Visszajelzés Fejlesztői ötletek kibeszéldéje

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 30.12.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Ide írhatjátok az Egyéb fejlesztői ötletekre a véleményeiteket.

  DE!
  Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.
  • Mielőtt a hozzászólásotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:
   • Mit is írtam
   • Érthető -e amit írtam
   • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
   • Amit leírtam megfelel -e a fórumszabályzatnak....
   
 2. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  Vannak benne hibák, de remélem, hogy mindenki hozzá tesz egy kicsit, és kiharcoljuk :)

  "Kiegészíteném még annyival, hogy amikor kiküldöm a háborút ugye lehet küldeni üzenetet. Ez az üzenet azonban nem jelenik meg a másik klán vezérénél."

  Ez egy hatalmas nagy szarvas hiba! Jó lenne ha javítanák.
  Sok újítást terveznek a játékba, pedig a régi hibák javításával, csiszolgatással sokkal élvezetesebb lehetne a játék.

  Írták az egyik fejlesztői blogban, hogy vannak olyan hibák, amiket nem képesek javítani mert annyira mélyen van a kliens magban. Ezt megérti mindenki, ami nem megy az nem megy, de vannak olyan hibák amelyek nem rendszermagot érintő, mert nem a kliensben hanem a weboldalon történik. Ezeket a hibákat, pikk pakk ki lehetne javítani, ilyen a háborús üzent is. Már várom az említett át desingelt verziót, remélem ott már sok minden ki lesz javítva.
   
 3. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  Sziasztok szerintem ideje volna valamit meg valósitani , sokk jó ötlet van bent de a nagyobbak mind lehurogják mert nekik már nem lényeges és nekik értelmetlen.
  pl: jutalom kerék
  pet kamikaze gomb
  a petet megsemisitöjének a neve
   
 4. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  A xenomitot és az 1 órás boostereket vegyük ki a kulcsokbol inkáb elitet adjunk többet mert lf3 at aszt nagyon adja 120 kulcsbol kapsz 5 d ot de lf4 et 500kulcsbol nincsen
   
 5. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  isten bízonnyal mondom ez egy nagyon jó ötlet csak ott a bibi aki felöri a kari akkor a dronok repülnek meg minden más a fejlesztéssel eggyüt plusz ha ugy van a becsület is mehet minuszba.

  Jó volna ha a kapu részeken javítanának mert ez így ahogy van szörnyű. Kappa kaput akarom kirakni 16 résznél vettem 1500 gg nem adta ki a 16 rész is 200gg böl van 1700 gg böl kijött 103 rész eddig 500gg ment rá és már csak 1 rész kel erre az egy részre eddig 300 gg ment igy is már második hete nyomom igaz nm egész nap mert az sokk van más dolgom is. de azért idegesitö az hogy nem adja ki azt az 1 szerencsétlen részt plusz pénzt is költötem rá vagy ha nem ugy csináltam akkor palláztam, de emelet aza bízonyos fö jutalom is esélytelen. Plusz a kulcsok akik uribol vagy igazi pénzböl vesznek azok nem xenomitot akarnak meg egy órás boostereket hanem rendes normális elitet vagy ugrásit lgf gg lf4 dizi vagy részt aki legaláb rendel a nagyob csomagot legaláb 2 db lf4 biztositot legyen.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.1.15
 6. Artemis

  Artemis Kivételes tehetség

  Szia,

  nem tudom miért, de tetszik az ötlet, viszont én ezt inkább úgy tudnám elképzelni, hogy ha bepakolod az urit/kreditet...akkor meghatározott ideig nem használhatod fel, ellenben a végén kapsz rám egy kicsi pluszt. Valahogy úgy múködne, mint a valós életben egy megtakarítás, bármikor pakolhatsz hozzá, viszont megvan határozva mikor használhatod fel.
   
 7. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  1.: vizuális bug, engem is idegesít
  2.: ezzel szimplán nem értek egyet
  3.: igen ám, de 3 év alatt a max sebzés kb 100k-t emelkedett...
  4.: egyetértek!
  5.: lehetne, de nem tartom fontosnak. Sok überfullos folyton sepizve lenne. Használd a promit.
  6.: Teljes mértékben igaz (zéta 9/5 :D )
  7.: Kihalt szerverre max fejlődni mehet, de miért? Tömött szerverre vadászni, csak nem tud fejlődni. Válassz... :)
  8.: A low kapura egy másik fejlesztést terveznek, az talán hatásosabb lesz

  Igen, én is így vagyok vele skandin, ahol az egyszerre fent lévő játékosok száma akár még az 50-et is elérHETi.
   
  fapapi kedveli ezt.
 8. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  A játékosok száma nem annyi, mint amennyi a regisztráltak száma!
  Én is örülnék egy nagytakarításnak, amelyben a 3-6 hónapja nem használt hajókat törölnék, több lépcsőben.

  • 3 hónap inaktivitás után levélküldés! Ha nem lépsz be, akkor 3 hónap múlva törlődni fog a hajó.
  • 4 hónap inaktivitás után a fiók inaktív állapotba kerül, lekerül a regisztrált tagok közül, kikerül a ranglistából, és nem lesz kereshető.
  • 6 hónap elteltével a hajó véglegesen törlődik.
   
 9. pavip

  pavip Törzsjátékos

  Már volt róla szavazás. Nem kéne hetente ugyan azt mondani.....
   
 10. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  Szia
  1. az engem is idegesit egyszer itt van a hajó aztán máshol. plusz golival vagyok full meghajtó promizva és még is gyorsabb az a goli amit támadok ez hogy lehet, vegával ful meghajtón promizva menekültem egy dandár goli ellen biztos ö is ful meghajton volt és mégis leszedet mig én nyil egyenesen mentem ö körözöt körülöttem ezt hogy csinálta??
  2. eggyet értek elmentem vadászni gyors konfim 630 ezer pajzs megosztó és pajzs boosteral a csata konfi 430ezres kármegosztoval sebeztem kb 120 k keverve az uber rakétával nm is beszélve és 5 kisebb hajó úgy leszedet engem a fagytó miatt hogy az nm igaz az rögtön 10 másodperc lassítás.
  3. igaz
  4.Az lényegtelen a bázis sebzése fejlesztéstől függ. Én rakáta modulbol 75k szereztem be annyit sebzet a lézer 103k szted? bizonyos távolságra nem sebez de mi igen. kisseb hajók bázis harcolnak vagy kapu ez nagy elöny nekik vadászoknak hátrány, mivel a kicsik fojamatoan kibe jönnek és mikor elkapnánk öket már rögtön a bázison vannak igaz emp shi val lehet de ha gyémántban vannak nehéz.
  5.kb igaz kevés ha jól akarsz vadászni akkor legaláb 1-2 hetet pluszba várni kell. és addig nem jó a megosztó.
  6.Igaz én is pont ez miatt panaszkodok nagy nehezen kirakok 1 kaput az mellet hogy a részeket rosszul adja a jutalom is gyenge. Minden kapuban ami fő nyereményt is adhat pl: Kappa 4/1 de ez csak multi booster amire az égadta világon nm volt szükségem. van 2 játékos barátom azoknak kappa 7böl 6 szor kaptak valamit többnyire lf4 az egyik 4 hónapja kezdte de más szeron játszik közben a másik már évek óta játszik de ritkán kappázik epsilon kapu 5/1 lf4 zeta kapu 10/2 havoc.
  igaz a kronos kapubol kaptam dizit.
  7.igaz sokkal nehezebb hiába rendelek. pl lf4 nap én már rendeltem vagy 1000 kulcsot és emelet vagy 2000 kulcsot szedtem fel urudiumbol. és 1 db lf4 jött ki. lf3 az vagy 10db biztos xenomit fölösleges. Akkor mien nap lf4 nap vagy lf3 nap, nem mind egy nem azt mondom hogy minden 5 ik kulcs adjon lf4 et de ha már ott van hogy lf4 nap akkor legaláb biztositot legyen max 1db lf4 nagy öröm lenne mindenkinek a fullosoknak már mind egy mert max lf4 el vannak. adjuk meg az esélyt azoknak akik játszaniis akarnak és nem 20k sebezni. zeus nap: 100 kulcsbol 10 apis rész 1 zeusz rész, hol az arány??? mien nap is a zeus nap ha apis jön?
  8. low kapu hát kicsit durva ami bent van pláne az a sokk Nyx vagy mi kiirás x-eld ki közbe menekülj vagy öld a lényeket ki ne löjenek én legaláb 200.300k sebzést kaptam töllük.jutalom 5 k uri meg amit megölsz a centurival elég elbirni nem hogy azok a kicsik plusz a lények is sebeznek. csoportos kapu is igaz. de akor aza kevés uri szét oszlik ami elit elmegy ha kissebek mennek be a jutalom gyatra kevés. lehetne egy olyan benne pl aki csapat és nem magában hanem csapattal pl 10perc alat kiszedi a falcont azok kapnak vagy 1 dblf4 et vagy 10 óra valamien boostert .10 perc felet csak alap jutalom.
   
 11. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  igen láttam és az eredményt is 100 kulcsból legalább 800 xenomit szép. plusz a gg ben is kicsit idegesitö van 5 többszörözöd elhaználod és xenomitra megy szép.
   
 12. _-=xxl=-_

  _-=xxl=-_ Fórum-zöldfülű

  Én egy boosterre gondoltam, amit nem raknak be licitre, csak uriért lehet venni ami nyersanyag termelés booster néven futna.Jó lenne:) 1,5 hete osztottam ujra a képiket és még mindíg van hátra 15.... mielőtt jönnek az okoskodások igen, labor full! 45 képiről van szó.
  A fagyasztó rakétához: akkor hülyeség... elrontja a vadászás élményét.... 8v1et lazán lehoztam 2-6tól 4-4ig húztam az elleneket... erre mostmeg megmozdulni nemlehet mert folyamat lövik rám és ha véletlen nincs több fagyasztója senkinek, csak bedob az utolsó fagyasztónál egy lassító aknát maga alá és ha csak 30ezreket kapok 8 embertől is lelőnek mert nem tudod húzni őket.... hülyeség.!
   
 13. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője


  ebben igazad van engem is többször leszednek még kisseb játékosok is és akit támadok elmenekül lazán.
  legyen a fagyasztó rakcsi csak lényekre semmi másra. A boosteres dolog viszont jó ötlet kivve ugy ha 10 óráig aktiv. mert ugy lényegtelen értelmetlen de igy legaláb ha vadászatra készülünk akkor gyorsabban jön a sepi is
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.1.15
 14. pavip

  pavip Törzsjátékos

  Ugyan az van itt is mint a kalóz ládáknál. Nem fognak csak olyat belerakni, ami neked 100%osan jó, mert akkor mi értelme az egésznek?? Ha uri kell rendelj és kész...
   
 15. A szerveren jatszok szamat mindenkep novelni kene valahogy, az icy raketa egy szemet, meglovom az ellent befagy, aztan hirtelen begyorsul, soha nem erem utol, eleg volt a lasito raketa nem kellet volna az ice raketa. A havoc / hercules... nos az tenyleg eleg nagy gond mert regen volt aki 12bol 10 havoc lett, ket evre abba hagytam, az elso 4 havocom meg volt 5-6 zetabol anno, miota elkezdtem ujbol mar vallami 17-18 zetanal jarok es van 6 db. Szoval akik regen begyujtotek a havococat, azokat mire most utolerjuk mink akik ujbol kezdtuk, vagy az uj jatekosok.... az egy oroke valosag, hatranyba maradunk veluk szembe nagyon :|.
   
  gulyáságyú kedveli ezt.
 16. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Havi 3k Ft-nyi belefizetéssel 6-7 hónap alatt ki lehet fullozni egy hajót, simán. (Ha valaki normálisan dobozol, nem őrült tempóban napi 7-10 órát, ilyen esetben ez egy 3-4 hónap alatt megvan).

  Elég régóta nem került be új hajófejlesztés, nincs (még) örök hátrány. 17-18 zetából 6 abszolút átlagos, mondhatni jó arány. Régen 12/10? Most is van ilyen! Sőt, 10/10 is, de van akinek 50-60 zeta se adja ki.
   


 17. Jol mondtad nincs MEG ! De ha igy haladunk lesz...... Ha peddig most is van 12/10 es arany, bar nem halottam mostansag ilyenrol, akkor eleg baj ez hogy ennyire a szerencsen alapszik az egesz, nem peddig azon hogy mennyi idot, penzt szanunk a jatekra, es milyen strategiaval jatszunk.
   
 18. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  nem, most pont úgy haladunk, hogy nem lesz. Ne röhögtess, nemsoká felhúzok mégegy full hajót (igen, beérem a beérhetetlent?!). Másfél évvel az utolsó hajófejlesztéses újítás kezdtem a skandis karit, az majdnem full elit. (ha nem szívat meg az lf-4). Most se készülnek semmi új hajófejlesztésre. Simán lehetséges, még ha most is kezded el a hajód.
   
 19. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  Sziasztok szeretném megkérdezni hogy mivel ti máss szerveren vagytok mint én nektek is a dobozduplázó és a hajótók pajzs illetve életereje folyamatosan változik anékül hogy alakitjátok nekem pl vegance sziv formában 9 dronnal pajzs 470ezer de élet erö 275ezer legutob vadászatkor meg most is pajzs 200ezer élet 150ezer stb és változik folyamatosan de a tüzeröm is változik hol 33k sebzek hol csak 10 k sebzek. nagyon irritálo eza hiba
   
 20. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Bugos nagyon mostanában.
   
  roli1996085 kedveli ezt.