Európa-kupa 2016

Kategória: 'Archívum: központ', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Saxo

  Saxo Törekvő

  A kérdés az, a játékban senki sem tud tenni ellenük? Annyira jók, hogy azt gondolod, ha jól szerepelnek, akkor elszalad velük a világ? Nem kellene megvárni inkább, hogy tényleg így lesz e, mert ezt így kicsit feltételezésnek érzem pusztán.

  Bármit lehet bárkinek a játékban, klán klán ellen, játékos játékos ellen, de SOHA nem ember, ember ellen.

  Ez meg az én meglátásom. :D

  Illene bizony szurkolni, mert mindegy, hogy ki áll oda, és ki harcol, magyarként teszi, s itt bizony dupla a tét... Ha esetleg nyernének, azzal bizony kiharcolnak a BP-nél egy olyan helyzetet, ahol a magyar játékosok érdekeit úgy hangoztathatják, hogy ismerik őket, tudják, hogy azok bizony tettek le valamit az asztalra, a véleményükre lehet oda kellene figyelni, mert hidd el nekem, akármennyire is furcsa, de ez itt így működik.

  Akarunk olyan térképet, mint a törököknek van? Egyenlő bánásmódot? Elismerést?

  Na itt a remek alkalom. A magyar csapat számára kicsit nagyobb tétje van ennek az eseménynek, mint a többinek. Abban biztos lehetsz, ha a csapat jól szerepelne, én utána (Morphi is szerintem) minden forrásból támadni fogunk majd, hogy nekünk miért nem, ha nekik nem, és stb, stb, csak hozzátesszük majd....

  Saxo
   
 2. nemtomka30

  nemtomka30 Fórumprofi

  Nekem csak egy némileg ide vonatkozo kérdésem lenne. A török játékosok ugy kapják az utalványokat,mint Jakab Guszti a 10 éveket,igy kis tulzással nem is nagyon kell rendelniük. Mi magyarok elég sokat rendelünk,ezért nem érdemeljük már ki ezzel is az egyenlöséget? A magyarok tartják el a DO-t.
   
 3. Incident

  Incident Törekvő

  Valamilyen rejtélyes oknál fogva a szerver legütőképesebb (gyakran aktív) hajóinak 80%-a abban a klánban tömörül. Gondolj el 30 ilyen hajót mikor megindulnak egy Hitac eventen, Spaceballon, vagy hasonló eventen. Lehetetlenség bármit tenni ellenük. Ez tudod miért fura? Mert ez az egyetlen klán, amit NEM HAGYNAK OTT. Van valami, amiért szinte mindenki ott marad és a tényleges harc helyett a többi játékost próbálják kőkeményen visszatartani. Érdekelne, hogy ebben nekik mégis mi az izgalom? Arról nem is beszélve, hogy ezt a chaten milyen szöveggel társítják, egyszerűen undorító. És ezt közel az egész klán teszi, nem csak 1-2 emberke.
  Hogy miért lehet nekik mindezt? Miért nem tudják a többiek megakadályozni? Hát... Ki lőne le ennyi végletekig fullos hajót? Mi tartja őket ennyire össze? Miért kerül oda végül minden fullos hajó?

  Tehát ez közel sem feltételezés. Ez tény, ami csak egyre rosszabb és rosszabb. Ha el is érnek valamit a "nagy csatán", utána arra is a mellüket fogják verni - amire nincs szükség, így is 10 percenként kell resizni a gyenge chat miatt (lagg), mert az ő nevükkel van tele.

  Az írásod többi részével egyet kell értenem. :D
   
 4. Saxo

  Saxo Törekvő


  A játékosok oda mennek játszani, abba a kánba vannak, ahol jól érzik magukat. Az, hogy ez a klán bivalyerős?

