FeketeÖzvegy

Kategória: 'Ki kicsoda? - A játékosok', témanyitó: Ducater*, témanyitás ideje: 4.12.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. csopi111

  csopi111 Fórum ismerője

  Megérdemelted biztos nem viccből bannolt ki :) Jelenleg nincs licenszem vidi készítéshez és még tart a cb-m (30p-ig) de meg lesz a vidi nyugi :)
   
 2. ZORALL

  ZORALL Járnitanuló

  És mikor lesz meg vidi? Ugyanis már türelmetlen vagyok. Most néztem meg egy-két korábbi írásodat, amit eddig nem vettem észre.
  1 A térkép smiley-ra tett említésedre, a válasz: csoportban vagy, és jelet teszel a map mind a négy sarkába. WOWWW
  2 A 4-5re tett említésedre a válasz: egyik fortély, az olyan kapu, ami nem látható sem a minitérképen, sem az űrben, és egy random mapra dob, tapasztalataim szerint legtöbbször a 3-3ra dob, de valószínűleg ez csak véletlen. A másik fortély, hogy ha kimész a sugárzásiba, átkerülsz a másik oldalra, egy idő múlva, ezúttal, állítható: Teleportálsz! :D Ehhez is nagy tudás kellett!

  Továbbá várnám a válaszodat arra, hogy ha "te nem gyűjtögetsz, mint egyesek", vagyis nincs GG-d és "nem tolsz bele urit GG-be", akkor honnan jön az elit? Uriért veszed? :D:D:D:D
   
 3. csopi111

  csopi111 Fórum ismerője

  Max az rsb-t veszem uriért. a többit ki pörgetem de azt nem uriért pörgetem és nem is doboz által szedett gg-ből pörgetem :)
   
 4. ZORALL

  ZORALL Járnitanuló

  Szóval paláztál. Máshonnan GG-t nem tudsz szerezni. :D:D:D:D:D:D:D:D:D Már megint egy tévhitben élő emberke. Pala-pala-pala. Mikor fogjátok már fel, hogy nem éri meg? Na mindegy, a lényeg, hogy hetekig kell palázni, hogy az imént említett dolgok neked összejöjjenek. :D:D:D:D És nem csak úgy bármikor.

  És akkor most elmondom a körforgást, mert már úgysem érdekel, hogy ki tudja, és ki nem. Most aki ezt elolvassa tudni fogja. Énnekem van 30% os leárazásom mindenből, ami uriba kerül. Egy GG 70 uri, leárazás napkor sokkal kevesebb. Nos, én urit tolok Alpha, Beta, Gamma-ba. Ha leárazás nap van akkor pont visszajönnek az urik a kapukból amit beletolok, és még mellé rengeteg elit. Ha nincs leárazás nap, akkor egy kicsit minuszba megyek le, DE a rengeteg elitből simán visszzacubizom az urit, sőt még sokkal többet, és még elit is marad meg. :D:D:D:D Ennyire nem tudott senki se rájönni? Egyébként ha szerencséd van, akkor GG leárazáskor még pluszba is mehetszfel, de nekem nem szokott lenni szerencsém. Persze most, hogy sokkal jobban leárazták a GG-ket, így 39 uri, mostmár biztos, hogy pluszba mennék fel, csak ügye morphi kibannolta a karimat, kár volt visszaírtam neki chaten, de mindegy. :D:D:D
  Videó?
   
 5. csopi111

  csopi111 Fórum ismerője

  pallára csak takarítani járok fel :/
   
 6. lost

  lost Fórum nagymestere

  Azta, ezt a trükköt eddig senki se tudta, jó ötlet volt részedről. :eek: Ja várjunk csak, hogy már évek óta ezt csinálja majdnem mindenki? Na sebaj, majd legközelebb elárulhatsz valami más trükköt is, pl. hogy dobozduplával 2x annyi urit ad a doboz, esetleg más nyalánkságot.
   
  1100101, fapapi, ♥Grand♥ és 4 más kedveli ezt.
 7. KisfiúFeszítővassal

  KisfiúFeszítővassal Fórum-zöldfülű

 8. ZORALL

  ZORALL Járnitanuló

  Na és azt hogy kell? Mivel soha életmbe nem csináltam korábban, csak mostanában próbálgattam, ezért nem vagyok benn jártas, elismerem. Help me please.
  Aztán, ez már nem egy ideillő téma, de ha tippelnem kéne a nevedre: Holicska Bence-re tippelnék. De ha nem te vagy, akkor sorry.
  Meg amúgy érdekelne mellékesen: mi ez Hu1-en? Minden nap vitázol. :D:D:D Persze te dolgod, csak érdekel, hogy miért jó?
  csopi111 te meg ne legyél kiskarival a háttérben, szólalj meg. Tudom, hogy itt leskelődsz fórumon.
   
 9. KisfiúFeszítővassal

  KisfiúFeszítővassal Fórum-zöldfülű

  1. http://kepfeltoltes.hu/151229/K_perny_felv_tel__111__www.kepfeltoltes.hu_.png
  2. http://kepfeltoltes.hu/151229/K_perny_felv_tel__112__www.kepfeltoltes.hu_.png
  3. http://kepfeltoltes.hu/151229/K_perny_felv_tel__113__www.kepfeltoltes.hu_.png
  4. http://kepfeltoltes.hu/151229/K_perny_felv_tel__114__www.kepfeltoltes.hu_.png
  és utolsó: http://kepfeltoltes.hu/151229/K_perny_felv_tel__115__www.kepfeltoltes.hu_.png
  (Ne beszéljünk a Minecraftról, mert majdnem fél éve nem játszottam vele).

  Nem én Bence vagyok. o_O
   
 10. ZORALL

  ZORALL Járnitanuló

  Értem a képeket, de hogyan is hozzam be pont ugyanígy mint te? Az lenne a legegyszerűbb, ha videót készítenél a videóról. Meg annyi még problémát jelenthet, hogy nekem Windows 8.1 es op.rendszerem van, nem Windows 10.
  Azért köszi.
   
 11. 1100101

  1100101 Junior szaki

  Tessék
   
 12. KisfiúFeszítővassal

  KisfiúFeszítővassal Fórum-zöldfülű

  Windows 8.1 és 10 teljesen ugyanaz, csak levették a kezdőképernyőt...
   
 13. ZORALL

  ZORALL Járnitanuló

  Nem azzal van a gond. De mindegy, már néztem pár videót youtube-on, és kezd alakulni a dolog, úgy néz ki, a Bandicam nagyon rossz vinőségben veszi, most nemrég próbáltam action-t, és végre jó lett, ha visszaengednek a nagy karimba (mert gondolom, hogy egy-két nem túl kedves szó, nem ér fel egy örökös bannal), ha minden klappol készítem a videót/videókat.
  Oké nem tudtam, hogy csak ennyi a változtatás a Windows 8, és a 10 között, de köszi.
   
 14. KisfiúFeszítővassal

  KisfiúFeszítővassal Fórum-zöldfülű

  Nem biztos, mert letöltőttem 5 db tört action-t, mind5 le van tíltva, a hamisítás miatt.
   
 15. 1100101

  1100101 Junior szaki

  A nagy karidat simán lehet, hogy örökre zárolták a fórumos tevékenységed miatt. Viszont örülök, hogy lassan megoldódik a probléma, és látunk tőled videót.
   
 16. ZORALL

  ZORALL Járnitanuló

  Nem kisgyerek vagyok, aki egy ilyen beszédtől megilyed. Számomra ez a véleményed nem jelent semmit. A videót meg próbálgatom, de ha tényleg örök bann, akkor egy jó fél évig esélytelen a videó.
  ÖÖÖÖ ácsi. Most akkor, hogy az Action nem jó, akkor mond már el a beállításokat Bandicam-on, mert elég gyérül vesz fel mindent, és már valahogy tényleg meg akarom csinálni, hogy videóval is alátámasszam az állításaimat.
   
 17. 1100101

  1100101 Junior szaki

  Nem azért írtam, hogy rádijesszek, csak leírtam. Nem baj, ha fél év, tudok várni. De örülök, ha összerakod lassacskán. :)
   
  ZORALL kedveli ezt.
 18. KisfiúFeszítővassal

  KisfiúFeszítővassal Fórum-zöldfülű

  Nyugi, az enyém is.
   
 19. ZORALL

  ZORALL Járnitanuló

  És szerinted így kinek van kedve végignézni a videót? Persze megcsinálom bármibe is kerüljön, de akkor már legyen jó, szeretek annak a mondásnak eleget tenni, hogy: dupla, vagy semmi. De persze most sehogy sem lesz semmi.
   
 20. Ducater*

  Ducater* Fórumszaki

  TG, gondolom már várod a videót. Most az volt a tervem, hogy kirakok 2 kuipert, és ha szerencsém van ~500k urit kapok, hozzálövök még 500k-t és kapuzok, amiből jön az elit, aztán az x3omból cubizok, amiből RSB-t, meg EMP-t veszek. Csakhogy az egyik kuiper nem adott, szóval egy kicsit többet kell lőnöm, mint ahogy terveztem, de ettől ne hidd, hogy nem lesz videó. Lesz, csak kicsikét később.
  További jó játékot.