FeketeÖzvegy

Kategória: 'Ki kicsoda? - A játékosok', témanyitó: Ducater*, témanyitás ideje: 4.12.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Csülök[H]

  Csülök[H] Fórum mestere

  Mi köze a videónak a krupierhez, cubizáshoz, urihoz? komolytalan fazon vagy, csak a zöldelés és mögötte semmi
   
 2. Ducater*

  Ducater* Fórumszaki

  Talán az, hogy köztudottan elit kell a vadászathoz (nem x2, mert most csak azom van), amit bizonyos folyamat árán szerzek, és közöltem vele, hogy késlekedik a videó.
  A komolytalan meg inkább rád vall, mivel semmi komoly írásod nincsen csak zöldelés, és nem értél el vele semmit, csak egy újabb vitát szeretnél "kirobbantani", de most közlöm veled, hogy nem fogok túl sok szót hozzád írni ez ügyben. BYE
   
  Ctrl-Alt-Delete kedveli ezt.
 3. Csülök[H]

  Csülök[H] Fórum mestere

  Semmi vita nincs, egyszerűen elodázod a nagy tudásod nyílvánosságra hozását mindenféle indokkal, ez egy ekkora tudású játékostól mint te simán szánalmas, többet törődnél a játékkal mint a rendszeres hozzászólásaiddal minden témában jobban járnál te is de legfőképpen mi (hozzátenném nekem/nekünk van fent videó a jútubon) egyébként nem tudtam hogy videóhoz elit kell bocsánat
   
 4. Ducater*

  Ducater* Fórumszaki

  Szóval akkor menjek x2vel vadászni, és azt tegyem fel? :D:D:D:D Sírok rajtad.
   
 5. Ducater*

  Ducater* Fórumszaki

  A kuiper jutalomból amit kaptam, még 2 kuipert kiraktam, de puszira, mert egyik sem adott fődíjat. Na jó, a 11 én érkező havi pénzemből visszarendelem ezt az urit az biztos.

  Na csak hogy ne legyen sok hszem, most már szerkesztek. Kitettettem még egy KUIPER-t ami visszaadta az urit. :)
   
  Utoljára szerkesztett: 9.1.16
 6. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Hagyd, semmi értelme! Tudod, miért.
  Nem gond, tudok várni. De minek raksz kuipert, nem ad olyan százalékban urit, hogy megérje? Rakosgasd az első 3 kaput, gondolom van kedvezmény csomagod meg prémid, pörgesd vissza.

  200k uriból így simán összeszedsz 200k x4-et, az meg már elég, hogy összehozd a videód.

  Egyébként - ahogy Csülök írta - nem csak vadászós videó létezik. De még azt is csinálhatsz simán, csak ne egyedül.
   
 7. Ducater*

  Ducater* Fórumszaki

  "nem csak vadászós videó létezik. De még azt is csinálhatsz simán, csak ne egyedül."
  WHAT?
  Tudod, az a helyzet, hogy ezelőtt még életembe nem toltam kuipert, nem tudtam, hogy milyen arányban adja, de most 6/2 nem valami jó, el is vitte minden urimat, de megvan már a megoldás, hogy mit csinálok, (először is rendelek egy kicsit :D ), aztán mivel a cubi mostanában eléggé necces, megpróbálok napi 100k urit kihozni lin, lonból. Ja és a kuiper (a hetedik) már 89 részen van, azért azt kiteszem, még ha nem is adja a fődíjat, akkor is jól járok vele. Amúgy, most már tényleg kiírhatná a %-ot a BP. Mert őgy ki lehetne számolni, hogy miből, mennyit, hogyan, mint stb. éri meg. Így kénytelen az ember több százezer urit beleáldozni, mire megtapasztalja a dolgokat. :eek:
  Én úgy vagyok vele, hogy ha már videót csinálok, legyen EMP-m, RSB-m is dögivel, az bizony nem kevés különkiadás. ;)
  További jó játékot! (Türelem rózsát terem. :rolleyes: )
   
 8. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Várok, várok. :) Amit nem értesz, az pedig elég világosan van megfogalmazva. Első fele: nem csak vadászós videó létezik. Ezen mit nem értesz?
  Második kicsit átfogalmazva: vadászós vidit is csinálhatsz x2-vel, csak akkor érdemes tartani emp-t, ish-t meg pár barátot magadnál / magad mellett közben. :)
   
