Bug Fegyverekkel, felszerelésekkel kapcsolatos kérdések, bugok

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. W·i·l·d·c·a·t

  W·i·l·d·c·a·t Fórumszaki

  Kedves Danika.

  PL: enforcer-ben van a felszerelésed...
  Kofigúráció tőrlése!!! Majd aktíváld a kívánt desingt... utána ...( kezelés-re ) Ott kell legyen mindened!
  Remélem tudtam segíteni. :oops:
   
 2. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Próbáld meg, hogy mindkét hajóban törlöd mindkét konfigurációt. Ilyen esetben megvan a felszerelésed, csak valamiért nem jeleníti meg. Ha a törlés nem segített, akkor írj a supportra és ránézünk.
   
 3. danika2003104151

  danika2003104151 Fórum-zöldfülű

  köszönöm!!! segített nagyon köszi :):):):):)
   
 4. balcsi99

  balcsi99 Fórum-zöldfülű

  Szia, nagyon régen játszottam és most hogy visszatértem rögtön egy olyan problémám van (lehet hogy csak balf*sz vagyok) hogy a hangárban az eszközök nem jelennek meg ha kicsibe van, egymás alatt, csak néhány darab amik pont nem kellenek. Ha kibővítem akkor minden ott van de akkor nem tudom behúzni a hajóba, ha meg ugye összecsukom nincs ott megint semmi! :/ Ha tudnál segíteni az jó lenne!

  Előre is köszönöm.
   
 5. Nézd meg az összes hajód felszerelését (a kezelésre kattintva), valamelyikben ott kell lenni a cuccoknak csak nem abban van amelyiket éppen nézed.
   
 6. ¤ŢheĄd√enŧurer¤

  ¤ŢheĄd√enŧurer¤ Fórum-zöldfülű

  Hali!
  Miért írja azt, hogy nem támadhatok, mert nincs lézer az űrhajómban? Mind a 2 konfig tele van lf3-al, hangárnál is azt írja a lézerek számánál, hogy 24. Ugyan ez van a pajzsnál is, elvileg mind2 konfigba van berakva pajzs, a játékban az egyikben mégsincs pajzs.
  És nem csak ennyi a gond a konfiggal, hanem szinte az egész. Teljesen különbözik a játékban a konfig, a hangárban látható konfigtól.
  Fogalmam sincs miért, valakinek valami ötlete?
  Előre is köszi!!​
   
 7. ¤ŢheĄd√enŧurer¤

  ¤ŢheĄd√enŧurer¤ Fórum-zöldfülű

  Hali!
  Miért írja azt, hogy nem támadhatok, mert nincs lézer az űrhajómban? Mind a 2 konfig tele van lf3-al, hangárnál is azt írja a lézerek számánál, hogy 24. Ugyan ez van a pajzsnál is, elvileg mind2 konfigba van berakva pajzs, a játékban az egyikben mégsincs pajzs.
  És nem csak ennyi a gond a konfiggal, hanem szinte az egész. Teljesen különbözik a játékban a konfig, a hangárban látható konfigtól.
  Fogalmam sincs miért, valakinek valami ötlete?
  Előre is köszi!!​
   
 8. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Szia,nekem még ilyen nem volt,de azt írták itt fórumon,hogy ilyenkor törölni kell mindent és teljesen újrarakni a cuccot,akkor rendben lesz.
   
 9. tomika

  tomika Fórum-zöldfülű

  Szia A hangárban leonov-ról át akartam váltani vengeace-ra ez sikerült is de a felszerelések a leonov-ban maradtak és nem tudom hogy kell áttenni a vengeace-ba mert az átvitelt nem engedi mert ugye az...
  szóval ezt meg tudod magyarázni hogy hogyan kell? előre is köszi!
   
 10. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  A leonovból kipakolsz mindent ,és utána bepakolod a Vengaba,akkor jónak kell lennie:)
   
 11. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Ilyenkor ajánlani szoktuk, hogy minden hajó mindkét konfigját töröld, mert valamelyiknél beragadt. Ha nem sikerült megcsinálni, írni kell a supportra.
  Az átvitel csak akkor lehetséges, ha azonos számú felszerelési hellyel rendelkező hajóba akarod átrakni a tárgyakat.

  Tehát, ilyen esetben Lanselott tanácsa a nyerő.
   
 12. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  Sziasztok! Az Egész Amerika 1 (int2) szerveren játszom 2011 óta. Eddig nem biztos, hogy szereltem 5-2-n, de ha igen akkor biztosan sikerült, nem úgy mint most. A mai napon át akartam szerelni 1-2 dolgot a Spektrumban és hiába voltam a kalózbázison, a hangárban nem engedte, hogy változtassak a kongfigurációmon. Szeretném megtudni, hogy ez miért lehet. A bázist közben elhagytam és vissza is mentem, újraindítottam a játékot és sem akkor, sem 2 órával később nem volt lehetséges. Persze közben megoldottam a hagyományos kilépős módszerrel, de az kissé időigényes.
  A válaszokat előre is köszönöm.
   
 13. zsivány11

  zsivány11 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy nekem van 1 LTM-HR lézermodulom, hogy ezzel mit lehet csinálni? A válasz előre is köszönöm.
   
 14. Kyrus

  Kyrus Fórum hercege

  Szia, ez egy bázismodul. Biztosan láttál a térképeken meteorokat (x-6, x-7 közepén, alsó térképeken pedig a térkép szélén) vagy éppen megépült bázisokat. Ezt a lézermodult oda tudod berakni, ha klántag vagy. Persze 10 modul kell egy bázis megépítéséhez.
   
 15. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

 16. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Csak ez a módja.
   
 17. zsivány11

  zsivány11 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a drónokat lehet valamivel javítani, mert párszor kilőttek és az egyik drónom elpusztult.
   
 18. CM_Holy

  CM_Holy Utánpótlás-írogató

  Szia!
  A drónokat tudod Drónjavítóval vagy manuálisan javítani. Manuálisan: Hangár-> kezelés (a hajó aktíválása alatt)-> ott kiválasztod a drónok fület és ott rákattintasz a drónokra, utána jobb alul az eszközök alatt lesz az Eladás,Gyors vásárlás,Javítás. Itt a javításra kattintasz akkor az adott drónt javítod tehát mindnél egyesével kell megcsinálni.
  Hogy megtudd hány százalékon van a drónod mielőtt felrobban ahoz el kell menned a hangárba az adott hajónál jobb oldalt látod az életerőt, max életerőt...stb felette az űrhajó fület mellette a drónok fület oda rákattintasz és ott írja az adott drónt és alatta hogy Kár. Pl: Kár 62 . (Érdemes 90 nél javítani a Drónokat.)
   
  Utoljára szerkesztett: 19.1.17
 19. zsivány11

  zsivány11 Fórum-zöldfülű

  Nagyon szépen köszönöm
   
 20. Replicator

  Replicator Fórum-zöldfülű

  Hello! Nekem az lenne kérdésem, hogy a solace űrhajónak hogy működik pontosan a képessége(harcban is működik-e, azonnal vagy a javítórobotok sebességével)? A választ előre is köszönöm.