Visszajelzés Fejlesztői ötletek kibeszéldéje

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 30.12.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Muto98

  Muto98 Járnitanuló

  Üdv,én nekem régi kedvenc és a legjobb böngészős játéknak tartottam a Darkorbitot.
  Viszont most hogy ezt megkérdezték hogy milyen új ötleteket kellene adni elment a kedvem teljesen a játéktól pedig volna mit csinálni,vagy le kellene írnom azt hogy a játék NAGYON bugos (pl: minden géptípuson akad olcsóbb,drágább,akármilyen nettel).Még több gondolatom: olyan bug van hogy kijelölök valamit de azt lövi ami nincs kijelölve,akkor konfiguráció váltásnál hipp-hoppra eltűnik a pajzs vagy olyan későn adja be a pajzsot hogy a sebzést megkapva életre egyből pukk erről ennyit de volna még.
  Akkor olyan dolog kellene amivel szét lehetne szedni a hangárban lévő el nem adható elemeket mert annyira akad egyes játékosok hangárja hogy sok percekig tart a konfizás és az hogy tényleg laggoltat.
  A másik legfontosabb a bugokon kívül,hogy a játék motorját vagy nem is tudom hogy mit a szerverét erősíteni hogy ne akadjon mert borzalom még 3D-ben is ahol sokáig jó volt.
  Aminek én a legjobban örülnék a Vengeance hajókat jobbá tenni mert papír gyenge lett az új hajókhoz képest...
  Én azt gondolom hogy akkor lenne mit fejleszteni, le kellene tenni a zsírkrétát nem hajót színezni mert 6 éve játszok csak nem tudom hogy miért mikor végignéztem egy játék bukását és hiába írtam sose lett semmi mint majd most sem.
   
  Nuclear219 és Leeroy kedveli ezt.
 2. °o...JACOB...o°

  °o...JACOB...o° Járnitanuló

  Ez egy jó ötlet, énis gondolkoztam ezen, hogy lehesen szétszedni dolgokat, mert nekem is van több 100lf3, meg rengeteg lf4 aminek semmi hasznát nem veszszük. Uj kapuk is lehetnének. meg visszahozatnám a régi eventeket amik voltak. Azokat élveztem.... de ezek mind 1 kaptafa és élvezhetetlen...a jutalom se motiváló.
   
 3. szati94

  szati94 Kivételes tehetség

  ★ĠėҎ★, Leeroy és SaphyraHUN kedveli ezt.
 4. hellepe[HUN]

  hellepe[HUN] Fórum-zöldfülű

  Sziasztok! én arra az ötletre gondoltam hogy a Szerelőműhelybe kerülne át minden amit a Tech Gyárba lehet kiépíteni sokkal egyszerűbb lenne és persze a Zeusz, és az Apis drónt ott lehetne kiépíteni ha már úgy is mindent a Szerelőműhelybe kell összerakni!
   
  _=[AKKÁD]=_[HK], Leeroy és SaphyraHUN kedveli ezt.
 5. SaphyraHUN

  SaphyraHUN Fórum-zöldfülű

  sziasztok én is adom hogy a botosokal legyen valami és spirhedre és a citadelre is jo lenn már valami hajo dizi lava karbonit nem leenne rossz mind 2 hajora :)
   
  ★ĠėҎ★ kedveli ezt.
 6. Viktor.[маgyar_Ξic]

  Viktor.[маgyar_Ξic] Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!
  Én még sosem írtam fórumra inkább csak olvastam a dolgokat amik ide kikerültek.
  Nyilván fogok kapni lehurrogó kritikát, és olyannal is fogok találkozni akinek tetszeni fog amit javasolok.
  Első dolog ami nekem szemet szúr mostanában, hogy teljessen megértem ezt a "seprom limitet" csak
  annyi a probléma,hogy akik éltek a seprom buggal illetve máshogy jutottak sepromhoz azoknál ez megmaradt a több milliárd sepis lövés és a többi.
  Én úgy oldanám meg ezt a dolgot akár pár órás játék leállás, és teljessen kivenném a sepromot a játékbol
  és a seprom helyére beraknák egy teljessen új nyersanyogot ami ugyan azt tudja mint a seprom,és máris egyenlők az esélyek,természetessen az űrlaborba is a sepi helyén az új nyersi lenne.
  A másik a fő probléma ugye a botosok, a legnészerűbb a "npc" bot mostanság ahogy én észre vettem.
  Ha már nem kezdenek velük semmit, vagy pedig nem tudnak,akkor erre én azt gondoltam ki,hogy bekéne vezetni egy térképenkénti limitet,ami 24 óránként nullázodna
  ez alatt úgy értem pl:x-7es térkép
  1000 lint lelő egy hajó 50% kevesebb jutalom.
  1500 lin 75% kevesebb jutalom.
  2000 lin 90% kevesebb jutalom.
  nyilván minden térképre egy reális szám kitalálható amennyit egy ember nem képes egy nap alatt megcsinálni.
  Egy következő dolog az lenne,hogy van egy "laserstorm" nevű event.
  Delta HP-LF-4 100%
  Kappa PD-LF-4 100%
  Zeta MD-LF-4 100%
  A javaslatom az lenne hogy mivel elég nehezen megszerezhető mindenki számára aki nem tölti x-bl mapon az egész napját
  lehetne egy olyan hogy
  Kronos PROMÉTEUSZ lézer 100%
  Új event hát nem tudom,nekem egy pvp-s event tetszene ha vissza jönne.
  Pvp-s event: Scoremagedon
  Hajókrol csak annyit szeretnék mondani jó lenne ha a régi hajók /sprectum,sentinel,solace,vegeance/ a régi fénykorukat vissza kapnák.
   
  _=[AKKÁD]=_[HK], Zolii007, B.ati és 7 más kedveli ezt.
 7. °o...JACOB...o°

  °o...JACOB...o° Járnitanuló

  Esetleg egy Market(piac)ot behozni h a kicsiknek is lehessen esélye a gyors fejlödésre. pl: nekem van alsóhangon legalább 700lf4em feleslegbe, feldobnám piacra pl. 50.000kredit/dbért igy a kicsik is gyorssabban tudnának fejlődni... föleg a kezdők.
   
 8. Nuclear219

  Nuclear219 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!
  Viktor, elsőként a rólad olvasottakról beszélnék.
  A sperom bug dologban nem látom a logikát, hiszen attól, hogy újra nyersanyag kerül be, nekik megmaradt a millió számban lévő sepromos lövés, ha meg kiszedik minden hajóból és lenullázzák, akkor ugyan ott tartunk.
  - Erre az ötletre építve: A seprom (és a promerium) is limitálva lett. Mivel 1 millió a limit, ezért sepromot már nem lehet milliós számba feltenni a lézerre. Ha behoznának egy fissítést, hogy minden sepromos lövés lenulláznak és mindenki kapni fog 1-2 millió sepromos lövést, azzal megoldódna az egykori csalás.

  Ami a botot illeti, ezt a térképenti limit szerintem nem célszerű, mivel tegyük fel 1 játékos valóban kézzel lő így őt hátráltatni ezzel igazságtalan lenne.

  A "laserstorm" eventtel egyet tudok érteni. Annyit változtatnék benne, hogy a Kappa/Zeta ne adjon 100%-os eséllyel, mert azt a kaput a Herkules/Havoc miatt legyen célszerű kivinni, én olyan 20%-os esélyre gondolnék. (Delta/Kronossal egyet értek)

  Scoremagedonról: Ezzel az lenne a probléma, hogy megjelent a 3 új hajó, amit lényegesen nehezebb megszerezni, mint amiket felsoroltál, ezért szerintem teljesen korrekt ha azok kicsit erősebbek.

  Jacob:
  Ezt a piac dolgot szerintem lehetetlen lenne kivitelezni, mivel a hajókat lenne aki mindenféle erőfeszítés nélkül kitudná fullozni egy "kis" segítséggel.
   
