Fejlesztési információk - 2013.09.30.

Kategória: 'Archívum: központ', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 25.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Üdv, Űrpilóták!

  Szeretnénk beszámolni nektek néhány változtatásról, amelyen jelenleg dolgozunk, különös tekintettel a közösség által jelzett problémákra.

  A név megváltoztatásának lehetősége már egy jó ideje nem érhető el a játékban – valószínűleg jelenleg ez a probléma áll sokatoknál az első helyen. Az opciót akkor kapcsoltuk ki, amikor augusztusban bevezettük az új biztonságos felhasználói fiók rendszert (Secure Account System - SAS). Egy állandó felhasználónév fontos része ennek a rendszernek. A segítségével megakadályozható a felhasználói fiókok ellopása abban az esetben, hogy ha a belépési név (ami fix marad) eltér a játékban megjelenő (és bármikor megváltoztatható) karakternévtől. Jelenleg a rendszer első része működik csak, a második részének fejlesztése jelenleg is folyamatban van.

  Ez tehát az oka annak, hogy miért nem aktiválhatjuk csak úgy ismét az opciót, hanem egy teljesen új eszközt kell kifejlesztenünk, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a játékban és a Pilot Sheet-en megjelenő nevet megváltoztathassák anélkül, hogy az érzékeny felhasználói adatok (ebben az esetben tehát a fix belépési név) a háttérben nyilvánosan hozzáférhetővé válnának.
  A fejlesztés majdnem teljesen befejeződött és reméljük, hogy az új névváltoztatási funkció igen hamar online kerülhet a játékban.

  Ezen kívül több visszajelzés is érkezett, hogy a hírhedt Battleray űrhajó eltűnt és az 5-3 térképen nem jelent meg. Utánanéztünk a dolognak, és kiderült, hogy a Battleray űrhajó a legjobb egészségnek örvend, ám néhány játékos visszaélt vele, akik a kalózlabirintus mélyére csalták és ott az Interceptor űrhajókért farmolták.
  Ahelyett, hogy egy nyilvánvalóan kedvelt NPC játékmechanikáját megváltoztatnánk, úgy döntöttünk, hogy a minitérképen levő kalóz jelnek dinamikus viselkedést adunk, így mindig mutatni fogja a Battleray aktuális pozícióját. Reméljük, hogy ezzel a Battleray érdekes célpontként jelentőséget nyer, ami még néhány izgalmas PvP csatát is jelenthet a játékosok számára.

  Végül pedig néhány visszajelzés miatt megvizsgáltuk a Spearhead használhatóságát – és mindenekelőtt a tökéletes lopakodás képességet. Továbbra is úgy véljük, hogy ez a képesség igen hasznos felderítéshez és visszavonuláshoz, ám a lopakodási képességgel járó pajzslevonás valóban nagy hátránya a Spearhead űrhajónak, főleg, ha az ellenség álcamegsemmisítő EMP-t vagy hasonlót vet be. Végül a játék designerek úgy döntöttek, hogy megszüntetik a pajzslevonást, hogy a tökéletes lopakodás képesség valóban olyan hasznos legyen, amilyennek szántuk.

  A DarkOrbit csapata
   
  stefy87 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.