ezeken kívül is tervezünk még jó pár izgalmas új játékelemet, de ezek bejelentése még kicsit korai.
  Jövő hónapban már többet árulhatunk el!

  Üdvözlettel,

  RickDekard
   
 2. Ðiαмσиd

  Ðiαмσиd Fórumelemző

  Sziasztok Űrpilóták!

  Örömmel jelentjük be, hogy az új küldetés rendszer elindult ma. Több mint 200 új, kihívást jelentő feladatok már elérhetőek. Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy már visszavontuk a rangsorban a pontokat az összes régi küldetésekből, hogy biztosítsuk a tisztességes küldetési rendszert, az új játékosoknak is. Mostantól az összes rendszeres próbák számolják rangsorpontokat.
  Emellett szeretnénk, hogy tudjátok, hogy mi változott a hajók viselkedésében, amelyek kilőnek a sugárzási zónában. Ezeknél a hajóknál csökken a rakománydoboz tartalma. Erre azért volt szükség, hogy megakadályozzuk a játékosoknak, hogy kihasználják a Seprom kiszedését a hajóból.
  A rendezvénynaptár belső honlapján most az összes létező játék, esemény elérhető, így tisztában lehettek az összes közelgő eseményről, fórumtól függetlenül.
  Továbbá, volt néhány vizuális effekt, amin változtattunk.
  A rengeteg szórakoztató új küldetésről várjuk a visszajelzéseiteket.

  DarkOrbit csapata
  __________________
   
  Utoljára szerkesztett: 15.1.14
 3. Saxo

  Saxo Törekvő

  Programterv frissítés

  Üdv, Űrpilóták!

  Ahogy a korábbi frissítésben már említettem, a DarkOrbit Reloaded marketing kampánya elindult, úgyhogy a weblapokat böngészve valószínűleg már találkoztatok a szédületes új bemutató videónkkal. Remélem, tetszik a zenéje is, és bízom benne, hogy sok újonccal „barátkoztok össze” az űrben.

  Szintén nemrég mutattuk be az árverések frissített rendszerét. Ezzel a frissítéssel sokkal több nagy értékű, illetve korábban exkluzív tárgyra tehettek ajánlatot. Rengeteg visszajelzést kaptunk arra vonatkozóan, hogy a régebben csak uridiummal megszerezhető tárgyak most már kredittel is megvehetők. Tudni kell viszont, hogy a nyílt béta teszt által kapott visszajelzések elsöprő többsége szerint ez a lehetőség javított a játékon, mivel hosszú távon nagyobb versenyt és kiegyensúlyozottabb játékélményt eredményez. Alig várom, hogy lássam, milyen erős hajókat és felszereléseket szereztek meg magatoknak, és miként vetitek be őket a harcban.

  Remélem, élvezitek azt is, hogy elolvashatjátok a teljes történetet, ami már elérhető egészen a 20. szintig. Erről jut eszembe, az új küldetések ellőttről maradt, korábbi küldetéseket ne felejtsétek el befejezni, mert ezeket március végén eltávolítjuk a játékból. Jelenleg épp végzünk a kapcsolattartási funkció munkáival – erről már írtam az előző frissítésben. Valószínűleg meg fogunk kérni rá titeket, hogy segítsetek tesztelni ezt a funkciót, és minél hamarabb mondjátok el róla a véleményetek. De hogy legyen még egy okotok a funkció használatára: frissítjük a jutalmakat is, amiket a pilóták akkor kapnak, ha új játékosokat hoznak, illetve mentorként segítik őket. Elárulom, hogy néhány igen erős designok és felszerelések várnak titeket, ha újoncokat hoztok a csapatba, és segítitek őket, hogy a DarkOrbit Reloaded játékosai maradjanak.

  Befejezésül egy jó tanács: nem árt, ha meg tudjátok különböztetni a barátot az ellenségtől. A tavasz többnyire fényt és életet hoz, ám ezúttal lehet, hogy háborút…

  További jó űrvadászatot kívánok!

  Rick Dekard
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása