Eziztos a szerver vándor

Kategória: 'Ki kicsoda? - A játékosok', témanyitó: Eziztos, témanyitás ideje: 1.5.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Eziztos

  Eziztos Junior szaki

  Sziasztok!:)
  Láthatjátok hogy egy jó ideje nem voltam fent, se a játékban, se itt a fórumon.
  Nem kertelek, tanulok:D Ahogy múlt évben, most is irásbelizek,szóbelizek.
  De igérem amint lesz időm, újra bele kezdek eme izgalmas játékba;)
  [​IMG]

  Addig is, mindenkinek további jó játékot kívánok!:)
   
 2. Eziztos

  Eziztos Junior szaki

  Sziasztok

  Nagyon jó érzés volt vissza nézni a régi emlékeket, még ha nem is voltak ezek olyan rég. Sajnos a DO egy olyan játék ahol egyedül elveszik az ember és ez az egyik indoka annak, hogy nem játszottam egy ideig. Ennek ellenére mindig visszavonzott a játék, hogy fel-fel nézegessek legalább félévente egyszer.

  Váratlan fordulat volt az, mikor megismertem bizonyos személyeket és velük együtt egy nagyon jó közösséget alkottunk, ami az én játék kedvemet is meghozta. Mindeközben egy meghatározó klánt sikerült létrehozni, ami gyarapítja a magyarok számát, így senkinek sem kell egyedül játszania. (Persze ha vru-s vagy:p)

  Mivel nem láttam nagy érdeklődés, így nemigen fogok posztolgatni ide, helyette csak ezt a képet szúrom be:)

  [​IMG]

  További jó játékot kívánok mindenkinek!
   
 3. Eziztos

  Eziztos Junior szaki

  Friss, ropogós képek csak nektek

  [​IMG]

  [​IMG]

  OFF: Mivel sokat olvasom, hogy a játék "haldoklik" ezért a ti véleményeitekre vagyok kíváncsi.
  Szerintetek megéri még játszani és órákat fecsérelni a játékra, vagy érdemesebb lassan de biztosan távolodni, mert 1-2 év múlva úgy is elveszik az amit most fektet bele az ember. Várom a gondolataitokat:)
   
 4. alice_the_ice

  alice_the_ice Fórum-zöldfülű  Szia Eziztos.

  2009-től játszom és követem figyelemmel a játékot. A játék jól kitalált és összetett, valamint csapatépítés szempontjából is megállja a helyét. Új barátságok szövődtek olyan emberkékkel, akiket amúgy sohasem ismertünk volna meg, és azon sem lepődnék meg, ha komolyabb kapcsolatok is szövődtek volna itt :).

  Na de a „haldoklás” igen ez egy valós probléma, talán "Hamburgban" jobban oda kellett volna figyelni……. egy ilyen kaliberű és nem kevés bevételű játéknál nem lett volna szabad hagyni elharapózni a segédprogram használatát, és hagyni hogy több éve bizonyos weboldalak ezeket a programokat pénzért terjesszék.

  Nem vagyok egy nagy szaki, ezért megkérdezném. Hogy is hívják azokat az embereket esetleg csoportokat akik egy mások által saját szerveren saját szoftvert futtató rendszer hibáit kihasználva programokat írnak és így jogtalan előnyhöz jutnak-juttatnak másokat és ezt pénzért árulják? És ebből adódik a következő kérdésem….nem bűncselekmény ez?

  És a másik gond.. bevezetnek egy-két újítást(hajó, pet, stb) …..eltelik egy-két hónap és az „egyenlőségre” hivatkozva szépen lebutítanak képességeket-funkciókat.
  Ezek a „újítások”nem pár kreditért megvásárolható dolgok, sokunknak rengeteg ideje és pénze ment el ezekre a dolgokra!!

  Tudom amit itt leírtam már unalmas, és felesleges is!

  Jaj és még valami….azok kedvéért akik azt állítják a botosok hozzák a bevételt a „DO-nak”

  1 hónap:
  Prémium, -66% nélkül :1.099 HUF
  Duplázó bónuszcsomag :1.436HUF
  Kedvezmény bónuszcsomag :1.436 HUF

  Ha nektek napi 3-4 óra jut a becsületes játékra, és szeretnél a barátaiddal haladni és előrébb jutni, legyen lőszeretek, tudjatok kapuzni, nektek mennyibe kerül?

  További szép napot , és kitartást a játékhoz!!!
   
 5. Eziztos

  Eziztos Junior szaki

  Nagyon is igazad van, a DarkOrbit egy jó játék. Nem találunk hasonló szférával rendelkező játékot mint manapság azt megszoktuk a többi játékkal kapcsolatban.
  (PUBG - Fortnite és még sorolhatnám)

  Nincs az, hogy ezt meguntam és átmegyek másik játékkal játszani ami szinte ugyan ez, csak más néven fut. Talán ez az egyik indok arra, hogy sokan nem merik abba hagyni, hiszen akkor tényleg vége, nincs többé. (Ettől a gondolattól néha én is elborzadok)

  A „haldoklás" részét pedig úgy tudnám kifejezni, hogy egyszer a tisztességes játékos megfogja unni és vagy ő is beáll a birkák közé vagy abba hagyja a játékot. No, ha ez a két opció maradt az már rossz pedig egy olyan ponton vagyunk ahol ezt a folyamatot vissza fordítani nem lehet, ennek a végkifejlete pedig egyszer szemmel látható lesz.

  Ezért gondolkozok el én is mostanában, hogy megéri-e fizetni ezért a kedvezményért, doboz dupláért, prémért, hiszen ez már nem befektetés hanem kidobott pénz, viszont annyi időt spórolsz velük, hogy az leírhatatlan. Én határt húztam és egy doboz cigi pénzt nem sajnálok egy hónapra meg néha heti kedvezmény, de több uridiumot és csecsebecséket nem fogok rendelni, szóval havi 2000 ft a max keret, ami szerintem mindenki pénztárcája elbír.

  Bárkinek bármiféle véleménye van, nyugodtan írhat ide:)
   
  Vadász, Apofisz, mitter100 és 3 más kedveli ezt.
 6. Apofisz

  Apofisz Utánpótlás-írogató

  Mindkettőtöknek igaza van :) Indult az új PVE server, amire persze beléptem mert kiváncsi voltam. Mint ahogy irtátok én is max. a prémet duplázot és kedvezményt veszem meg a többiért jobb küzdeni :) De hogy elölröl kezdeni mindent?? Képességek kirakása, a sok kapu a havoc-ért , herculesért, még ha lenne napi 10 órám a gép elött ülni akkor oké , de kisebb vagyon kéne hogy hasonló hajóm legyen rövid időn belül. Remélem tisztul a játék bár amit a botosok az évek alatt összeloptak azt most évek alatt fogják elödözni. :( Abba én sem hagyom , kiváncsian várom mi lesz.
   
  -=Remington=- és S_Ö_R_Ö_S kedveli ezt.
 7. Eziztos

  Eziztos Junior szaki

  Mikor elindítottam ezt a témát, nem gondoltam volna, hogy 7 év után is visszatérek és hozzászólásokra fogok reagálni:D

  Én már nem játszok évek óta, de a DO egy nagyon mély helyet foglal a szívemben. Mai napig úgy gondolom, hogy a játék eredetisége adja meg azt az esszenciát amiért még mindig játszák, nem tudod leváltani, lecserélni, de még hasonló játékkal se tudsz játszani, ez a potenciál tartja életben a játékot. Viszont... évekkel ezelőtt leírtam, hogy van az a pont, amikor egy játékot már nem lehet visszafordítani, "reloadolni", hanem szépen lassan a csökkenőtendenciájával együtt a kihalásra kerül... van ami egy év alatt, van ami 10-15 év alatt (pl: CS 1.6)

  Én azt gondolom, hogy amíg nem jön új, a DO-hoz hasonló űrhajós játék.. ami eredeti, új közösséget ad, jobb élményt, grafikát és minden egyebet, addig nincs veszélyben, hogy ne lennének fizetős "vendégei". Amint ez megtörténik, onnantól kezdve biztosan időn belül bezár a bazár.

  Kérdés az, hogy lesz-e valaha konkurencia?o_O
   
  SUNDImester kedveli ezt.
 8. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Nagyon is van alternatíva/konkurencia...!
  Ugyan az, mint a DO...! Én is játszom ott is..!
   
 9. ArkyHu

  ArkyHu Fórum-zöldfülű

  • játszok.30.orát.em.jó.a.illetyüm.és.em.tölt.e.töet.a.játék.gratulállok.team.....
  • csakmer.eteg.vagyok.és.va.időm.em.vagyok.srcipt....
  • 30orám.el.vettétek.meg.az.élméyeim.de.legalá.taultam.valamit....