 9. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Kapu botok blokkolására 1. vagy 2. vagy 3. hullám befejezésekor mehetne egy capta kód (akkor mikor megjelennek a következő hullámhoz vezető kapuk). És ez minden kapuban. Még hozzá úgy hogy 2 perc vagy kevesebb beütési határideje van ezután ha nem kap választ kiteszi a kapuból 1 élet levonással.
  Ha ezt tovább gondolom akkor a kapu kezdésekor és újra kezdésekor vagy folytatásakor is lépjen életbe.
  Annyit nyerünk vele hogy ha még eddig is akadt a kapu most legalább hasznosan teszi majd, de nem hiszem hiszen a kapuk kihasználtsága a kivágások következtében csökken.
  Ehhez feltétlen szükséges a 3 lehetőség vagy úgymond élet ami a kapu elvégzéséhez szükséges. Annakidején is ennyi volt, szerintem jelenlegi sebzésekkel ez nem kevés meg ha változik is valami én sem írtam a suppurtnak hogy jahj elszállt a kapum, meg ha valaki figyel és játékban van tud vásárolni életet én sem full üres zsebbel vágok bele a kapuba 10000 uri mindig van.
   
  Utoljára szerkesztett: 16.3.19
 10. Nuclear219

  Nuclear219 Utánpótlás-írogató

  Erre is csak azt tudom mondani, mit előzőleg. A botok szűrése ne a tisztességes játékosok kárára legyen. Ha valaki kivisz 1 nap 15-20 kaput vagy esetleg többet, annak igen zavaró lenne ez is.
   
  FelhőKisasszony kedveli ezt.
 11. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Sejtettem hogy ilyen válasz jön erre !.:D
  Egyrészt kíváncsi voltam kinek mekkora az inger küszöbe. :)
  Akkor, neki látok kérdezni. Miben gátol ez tisztességes játékost? Jah hogy van 2 perc max és ugorhat a kapun . Jelenleg is felugrálnak ablakok a kapukban le merem fogadni az is zavar?
  Nem ütnéd be a kódot ha szeretnél tovább menni vagy mire gondoljak? Vagy az hogy a kapuban található első hullám végeztével megjelenik egy ablak? Jah jó , 3 életre vissza venének a jelenlegi 5 ből ez igen indok lenne akkor ha nem lenne nyakig fejlesztve a lézer. Nah meg elveszítheti a kaput ha nincs gépnél az adott játékos szelleme?:D
  És nem e lehetne további fejlesztést csinálni pl MagmaDrill és társai, le merem fogadni hamarosan max egy év 16 szint emelést kapnak.
  Jah hogy 1000 lin után olyan figyelmetlen valaki hogy nem veszi észre 50 % al leesett a bevétel?
  :D
  Ezt tényleg nagy hátrány lehet !!!:D
  Régen röhögtem ennyit!!!:D
  Meg lehet uri rendeléssel csinálni x mennyiségű kaput, viszont nem károsítana meg semmiben esetleg a legjobb idők változnának ezzel. :)
  Mindenki véleménye számít és nem tagadom van ami gátol valamiben de nem feltétlen rossz, az lehet jó is!
  Egy a lényeg beszéljetek rólla mi a rossz és jó !!!!
   
  Utoljára szerkesztett: 17.3.19
 12. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Na,hogy valami értelmes is legyen itt,nekem egy olyan dolog szűrt szemet,aminek nem ismerem az okát,esetleg valaki nagyon informált ha tudja,felvilágosithatna....
  Szóval ugye régen volt a napi belépési bónusz,amit megszüntettek,és most van ez ami van...Azt hogy ez utóbbinak mi értelme a korábbihoz képest,most ne firtassuk. Viszont ha már van,vajon mi annak az oka,hogy nem ad választási lehetőséget? Mire gondolok? Nos,sokan emlegették sok helyen,mennyi,számukra nem vagy már nem szükséges dolog van az eszköztárban,ami emiatt egy kissé már áttekinthetetlen...Viszont az új rendszerben,csak az igénylés "gomb" -al lehet továbbmenni. Tehetnének be egy olyan lehetőséget,hogy köszönöm,láttam,mit ajánlanak,de nem kérem :-D Akinek pl van 700 LF-4 mint fentebb Jakob irta,nos neki lehet nem hiányozna a 701. lézer vagy a múltkorjában volt egy hajó design,ha jól emlékszem a Hammerclawra. Soha nem volt és nem is lesz ilyen hajóm,viszont az eszköztárból eladhatatlan.....
   
  Leeroy kedveli ezt.
 13. Nuclear219

  Nuclear219 Utánpótlás-írogató

  Nem teljesen érted mire gondolok. Nem azért írom ezt, mert védeni szeretném őket (tegyük hozzá soha nem használtam segédprogramot, még csak ki sem próbáltam 1et sem) , hanem mert ez az ahogy akkor is írtam "tisztességes" játékosok kárára megy. Nem szükséges urit rendelni ahhoz, hogy valaki 1 nap alatt kivigyen több mint 20 kaput (mint pl alfa beta gamma) és igen is zavaró lenne, ha folyamatosan kattolgatni kéne, kódot beírni a 20. alkalommal stb. Én már a kapu kirakását is jobban unom, mint kivinni magát a kaput nemhogy még ez.

  Az, hogy a kapuk életét felvitték 5re teljesen korrektnek tartom mivel korábbiakhoz képest rengeteget laggolnak, többet közt a gamma lonoknál van hogy ez miatt 2x is le szoktak durranni az emberek. Nyilván jobban vigyáznának ha csak 3 életük lenne de erre is csak azt tudom mondani, hogy ne a botosok miatt hátráltassák a többieket.

  Lehet jót röhögtél azon, hogy valaki nem veszi észre ha kevesebbet kap viszont egyáltalán nem ezen van a hangsúly.
  Leírok neked pár észrevételt, tudd mire gondolok és hogy miért értelmetlen ez a felvetés.
  - Ha én mennék BL térképre Attendeket lőni mert éppen azt szeretném farmolni viszont már csak az 50%át kapom, akkor menjek más térképre az nap?
  - Mi van akkor, ha minden más térképen ellenséges játékosok miatt nem lehet NPC-t lövöldözni?
  - Maradjunk a BL térképnél. A játékos elszánja magát és lelő ugyan úgy 200 attendet utána kevesebbet fog kapni érte. Na most ha a botos lő le ennyit, az is bőven jól járt vele, sőt a botos ha úgy gondolja át mehet másik térképre feltenni a hajóját.
  Ez minden más térképre ugyan úgy vonatkozik.

  Ez az ötlet abszolút nem lett átgondolva és teljesen értelmetlen.
   
 14. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Köszönöm a választ és hogy foglalkozol ezzel a dologgal !
  Jelen pillanatban nem lehet minden játékost kipakolni ha programot használ valaki, mert az senkinek nem tenne jót !
  Ezért kell alternatív megoldásokat találni. Én el tudom viselni mert tudom ha valamivel jobb helyzet alakul ki a mostaninál már megérte. Rá kell vezetni arra azokat a játékosokat akik nem tisztességes úton szerzik a dolgokat, hogy kézzel játszanak!!!
  Előnyösebb helyzetbe kerülhet minden olyan játékos akik nézik hogy napról napra hogyan nő a rangsorpont és meg gebedve sem tudják azt a szintet hozni mint aki használ valamit. Az eladó hajókról nem is szólva, vagy arról hogy egy héten csak pörög és olyan előnyökkel csinál kaput hogy x4, uridium gondja nincs azzal szemben aki játszik.
  Tudom nem a legjobb megoldások amik elő kerültek de szükséges ezzel építkezni.
  Hogy hasonló példával éljek:
  Ha való világban gondolkozok akkor miért vesz valaki dízel autót, holott tudja jóval károsabb a környezetre mint benzines társai de anyagiakban mégis olcsóbb az üzemanyag vagy a fogyasztása terén. Vagy műanyagba csomagolja a zsemlét papír szalvéta helyett.
  Megváltoztak azok körülmények is hogy az általad felhozott Gamma kaput simán lehessen egy élettel végig vinni. Amikor a Gamma kapu keletkezett nem voltak drónformációk se. Így megy a játék jó ideje.
  Nem jó megoldás de kell.
  Hibáztassátok a csalókat , de ne hagyjátok hogy tovább fajuljon ez.
  Így már remélem érthető!!
  Vagy ha jobb ötleted van hajrá !!!
   
  Utoljára szerkesztett: 18.3.19
 15. ★ĠėҎ★

  ★ĠėҎ★ Junior szaki

  Sziasztok, szerintem valahogy figyelni kéne a mozgást, a minap a spear radarnövelő képességével olyan szépen láttam a minitérképen ki pörög, szinte tökélestes köröket írnak le, olyat amilyet kézzel és egérrel ember nem repül, vagy ha mégis, nem 4-10-100X egymás után, ilyenkor elég lenne az egyik sarokba egy kis ablak: "Ha 2 percen belül nem válaszol erre az üzenetre bannoljuk botolásért a profilját" és nem csak kattintani, vmit írni is akármit h anyicid vagy hfbhsdbf, és aki erre sem képes azzal meg is kéne tenni. Akár mit is lősz annyi időd van, hogy: picit arréb repülsz, kattintasz lenyomsz találomra 3 billentyűt meg az entert,és eltünik az ablak. Persze még kéne előtte egy szigorítás csomag az ÁFSZben. Ezek többsége szerintem max prémit vesz meg kedvezményt akciósan, de talán a tisztességes játékosok összességében többet költenének egy tisztességes játékra ahol kivágják a csalókat, mint a botosok bannolása miatti kiesés.

  A másik: pár napja kaptam csopit invokeera, a flaxos veterán goli hívott be, volt vele egy cyborg akit végig lőtt a vuki és pajzs nélkül sem fogyott az élete. Nekem csak inpuls kellett de befejeztem volna még a 3. vukit mielőtt dobom a csopit, amikor megindult a cyborg össze vissza és zátonyra futott, az aszteroida mezőn megakadt. Nem hiszem el hogy ezt nem észlelik a központban, hogy nem ugrik fel egy ablak vagy kezd villogni egy lámpa hogy: "PROGRAMHIBA! PROGRAMHIBA!" lövik sebzödik nem fogy az élete.
  Kicsit bekeményítenének és csapkodnák ki a progisokat, lehet sokan itt hagynák a játékot, sokan elgondolkoznának h csaljanak e, de nem ijesztenék el az újakat. PL: jön az új játékos eljut x-2re és nem tud lőni egy lordikát mert még bénácska lassú még tanul jelölni lőni gombokat használni stb, és azt látja a nagyok mindent kilőnek előle 20 perc mire kilövi a 3 lordikát a küldibe és azt gondolhatja, "ha ide le szorulnak ilyen nagy hajókkal mi lehet fent?", tuti ott nincs mit lőniük annyian vannak, kilép és ennyi volt neki a DO. vagy valami ilyesmi :D

  (aztat még gondolni is csak halkan merem: mi van ha a bp csinálja, árulja a botot? Akkor tökmindegy mit írunk, mit szeretnénk, akkor marad, hogy túllépsz ezeken és élvezed a játékot, nem költesz, max prémi és kedvezmény occoba mikor van, vagy kilépsz, ennyi volt.)

  persze lehet csak én vagyok naiv és álmodó ahogy Hamupipőke írta a minap :D
   
  Tiamat és _=[AKKÁD]=_[HK] kedveli ezt.
 16. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Ez a gondolatsor megfordult egy jó pár emberben akikkel beszélgettem is. Főleg hogy túl nyíltan csinálják!! Úgy elgondolkoztató a továbbiakban mi is lenne ha …..
   
  Utoljára szerkesztett: 18.3.19
  ★ĠėҎ★ kedveli ezt.
 17. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Szia.
  Modik és adminok fejében is megfordult már ez a gondolat, sőt volt olyan, hogy egy komplett nemzeti csapat majdnem felmondott. Aztán kaptunk a központ részéről egy terjedelmes szöveget, miszerint jelenleg a program készítők mindig egy lépéssel előbb járnak, de azért dolgoznak valamiféle megoldáson. Szerintem többen is kíváncsian várjuk ezt a megoldást, mert égető a probléma.
  Csupán ezt a gondolatot szerettem volna elhessegetni, ugyanis a Bigpoint nem járul hozzá semmilyen módon segédprogramok létrehozásához.
   
  ★ĠėҎ★ kedveli ezt.
 18. Kedves Leeroy.

  Ez lehet, hogy mind szép és igaz.. DE:
  Az oly gyakran lecserélödő(tt) programozó csapat(ból)
  Nem lehet jó egy néhány aki, bosszúból, ill direkt kárt akar a BP-nek? ( teszem azt, pl kirúgták )
  Nos ezek az emberkék tisztába vannak a DO minden titkával gyengéivel ??!!!
  Ok.. lehet ez összeesküvés elmélet.. no de mi van ha nem???
   
  ★ĠėҎ★ kedveli ezt.
 19. ★ĠėҎ★

  ★ĠėҎ★ Junior szaki

  Úgy legyen, :D addig is az esélyegyenlőség jegyében kifejleszthetnének egy automata pilóta CPUt :D

  kicsit megkésett fejlesztési ötletem:
  - A M.A.S.Q.U.E. szakemberei a pulutus kísérletek során szerzett űrlény technológiákból, 3 új autómata pilóta CPUt állítottak elő, hogy még eredményesebben vehessétek fel a harcot az űrlényekkel szemben.

  ATI01-CPU - Automatic Targeted Interceptor 01 CPU - Automatikus Támadó Inteligencia 1 módba kapcsolja a hajót, 1 órán át keresi, kijelöli és megsemmisíti a kiválasztott űrlényfajtát, a lehető legkevesebb elszenvedett sebzéssel járó pályán irányítva az űrhajót. 33% alatti életerőnél védelmi zónába repülve javít majd folytatja a programot. A megsemmisülés hatástalanítja, Újratöltési idő 15 perc. 10es szinttől elérhető az üzletben, 500,000,000 Kreditért. További 2 szinttel fejleszthető. 2es szint: 1,000,000,000 Kredit, 3óra fejlesztési idő ad 2órányi max műkődési időt. 3as szint 1,500,000,000 Kredit, 5óra fejlesztési idő ad 4órányi max műkődési időt. Az űrhajó középpontjában, villogó neon zöld fény jelzi az aktív CPUt.

  ATI02-CPU - Automatic Targeted Interceptor 02 CPU - Automatikus Támadó Inteligencia 2 módba kapcsolja a hajót, 5 órán át keresi, kijelöli és megsemmisíti a kiválasztott űrlényfajtát, a lehető legkevesebb elszenvedett sebzéssel járó pályán irányítva az űrhajót. 55% alatti életerőnél védelmi zónába repülve kaput ugrik, majd vissza tér az aktiválási csillagtérképre, maximális életerő és pajzs esetén folytatja a programot. Képes az általános akció menüsorra kihelyezett űrhajó képességeket aktiválni amikor csak lehetséges. A megsemmisülés hatástalanítja és az anyabázisra irányítja javítani az űrhajót. Aktív prémium tagsággal rendelkező pilótáink a legközelebbi kapuban élednek újra, maximális életerő és pajzs esetén folytatja a programot. Újratöltési idő 35 perc. 15ös szinttől elérhető a recept a szerelőműhelyben. 1db ATI-01 CPU + 1db AIM02-CPU + 50db LF-3 + 1db G-EL1 + 100,000 uridium + 1500 sempromból állítható elő. További 2 szinttel fejleszthető. 2es szint: 2,000,000,000 Kredit, 6óra fejlesztési idő ad 7órányi max műkődési időt. 3as szint 250,000 Uridium, 8óra fejlesztési idő ad 9órányi max műkődési időt. Az űrhajó középpontjában, villogó neon narancs fény jelzi az aktív CPUt.

  ATI02E-CPU - Automatic Targeted Interceptor 02 Elit edition CPU - Automatikus Támadó Inteligencia 2 Elit módba kapcsolja a hajót, 10 órán át keresi, kijelöli és megsemmisíti a kiválasztott űrlényfajtát, a lehető legkevesebb elszenvedett sebzéssel járó pályán irányítva az űrhajót. Képes a Prémium akció menüsor 1re kihelyezett űrhajó képességeket aktiválni amikor csak lehetséges. 90% alatti életerőnél aktiválódik a Biztonsági Protokol: az egyéni beállítások alapján az adott sorrendben képes: dronformációt és konfigurációt váltani, illetve EMPt aktiválni miközben a védelmi zónába repülve kaput ugrik, majd vissza tér az aktiválási csillagtérképre, maximális életerő és pajzs esetén folytatja a programot. A megsemmisülés hatástalanítja és az anyabázisra irányítja javítani az űrhajót. Aktív prémium tagsággal rendelkező pilótáink a legközelebbi kapuban élednek újra, maximális életerő és pajzs esetén folytatja a programot. újratöltési idő 55 perc. 20as szinttől elérhető a recept a szerelőműhelyben. 1db ATI-02 CPU + 2db AIM02-CPU + 20db LF-4 + 1db G-EL2 + 150,000 uridium + 2500 sempromból állítható elő. További 2 szinttel fejleszthető. 2es szint: 3,000,000,000 Kredit, 8óra fejlesztési idő ad 11órányi max műkődési időt. 3as szint 300,000 Uridium, 10óra fejlesztési idő ad 12órányi max műkődési időt. Az űrhajó középpontjában, villogó neon vörös fény jelzi az aktív CPUt.

  Húú, hirtelen jó sok szabadidőm lett "álmodozni", az esélyegyenlőség jegyében segítve, megoldani a BPnek a bot problémát a DOban. :D :D
   
  Utoljára szerkesztett: 19.3.19
 20. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Tegyük fel nem rég említettem egy új platformra tett játékot, gondolom én más forráskódokkal megoldaná ezt a problémát , egy ideig.
  Azért nem hülyeség az hogy lecserélni az npc-ket vagy változtatnak bennük mert ha jól láttam Youtube-n csak azokat lövik amik azon a területen találhatóak azok nyersanyagait még nem szedik pl. scarp holott ezek fontos nyersanyagok új vagy változtatott npc nincs benne a sorban. Vagy ha szedik már javítsatok ki. Ezután lehet egy olyan védelmi funkcióval ellátni az adott rendszert ami követi és kiszűri azokat a hibákat amik csak a programokra jellemzőek . Vagy szándékos hibát ültetnek a játékba amik módosíthatóak későbbi gondok elkerülése érdekében . Biológiában is van hogy gyengített vírus, baktérium ellenszere sok mindennek elv alapján.
  Viszont ha tudják hogyan épül fel egy bot vagy harci program, mik azok a funkciók amiket követ, mennyi ideig vagy annak mik a gyenge pontjai talán megoldást találnának. Egy ilyen amit észre vettem a jelölés és a lövés kezdése között szinte minimális idő telik el, miközben egy normál játékos előbb jelöl és úgy lő. Ez mi ha nem hiba? Vagy ami szemet szúrt van egy kliens ebben van egy főoldal és ehhez egy játékra szolgáló ablak. A programok ezeket az információkat egy új ablakra vetítve működnek. Ha ezt ki szűrik már előnyösebb helyzetbe kerülnek. Tudom ez egy külön dolog és az otthoni számítógépeken helyezkednek el .Ezért nehéz , de gondolom egy le védett játék ez? Belépésnél mindkettő csatlakozik úgy a játék ablaka és úgy a bot is. Ebből azt akarom kihozni egy külső forrású dolog ne tudjon csatlakozni vagy ne lehessen csatlakoztatni ha az az IP már feljelentkezett egyszer vagy ID számokkal ellátott játékos a játék ablakra való belépés során . Ezt kiegészíteném az FPS és memória fogyasztás mérésével is ,mivel a bot csak lő és lő a memória nem szabadul fel és csak halmozódik az adott játékosnál, FPS tekintetében meg csökken időarányosan az adott területen és gondolom hatása is van az adott játékosra is. Gondolom én, mivel futnia kell a játék ablaknak és futnia kell a bot programnak is ott valahol nagyon elszalad a felhasznált teljesítmény is, ezzel is terhelve a szervert. Azt is gondolom a főoldalra való bejelentkezést követően IP címre visszavezetve növekszik a lekért adatmennyiség is, valamint az ID felhasznált adatmennyisége is. AdBlock rendszer is hasonló elven működik ami leválasztja a nem kívánatos reklámokat amelyek az oldal káros elemeit próbálnák kapcsolni az adott internetes böngészés során.
   
  Utoljára szerkesztett: 21.3.19
  Leeroy és ★ĠėҎ★ kedveli ezt.

Az oldal megosztása