Visszajelzés Fejlesztői ötletek kibeszéldéje

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 30.12.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Ez mióta vág ebbe a témába?

  A csoport chaten valamiért rossz az automata, így akár egy smileért is kivághat. Ha ilyen történik, akkor supportra küld el és oldatjuk a chatedet, persze ha több napos és még nem járt le. :)
   
  .CD. kedveli ezt.
 2. .CD.

  .CD. Fórum-zöldfülű

  Pusszz, Üdv :D Oly nagyon nem fontos azert, senki sem hasznalja, ahogy eszrevettem. De nagyon köszi egyebkent!;)
   
  Utoljára szerkesztett: 9.1.16
  Nitronyussz kedveli ezt.
 3. Ducater*

  Ducater* Fórumszaki

  Sziasztok.
  Már többször felmerült a szerverösszevonás. Nekem az lenne a kérdésem miért nehéz ezt meg tenni. Seafightbe lazán 4 szervert összevontak 1 szerverré. Asszem 16 szerverből csináltak 4 et. Itt miért nehéz, ha mondjuk csak 2 szervert vonnának össze? Főleg a kis szervereknek lenne jó. A miénk pont közepes kb, de azért nem ártana még játékos :p .
   
 4. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Mivel a DO alapjában véve több adatot tárol, mint az SF. Sokkal összetettebb a DO ilyen téren, mint a többi hasonló játék, amin már volt összevonás.

  Ám rajta vannak, hogy ezt meglépjék, csak úgy szeretnék ezt megcsinálni, hogy ne haljon meg a játék egyből ezután.
   
 5. Ducater*

  Ducater* Fórumszaki

  Íme egy ötlet:
  Egyesével hozzák át az accokat. A szerveren mindig egyel több acc van, ebbe nem hal bele a szerver, ha apránként bővül. Pár óra alatt átkerül az összes acc, és nem lett megterhelve hirtelen a szerver.
   
 6. Incident

  Incident Törekvő

  A szerver (vagy host) véges kapacitással bír. Nem olyan, mint például az emberi izomzat, hogy fokozatos terheléssel többet bír. Legfeljebb a játékosoknak nem lenne annyira szembetűnő az egyre hatalmasabb lagg. De persze azt se szívesen nézném végig, hogy egyesével átpakolsz több tízezer - százezer felhasználót.
   
 7. Ducater*

  Ducater* Fórumszaki

  Tudod vannak kisebb szerverek, és nagyobb szerverek.
  Példa:
  Nagyobb szerver száma: 30000létszám.
  Kisebb szerver száma: 1000 létszám, 5000 létszám, 3500 létszám.
  Mivel a BP az egy cég, ezért szinte 100%osak, hogy ugyanolyan szerverek viszik a kisebb, és nagyobbakat is. Egyszóval, csak megnézni, hogy mi a legnagyobb szerver, és az össze többit is max akkorára csinálnák, hiszen ha olyan létszámmal működik az egyik, akkor a többi is fog.
  Mellesleg: Azért túlzás, hogy több százezer, két kisebb szerver összevonásánál. Sőt erős túlzás.
  Az meg csak szimbólum, az "egyesével". Lehet 10 esével, 20 asával, 15 ösével.... ahogy könyebb, és gyorsabb.
   
 8. Csülök[H]

  Csülök[H] Fórum mestere

  Hozzájárulok egy rendeléssel a büdzséhez, ha átrakjátok ennek a jó munkásgyereknek a hajóját EU2-re, akkor majd firkálhat, igaz kicsit félek hogy legyalul itt mindenkit, de üsse kő ez egy játék :D
  Más, igazán jó lenne, ha havonta 1-2 új küldetést betennének, tök mindegy milyen csak egy kis változatosság legyen, (a régiek pl nagyon jók voltak kár hogy törölték őket, lehetne onnan párat visszahozni) van pár User akinek elfogyott illetve nem sok van már, ezek nélkül nem sok kedve van az embernek NPC-zni
   
  Utoljára szerkesztett: 15.1.16
  Incident, tg90000_2 és fapapi kedveli ezt.
 9. Igen, ez bizonyára így van. Értelek. Viszont úgyvélem ritka eset, amikor alacsony rangú teljesen fullos. Lehetne drón függő is az kiegészítésképpen, kit azonosít a játék fullosként. Pl a 10 drónos Törzszászlósoktól már óvná a kisebbeket.
   
 10. .herki.

  .herki. Utánpótlás-írogató

  Ez akkor üt vissza mikor elkezdene vadászni,csak a rendszer nem engedi a gyengébbet lőni.
  A nagyhoz meg kevés.
  A próbák nem csak nyersigyűjtés és npc-s tartalmúak.
  Páran így is visszaélnek egy bizonyos próba adta védelemmel,ha még szintenkénti védelemmel is el lesznek látva az maga a paradicsom számukra.
  A rendszer szerintem nem állítható be úgy,hogy ténylegesen igazságos legyen mindent figyelembe véve.
  Nem lenne más mint egy halom dobozoló és npc-ző támadhatatlan játékos,egy lövöldözős játékban.
  Ha valaki komolyan gondolja,2-3 hónap alatt szép eredményt ér el.
  Ha csak hobby,akkor kilép és majd belép ha kedve van.
  Ezt a pukkanásos dolgot mindenki végigjárta éveken át.
   
