Európa-kupa 2016

Kategória: 'Archívum: központ', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Itt beszélgethettek az Európa-kupa 2016-tal kapcsolatban.

  DE! Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.
  • Mielőtt a hozzászólásotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:
   • Mit is írtam
   • Érthető -e amit írtam
   • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
   • Amit leírtam megfelel -e a fórumszabályzatnak....
   
 2. ★•Й•I•T•®•O•★

  ★•Й•I•T•®•O•★ Utánpótlás-írogató

  Nekem lenne kérdésem még padig az hogy ugye én magyarországról játszom és szeretnék is részt venni ebben a játékban de ott azt írja hogy a magyar csapat már megtelt most akkor mi van?
   
 3. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Ahogy írva is van, a csapatunk már meg van. A team nem most tudta meg. Mivel a többi ország csapatai nem telítődtek be úgy, ahogy várták, így nyilvánosságra lett hozva globálisan.

  Sajnálom, ha valakinek ezzel kellemetlenséget, bosszúságot okoztunk.
   
 4. ŁΞXιΘΠ

  ŁΞXιΘΠ Utánpótlás-írogató

  Érdekes, most lett bejelentve de már full a csapat.. így mégis, hogy játszhassunk ebben az "eventben"? jelentkezni se lehet akkor minek? Nem értem :( De miért nem lehetett bejelenteni előre? Talán tilos lenne a jelentkezés? Minden esetre érdekes egy semmit érő event amiből a játékosokat kizárták (kizárás alatt azt értem, hogy nem lehet benne részt venni, avagy megmutatni, hogy az alja nép is tud játszani) csak az játszhat a kupában aki tudta, ez így nem korrekt akárhogy is nézzük :( Nem belekötni szeretnék, de azért lássuk be ennek így semmi értelme nincs sajnos.
   
  Unkas_ALonvadász és boros022 kedveli ezt.
 5. Incident

  Incident Törekvő

  Megvan az a néhány ember, akinek biztos helye van hasonló eventekkor. Az admin vs user előtti tesztelésen is csak néhány "bennfentes" tudott részt venni, ahogy itt is csak nekik van keresnivalójuk. HU1 egy ilyen szerver, nem véletlen, hogy a többi csapat nincs betelve.
   
 6. ŁΞXιΘΠ

  ŁΞXιΘΠ Utánpótlás-írogató

  Sajnos ez így van.. hiába a magyar játékosoknak semmi nem adatik meg, csak a "felsőbb rendüeknek" :/
   
 7. nemzetihang

  nemzetihang Utánpótlás-írogató

  Kedves Morphi !
  Szeretném ha nyilvánosságra lenne hozva a "Válogatott" névsora ! Jogunkban áll tudni ! "A team nem most tudta meg" (utána néztem ) minden információt a játékosok tudomására kell hozni !!! Ami nincs feltüntetve azért lehet perelni...
  Hol van itt a "FairPlay" amit annyiszor hallottunk tőletek vagy ez vissza felé nem érvényes ?

  másolat: 1,
  Üdv, űrpilóta!

  Teljes gőzzel zajlik a labdarúgó Európa-bajnokság, mi pedig mindig szeretünk még egy lapáttal rátenni az izgalmakra. Ezért a DarkOrbit csapata is megrendezi a maga Európa-kupáját, amelyben Európa legjobb játékosai mérkőzhetnek meg játékon belüli díjakért, a dicsőségért és persze a harc öröméért! A részt vevő országokat egy-egy 7 fős csapat képviseli. Te is köztük lehetsz!

  Versenyformátum

  A csapatok best-of-three formátumban mérhetik össze erejüket: aki a három 5 perces menet közül kettőt megnyer, az lesz a mérkőzés győztese. Egy-egy menetben két 5 fős csapat küzd meg egymással. A fordulót az a csapat nyeri, amelyik 5 perc alatt a legtöbb ellenfelet megsemmisíti. Ha 5 percen belül nem sikerül kilőni senkit, a menet újraindul.

  Az egyenes kieséses szakasz párosításait nem sokkal a bajnokság kezdete előtt hozzuk nyilvánosságra.

  Országok és csapatok
  • Bulgária – Várjuk a jelentkezőket!
  • Cseh Köztársaság – Várjuk a jelentkezőket!
  • Franciaország – Várjuk a jelentkezőket!
  • Németország – Várjuk a jelentkezőket!
  • Magyarország – Betelt a csapat!
  • Olaszország – Várjuk a jelentkezőket!
  • Lengyelország – Várjuk a jelentkezőket!
  • Portugália – Várjuk a jelentkezőket!
  • Románia – Várjuk a jelentkezőket!
  • Oroszország – Várjuk a jelentkezőket!
  • Spanyolország – Várjuk a jelentkezőket!
  • Egyesült Királyság – Várjuk a jelentkezőket!
  Még jó, hogy mást is hagynak érvényesülni... Mi az , hogy betelt ? Örülők neki , hogy megint megy a kivételezés... Más Magyar "csapatok" nem is érvényesülhetnek , pedig lehet hogy jobban is teljesítenének , mint a már meglévő "csapat" !!! Még jó hogy jelentkezni kell és már eleve úgy van kidobva a topic , hogy a Magyarok már ne is jelentkezzenek mert már megvan a "Magyar Válogatott"... Érdekes...

