Visszajelzés Fejlesztői ötletek kibeszéldéje

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 30.12.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Avgas

  Avgas Járnitanuló

  Szia,
  Ezt az ötletet már többször felvetették, de még mindig az a baj vele, hogy nagyon sok visszaélés lenne belőle.
   
  Nitronyussz és fapapi kedveli ezt.
 2. Incident

  Incident Törekvő

  Ráadásul a végén a játékosok mindig más játékok példájával éltek. Teljes mértékben igazuk van. Egyedül a Bigpoint számára lenne hátrányos, mert kevesebb bevétele lenne. Nem is értem hogy gondolják itt egyesek, hogy a játékosok szava számít bármit is... Annak kell örülni, hogy egyelőre lehet ingyen regisztrálni és havidíjat sem szükséges fizetni, hogy betöltsön a kliens. - Mindezek mellett egyre színesebb a játék - a szó szoros értelmében. Csak egyszer lenne valamilyen érdemi változás is! ;)
   
 3. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  Elkezdtem egy új karaktert, HU1.
  Nem vagyok klánban, nem ismerek senkit, de mindent meg tudok szerezni liciten.
  A cserélgetésnek semmi értelme.
   
 4. Incident

  Incident Törekvő

  Liciten nincsen minden dizi, se LF4, sem fejlesztett tárgyak, sem zsákmánykulcs, stb, stb, stb... Nyilván a cserélgetés elsődleges oka nem az LF3 és a kettes szintű Iris drón lenne.
  Nem lehet átadni másik játékosnak Urit, kreditet, de még csak nyersanyagot sem. Egyszerűen ez egy olyan játék, ahol két játékos között lévő egyetlen kapcsolat a chat. Ha a chat ablakot bezárom, ez egy single player játék, ahol minden NPC-nek más a neve. Hát valljuk be, unalmas. Chatelni meg nem a DarkOrbiton fogok. - pláne amíg csak arról szól, hogy ki keményebb a másiknál és ugyanennek a témának a kifejtése (sokszor) hosszas órákon keresztül. Igaz, ez a játékosok "hibája", nincs köze a BP-nek ehhez.

  Ha mást nem is, legalább klánon (esetleg szövetségen) belüli kereskedelem működhetne. Az egy ocsmányul gagyi kifogás, hogy "vissza lehet vele élni". Átverni csak azt az embert lehet, aki buta és ezt hagyja. Más játékokban is "vissza lehet élni", mégse érdekli a kutyát se, hogy ki és miért adta oda XY-nak azt a valamit. Ha mindkettőnek megérte, akkor miért ne adhatta volna oda? Ha pedig csak az egyiknek, akkor a másik miért ment bele? Saját felelősség kéremszépen!
   
 5. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  Annyi segítséget kapnak a mostani kicsik, hogy az már a pofátlanság végső határát súrolja.
  Minden ami fontos, meg lehet szerezni liciten, a többiért pedig igen is szenvedjen meg a játékos.

  Elmondom, hogy miről szól a játék:

  • fejlődés, fejlődés, fejlődés
  • a világűr szétlövése

  Ezért az egész egymás közti cserebere egy ostobaság. Igen is kínlódjon meg mindenki azért amilye van!

  Tudod mi az ami rossz, ha eladsz egy portékát akkor azért szánalmas kreditet kapsz. A minimum az lenne, hogy egy 10.000 uris eszközt ha eladsz (ugyebár amortizálódik :)) legalább 4-5 ezer urit kapj.
   
 6. Incident

  Incident Törekvő

  Nem kizárólag a kicsiknek lehet ez a dolog jó, de egyértelmű, hogy nem is a totál fullos hajóknak. A kicsik nem tudnak mit adni egy-egy dologért, a fullos meg már minek cseréljen? :D Cserekereskedelemben (huh, mennyi "e" betű..) az árak egymást alakítják. Ha például valaki nyit egy dizit, ami neki nem kell, akkor azt elcserélhetné másikra. Most viszont csak ott "porosodik" a raktárban, hiszen sose használja a tulajdonos. Magától értetődő, hogy például elcserélni egy Venomot 5-10 ezer uriért értelmetlen. Aki kreditért, vagy Uriért akar ilyesmit venni, az körülnézhet a boltban és a liciten. De ha Venomot nyitok és nekem kell egy Pusat, miért ne adhatnék érte teszem azt, egy Venomot és mellé 4db BO2-t?