 11. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  A próbákban egyet értek. Nekem nincs npc-s küldim. Vengás van egy rahedli. Van olyan amit 2015, februárban vettem fel! A fejlődéshez , pontokhoz 100 pontot ad küldinként ami ugye nem megy! Valamit kellene tenni, mert 250 vengát nem láttam már hónapok óta s ráadásul ami szaladgál az pusat , s azt nem érni utol. Nekem is van pusatom de valami oknál fogva a törzszászlós hajókat full LF4-el sem tudom kilőni s a sebességük is gyorsabb! Vengás probák helyett jobban szerettem a citás küldit az többet is ad s akármit is csinál könnyű kilőni !
   
 12. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  Hozzávenném azt is, hogy az 5 db-os korlátot is fel lehetne oldani vagy megemelni.
  Nekem a CITA lelövésekkel van gondom, mert nagyon kevés van belőle. A 200 db nekem sok...
   
 13. Én nem azt mondom, hogy váljanak egyes hajók támadhatatlanokká. Kizárólag annyit írtam, hogy meg kellene őket óvni a 100-200 ezres sebzések bekapásától. A pukkanós dolgot mindenki végigjárja, ebben igazad van, viszont a probléma sokkal inkább ott van, hogy sajnos ez a korszak nem kinőhető. Fentebb említettem, hogy több mint 2500 játékórával a hátam mögött, és egyébként 1.461.142.158 TP-vel jelenleg, még mindig rengeteg olyan hajó ront rám, melyeknek két lövésből állok. Jobb esetben akár ötből is. Lényeg ugyanaz. reagálni nincs időm. Ebben a játékban egy bizonyos szinten felül, mindig az nyer, aki a támadó fél volt. Ha övé az első két lövés, már el is dőlt a harc. Szóval legyenek támadhatóak a kisebbek is, de ne hagyja már a játék, hogy két lövésből álljanak bárkinek is.
   
 14. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  Voltam a teszt szerveren!

  Ez a hangár beépítés nekem csak akkor tetszene, ha 2 lehetőség be lenne építve.

  1. A hangár használatakor a boosterek időzítői megállnak.
  2. Vagy nem kell hogy megálljon, de akkor lehessen elmenteni konfigurációkat, amit be lehet töltetni.

  A konfiguráció mentés egyébként is nagyon hiányzik (rühellek konfizni).

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]


  Végezetül még egy kép amire nem találtam megoldást!
  Csak az aktív ablak tűnik ki erőteljesen. Ha lekattintasz a mini térképről azonnal szürkébb lesz.
  Ez marha idegesítő, és a piros pöttyök is nehezebben kivehetők.
  Tehát ha nem a mini térképet használom navigálásra, akkor sötét is marad.
  Ezen a fejlesztésen az látszik, hogy nem olyanok készíti,k akik játszanak!

  Ha a chat-re kattintok mert írni akarok valamit, (vakon gépelés) írás közben figyelem a minitérképet hátha elkapok egy álcást, most nem látom mert az ablak inaktív kiszürkített.

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  Utoljára szerkesztett: 19.1.16
 15. [EventHorizon]

  [EventHorizon] Fórum ismerője

  Ha jol emlékszem volt már rola szo, hogy +10 orával emelnék boosterek hatását, vagy hazai bázisokan nem ketyegnének...
  utobbi más problémkához is vezethetne így még nincs dontés.
  Ensem szeretek egyik hajobol másikba pakolni részben ezért is csak golival vagyok, kivétel most Hitac. Ha minél tobb dolgot tesznek átt kliensbe rendben legyen...de akkor az a kliens elérheto is legyen foleg ha szerver osszevonás után torténik.
  Pusztán ha csak a tulterhelés végett nem lesz elérheto gyakrabban, az nem tul bísztato.
  Mert ha ez a kép fogadna ahogy engemet tesztszerveren, nem tudna sok minden mást tenni a felhssználo weboldalon.
  [​IMG]
  pl: tárgyfejlesztés, hajo konfigurálása...

  Megértem én, hogy a do-bigpoint védjegye a egybol a bongészobol játszhato játékok, de ahogy nagy fejlesztés is volt a 2d-rol 3d-re,
  idovel el kell, hogy érkezzen majd "ujratoltve2.0"-kliens meg letoltve verzio is. :cool:
   
  Incident és fapapi kedveli ezt.
 16. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  Vlaószinü hogy kerékben megy de ebben eggyet értek h full lf4 el sem lehet már leszedni öket plusz a régi küldik ténleg jók voltak uri becsület kredit szempontjábol és nem hónapokig csináltál eggyet ellentétben a mostaniakkal.
   
 17. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  A szerver össze vonás nem jó dolog elmész cubizni így is féllmilióan lövik és arról nem beszélve hogy sokan nagy tüzerövel neki állnak a cubinak 10-15 másodperc alat kiszedik és jó esetben kapsz 40 urit igy is vannak szerverek ahol rengetegen vannak új küldik kellenének amik a becsületet is jól adják az urit is és akredot is persze tp is plusz valami értékesebb tárgyakat (néhány küldihez)
  Továbbá valamit csinálni kellene a laggokal is, kicsit bosszantó h egyik pillanatban ittvan a hajó másik pillanatban már a kapuban van.
  Vissza térve vagy több térképet kellene csinálni, ezt ugy értem hogy pl 4-3/2 pvp 3-6/2 cubis map persze megbizonként felsöb és alsobb mapokon csak az a 2 bázis legyen.
  Vagy a másik lehetöség másfélszeresére vagy 2 szeresére növelni a térképeket és a lények számát is plusz a dobozok számát is. igy legaláb reálisabb lenne az egész.
  Továbbá ot van a gyakorló aréna elvileg egyenranguakkal kerülünk szembe kérdem én miaz hogy hadnagy egy dandárt kap ki 2 alkalomnál?? ez nem egyenrangu elhasználjuk az elitet és ha nyerünk kapunk 200x4 et meg 500 urit rettentöen sokk. minimum ha bemegyünk pl 20kx4 el és 4krsbvel azt tuti elhasználjuk ha vesztünk mitt nyerünk? semmit elmegy a kedv h bemenjünk használjuk az arénát, aza 20k x4 és 4 k rsb fogyjon el de ha nyerünk ha vesztünk aréna után kapjuk vissza öket. hadnagy hadnagyal csatázon.
  Minden jótt :)))
   
 18. ♥Grand♥

  ♥Grand♥ Kivételes tehetség

  Nem kötekedés képp, de...:
  -A szerverösszevonást azért akarják, mert sok szerver ki van halva, nem hiszem, hogy sok ember az Npc-zés miatt játszana
  -Ha lennének új küldik, akkor nem csak npc-s, hanem vadászós is, azt pedig ahol alig játszanak nem fogod tudni megcsinálni, és ugyan olyan unalmas marad mint most
  -A térképek számának megnövelése, max annyit újítana, hogy több térképen lenne botos..
  -Ha az UBA végén visszakapnál mindent, akkor mégtöbben visszaélnének a Bughasználattal. Pl.: ahol Én játszom, Eu3-on eddig csak ilyenek nyerték. Első 2-3 nap alatt szed 1k pontot, a hónap többi napján meg ha unatkozik akkor bemegy párszor.
  1.КрАсАвЧиК 1479
  20-as szintű, 33 képpont, és persze bigboy :D
  -A lagg pedig nem biztos, hogy mindig a DO miatt van :)
  Próbáld ki a 3D-t, én ilyenkor azt használom, fullon van minden, youtube is megnyitva, de hitacnál sem akad. Szerintem ha ez nem jön be, akkor a géppel kéne kezdeni valamit.
   
  Utoljára szerkesztett: 20.1.16
  fapapi kedveli ezt.
 19. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  Menj fel skandi szerverre és meglátod, hogy fél óra játék után talán össze akadsz valakivel.
  Neked lehet még arról szól a játék, hogy a cubit lövöd, de én és velem együtt sokan mások hányunk az NPC lövéstől.
  Nekem szerencsém van EU2 egész pofás játékos szinten, bár volt idő, hogy a kapukban egy pixel hely nem volt a sok hajótól, és bepisiltünk az örömtől ha átjutottunk egyáltalán valahogy.
  Továbbá abban is jó, hogy egy-két klánnak letörik a fene nagy arcát, az igazán jól játszó klánok!
  A jó játékhoz jó sok játékos kell!
   
 20. Csülök[H]

  Csülök[H] Fórum mestere

  Régi küldetések között volt a duplázó, ha jól emlékszem, minden hajóból a dupláját kellett lelőni phönix-től a goliathig. Jó lenne ha most terveznének ilyent csak fordított sorrendben, igaz most NPC-ben gondoltam, űberlon-tól vissza a streu-ig. Hajókban lehetetlen küldetés lenne, mert vagy phönix nem lesz annyi vagy citadell a többi kis hajókról már nem is beszélve. A szerverek tényleg kihaltak, egyre kevesebb kedvel játtszom már, igazi kihívás amikor felmegyek pallára és legalább 4 hajó megszorongat (gyk. visszalő) nincs igazi nagy esemény/küldetés ami itt tartsa a játékost.
   
  fapapi és tg90000_2 kedveli ezt.

Az oldal megosztása