Visszajelzés Fejlesztői ötletek kibeszéldéje

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 30.12.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  vettem dobozduplázok meg kedvezménycsomagot alig tudom kihasználni hol aktiv hol nem aktiv a dobozduplázóm. megvettem mindketöböl a havist de így hogy kikapcsol állandoan eltünik aza booster ami mutatja a dobozduplázót. És kis idö mulva vagy max 20 perc mulva vissza jön az egy kicsit nagyon idegesitö tud lenni. én vegával 1 óra alatt dobozduplával max 10k uri vagy kicsit több ha jól adja és legaláb 80 gg vagyis ha 8 órát dobozolok az kb 80-100k uri ls legaláb 500gg de így elég rossz. És a vicc az hogy kivan fizetve és nem lesz se hosszab se semmi de legaláb ha megcsinálják kártéritést kapnánk mert vadászatnál is meg menekülsnél is elég idegesitö mikor keveseb a pajzs az élet a sebzésünk is. és még amit pénzért vettünk az is rosszalkodik. Amint kiépül a zeta kapu már attol is félek ha megcsinálom havoc nem lesz xd de legaláb x4 lesz.
   
 2. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  PvP térkép elvesztete az értelmét PvP az azt jelenti játésok vs játékos miért kelll batleray oda?
   
 3. NoMore

  NoMore Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!

  A "Szef" hez hasonlo otlettel jovok en is.Az lenne az otletem,hogy a targyak eladasanal bevezetni egy jelszot.A lenyeg-e az otletnek az,hogy a targyak eladasanal,mielott eladnad,kerjen egy jelszot,amit a beallitasoknal lehet beallitani.Es,csak azutan tudjad eladni azt a bizonyos targyat,miutan beirtad a jelszot.
  Masik otletem a takarek. Olyasmi lenne,hogy peldaul takarekba teszed a kreditednek a 10%-at,vagy az egeszet.Es,naponta kapsz a betett osszegre 3% kamatot.Uridumnal 1% kamat/nap.
   
  Ákoslvl24 kedveli ezt.
 4. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  A kamat teljesen ugyanaz, mint a széf. Beleteszek 1 milla urit, napi 10k jön alapból? 10 mrd kreditet, 300 millió? ez nem jó ötlet.

  A jelszó meg minek? Nem elég a megerősítő ablak? Aki meg feltöri a karid, fel tudja törni azt a jelszót is könnyen.
   
 5. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  Könyörgök a PvP térképekröl szedjük ki a Battleryt kín szenvedés igy gyüjtögetni a térképnek pont eza lényege hogy dobozoljunk illetve játékos játékos ellen menjen. meg ugy van hogy 20 perig van ott csak de eza lény már 45perce ittvan
   
 6. jeno601

  jeno601 Fórum-zöldfülű

  A képességemet el kezdtem ujra rakni ( 50 ) hát mit mondjak , , nemhogy jobb lett, le pusztult annyira hogy hihetetlen.
  A pettem anyira rosz lettt , hogy mindent csinál csak azt nem amit szeretnék.Az ön meg semmisitése,le van maradva anyira hogy ,a pajzsom elfogy az a retek meg akkor roban ,mikor már ott se vagyok, ha meg ott nyomom melette nem fogy semmit ,sem a pajzsa ,sem az élet ereje sem.
  A fegyverem 10 000.lövéspontrol leesett 6000 re.
  50%ra csináltam a fejlesztésemet ,a robbantásra, ??? ön megsemmisitésbe ( pett) eddig a kristalin, elpusztult, most egyharmada megmarad élet ,és pajzsa,eddig legalább csurrant csepent valami,
  A cubikonnál,egyszer ,van ön meg semisitésem, na mit mondjak ,semmit nem csinál, másnak potyognak ,a pontok ,és a nyeremények,holott én nyomok elöször önmegsemmisitést,ja néha ad a projektből egyett,
  a pajzsomat nem is merem mondani , az is fulra van fel van nyomva ,
  Az lenne a kérdésem , mit ér a fejlesztés ha , nem csinál semmit, , midég ki irja NINCS FEGYVER A HAJOBA ,NEM TÁMADHATSZ.
  A másik hajoba ,mid egy egy barátom, alapján csináltam a fejlesztésemet,neki , a lövése 10 -12-ezer ha meg nyomja egykis sepronnal, az enyém kb felmegy 8-10 ezerre.ja és neki 41- fejlesztési,képessége van. Azota akad a játék, lövés közbe, fojamatossanelkezd az élet erö robodtom dolgozni,,és mindig lapom az infot lövés közbe ,nincs fegyvar a hajoba, pettel együtt ,40 lf 4-fullon.
  Irtam már minden hova de semmi.Válasz dolgoznak rajta , ez kb 5-hete tart , engem ijen tempóval már kirugtak volna ,
  Most 11400-uri lenne ujra raknom, a fejlesztést, ezt 5-hete kezdtem, és jó, lenne látni mit csináltam , mert csak a boszankodás vólt eddig.
  Tudnál valamit segiteni evvel kapcsolatba esetleg mert én már ott tartok ,hogy inkább befejezem ezt a játékot mert elég sok a boszantó fejlesztések,és ott tartok át nevezem a hajomat jeno601-rőlrákra, mert jobban haladok hátra mint elöre,persze elöfizetöként
  Köszi
   
 7. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Egy apró kérdés: 50 képességed van, tuti régóta játszol. A robbantás kizárólag aknára vonatkozik (tudnod kéne). 50 képességponttal nem sokan szoktak 10k alatt lőni 40 fullos lf-4-el. A leírt bugok elég régiek, kezdő dolgokat írtál, amit egy régi játékos nem tesz meg.

  Szóval az igazságot légyszi!
   
 8. Arnold52

  Arnold52 Junior szaki

  Sziasztok csak azt szeretném meg kérdezni tőletek hogy a pet ki lövésért mán nem kapnak mínuszt az emberek ha ugyanolyan meg bízójú ? mert jó lenne ha ezt vissza állítanák ahogy volt mert így igen sokba kerül a javítása ha nincsen prémium mert sokan ezzel szórakoznak mostanában
   
 9. balazs623

  balazs623 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok Nekem lenne egy ötletem a kapukhoz , ugyebár minden kapuban jönnek az npc hullámok de ezek sokszor egy nagy kupacba összegyűlnek és nem lehet látni hogy kb mennyi ellenség van még a láthatáron na erre a problémára a megoldás olyasmi lenne hogy ha bemegyünk egy kapuba legyen pl : Alfa akkor a játékfelületen megjelenne egy pici ablak amiben ki lenne írva hogy az adott hullámban hány ellenség közeledik és hány ellenséget pusztítottunk el és így áttekinthetőbb lenne szerintetek milyen ez az ötlet ? :)
   
  alien1028 és -[norisz99_HUN]- kedveli ezt.
 10. TuRulz

  TuRulz Fórum-zöldfülű

  Üdv, lenne pár feltevésem a chat-fejlesztéssel kapcsolatban, mert elég elavultnak találom a funkcióit.
  A következők:

  1. Nevek: mindenkinek olyan színnel jelölje a chat a nevét, amely megbízóhoz tartozik. E, V, M (ez esetben a moderátor színe megváltozik)

  2. Fül: mindig egy fül legyen, ami aktív (nincs egymás mellé rendezve). Legyen egy nyíl (lefelé), amivel meg lehet nyitni a listát milyen szobák érhetőek el, majd a feljövő listából választani. Alapértelmezett marad "Általános", meghívásnál "Csoport".

  3. Válasz: ha új hozzászólás jön, akkor ne ugorjon le a chat automatikusan az aljára, hanem szabadon lehessen görgetni.

  4. Opciók: ha valakinek a nevére rákklikkelünk, legyenek különböző opciók:
  súgás, csoportba hívás, tiltás (feloldás) [Kapcsolatok], kiemelés / megjelölés.

  5. Klánrövidítések: chaten is diplomáciától függően jelenjenek meg (fehér, piros, sárga, zöld - független legyen a játékos nevétől).
   
 11. tomm27

  tomm27 Utánpótlás-írogató

  ezek mind hasznosak lennének és egy komolyabb játékban alap dolgok nem 8-10 évnyi működés után is megvalósíthatatlannak tűnő... ja de ez bigpoint játék semmi.. :)
   
 12. Az lesz a válasz hogy nem a bigpoint üzemelteti a chatet és nem tudnak semmit csinálni. Én már akkor nagyon boldog lennék ha a csoport chatet oda lehetne húzni az általános mellé és nem kéne kattintgatni.
   
 13. Sziasztok !
  Több komoly problémám is van a játékkal, viszont a megoldás sem volna bonyolult, így most néhányat megosztanék veletek is, (jobb híján).:
  • 1. Clan war: Vannak klánok, több tucatnyi elit hajóval, akik két kézzel szórják mindenféle, ok nélkül, a rengeteg hadat. Ez nekik jó, mert nem kapnak minusz becsüt a rengeteg leölt saját megbízóért, viszont nyilvánvalóan rengetek kis klánnak, kész katasztrófa, és így hullanak szét. Egyre többen kényszerülnek klánon kívül folytatni pályafutásukat, mert másképp a létezésük van ellehetetlenítve a térképek többségén. Erre szerintem egyszerű volna a megoldás. Be kell korlátozni a napi szinten kiküldhető hadak számát. ...mert szerintem olyan nincs, hogy egy klán egyik napról a másikra kiküldjön 5-10db wart, mert hopp hirtelen ennyi ellensége lett. Vagy ha mégis van, akkor meg fogja majd tőlük kapni a háborút. A had kiküldése pedig minden esetben ütközzön egy pl minimum 50 karakterben meghatározott indoklási kényszerben, amit meg fog minden klántag kapni üzenetben.

  • Egyenlőtlen erőviszonyok: Rengeteg olyan helyzetet megéltem már, hogy átjön egy ellenséges megbízójú hajó, és három lövésből állok neki, mert 100 és 200.000 közt sebez rajtam találatonként (olykor még többet is) , és több mint 2500 játékidővel a hátam mögött reagálni nincs időm erre, ami borzasztó, és úgy gondolom nem az én az én bénaságomnak köszönhető. Gondoljatok bele, hogy példának okáért húsz darab békésen pallázó mmo hajó mellett megjelenik, egy ilyen elit romboló, és mind a huszan megyünk a picsába. Mire kettőt pislantok egyikünk sem él. megoldást jelenteni szerintem, ha pilótarangtól függően változna a támadhatósága a jelentősen kisebb rangúnak, annak javára, egészen addig, amíg vissza nem támad. Egészen konkrétan arra gondolok hogyha például egy Főtörzsőrmesterre rátámad egy őrnagy, akkor Főtörzsünk hajója körül jelenjen meg valamiféle bónusz védőréteg, ami tompítja az őt ért lövéseket, vagy csak egész egyszerűen őrnagy lézersebzése feleződjön. Ezzel lehetőséget adva a másik hajónak a menekülésre, viszont rutinos játékosként (még mindig) nem elvágva magát a sikertől.
  • Új hangárban, új hajó, új felszerelés: Tulajdonképpen, amennyi a címben is benne van (amit ennek a pontnak adtam), rendben is volna. Viszont drónjaim, és petem nem változnak. Illy mód azt sem értem, miért kell újra felszerelnem. Rendkívül kényelmetlen átpakolgatni a cuccokat, így ezt semmiképp nem teszem. Viszont örülnék neki, hogyha nem csak a pet, és a drónok maga volna átmenthető az új hangárba, de a felszerelés is. Különösen a PET-té, mert az igazán ami iszonyatosan drága. Kényelmi okokból óriási luxus minden új hangárba ismételten megvásárolni a pet berendezéseket, és protokollokat, mégis kénytelen az ember rá, mivel olyan szinten ront a plusz macerával a játék az élvezhetőségen.
  • Ellenségbemérő berendezés: Annak ellenére, hogy be van állítva a konkrét cél, mindenre rálő kicsi kék jószágom, ami az utunkba kerül. Ugyanez történik akkor is, ha védelmi módra van állítva. keresem az ellenséget, a petem meg szórja széjjel a drága x4-et mindenfelé. Bőven elég volna, ha arra tüzel, amire én, mert egyedül úgysem végez semmivel, ami nagyobb volna egy mordonnál. peresze ki lehet trükközni mindent, meg csak ügyesség kérdése, és egyébként sem kötelező nekem magam mögött húznom állandóan a petet valahányszor hadba vonulni készülök, de mért nem lehet egy picit felhasználóbarátabb felfogású ha már ilyen drága ? Egyébként igazán kereshetne hajót is, nem csak npc-t. No meg annak is örülnék, ha nem forgolódna annyit az ellenséges hajó körül, hanem inkább lőné mint állat, a mostaninál jelentősen nagyobb hatékonységgal.
   
