Visszajelzés Fejlesztői ötletek kibeszéldéje

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 30.12.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. -_diablo1996_-

  -_diablo1996_- Fórum-zöldfülű

  Legyen leonov desing ! Mert már unom , hogy mindig a góliátok és a vegák vannak turbózva mindenféle kinézettel na meg a drónok. Pl.: a leonovnak kettő formája volt eddig a do. történetébe, még a gólinak meg a többi vacaknak rengeteg . Én ebből kifolyólag tudnám tanácsolni a leonov új kinézetét/szinezését-dekorálását/ vagy netán egy piros becs leonov vagy sárga tp leonov vagy zőld életerős leonov vagy még sok sok más variáció. És még amivel tudnának aratni az pl.: új képességek(PILOT SHEET) vagy új lézerlőszer !!!
  Nekem ennyi ötletem lenne ami így hirtelen beugrott.;)o_O:D
   
 2. E.Patrik

  E.Patrik Haladó

  Szép színesen írtad le véleményedet kb. mint amennyi desing van hajókhóz ill. drónókhoz. :p
  Viszont a lényeg az hogy semmilyen értelme nincs egy Leonov desingnak hisz az a hajó már alapból rendelkezik azzokkal a képességekkel hogy
  1.: iszonyatosan olcsó.
  2.: lenti térképeken a főbb tulajdonságai meg kétszereződnek
  Új képességek? Írj pár példát. Új lézerlőszer? Erre is kérlek írj példát mert ha konkrét ötleteid nincsenek akkor sose kelti fel senkinek az érdeklődését.
   
 3. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  A leonov design már majdnem egy évtized óta téma. Nem hiszem, hogy lesz, felesleges. Kevesen használnak leonovot ahhoz, hogy design kelljen neki. Mint azt az elözö kommentelö már írta, a leonov tulajdonságai megkétszerezödnek a lenti térképeken.
  A képesség szükségtelen. Nehéz elérni az 50 képességpontot és ez éppen elég is. Persze csinálhatnak. Akkor megint az lesz, hogy a top játékosoknak 2 nap múlva meglesz mindenük és az átlag nem fejlödött semmit.
  Új löszer? Jelenleg is sokfajta van, de ha van konkrét ötleted, akkor azt kérlek oszd meg velünk, én kíváncsi lennék rá.
   
 4. -_diablo1996_-

  -_diablo1996_- Fórum-zöldfülű

  Sziasztok. Köszönöm szépen a válaszokat . Végül is igazatok van a leonoval kapcsolatban!
  A lőszerrel kapcsolatban meg ami úgy az eszembe volt az egy külön npc re ható lőszer ami nagyobb %-ba sebezné az űrlények életét . Mivel sok az uberes küldetés így én is pl.: nagyobb hasznát venném az uber npcnél mert mire leviszem a pajzsát csak egy miliméter megy az életéből(Pl.: nagyobb ubernél mint az uber lon) vagy kilő :D és így könnyebb lenne leszedni, hogy hamarabb fogy az élete mint a pajzsa.(Külön megjegyzés: így a kicsiknek nem kellene beszerezni a molyt és azt az uridium mennyiséget elköltheti hasznosabb dolgokra is !!!!!)
  A másik az egy élet töltős lőszer lenne ami töltené a saját hajó életét miközben lövi az ellenséges hajót.Ez mondjuk ×3 és ×4 közötti lőszer lenne és ezzel is növelni lehetne a harcok hosszúságát. Ennek a lőszernek a színe lehetne sötét lila egy kis fekete árnyalattal. Na meg nem kellene Energiatranszfert vásárolni és arra költeni a dolgokat. (De viszont ez nem ide tartozik ehez az ötlethez , hogy a tp leonovot tényleg megvalósítanák mert pl.: én is leonoval kezdtem mindig is mert az alsó térképeken nagy segítség kezdőként , és ha még a gyors küldik mellé jönne egy kicsi tp. bónusz is annak végkép hasznát lehetne venni .) de ez csak beugrott így hirtelen.
  Ami még lenne az egy buta ötlet mert soha nem lesz , de egy próbát megér!
  Ugye minden más játékba (vagy is 80%-ba) van farmolós térkép ami belépőhöz kötött és ugye megérné bemenni mivel jó cuccokat dobálnának az npck . pl.: a rakománydobozukba lennének lőszerek vagy mondjuk ritka tárgyak . Ez a belépő lehet urihoz kötött is összeszerelős is vagy rendelhetős is!! Ezt döntse el a do. és mondjuk időhöz kötött lenne , hogy ne legyen tele mindig. Hogy jó legyen minden megbízónak lenne egy külön ilyen map vagy, ha egy is lenne akkor nem lehetne egymást lőni csak az npc-t. Megérné bemenni és ha szerencsés az ember jól is lehetne fejlődni a jó cuccoknak köszönhetően.De ezt lehetne finomítani egyéb ötletekkel.
  Fuuu egyenlőre ennyi lenne. Van még pár ötletem lőszerrel kapcsolatban meg mondjuk ilyen kisebb dolgokkal kapcsolatban is , de az majd máskor mikor teljes lesz az ötlet.:p:D

  További szép napot üdv Kezdő :)
   
 5. Üdv.
  A leo és lézer témát kihagyom.

  Egymást ne lehessen lőni,csak az npc-t.
  A vegyigyümi klános dolognál is annyit csináltak,hogy kijelentették nem szabálytalan ha saját megbízósok vadásznak rád.
  blablabla.
  Ez egy elképzelt verzió,a személyek helyek párbeszéd csak a képzelet szüleménye.Bármi nemű hasonlóság csak a véletlen műve.

  -Megoldani nem tudjuk/akarjuk,se idő,sem kedv,ötleteket várunk.
  -Főnők,hagyjuk így.Adjunk hozzá valami mesét a tisztességes és a még tisztességesebb játékosokról.
  -Megvettem az ötletet,szólok a hr-re előléptél programozónak.
  -ŐŐő,izé,nem lehetne inkább a színezőkhöz?Az óvodás unokahúgomnak remek érzéke van az ilyenhez.Fél műszakban azt csinálja és még otthon is.Meg hát lassan kiöregednek a játékosok,jönnek a fiatalabbak.És az új generációt itt lehet megfogni a saját generációján keresztül.Sok szép szín.
  -Na jó,de csak fű alatt dolgozhat nekünk.Tudja az életkor.Viszont lányos pink mellőzve,egyenlőre.Meeting vége,oszolj.


  Farm map.
  Ellentétes a cég érdekével hogy jól járj.
  Szösszenet:
  -A dobozokból a ritka(és a használható) tárgyakat inkább kiveszik mint belerakják.Uri lőszer olaj szóval minden.
  Szedtünk tojást dobozt tököt és nagy tököt masnis dobozt,szóval amit csak fel lehetett venni.Sőt ami be volt fagyva a térképen azt is minden alkalommal megpróbáltam/tuk.Hogy mennyi idő alatt az változó,de a közös bennük hogy ha jól adtak azon változtatás lett eszközölve.Volt hogy magyarázat és indoklás nélkül,de volt hogy adtak.Viszont a lényegen nem változtatott.
  Ha sokat adott akkor hiba és felezzük-tizedeljük-kivesszük,pipa.
  Duplázó nem hat rá,pipa.
  Pet protokoll nem hat rá,pipa.
  Meg ilyenek.
  Csak hát semmit nem tudok röviden leírni.
   
 6. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  Nem egészen értem a problémádat az überrel kapcsolatban. Ha a pajzsot szeretnéd lőni, akkor használj sab-ot utána meg válts másik lőszerrel. Nem igazán ismerek olyat, aki mollyal lő. Én speciell mindig a fúrót használom. Ha külön npc-s lőszer kell, akkor meg tudod venni a job-ot (nem vagyok biztos a nevében), az 3,5x-et sebez npcken és 0,5 uriba kerül.
  Farmolós térkép a darkorbitban? ;D Értelmét vesztené a játék, hisz akkor mindenki ott lenne és ha ott nincs pvp, akkor csak botosok lepnék el az egészet. A másik verzió pedig az, hogy senki nem megy oda, mivel senkinek nincsen szüksége lézerre. A mai napon kapuztam a klánnommal és több mint 600k x2-t szereztem. És ez még nem is olyan sok, mivel kevés időm volt. Ez csak 5-6 hades és 5 zéta eredménye. Ehhez hozzátartozik az is, hogy nem vagyok fullos. 9 drónom van és nem vagyok full havoc, mert az utóbbi 8-9 zétából nem jött dróndesign... Jelenleg 26 lf4-em van és a drónjaim 16-osak. Így hetente kb. 200k urit szedek össze, veszek egy kedvezmény csomagot a prémi mellé és kapuzok.
  Ezt már aránylag kicsi hajóval is el lehet érni. Csak ki kell rakni az első hadest/zétát és onnantól kezdve egyre könnyebb fejlődni.
  A leonovot pedig ma már egyre kevesebb ideig használja egy kezdő, hisz nem sok dolga van lent és ma már könnyebb lf3-at szerezni. Annak idején amikor én elkezdtem, még 5k uri volt az lf2 és örültem, hogy full lf2 voltam. Az lf3-ról álmodni sem mertem :D Akkoriban még lf4 sem volt és csak a-b-g kapuk voltak.
  Nyilvánvalóan van még mit javítani a játékban, de az nem az új design vagy lőszer. A térkép elgondolkodtató dolog, tavaly nekem is volt egy ötletem új térképpel kapcsolatban, szerintem még meg lehet találni valahol az ötletek szekcióban. Ha van kedved, megkeresheted, hátha ad valami ihletet. Nem a legjobb ötletem, vannak hibái...
   
 7. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  Ha gondolod, azt végigolvashatod: http://hu.bigpoint.com/darkorbit/board/threads/riado-tamadnak-a-kalozok-uj-event.115045/#post-857342
   
 8. #HULK#™

  #HULK#™ Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!
  Nagyon nem értek a fórumhoz, mert ritkán használom, viszont ahogy látom, ide is lehet darkorbit ötleteket írni. Nos, nekem rengeteg ötletem van, de lényegében azt írnám le, ami a legújabb :D Én egy olyan elváltozásban gondolkoztam, hogy "Hyper". Ez mit is takar? Ugye 3 fokozat van egy űrlénynél: Alap, Boss, Über. (2009 óta ennyiről tudok) És lehetne egy negyedik nyertes, amely mondjuk a Hyper elnevezést kaphatná. Ez egy keményebb fokozat lehetne az übertől. A megjelenése pedig hasonló az überhez, viszont a fénye nem vörös, hanem fehér lenne. Csak ez már nagyon elit lenne, ezért szerintem így kapásból passzívak lehetnének. Aztán ha támadod, akkor értelemszerűen vissza lő. Tudom, így is manapság sok új lény került be, de nekem nem tűntek valami emberszeretőnek. (gondolok itt most a lila, fertőzött lin-lonra.) Elváltozásban még lehetne annyi különbség bennük, hogy az egész testük ilyen radioaktív fényben ingadozna, illetve pulzálna. Így egy kis félelmet is nyerne belőle néhány játékos :p
   
  -[norisz99_HUN]- kedveli ezt.
 9. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Szevasz. Most tértem vissza , hónapokig nem voltam a Do.-n . Hanyagoltam a játékot. (Mást találtam.)
  Tudod ebben a játékban mindig vanak fejlesztések, de mindig sokaknak nem tetszik. (a megvalósúltak)
  Nem tudom a fejlettségi szintedet, nem bántóan mondom. Anno bekerült a játékba az über inci és a ttöbbi kalóz . Ez akkora felháborodást keltett hogy a do. visszavett a mennyiségéből, mert az első héten annyivolt az über térképen hogy nyugodtan hu..ni nem tudtál a sarokban.
  Egy olyan lény amelyiknek a leküzdéséhez rengeteg idő és lőszer kell, vagy közepes szintü játékost hatótávolságából egy lövésre kilő , nem igazán siker még ha lidérces fényben vibrál.
  A radióaktív fényt nem tudom értelmezni , hacsak nem a radióaktív anyagok UV fényben történő színére gondolsz.
   
 10. Muto98

  Muto98 Járnitanuló

  milyen játékot találtál?:D
   
 11. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Nem tudom, jó helyre írok-e, de lenne egy ötletem!
  Lehet, hogy nem mindenkinek fog tetszeni, de azért megpróbálom felvázolni!

  Nem lehetne azt megoldani, hogy egy adott hajótipúsból akár többet is lehessen beszerezni (desing-ból úgy is van feleslegbe úgy a drónoknál -optikai desing-ra gondolok- mint a P.E.T.-nél sok felesleges..)?
  Beleértve az elit és az olajos hajókat is!
  Nekem pl. az a gondom, hogy van egy nagyon szeretett hajótipúsom, de abban csak 2 konfiguráció, egy hajódesing-el párosul!
  Az a kisebbik gond, ha meg unsz egy hajódesing-ot, akkor fél perc alatt megváltoztathatod, bár ez részemről nem igazán szempont, de már a konfigurációkkal nem igazán ez a helyzet!
  Jól jönne a 2 meglévő konfiguráció mellé még vagy 2 másik is néha, de én jobban preferálnám azt, hogy egy hajótipúsból lenne több és az más-más beállításokkal lenne!
  Természetesen külön felszereltséggel.
  Nem lenne arra szükség, hogy játékközben a hajókat is váltani lehetne, mint a konfigurációkat, de az nálam probléma, hogy ha hajót cserélek, akkor sem a lézerek, sem a generátorok, de még a drónokban lévő desing-ok és fegyverek/generátorok sem mennek a hajócserével együtt, de nem feltétlen akarnék más hajótipúsra váltani, viszont ez, jelenleg csak így kivitelezhető!
  Szerintem, lenne rá kereslet és érdeklődés..!

  Vélemény?
   
 12. -[norisz99_HUN]-

  -[norisz99_HUN]- Fórum ismerője

  hogy mi? olvasom de nem értem. Most több konfigurációt akarsz? Vagy játék közbeni hajó cserét? vagy design cserét gyorsabban?
  kinézet design kéne több? vagy mi?
  1. átviteli rendszer működik szóval a régi goliath diziket mostmár külön hajóval lehet 1 mp alatt átvinni további 10 mp a hajócsere.
  2. hajót cserélhetsz játék közben bármikor
  3. 2 konfigurációban külön designokat állíthatsz be drónokra és pet-re
  4. harcibázison, vagy megbízó bázison cserélgethetsz hajót és felszerelést is+kalóz bázis(ok)
  5. kijelentkezéssel is tudsz designokat váltani
  6.különböző hangárcsarnokok felszerelése is működik csak sok cucc kell hozzá
  Több hasznos dolog nem jut eszembe. csak arra tudok gondolni hogy egy adott pl.:aegis elit hajótípusnál egy arany skinnel te használsz pl.: havocot kiegészítve skull optikai designnal meg peten valami villodzó dolgot is raktál és te a drónokon úgy akarod gyorsan cserélni a dizit hogy ugyan arra az aegis elitre váltasz csak más kinézeti tulajdonságokra?
  HA ez a helyzet akkor játék kezdete előtt pontosan 30 mp-be tellik átrakni a diziket mindenhol. Hajó, drónok, pet.
  további 1 percbe ha ezt 2 konfigurációban használod külön. több konfiguráció... Isten ments így is sok idő az 1v1 mi lenne 4 konfival.
  (Eddig ha elolvastad akkor mondok 1 tippet: ctrl lenyomásával majd egy bal klikk kattintással egyból leszedi a dróndiziket , majd egy shift-kattintás[kijelöli az adott összes dizit] +ctrl-kattintás sorozattal 10 mp re redukálható a fél perces folyamat.) Remélem segíthettem :)
   
 13. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Nem egyről beszélünk!
  Egyébként, nekem másfél év után is elég komplikáltnak tűnik a különböző csere-bere! Hajót váltani valóban tudok, de pl. ha egy Venomra akarok egy Surgeonról váltani, a hajót azt csréli, de a felszereléseket nem! Beleértve e dróndesing-okat is!
  Sok más dolog van, amit (bár hülye nem vagyok) nem sikerült megértenem enyi idő után sem! Van viszont sok dolog, amire nekem kellett rájönnöm magamtól!

  Én arról beszéltem, hogy egy adott hajótipúst (vegyük pl. a Mimesist, Goliath Surgeont, vagy akár a Cyborgot) többször is meg lehessen vásárolni!
  Szerintem nem nagyobb hülyeség, mint az, hogy egy adott P.E.T. desing-t kiforgatni 100-szor a dobozokból úgy, hogy a felesleges 99-től még megszabadulni sem tudsz..!
  Eddig, ha hajót akartam cserélni és a másik hajóm üres volt, akkor a cuccokat ha ugyan úgy akartam a két desing-ba belerakni, akkor először ki kellett irkálnom, hogy melyik felszerelés és drón-desing a másik hajóban hol volt és azt egyenként csak is szigorúan egy állomáson tudtam ugyanúgy megcsinálni! Játék közben nekem a hajócsere csak állomáson vagy egy védett zónában lehetséges, amit ki is ír, nem pedig bármikor és bár hol! De már írtam, hogy a hajót nem is nehéz cserélni (feltéve ha a kedvenceidben be van jelölve), de a cucc nem megy vele automatice!

  Más..

  Ez egy újjabb ötlet a fejlesztéshez, de hogy ez mennyire lesz életképes, nem tudom!

  Az ötlet az lenne, hogy ahogy a hajóba, úgy a P.E.T.-be is lehessen sepromot küldeni a lézerek boostereléséhez!
  Az okot nem írom le, hogy miért lenne hasznos, mert nyilvánvaló, de ha már sepromot nem is, de legaláb promeriumot nem ártana!
   
 14. Tudtommal a seprom hat a petben levő fegyverekre is :)
   
 15. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Nem, nem hat..! Ebben biztos vagyok!
  Nekem van 10 db full 16-os LF-4-ema P.E.T.-ben, de öszesen nem tudnak 15.000-es sebzést adni, ami azt illeti, ezt is csak RSB-75-el..!
   
 16. Lehet, tegyél bele lézerfegyver protokollt, 12 darabot. Az hat rá.
  Mondjuk innen nézve nem is olyan rossz ötlet amit írtál.
   
  SPILLER2 kedveli ezt.
 17. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Megpróbálom! Egyébként már csak onnét is tudom, hogy nem hat rá, hogy amikor a P.E.T. lő, a seprom a hajóban nem fogy! Majd nézd meg! :) Az ötletet köszi, kipróbálom!
   
 18. #HULK#™

  #HULK#™ Fórum-zöldfülű

  Nem vágom ezt a fejlettségi szintes dolgodat. Az ötlet csak egy ötlet, amelyet tovább lehet tervezni, ha valami nem kerek. A radioaktív sugárzás egy vibráló fény jelenségre gondoltam. Az is lehet, hogy a sokak közül csak neked nem tetszik. Rengeteg ötletem van, mint mondottam. Fejlettségi szint alatt mit értesz? Nem szeretek felvágni, de haladó szinten foglalkozom játékfejleszéssel, készítéssel és rengeteg szervert hoztam már létre. Gond nélkül kezelem ezeket. Aztán így rólam ennyit. Én éveket is hagytam ki darkorbit közben 2009 óta, és próbáltam minél ötletesebb dolgokkal előállni. Ha nagyon erős az űrlény szintje, akkor lehet felezni akár a sebzését, viszont az életét többre emelni. Vagy akár fordítva. Vagy néha sebezhetne jóval kevesebbet, akár használhat instabilt. Sok mindennel lehet javítani, hogy izgalmas legyen és ne az a 30 v 1 Hyper űrlény.
   
 19. ®TR•Męhмę

  ®TR•Męhмę Törzsjátékos

  Kedves #HULK#™, Most idetévedtem és , nem szeretném senkinek elvenni a kedvét attól ,hogy előálljon új és jobb ötletekkel de , kíváncsi vagyok és szerintem mondhatom ,hogy kíváncsiak vagyunk arra hogy szerintetek ezek az ötletek eljutnak e felsőbb körbe, ha igen miért ? Várom kedves válaszaitokat ha nem itt másik poszton,vagy platformon.Előre is köszönöm.
  Amit így hozzáfűznék ehhez a fejlesztéshez, ha már ilyen jó vagy talán elmehetnél a BP-hez is :D
  Talán nem csak az értelmetlen színezős/kifestős desingeket kapnánk hanem, ténylegesen azt amire a játékon belül szükség van.
   
  Tan, ANDI1984™ és -={ALAMANDER}=- kedveli ezt.
 20. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  Sziasztok bocsánat ez a téma nem ide tartozik ugymond csak mivel a moderátorok ahelyett hogy segítenének inkább tiltják a topit hogy kérdezni tudjak mivel a suport se épp 100% egy kérdést kérdek válasz enj forum ami használhatatlan tiszta gáz......
  szóval mikor lehet olajat venni urudiumért vagyis rendes pénzért??? Kérem ne tiltsanak ki addig mig választ meg nekm kapom vagyis el tudjam olvasni..