Fejlesztői jegyzetek

Kategória: 'Fejlesztői blog', témanyitó: HU-Taurus, témanyitás ideje: 9.7.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Fejlesztői jegyzetek – 2021 július

  Kedves Pilóták!

  Ezúton szeretnénk megosztani veletek némi információt a felmerülő technikai problémákkal és a játék frissítéseivel kapcsolatban, hogy megértsétek a helyzetet és tisztában legyetek azzal, hogy jelenleg mivel foglalkozik a csapatunk.


  Technikai problémák

  Szerverek stabilitása

  Bár a szerverek stabilitása sokat javult a májusi helyzethez képest, továbbra is rendszeresen érik támadások a rendszerünket, amelyek a védelmi intézkedéseinket is képesek megkerülni.
  Folyamatosan dolgozunk a probléma elhárításán.


  Lelassult a galaktikus átjárók materializálása

  Tisztában vagyunk a galaktikus átjárók materializálójának lelassulásával, jelenleg is dolgozunk a probléma kivizsgálásán és elsődleges fontosságú annak megoldása.
  A fenti problémák javításával kapcsolatos fejleményekről későbbiekben is tájékoztatni fogunk. Addig is a türelmeteket kérjük, amíg dolgozunk a megoldáson.


  Tartalomfrissítések

  Megbízási funkció

  A megbízási funkció bevezetésével azoknak a játékosoknak kívántunk segítséget nyújtani, akik nem tudnak hosszú órákon át játszani a DarkOrbit játékkal, de ugyanúgy szeretnének fejlődni és versenyképesek maradni.

  A galaktikus átjárók felderítésének automatizálásával egyúttal azt a játékmechanikát is javítani
  kívántuk, amelynek keretében a Kuiper átjáró bejárásával 200 000 uridium volt megszerezhető, amennyiben azonos hajódesignokkal történt a bejárás. Úgy találtuk, hogy ez túlságosan is önismétlő daráláshoz vezetett a Kuiper átjáróban, ami a játékélmény rovására ment. Mivel kiemelt fontosságú a számunkra, hogy a játék szórakoztató legyen, ezért inkább úgy állítottuk be a megszerezhető uridium mennyiségét, hogy az azonos legyen minden hajódesign esetében.
  Mindamellett a megbízási funkciónak és a várható frissítéseknek köszönhetően senkinek sem kell majd lemondani a Kuiper átjáróban szerezhető extra jutalmakról.

  Szeretnénk megköszönni minden játékosnak, hogy értékes visszajelzéssel segítette a munkánkat és a változások kialakítását.
  Bár ennek eredményeként a Kuiper átjáró jelenleg kevésbé vonzó célpont, a jövőben új tartalmak hozzáadásával fogunk változtatni ezen.
  A megbízási funkció nem csak új alapot biztosít ahhoz, hogy a megfelelő frissítésekkel folyamatos támogatást nyújtsunk a kezdő játékosok stabil fejlődéséhez, de a funkció lehetőségeit is bővíteni fogjuk.

  Tiszta szívből hálásak vagyunk a közösségünknek a hűséges támogatásért és a rendszeres visszajelzésekért, nagyon sokat jelent ez nekünk.
  Reméljük, velünk együtt várjátok a következő havi frissítéseket!

  A DarkOrbit fejlesztői csapata
   
  Utoljára szerkesztett: 9.7.21
  Vadász és mitter100 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.