  Ott a recept, ha ennyire látod, mit is csinálnak remekül, hát nosza, oké, nem megy magatoktól, hát másold, másoljátok le.
  A tényleges harc helyett visszatartani? Ezt nem értem, ne haragudj. Ez a játék nem a szeretetszolgálat féle osztogatunk mindent alapon működik. Erősebb? Elveszi? Nem tetszik? Ott a lehetőség.... vedd el, legyél erősebb, csinálj, tegyél ellene.

  Arról nem is beszélve, chat... A logok alapján ez bizony 1-1, azaz döntetlen. Aki nem tudja elviselni egy lövöldözős játékban, hogy lelövik, egyből csalást kiált, vagy sértegetéssel reagál, arra valószínűleg nem kedvesen válaszolnak. Oda vissza alapon lehetne ezt sorolni napestig.
  Örök érvényű a mondás, nincs lehetetlen, csak tehetetlen.

  Saxo
   
 5. W·i·l·d·c·a·t

  W·i·l·d·c·a·t Fórumszaki

  Meg szabad kérdezni, milyen térképről van szó?
   
 6. ♥Grand♥

  ♥Grand♥ Kivételes tehetség

  Amelyiken 5 v 5-t szoktak rendezni.
  Minden magyarnak minden szerverről lenne lehetősége belépni? Vagy csak Hu1 kapna?
   
 7. Saxo

  Saxo Törekvő

  Na igen, ezen tuti ütném az asztalt, hogy mindenkinek lehessen...

  Rajtam nem múlna az biztos.

  Saxo
   
 8. Incident

  Incident Törekvő

  Nem kell szeretetszolgálatnak lenni, viszont a stílus most valóban visszaköszönt. Értem, hogy miért nem érted a problémát. Köszi, puszi...
   
 9. Saxo

  Saxo Törekvő

  Ez egy harci játék. Aki ezt nem tudja megérteni, az nagyon eltévesztette a házszámot szerintem.

  A köszi puszi ezen nem segít, sem a duzzogás. Vannak a BP-nél is a Darkorbitnál jóval békésebb, más orientáltságú játékok, ahol az ilyen problémák fel sem merülhetnek. Javaslom ezt azoknak, kik nem értik ennek a játéknak a lényegét.

  Saxo
   
 10. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Megsúgom, streamerek adnak ilyet, akik adásokat csinálnak, akár a BP nevében vagy csak úgy, bemutatnak új dolgokat, nem hivatalosan, bár hivatalos forrásból tudnak róla, stb, ők osztogatnak ilyen utalvány kódokat az adásuk alatt, s erre van engedélyük. Ha jól informálódtam, akkor hamarosan lesz egy magyar streamer is. A Space Cup-on találkozhattok majd vele, ha minden igaz.
   
 11. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Pont nekem is ez jut eszembe, ha sok játékbeli hibára gondolok, ami előjön újabban, illetve ami már nagy szakállal van jelen a pályán.
  De az is lehet, hogy ebben az esetben kivétel van és a lehetetlen győzött.
   
 12. EpicThePro

  EpicThePro Fórum-zöldfülű

  Hmmm Magyar streamer, :) Érdekes kíváncsi vagyok rá mert mint tudjuk ismertebb streamerek nem nagyon játszanak a darkorbittal(legalább is magyarországon) Youtube-on is csak egy "híres" embert tudok aki egyetlen egyszer próbálta a játékot. Remélem az lesz a bizonyos "magyar streamer" akire gondolok :)
   
 13. elpzi

  elpzi Utánpótlás-írogató

  Hát nem tudom, szerintem teljesen mind1 hogy milyen nemzetiségű csinálja. Ha esetleg a marsról egy idegen vagy nem tudom streameli, akkor is ugyan azt fogjuk látni... Vagy esetleg felvilágosíthatnál erről mert kezdő nokedli vagyok ebben.
   