  2,
  Azt még elfelejtettem hozzá írni , hogy ne csak hu1-ről legyen válogatva a csapat , hanem minden Magyar ajkú jelentkezhessenszervertől függetlenül !!! Hiszen a Magyar válogatott sem olyanokból tevődik össze akik itthon játszanak !
   
 8. .herki.

  .herki. Utánpótlás-írogató

  Akkor ezt úgy kell érteni,hogy a nyilvánosság (értsd az összes többi magyar játékost) teljes kizárásával lett volna megoldva a dolog?
  "team nem most tudta meg",akkor miért most lett beadva nekünk? És akik bejutottak honnan tudtak róla,a meghirdetés előtt?
  Ez korrekt a többi játékossal szemben? Vagy ez már az új DO politika?
  Románok,franciák stb. nem tudott összejönni 7 user? Ez komoly?Mert viccnek durva.
   
 9. puskass94

  puskass94 Fórum-zöldfülű

  Ha bizonyos klánba lennél mindent tudnál! :D mint ugyebár ezt mindenki tudja.De már meg szoktuk ezt a magyar csapatól.
  Mindent azok között osztanak le akik a barátok és szükségük van valamire!
   
 10. Sweetnight

  Sweetnight Utánpótlás-írogató

  Őszintén.... Mit vártattok??? Szerintetek majd lesz jelentkezési rendszer? :D Mikor megjelent a topic, résztvevők már megvoltak! Ne legyetek naívak.
   
  ♥Grand♥ és puskass94 kedveli ezt.
 11. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  ----
  Én innentől kezdve ebben a topikban ezzel a témával kapcsolatban nem reagálok senkinek sem.
  ----
   
 12. puskass94

  puskass94 Fórum-zöldfülű

  nem is csodálom :) hiszen igazunk van és ezt te is tudod legbelül :(
   
 13. ♥Grand♥

  ♥Grand♥ Kivételes tehetség

  Titkos az is hogy kik vannak a csapatban?
  Sajnos ez csak erősíti az érzést hogy nem tiszta a dolog.
  Szerintem zárhatod,mivel válaszolni nem akarsz.
  Maximum odáig fajul a dolog hogy pár embert dobni kell a fórumról.
  Mit kellett volna,gratulálnunk? Sajnálatos a magyar support és team részéről hogy így állnak hozzánk.
   
 14. boros022

  boros022 Utánpótlás-írogató

  Legyünk öszinték ezzel nem csalódást és kellemetlenséget okoztak hanem megint be bizonyították hogy nincs a sima játékosnak semmihez sem joga.Sajnos ez előbb utóbb ahhoz vezet hogy nemfog senki játszani ami már észre is vehető. Nem vádaskodni akarok csak elkélne gondolkodni hogy jó úton halad-e a játék, mert ha elfogynak a játékosok bevétel sem lesz
   
 15. nemtomka30

  nemtomka30 Fórumprofi

  Én speciel most nem akarok sem vádaskodni,sem védelmezni,de lehet ök ugy gondolták,a Hu1 "elittel" mennek,ezzel "dicsöséget" szerezve a magyaroknak /vagy valami ilyesmi/. Az tény,hogy jobb lett volna inkább titokban tartani mint kitenni eventnek,mert amiröl nem tudnak az nem fáj.
   
 16. puskass94

  puskass94 Fórum-zöldfülű

  Dicsőséget? :D azt amit itt csinálnak az ott nem fog menni,működni! :) nagyobb a rend-fegyelem egy ilyen eseményen mint hogy hasonlókat meg engedjenek maguknak ez az én véleményem. Egyébként meg így is úgy is kiderült volna,semmi nem marad titokban.
   
 17. Saxo

  Saxo Törekvő

  Sziasztok,

  Öntsünk tiszta vizet a pohárba, felesleges a találgatás, és okoskodás.

  Egy nemzeti szerverünk van, s nem öt, vagy hét mint nagyobb játékostársadalommal bíró országok.

  Erről a szerverről kell kiválasztani, és egyáltalán ha részt akartunk venni, akkor az első, és egyben legfontosabb, hogy feddhetetlen accountokkal induljunk el. Tehát büntetett, vagy már "szankciónált" accountok eleve kiesnek.

  Technikailag szinte lehetetlen kivitelezni, hogy mindenkinek lehetőséget biztosítsunk, külföldi, vagy global szervereken játszó magyar játékosok tehát eleve hátránnyal bírnak sajnos. Ennek leginkább az az oka, hogy míg a rendező ország rendelkezik olyan térképpel, ahol egy ilyen eseményt simán lebonyolít, addig nekünk ilyen nincs, és valljuk be, nem is nagyon lesz szerintem.

