Javaslat Event visszaélések!

Kategória: 'Archívum: központ', témanyitó: Saxo, témanyitás ideje: 26.8.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Saxo

  Saxo Törekvő

  Sziasztok!

  Sajnálattal vettük tudomásul, hogy pár játékos a májusban tartott parazita eventet szándékosan, saját előnyére manipulálta, illetőleg az event alatt több szabálysértést követett el. Az eset Magyarország szerveren történt.

  Tájékoztatunk titeket, hogy a csalás az akkor is csalás, ha eventet, vagy más rendezvényeket csúnya szóval élve saját előnyük kovácsolására használják ki. Értelemszerű, hogy tilos olyan bugokat, vagy más eszközöket, (pushing) kihasználni/használni, amiből egyértelműen jogosulatlan előny származik.

  A support minden esetben, akár event közben is, akár utána fenntartja magának a jogot, hogy ellenőrizze a tilosban járó játékosokat. Nem érdemes csalni, nem érdemes jogosulatlan előnyre szert tenni, mert akár végleges és visszavonhatatlan kizárás is járhat érte.

  Az eventek előtt, de akár hónapokkal utána is ellenőrizzük az accountokat, és a szabálytalankodó játékosokat a jövőben is a játékból való kizárással fogjuk büntetni.

  Bízom abban, hogy a jövőben ilyen eset nem fordul elő, a játék tisztasága, a versenyek szabályossága minden szempont előtt áll, és ez a jövőben is így lesz.

  Üdv,

  Saxo