 14. Saxo

  Saxo Törekvő
  Köszi BP :D Sikerült a legkeményebb csapatot iderakni :D
   
 15. magyarpilóta

  magyarpilóta Fórum-zöldfülű

  Ha benne van a Magyar csapatban SUPERMEN eu2-őn-ről akkor sima... hajrá
   
 16. Saxo

  Saxo Törekvő

  Az oroszok 3 Jp győztessel jönnek, 5 db 25 ös szint feletti acc, klánszinten, (SoR) és válogatott szinten, (Russia) velünk szemben 16 csata, 32 szetten vannak túl, 32 győzelemmel....

  Kicsit most olyan a helyzet, mintha San Marino válogatottja menne Brazília ellen foci VB-n. Nulla tapasztalatunk van ezen a téren, a veretlen Európa-és világbajnok, Klán Európa bajnok csapat ellen. :D

  Sima 2-0 ide :D

  Remélem érzitek az iróniát, egyenlő bánásmód meg vajon mi? :)

  Saxo


   
 17. Saxo

  Saxo Törekvő

  A hivatalos menetrend:

  [​IMG]
   

  Csatolt fájlok:

 18. nemtomka30

  nemtomka30 Fórumprofi

  Ugy látom Banános,Savior,Szaffi,Buldozer mennek a kupára....
   
  Utoljára szerkesztett: 23.6.16
 19. Saxo

  Saxo Törekvő

  Köszönjük a részvételt a Darkorbit EB 2016 rendezvényt.

  Legközelebb majd biztosan adnak időt nekünk arra, hogy lefordítsuk a török menüsort, és a beállításokat.
  Majd legközelebb, tegyenek a hajóba techet, sepromot, és promit.
  Esetleg ha nem gond, adjanak majd prémiumot, mert anélkül kissé nehéz.
  Esetleg ha az adminok nem az oroszok ts szobájában jelzik merre indulunk, hanem korekktül nem az aknáinkat felszedve állnak alattunk töki álcában.
  Ha kérjük, hogy kell 5 perc beállítani a konfit, ne dobjanak már be a térképre, mert ott nem tudsz konfizni.
  Ha majd adnak lehetőséget arra, hogy a gyógyítószérum-fagyasztó ish- gyorsbomba-fogó- energiatranszfer gyorsmenüsort állíthassuk, akkor remek lesz.
  Ha nem kezdés előtt egy órával közlik, hogy góli van és kész, miközben aegissel meg citadellel készülünk fel.

  Legyél fent ts en negyed hatkor, mert majd adják az accountot. Oké. kezdés előtt 5 perccel Ts en bökve(!!!) kapsz egy acc nevet, egy jelszót, és belépés után, közlik, indul a meccs, bedoblak a térképre. Szuper, mert kifagyott a beállítások ablak, a térképre dobás miatt, a beállítások visszavonása menüvel a képernyőn :D Harc közben össze is omlott a flashplayer. (mindegy volt, semmit sem láttam a képernyőn a beállítások ablaktól)

  Végezetül köszönjük az ócska poént, hogy Hungary helyett Hungry névvel regisztrálnak.

  Köszönjük....


  Mellesleg az eredeti kiírás szerint:

  Hajók, felszereltségek:

  Goliath
  Vengeance
  Ageis
  Citadel
  Spearhead
  8 iris + Zeus + apis
  10 Havoc + 10 Hercules
  All Droit Formation
  All Laser Ammo
  All Rocket Ammo
  All Booster BO1 and BO2
  1.000.000 Uridium
  95 Skill Point
  20.000 Semprom
  1.000.000.000 Credits
  All ships design(Goliath,Vengeance,Citadel,Ageis, Spearhead)
  35 LF4 (Upgraded)
  15 G3N-7900
  35 SG3N-BO2 (Upgraded)
  AJP-01
  REP-4
  RDK-T01
  MIN-T02
  NC-RRB
  AROL-X
  S04-CPU
  SMB-01
  ISH-01
  AIM-02
   
  Utoljára szerkesztett: 23.6.16
  Mislix és nemtomka30 kedveli ezt.
 20. nemtomka30

  nemtomka30 Fórumprofi

  Ismét a szokásos....DO vs Hu1 = 1-0
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása