Visszajelzés Fejlesztői ötletek kibeszéldéje

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 30.12.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. CaptQuarK

  CaptQuarK Fórum-zöldfülű

  Kedves Morphi!

  Szeretnék egy észrevétel kapcsán privát üzenetet írni neked!
   
 2. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Fejlesztői ötletem van! Gondolom a PET azért lett ennyire lebutítva hogy már az ajándék dobozokat is 15 mp gondolkodás után mellé állva is alig veszi fel. A paládiumot minden féle protokollal is csak úgy szedi hogy mig a hajó 5-6-t addig a PET jó ha 1-t. Most már az új nyersanyagokat sem ismeri fel. Ezért javaslom vegyék ki a képességek közül . Helyette a robban tónak a funkcióáját állítsák vissza az eredeti rendeltetés szerintire, ne úgy robbanjon ahogy jelenleg hogy senki és semmi nincs már a közelében.
  Kárpótlásnak megfelelne! Mert ez így rendeltetésszerűen használhatatlan!!!! Kevesebb tudás de az mesterfokon. A fogorvos sem végez szívműtétet!
   
 3. Superman92

  Superman92 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok

  Nekem lenne egy kérdésem

  Pallára mért nem lehet olyant ki fejlesztést csinálni , hogy az egész mappon védelmit ad és csak npc-re lehetne támadni , és gyorsabban lehetne szedni a gg-ét ,és több lehetne benne a palla

  köszönöm
   
 4. Vagyokakivagyok2

  Vagyokakivagyok2 Junior szaki

  Ez egy pvp játék lenne, nem egy szedegess nyugodtan arass simán játék, ha olyan játékot szeretnél, ott a farmerama, meg a haverjai.
   
  .deder. és -Eragon-2(HUN) kedveli ezt.
 5. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Ennyire kiélezetten azért nem , de gondolom még jobban sírtál volna (mint sokan meg is tették), valamikor a palamezőn nem csak az álca ment le hanem a pajzsod is! Ne akarj többet módosítani , mert a végén tényleg farmerama játék lesz !
   
  -Eragon-2(HUN) kedveli ezt.
 6. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  Ebben igazad van tényleg így van pajzs folyamatosan ment lefele egyedül csak gyémántban maradt meg a pajzsod

  Nem tudjátok véletlen hogy az új hajókban lesz annyi segitség illetve változtatás hogy nem csak kapubol kapunk olajt? esetleg küldetés vagy urudiumért venni??? mert én amcsi 2 játszok és nagyon nincs esélyem csapatban bemenni játszani pláne hogy akik vannak amcsi 2 magyarok inkább abahagyták vagy nm játszanak a többi ép h lont le tudják löni. jó volna ha lehetne olajat venni
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.4.17
 7. Superman92

  Superman92 Fórum-zöldfülű


  jah és egyből be kell szólni , ez csak egy ötlet volt , nem kell egyből támadni mindjárt ! ha meg nem tetszik hogy ide írtam akkor nem kell megnézni ilyen egyszerű a dolog !
   
 8. Kyrus

  Kyrus Fórum hercege

  Pár órája változott a mostani eventből kapható olajok esélye, de többet még nem lehet tudni.
   
 9. Valahol olvastam (angol fórum vagy discord), hogy a kapu a 7-en talán állandóra bent lesz hagyva, meg a pink lonok is.
   
 10. Kyrus

  Kyrus Fórum hercege

  Április 30-ig tart az event.
   
 11. Khm:
  Az event lehet, de én azt állítottam, hogy a kapu a 7-es pályán meg a pink lonok, event után is bent maradnak, valószínűleg:
  Itt lehet megnézni, hogy mire alapoztam az állításomat.
  És, hogy ne legyen off :) betehetnék a tojásokat PVP-re állandóra, onnan is össze lehetne szedni az olajat.
   
  Utoljára szerkesztett: 22.4.17
  Kyrus kedveli ezt.
 12. *Genesis******

  *Genesis****** Fórum-zöldfülű

  Sziasztok,olyan ötletem lenne hogy milenne ha lehetne palla mezőben pár perces álcázasi lehetőség!? Előn az lenne belőle hogy pl ha ellen van a palla mezőben is használható az álca és kisebb az esély a kilővésre a neve palla álca cpu lehetne 10 és 50 es egységek lehetnének uridiumért lehetne venni! Vagy akár még a citadel vagy aegisbe belehetne piteni pluszba egy 1 perces álcázó képességet!
   
 13. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Tudod évekkel ez elött a pala köd nem csak az álcát szedte le hanem a pajzsot is. Én és sok gyenge társam a köd szélén ücsörögtünk s a pet csipegetett, mert még nem volt annyira visszafejlesztve , képes volt a köd alsó szélétől a fölső széléig szedni. Akkor csak arra kellett figyelni hogy a sok "piros pötty" észre ne vegyen a pálya szélén. Majd jött a spearhead eltüntetett a térképről. Szerintem ha időd van inkább gyüjtögess spearral . Az ilyen fejlesztéseknek mindig az a vége hogy valami elromlik!
   
 14. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  Sziasztok !!! kedves kyrus köszönöm az infot a kapurol!!! Továbbá csak annyit szeretnék hogy nagyon jó ötlet volt hogy már 2 ember bemehessen a kapuba csak azzal nem számoltatok hogy amig a fő lényig eljutunk az a fő lény sebez ugyan úgy 60 ezreket ISH keresztül is és ugyan úgy 60 millió pajzs és élete van ennek igazán nagyon sok értelme van selejt rossz ez a játék !!!!!! jah és kitiltást innen nem kellene mivel szólás szabadság van 2. jogom van véleményt nyílvánitani. 2 hajó ugyan akkora sebzésű lény ellen jó ötlet.
  Kyrus ha jól emlékszek te írtad hogy hu1-en x1 el lövitek a lényt 8-an vagy valami ilyesmi nah üzenem biztos jól bedobozoltad magad hogy annyi minden van a hajódban. löd csak nyugodtan egész nap jó esetben 10 olajért. ez a játék hirdetés csalás át verés simán fel lehetne jelenteni ezért ezt a fogyasztó védelemnél. mivel volt költve olyan bosterra is ami erre való.Ezt a hozzá szólást már nem lehet törölni mivel olvasható értelmezhető és nincs trágárság se benne. ( selejt és rossz az nem trágárság ez az igazság!! és szépen van fogalmazva.)
   
 15. »WHITΣ†THUNĐΣЯ«

  »WHITΣ†THUNĐΣЯ« Fórum-zöldfülű

  Sziasztok. Amiket írok nem más mint naiv ötletek. :D
  Kezdjük az elején.
  Én meg értem h pénzből él a darkorbit ezért is írok pár ötletet ami mindenkinek kedvez.
  1. ez a cyborg meg a többi hajó nagyon jó ötlet csak kár h senki nem megy be a lőszer temető kapuba.
  - ha pénzt akarnak beszedni akkor szimplán rakják be egy fix összegért.
  2. Egy olyan ötletem is támadt, hogy bevezethetnék azt hogy hajó lelövésért nem csak tp meg becs járjon hanem egy új fajta pont amit belehetne váltani egyéb dolgokra.
  - Pl: kapok egy hajóért 10 pontot és tegyük fel 1000 pont után betudnám váltani egy cyborg hajóra. Ez csak egy példa.
  3. akarnak pénzt ezért jó lenne ha jönnének új játékosok. egyszerű. valamivel tegyék egyszerűbbé a játékot mint anno régen.
  full lf3, bo2, iris. Sokkal többen játszottak mert lényegében arról szolt amiről szólnia kell. A harcról!
  4. Ami személyesen bánt engem az a vega.
  -simán csinálhatnák azt, hogy fel turbózzák mert az hogy senki nem használja annak semmi értelme. Lehet hogy a kezdők használják mert olcsó de azért újíthatnának rajta.
  5. Sokkal több figyelmet kéne fordítani a desingokra. Vegyünk egy egyszerű példát itt is. Sokan ismerik a league of legends játékot.
  Nagyon sok bevételük van abból hogy egy karaktere mindenféle skint csinálnak. Mint nálunk a desing.
  Itt is ha sokkal több ilyen szét csicsázót desingeket csinálnának akkor lenne rá vevő ennyi.
  6. Vissza térve a 2. re jó lenne ha a hajó lelövésért járna valami plusz is a rangon kívül, és akkor sokaknak megjönne a harc kedvük.
  Lényegében csak ennyit szerettem volna :)
  További szép napot!
   
 16. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  4. Ami személyesen bánt engem az a vega.
  -simán csinálhatnák azt, hogy fel turbózzák mert az hogy senki nem használja annak semmi értelme. Lehet hogy a kezdők használják mert olcsó de azért újíthatnának rajta.
  5. Sokkal több figyelmet kéne fordítani a desingokra. Vegyünk egy egyszerű példát itt is. Sokan ismerik a league of legends játékot.
  Nagyon sok bevételük van abból hogy egy karaktere mindenféle skint csinálnak. Mint nálunk a desing.
  Itt is ha sokkal több ilyen szét csicsázót desingeket csinálnának akkor lenne rá vevő ennyi.
  6. Vissza térve a 2. re jó lenne ha a hajó lelövésért járna valami plusz is a rangon kívül, és akkor sokaknak megjönne a harc kedvük.
  Lényegében csak ennyit szerettem volna :)
  További szép napot![/QUOTE]
  -Igazából a venga designok felturbózva a Lightning , revenge, avenger, adept stb , de a pusat is ! Amióta nem csak 10 hangár lehet azóta ez mind önálló hajó.
  - A designek és kifestős hajókat már látjuk , lehet bele őlni a pénzt minden nació nemzeti szinü góliba öltözhet , de akár te is öltöztetheted. Ezek olyan dolgok melyre ma is nagy hangsúlyt helyez a Do. a fejlesztési hiányosságok, laggok megszüntetése helyett!
  Inkább javítsanak tegyék játszhatóbbá , élvezetesebbé a játékot, lehessen felmenni az "R-zónába" ne csak a "nagyok"-nak.
  - a hajó lelövéséért jár sok sok jutalom! Mennyi hajó lelövéses küldit teljesítettél ? Én csak azért lövöm az ellent mert éppen küldim van rá, s nem érdekel hogy kicsi, vagy nagy , kezdő vagy tapasztalt. Ha megnézed a küldiket főleg most az event idején, szinte csak az van.
  Lőjle 6500 golit stb, stb.
   
 17. Logan(Hun)

  Logan(Hun) Utánpótlás-írogató

  A szerelőműhelyt berakhatnák a hangár környékére! Nekem nem nem tetszik.hogy a játékablakban kell szerelgetni!
   
 18. beri66

  beri66 Fórum-zöldfülű

  Olvastam itt harcokról pénzköltésről kedvcsinálásról amihez lenne egy ötletem.Van TP és becsület pont ami jár mindennek a lelövéséért ami fölösleges. A nyersanyag árakat lehetne csak TP után számolni mint a szinteket. Becsület pont viszont csak hajók lelövéséért járna ami %-os arányban egy rangot adna amit mindig a listát vezetőhöz képet alakul. Viszont itt tennék bele egy csavart,hogy bizonyos rang külömbség lelövésekor jókora negatív becsületet kap aki nagy külömbséggel lő le kisebb ellenfelet ez védelem lenne a kicsiknek és motiváció az elsőségre.
   
 19. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Ez a játék arról szól hogy az npc-ken kívül a war-ban lévő és más megbízóhoz tartozó játékosokat lelövik ill le kell lőni. Lehetünk barátok , de a játékban ellenségek (! ) és nem ellenfelek. Én inkább becs pontot csak az ellenség lelövéséért és a különböző küldetések teljesítése után adnék. Most is van különbség a becs pontban, igaz csak hajónként .
   
 20. pufajka

  pufajka Járnitanuló

  Köszi a Blighted Kristallon-t meg az a rendszer kitalálójának, ez jobbá tette a játékot.:)