  Így van! Pontosan ezért nem ajándékozási rendszer kell ide, hanem üzletelési lehetőség. Persze azt is értem, hogy mire szeretnél kilyukadni; Ha valaki Venomot nyit (maradok az előző példa tárgyánál), akkor örüljön a Venomjának.
  Csak ugye miért örüljön, hogyha nem veszi hasznát?

  Ez lehetne egy megoldás az uridium kreditre váltására is, illetve fordítva. Ezernyi lehetőség van ebben, csak nyitni kell felé.
  Ezzel viszont teljesen egyetértek.
   
  fapapi kedveli ezt.
 7. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  "Cserekereskedelemben (huh, mennyi "e" betű..)"

  :)

  Szeretem ha valaki meg tudja védeni az ötletét, és tud érvelni :)
  Ennek a buktatóját a tárgyak értékeinek meghatározásában látom!
  Lássuk mint mondanak a többiek.
   
  Incident kedveli ezt.
 8. Csülök[H]

  Csülök[H] Fórum mestere

  Eljutottam arra a pontra az utóbbi pár nap tapasztalatai után, hogy nem igazán érdekelnek ezek a dolgok és a játék sem nagyon, lehet erre törekedtek a fejlesztők, ha igen akkor ez a fejlesztés sikerült.
   
 9. $ŁΞΠĐΞRмΛΠ™

  $ŁΞΠĐΞRмΛΠ™ Fórum-zöldfülű

  Üdv!

  Előre is bocs ha rossz helyre írok.
  Nos, a mai nap folyamán volt 1 frissítés. Be lett rakva 3 új pet design. Én rögtök lecsaptam rá és rendeltem 1 szép pirosat...ami lézerágyúk nélkül valóban jól is néz ki piros és sárga színekben. Nade lézerekkel már kevésbé szép látvány.
  Íme:

  [​IMG]

  Én személy szerint nagyon örülnék, ha erre lenne valami megoldás, de így kék lézerágyú színekkel nem bejövős, legalábbis szerintem.
  Előre is köszönöm a visszajelzést!
   
 10. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  Nem hiszem el, hogy ilyen hülyeségekbe toljátok bele a pénzt!
   
 11. $ŁΞΠĐΞRмΛΠ™

  $ŁΞΠĐΞRмΛΠ™ Fórum-zöldfülű

  figyelj má van aki doboz cigire költ el egy ezrest. én megvettem 740-ért. Problem?
   
  $ΣηęяĝỴ$(HUN) kedveli ezt.
 12. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere


  Aki csokira, kólára, mozijegyre, dizsibe, piára sorold még :)
  De akkor tolnád el urira annak több értelme van.
  Hidd el nem érdekel ki mire költi a pénzét, felőlem aztán csoroghat a nyálad a csodás P.E.T dizi látványára mikor repkedsz.
  Azt nem értem, és nem tudom felfogni, hogy egy ennyire értelmetlen, semmire való cuccot, miért vesz meg pénzért valaki, úgy, hogy nem lesz tőle erősebb, jobb, értékesebb, technikásabb.

  Persze meg lehet válaszolni annyival, hogy szép :)
   
 13. Fogadjunk, hogy nem tudtad rég lezárult a Darkorbit Reloaded "korszak" és elírás a főoldalon.
  Ugyanis a helyes már ez lenne : Darkorbit - Beauty Parade vagy Darkorbit - Beauty Contest

  A Tunnel of Terror Gate óta nagyjából. Mindig nagyon várom a következő szépség elemet, ja nem.
   
  fapapi kedveli ezt.
 14. $ŁΞΠĐΞRмΛΠ™

  $ŁΞΠĐΞRмΛΠ™ Fórum-zöldfülű

  740 ft-ból tele rendeltem volna magam urival az biztos...nade a petes témám nem hozzád szólt, hanem az adminokhoz akik tovább tudják adni a felvetésem.
   
 15. ♥Grand♥

  ♥Grand♥ Kivételes tehetség

  Mi a felvetésed?
  Még egy-két hónapot dolgozzanak a dizin?
  740-ért mit vársz? Van színe?Van.
  Úgy vetted észre hogy
  A. a fejlesztők a játékosok véleményének meghallgatásával kezdik a fejlesztéseket létrehozni?
  Vagy B. verzió,megcsinálják ami nekik tetszik,oszt a népek megszokják,más megoldás nem lévén?
   
  fapapi kedveli ezt.
 16. magyarvándor76

  magyarvándor76 Utánpótlás-írogató


  Vedd ki a lézereket ha csak a kinézetre mész :)
   
 17. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  ha uris cuccot eladsz és urit kapsz belöle akkor mindenki csak licitálna nem rendelne senki nem lényezne senkisem csak fojton a kapuzás menne
   
 18. Incident

  Incident Törekvő

  Mennyi az esélye annak, hogy a jelenlegi licitárak maradnának? A nullához való legközelebbi pozitív szám, százalékban kifejezve.
  A licitre is jó hatással lenne valószínűleg, mert nem egy Kristallonért kapható díjért lehetne Golit, Vengát és társait venni. :)
   
 19. Csülök[H]

  Csülök[H] Fórum mestere

  Tisztelt Adminok Cm-ek, érdeklődnék mikor lesz valami olyan fejlesztés ami nem a látványra hat ki, hanem a játék élményre, annyi féle ötletet adtunk már, de azoknak köze nem volt ezekhez a csillivilli dolgokhoz amit bevezettek.
  Nagyon sokszor kibeszéltük a hazai x2 védelmi zóna eltörlését, de az énekes kódist sem érdekelte, miért nem lehet megoldani hogy az 5-6 szintűek felett az legyen mint x1? "A szinted túl magas ehhez a térképhez, így itt már nem szerezhetsz zsákmányt." miért van a rengeteg mikrobi PVP térképen akit annyiszor lelősz hogy nem kapsz érte zsákmányt mert túl gyenge hozzád képest?
  Javaslatom a következő, akit annyiszor lelövök annak tűnjenek el a drónjai, fejlesztései, képesség pontjai. Nem hiszem el hogy nem lehet új küldetéseket berakni/kitalálni hisz okos emberek vannak a fejlesztésen biztos.
  Mi fogja ittartani azokat a játékosokat akiknek már nincs célja? A veszekedés álltalános cseten? Szerintem inkább a társaság akikkel így vagy úgy de kommunikál még.
  Az egész játék halott mióta a vegyes klánokat favorizálja mindenki, így nem kapsz mínusz becset ha valakire haragszol, mindenki akkor lép ki a klánból amikor akar ennek sincs semmi korlátozása, pedig sokszor kibeszéltük, háború alatt ne lehessen elhagyni a csapatot.
  Sorolhatnám még de felesleges, a következő újítás az lesz hogy az LF4-et pirosan mutassa majd a hajón, mert ez nagyon fontos.
  Napok óta nem ír régi játékos és ennek is meg van az oka, elárulom pont ez az.
  Tudom hogy nem az itteni csapat dolga, viszont valamilyen információt azért elvárnánk.
   
 20. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  Abszolút egyetértek!

  Ingerküszöb alatti lett a játék. Unalmas mint az állat. 5 éve nyomjuk a problémákat változás szinte semmi. Festegetéssel színezgetéssel, pedig nem fogok vigyorra az arcomon visszatérni. Nem is tudom mikor játszottam utoljára talán 2 hete. De már a napi bónusz sem érdekel.

  Egy dolgot sajnálok, a csapatot. De nem tudom már mit jelent az, hogy csapat, mert a csapatból sem játszik szinte senki!

  Tökéletes az észrevételed. A több éve játszók már ide sem írnak!
   
  Utoljára szerkesztett: 16.3.16