  Utoljára szerkesztett: 11.11.15
 14. A problema ezzel az, hogy vannak kis rangu jatekosok akik fullosak es megis erdemlik a halalt, mar ha letudod oket loni. Egy ilyen lehetosegel segitenenk a kicsiknek de elonyt adnank azoknak akik csak penzbol huztak fel nagyon gyorsan az accountjukat (ezzel nincs is baj, ez a jatek mar csak ilyen :( ) vagy peddig csalasbol.

  Igen a tobbivel egyet kel ertenem :(
   
 15. LoneWolf

  LoneWolf Haladó

  A chatre több szempontból is ráférne a fejlesztés.. a /ignore parancsot pl sűrűn alkalmaznám, ha lenne értelme, de mivel minden frissítés ki-bejelentkezés után visszaáll, így csak kevés haszna van.
  Sőt, ha komplett klánt lehetne tiltani a chatről, az lenne a legjobb, mert nem vagyok pl kíváncsi rá, mennyire nulla xy egyedül, meg egymás becsmérlésére... persze legegyszerűbb, ha ki se nyitom a chatet, inkább el is tüntetem, ha nem vagyok csoport chaten, de nem hiszem, hogy ez lenne a chat eredeti célja.
   
 16. Ákoslvl24

  Ákoslvl24 Fórum-zöldfülű


  ez tényleg jó lenne, mert én is hajtok egyenlőre az epsilonra, és nem akarja ki adni, az a 10 részt!
  meg a vége is jó lenne amit irtál, hogy aki rendel urit, akkor az, vagy dizit, lf4-et vagy akármi mást kapjon de ne órás meg 10 órás boostereket!  akkor pedig lehetne egy olyat is csinálni, hogy meg van szabva, hogy pl. a zászlós rangtól lehet támadni a fullosakat, v vmi ilyesmi...
  aki pedig zászlós rang alatt van, az pedig, csak azokat támadhatja akik kissebbek vagy ugyan azon rangúak... ;)

  és most miért kell le szólni???
  annak kellene örülni, hogy szegény gyerek is hozzá szól és ki talál valamit ő is!
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.12.15
 17. Incident

  Incident Törekvő

  Szóval adott rangnál nagyobbat nem lehetne megtámadni, viszont kisebbet igen? Egy-két extrém esettől eltekintve nem sűrűn támad a játékos nagyobb rangúra. Igen nagy az esélye, hogy a nagyobb rang erősebb hajót takar. Persze mindenkinek egyéni dolga, hogy neki akar-e menni egy erősebbnek.
  Viszont ha lefelé szabad a támadás, akkor ugyanott tartunk, ahol most: nekimegy az ezredes a tizedesnek. Nincs értelme. :)
   
 18. .CD.

  .CD. Fórum-zöldfülű

  "Mi úgy látjuk, hogy az új fejlesztési szabályok sokkal áttekinthetőbbek, és a rendszert világossá, egyszerűvé és kiszámíthatóvá teszik. Igaz, hogy egyes szerencsés játékosok egy bizonyos fejlesztést sokkal olcsóbban hajthatnak végre, másoknak azonban sokszor nem kedvez a szerencse. A statisztikáink szerint a fejlesztések több mint 90%-a a 100%-os esély kihasználásával történik, vagyis a legtöbb esetben senki nem teszi próbára a szerencséjét. Ebből az adatból azt szűrtük le, hogy a fejlesztéseket egyszerűvé és egyértelművé kellene tennünk." Jo ötlet, mert mar kezdtem azt erezni igy majdnem 6 ev utan, ez csak egy Kaszino jatek lassan!
   
  Incident kedveli ezt.
 19. .CD.

  .CD. Fórum-zöldfülű

  Anyway: ugy 2011-2012-ben a cset is hasznalhato volt, ha durvult a helyzet , volt chat modi közbeszolt. De ma mar az sem lehet leirni TS teamspeek ??
   
 20. okoska76

  okoska76 Junior szaki

Az oldal megosztása