  A központ, és annak (bénázása?) nem is tudom minek nevezzem... vezetett oda, hogy többszöri időpontmódosításokkal, és semmi infóval... (június 2-3 kellett volna legyen az indulás napja) volt a leginkább ludas abban, hogy ennyire kavarodás lett.

  Csináltunk egy admin vs user eventet, másként, amivel a kiálló csapatoknak lett volna lehetősége bizonyítania rátermettségét, vagy bármiféle jogosultságot szereznie arra, elindulhasson.

  Sajnos nekünk nincs erre specializált térképünk, mint a rendező Törökországnak. Megpróbáltunk foglalkozni ezzel, és megteremteni egyáltalán a lehetőséget(!) hiszen mint azt láthatjátok, ahhoz képest, hogy az információ már régen kiment, rajtunk kívül egyetlen ország sem vette a fáradtságot arra, hogy egyáltalán foglalkozzon ezzel érdemben is.

  Mi megtettük, viszont hiába vártunk értékesnek vélt információkat, semmit sem kaptunk. Most küldtek egy mailt, amiben mi ugyebár a saját szerverünkön, az egyetlen magyar szerveren megtartott eseményen próbáltuk a megfelelő játékosokat kiválasztani.

  Mi is szeretnénk, ha lenne technikai hátterünk ilyen esetekre. Sajnos nincs, és ez legkevésbé sem a magyar support hibája. Lehet minket hibáztatni, de sok értelme nincsen. Amiről nem tehetünk, arról nem tehetünk.

  Az admin vs user eventen közönséges játékoshajókkal indult a kiválasztott csapat. Semmi előnyük sem volt a játékosokhoz képest. Aki lelőtte volna az "admin" csapatot, (azért idézőjeles, mert ugye ez csupán játékos account kategória) azt felkértük volna a szereplésre.

  Egyetlen ilyen csapat sem volt, és valljuk be, annak sok értelme nincs, hogy olyan csapat képviselje Magyarországot, akik nem jobbak egy kijelölt csapatnál. A célunk az, hogy méltó módon, nem brahiból, és bizonytalan módon járassuk le a magyar játékosokat, hanem méltóképp, hogy valódi esély legyen arra, jó eredményt érhessünk el.

  Természetesen valahol jogos a nem magyar szerveren szereplő játékosok elégedetlensége. Ha lehetne megoldást találni arra, hogy míg egyes nemzetek kiváltságosak, mások meg oldják meg, ha tudják.... nem éppen megfelelő, és akkor nagyon finoman fogalmaztam.
  Sokáig vizsgáltuk annak lehetőségét, hogy lehetne megoldani, hogy más szervereken játszó játékosok is kaphassanak lehetőséget, de... semmiféleképp nem lehet szerverek közötti account mozgás.

  Sajnáljuk, hogy sokan (jogosan) érzitek úgy, mi tehetünk erről, pedig... erről szó sincs. Szerettük volna, ha szépen, csendben le tudjuk ezt úgy bonyolítani, senkinek se legyen hiányérzete, noha tudtuk jól, hogy ezt megoldani szinte lehetetlen.

  Mindezek ellenére, pár szó...

  Azért az eléggé meglepő, hogy bár hiába írtuk ki az admin vs user eventet, sok játékos arra is lusta volt, legalább (értékes nyeremények ellenére sem) a feltételeknek megfeleljen, vagy feliratkozzon a fórumon időpontra....

  Nehéz igazságot szolgáltatni.

  Nincs is, mivel egyenlőtlen feltételek mellett, és technikailag nem kivitelezhető problémák mentjén kellene mindenkinek lehetőséget biztosítani, nem egy vitám volt már ebből, (vagy hasonló esetekből),de ezek mindig megrekedtek a majd, és esetleg szinteken.

  Saxo
   
 18. boros022

  boros022 Utánpótlás-írogató

  Feddhetetlen ? Ez mit takar a 4-5 kézen átment vagy bannbol visszahozott vagy leölhetetlen hajókra gondolsz ? Mert azokból van pár darab a játékban ,de ez nem gyanúsítgatok senkit akinek nem inge ne vegye magára
   
 19. Saxo

  Saxo Törekvő

  Pontosan arra.
   
  tg90000_2 kedveli ezt.
 20. puskass94

  puskass94 Fórum-zöldfülű

  :D Akkor a Darkorbit védelmi rendszere(HU1-en) nagyon el lehet avulva! Mert egy rakat ilyen hajó mászkál elég egy nagyobb csetepatét végig nézni és már is 5-6 hajót lehet is fedni! :D De hát ez már csak ilyen nincs költség vetés egy új egység kifejlesztésére meg vételére.Vagy csak nincs rendesen beállítva habár ezt nem hiszem el. :)
   
  Incident kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása