Európa-kupa 2016

Kategória: 'Archívum: központ', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. W·i·l·d·c·a·t

  W·i·l·d·c·a·t Fórumszaki

  Még mindig nem esik le senkinek?
  Úgy néznek le minket... mint a pinyt, semmibe sem vesznek, a gúny tárgya a magyar sero..
  0 a tájékoztatás, mások 100x több jutalamt, leheteőséget, stb-t kapnak.
  ( PL a fentiekben leírtak. )
  Sajnos amíg valami komolyan nem változik a DO felfogásán, akkor még jóóóó sokáig szivatnak..
  ( Ez csak az én szerény vélményem ). :(
   
  Nitronyussz kedveli ezt.
 2. »Szaffi«

  »Szaffi« Fórum-zöldfülű

  Sziasztok,

  Nem szoktam fórumozni, de most muszáj leírnom a véleményem a szuper szervezésről és lebonyolításról.

  Először is kezdjük azzal arról volt szó, hogy minden típusú hajóval lehet menni. Felkészültünk 3 aeg, 1 cita, 1 goli formációban. Gyakoroltunk, megbeszéltük a technikákat stb. Úgy teltek a napok, hetek, hogy fogalmunk sem volt mikor lesz a meccs és kivel játszunk. Aztán egyszer csak egy teljesen kívülálló személytől kaptunk egy videót, ahol a sorsolás volt. Bennünket nem értesítettek. Kiderült, hogy másnap játszunk, ráadásul a mindenkori győztes orosz csapat ellen, akik már többször játszottak és minden esetben nyertek. Oké. Összeszedtük az embereket, megbeszéltük mindenki ott legyen az adott időpontban. A nap folyamán valamikor kaptunk egy emailt, melyben megadták a ts-t, ahová fel kell mennünk a csata előtt legalább 45 perccel. A fellépéskor már rossz érzés volt, mert a Hungary szoba helyett Hungry volt írva....biztosan nagyon nagyra tartanak bennünket.
  Ott voltunk, vártunk és közölték, hogy 5 golival kell lennünk és csak a zászlós dizivel mehetünk. Ez volt az a pont, ahol nagyon elbizonytalanodtunk, hiszen nem így készültünk. Ez teljesen más taktikát igényelt. Már ment az első meccs második menete, amikor nekünk még hajónk sem volt és azt sem tudtuk hová, hogyan kell belépni. Egy idő után megböktek ts-en, megadták az adatokat. Beléptünk és láttuk, hogy minden török nyelven van, a hajók nincsenek bekonfizva, nincs tech, nincs sepi, nincs promi, minden fordítva beállítva stb. Éppen annyi időnk volt, hogy a gyorsmenü sorba betegyük a drónformációkat, lőszereket és már szóltak is, hogy dobnak be a térképre. Kértünk még időt, de talán, ha két percet kaptunk. A beállításoknál nem tudtuk mi mit jelent (nem hiszem, hogy sokan beszélnek törökül), így gyorsan megpróbáltuk összehasonlítani a magyar menüsorral mit pipáljunk és mit vegyünk ki. Kapkodtunk, mert nem volt idő. Beraktak a térképre úgy, hogy nem voltunk kész, nem volt idő átnézni mindent.
  Elkezdődött a harc, az egyik tagunk azonnal kifagyott, 4 emberrel harcoltunk úgy, hogy kettőnek nem működött a menüsora, mert a beállításokban fel volt cserélve. Én is csak azt vettem észre, hogy nem tudok empet dobni, instantozni, nem váltja a lőszert...
  A meccs után megreklamáltuk, hogy 4 emberrel játszottunk és nem működtek a menü sorok. Azt a választ kaptunk, hogy sorry...
  Dühösek voltunk, de erre is azt mondtuk oké. Majd a második meccsen megmutatjuk. Aki nézte a meccset, az tudja nem álltak oda, mert 4 hajóval voltak. Persze ezt érvénytelenítették, a mienket nem.
  A harmadik meccs már úgy, ahogy fair lett volna, de egyikünk sem tudott már úgy játszani, mert vicc volt az egész. A kiírás és a lebonyolítás is.
  Szóval, akik gúnyos megjegyzéseket tettek ránk, azoknak javaslom próbálják meg és játszanak ilyen körülmények között. Lesz lehetőségük, mert mi soha többé nem állunk oda. Nem azért, mert veszítettünk, hanem az unfair játék és a szervezetlenség miatt.

  Üdv: Szaffi
   
 3. Connection_Broken

  Connection_Broken Törekvő

  Sziasztok!
  Csatlakozok mindenkihez: ez katasztrófa volt. Én annyit fűznék ehhez még,hogy a streamereket ugyan úgy nem informálták. A magyar meccsre pl. engemet,és 2 streamer társamat se dobták be. Semmi információ,és semmit se küldtek.

  Sajnálom hogy nem nyújthattam megfelelő közvetítést,pedig 3 hónapja készül lassan a csatorna felépítése. Kérdéses,hogy folytatom-e holnap a közvetítést a cup-ról.

  Azért köszönöm a nézőknek az együttérzést,és hogy nem támadtak le.
  Üdv,
   
  Nitronyussz és Incident kedveli ezt.
 4. ArákMEGFOG

  ArákMEGFOG Haladó

  Nem mintha sok közöm lenne hozzá, de hogyha úgysem a szerverről lévő hajódat használod, miért számít, hogy melyik szerveren játszottál (a kiválasztásban :D )?

  Amúgy free 100k uri, én örülnék a helyetekbe. Ha valaki bosszúszomjas megbeszél az egyik (vagy több) orosszal egy UBA-t azt csoki.
   
  ♥Grand♥ kedveli ezt.
 5. Incident

  Incident Törekvő

  A szervezés és az egész történet pontosan annyira nevetséges mint az, hogy ti most sajnáltatjátok magatokat. Kiváltságos vagy a többi csapattársaddal együtt, mert a szerver jelentős (egész) részét kihagyták. Valószínűnek tartom, hogy a többi csapat is pontosan ugyanannyi esélyt (időt és felszerelést) kapott, amennyit ti is. Lehetséges, hogy ők ezt ki tudták használni és hasznukra tudták fordítani? :)

  Mindenesetre köszönjük, hogy képviselte a Rekt / 187 klán Magyarországot. Saxo és Psychopath (tán igaz a pletyka és a kettő ugyanaz?) azt írta, hogy bitangerős a csapat és kiemelkedő az összetartás és a csapatjáték. Lenyeltük, bíztunk az állítólagos legjobb HU1-es játékosokban.

  Egy próbát megért, mindenesetre gratulálok a csapatnak. Ahogy az általános chaten szoktátok hangoztatni: "legalább ki mertetek állni".

  Ez egy görbe tükör, aminek ti vagytok a szenvedő alanyai.
   
 6. »Szaffi«

  »Szaffi« Fórum-zöldfülű

  Te tudnál egy olyan hajóval játszani, amelyiknél minden máshol van, mint ahogyan megszoktad? Kétlem. Senki sem a nyereményért játszott, hanem az élményért, a kihívásért. Nem számított volna, ha veszítünk. De azt fair körülmények között. Nem így...
   
 7. »Szaffi«

  »Szaffi« Fórum-zöldfülű


  Remélem te sem gondolod komolyan azt, amit írtál.
  Először is a versenyen nem vehetett részt büntetett és vásárolt hajó. Ez jelentősen leszűkíti a kört. Másodszor pedig összeszokott tagokra volt szükség, akik fél szavakból is megértik egymást. Harmadszor abban a görbe tükörben épp azok az emberek vannak, akik akkor is fikázódtak volna, ha más végkimenetele van a meccsnek. Negyedszer pedig biztosan úgy van, ahogy írod. Nekik is annyi idejük volt...igaz, hogy a szervezők végig az ők szobájukban ültek és biztosan az időjárásról beszélgettek, míg a versenyzők türelmesen vártak vajon beülhetnek-e 5 perccel a kezdés előtt a csónakjukba.
  Nagyon jó dolog az együttérzés, de tényleg.
   
 8. nemtomka30

  nemtomka30 Fórumprofi

  Hát én néztem az összes meccset,és csak a mi csapatunknál nem láttam empet,ish-t,energiatranszfert,harci javitot,stb.......Nem védelmezek senkit,de bazira kiváncsi lennék,te mit csinálnál igy.....
   
 9. Incident

  Incident Törekvő

  Rendben.. További 20% kiesett. maradt 80.

  Amennyiben be van jelentve akár csak 1 héttel előre, van ideje összeszokni a csapatnak. Sőt, gondolj bele logikusan: idegenek hogy kerültek volna egy csoportba, akik még sosem játszottak egymással? Teljesen szürreális elgondolás, má' bocs.

  Nem. A görbe tükör titeket vetít vissza teljes mértékben. Ha megnyertétek volna, egy szava nem lenne senkinek akkor sem, ha hatalmas arccal folytatjátok szánalmas játékotokat a mindennapokban.

  Ebben talán igazad van. Talán nem, ezt nem tudhatom biztosra. De te, illetve ti sem. Az információ mint olyan, kincs. Nem az információ keres meg téged és titeket, hanem nektek kell futni utána.

  Érzem az iróniát. Most már kezded érteni, hogy miért gyűlöl titeket annyi játékos? :)


  EDIT:
  Őszintén? Én is. Csak lehetőségem sem volt részt venni, mert a hajóm nincs végletekig kifullozva. És mint ez kiderült, egyáltalán nem is volt elvárás az éles csatában - hiszen nem a "megszokott" hajóval vívták a harcot.
   
 10. Saxo

  Saxo Törekvő

  Parancsolj, ez volt a szervezés:
  [​IMG]

  18:44 kor kaptunk hajót, 17:09 kor 8 percet ígértek.

  No comment. Még jó, hogy nem meccs után kaptunk információt ....

  Ilyen körülmények között írhatsz te bármit, nem tudsz érvényesülni.
   
 11. »Szaffi«

  »Szaffi« Fórum-zöldfülű

  Mégis miért gyűlöl? Mert van egy általam regisztrált becsületesen felhúzott hajóm, amivel szeretek harcolni? Engem nem sokat látsz chaten beszólogatni másoknak, mégis utálnak, pedig világ életemben becsületes voltam.
  Mint írtam ott a lehetőség, majd ki kell próbálni. Meglátjuk mások mit produkálnak...
  Az admin vs useren senki nem tudott legyőzni bennünket, mégis ki mehetett volna helyettünk? Max más szerón játszó magyar játékosok, akik nincsenek összeszokva és akkor megint ugyanott tartunk...
  Mellesleg a klánod sem állt ki, mert valaki beetette őket, hogy megy a szűrő...szóval nincs miről beszélni. Valóban 80% az a tiszta hajó? :) Szerintem először tájékozódj...
   
 12. nemtomka30

  nemtomka30 Fórumprofi

  Melyik részét nem értetted annak,hogy " Először is kezdjük azzal arról volt szó, hogy minden típusú hajóval lehet menni. Felkészültünk 3 aeg, 1 cita, 1 goli formációban. Gyakoroltunk, megbeszéltük a technikákat stb. ..." mondatnak? Nem tudták hogy nem saját hajoval kell menni!
   
 13. »Szaffi«

  »Szaffi« Fórum-zöldfülű

  Félre érted. Tudtuk, hogy nem saját hajóval leszünk, de a "kapott" accoknál arról volt szót bármit be lehet konfizni. Azért készültünk erre. De ez van. Tanulságos volt.
   
 14. Incident

  Incident Törekvő

  Nem kifejezetten téged. Annál inkább a klánodat, az alpári stílus és lekezelő, nagyképű viselkedés miatt.

  Ez már ott bukott meg, hogy nem voltak egyenlőek az esélyek. Hiába van akármilyen felszerelésem, ha például a fejlesztések / pet / akármi híján nem tudom felvenni a harcot egy totál fullos játékossal a harcot. Miközben ha ugyanolyan hajóm lenne, megkapnám az esélyt arra, hogy hazáig rúgdossam.
  Ez csak azért probléma, mert a Kupán adott volt minden felszerelés. Részemről erről ennyit.

  Ez az a bizonyos stílus, amiről már írtam. Legalább nem kell sokat keresnem. Ez még a lightos kivitel, annyira tipikus...

  Bocs, talán mások az arányok. Örülök, hogy megragadtad a lényeget.

  Nem kell elkezdeni, erre nem kíváncsi senki. Köszi.
   
 15. nemtomka30

  nemtomka30 Fórumprofi

  Ugy értettem!
   
 16. nemtomka30

  nemtomka30 Fórumprofi

  Mit elkezdeni?! Érdekes hogy mindig ezt irod ha valaki nem osztja a véleményed. Bazira játszod itt a sértettet,engem is zavar de nem vágok eret.Az átkozott szitkozodásra,vádaskodásokra,hisztikre biztos mindenki nagyon kiváncsi...
   
 17. »Szaffi«

  »Szaffi« Fórum-zöldfülű

  Mindegy. Én őszintén leírtam mi volt. Ezt felfoghatjátok magyarázkodásnak is, bár a szándék nem ez volt. Csupán a véleményem nyilvánítottam ki az egészről és talán picit levezettem a dühöm, na és a csalódásom. De hát nem ez volt az első a Do-ban. Talán nem is lesz több, mert ezek után nem sok kedv maradt játszani. Ilyenkor az ember elgondolkodik azon miért gazdagítson tovább olyan céget, aki ennyire unfair a játékosaival szemben. Persze nem mindenkivel, mindig vannak kivételes helyzetben lévő nemzetek.
   
 18. nemtomka30

  nemtomka30 Fórumprofi

  Ez a beszéd! Örökölhetem a hajod?
   
 19. »Szaffi«

  »Szaffi« Fórum-zöldfülű

  Még nem írtam végrendeletet :))
   
 20. Saxo

  Saxo Törekvő

  Nagyon sok kedves üzenetet kaptam, kaptunk.

  Itt szeretném megköszönni azoknak, akik biztattak minket, akik szorítottak értünk, s azoknak is, akik nem a játékot keverik a valósággal. A károgóknak is köszönjük, hogy jelenlétükkel megtiszteltek bennünket, véleményük fontos, hiszen csak az ő véleményük... vak embernek magyarázhatod, milyen a látás.

  A továbbiakban én ezzel a témával nem kívánok foglalkozni, véleményünket, tapasztalatainkat megosztottuk mindenkivel. Aki most úgy érzi, jobb lesz, ha leszól bárkit is, tegye, de csak a fórum szabályzatának betartásával.

  Mi mindent megtettünk, amit csak lehetett, sőt, még többet is. Az, hogy ez ilyen lett, nem a mi hibánk, de akinek ettől jobb, hát vezesse le rajtunk. Sokan, nagyon sokan vagyunk azon a véleményen, amit publikusan le nem írhatok, de utalást tehetek rá....

  Az izland- Magyarország meccs jutott eszembe, ott is volt egy sárga ruhába öltöztetett emberféle, aki emberméretű volt, és döntött.

  Itt is volt egy pár, s bár azt nem tudjuk milyen ruhákban vannak, jó pár embernek lenne kedve adni nekik egy "ruhát"

  Köszöntem a figyelmet,

  Saxo
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.