 9. Ducater*

  Ducater* Fórumszaki

  Tudod, az a helyzet (akik a játékban ténylegesen a barátaim, [inkább barátom] és jönne amikor csak kérném, az nem tudja azokat a technikákat amiket szükséges, valamint a tesómat tudnám még hívni, de szeretek egyedül vadászni), hogy egyedüli vadászat lesz az biztos. Azt meg tudom, hogy nem csak vadászós küldi létezik, de úgy sejtem, hogy te olyat akarnál elsősorban látni tőlem. ;)
  Ha viszont EMP-m, meg ISH-m van, akkor meg esélytelen, hogy alacsony szintű vadászat kedvéért elhasználnám. o_O:cool:
  Valamint erősen filózom, hogy dupla boosterre, is gyűjtsek urit, mert akkor életemben először, minden a rendelkezésemre állna. Eddig mindig volt minimum 2 fontos tárgy ami hiányzott.
  Szép napot. :)
   
 10. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Ahogy gondolod. De 1-1 dolog hiányában pont, hogy rákényszerülsz olyan "technikák" használatára (futás? :D) amiket amúgy kevesebbet használnál.

  Jan. 18-tól hitac van, ott is tudsz vadászni pl. Meg amúgy is ahogy írtad, neked elég 5 perc egy 5 perces vidihez, szóval gyorsan meglesz. :)
   
 11. Ducater*

  Ducater* Fórumszaki

  Hitacnál szeretek a legjobban vadászni, remélem össze tudom hozni a dolgokat addigra, bár akkor eléggé hajtanom kell, pláne, hogy most már suli+gyakorlat+alvás+evés, ivás, tisztálkodás közbejön.
  Az utóbbi 1-2 órában próbavideókat csináltam, csak hogy kitapasztaljam az alap dolgokat a movie makerben. Azonban vannak olyan dolgok amiben nagy hasznát venném a segítségednek. Pl.: miután lementem a videót, melyik mappába teszi bele, ugyanis a Vegas Pro 11 be nem tudom beletenni. Továbbá szeretném, ha az alap dolgokat elmondanád, mert nagyon nehéz kitapasztalgatni, eddig életembe csak a paint-en dolgoztam, akkor is csak prt sc sysrq képet mentettem el. Amit eddig tudok: Videó közben írogatni, ami meg is jelenik, áttűnéseket/animációkat létrehozni 2 videó közé, valamint le tudom venni a hangját :D , ja és még tudom gyorsítani, meg lassítani a videót, persze azt nem, hogy helyenként gyors, helyenként lassú legyen. HELP PLEASE
  Ma ki akarom tapasztalni az alap dolgokat, holnaptól meg már gyűjteni az urit ezerrel.

  "rákényszerülsz olyan "technikák" használatára (futás? :D) amiket amúgy kevesebbet használnál."
  Áhh. Vegyük a pala huntingot. Alap, hogy (nem az egykét kósza, akik ingyen zsebbe jönnek) minimum 3-4 fős csopikban mászkálnak, és amint megtámadom az egyiket, már vonzza oda a többit, mint egy mágnes.
  Továbbá, ha egy aránylag jó/tapasztalt pvpssel összeakadok, akinek jobb a hajója, és felszerelése is van. Manapság már elég sokan full 16 hajóval rohangálnak.
  És ha mondjuk aegisbe jön (minimum 1 ) akinek nagyjából szintembeli a hajója, és még pvp-zni is tud,....... Szóval, azért ezek odavágnak, úgyhogy a futás+pettel vacillálás szerintem nem fog lemaradni.
  DE
  Nem mindenki ilyen, pl tegnap közelharcban egy alezredes gólit lelőttem, semmi pluszolással, csak Sepi+UCB volt, ő meg minden krix-krax akármicsodát nyomott, bár elég bénán kezelte.

  Várom a válaszod.
   
 12. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  A vidiszerkesztésre: szerintem bőven elég, ha raksz alá zenét, meggyorsítod, és a vágások közé raksz effekteket. Legalább látszani fog minden. Egyébként minden, amire kíváncsi vagy, fenn van a youtube-on, sokkal precízebben, mint ahogy én azt leírnám ide.

  Tapasztalatom szerint nagyon kevés a valóban harcolni tudó játékos, szóval ha egy olyannal összeakadsz és nincs meg mindened, max elfutsz. De a többit simán lelövöd (hacsak nem valami ikülönleges szerveren játszol, ahol mindenki fullos és jobb nálad, de a leírásodból az derül ki, hogy nem).
   
 13. Ducater*

  Ducater* Fórumszaki

  Nagyon nem érted a kilengéseket. Valakinek a tudása 10es, valakinek nullás. Nagyon változó, hogy kikkel találkozok össze, előre nem tudom megmondani. Egyébként tovább tapasztalgattam, most már majdnem minden megy.
  Szép estét!
   
 14. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  De értem, de akinél jobb vagy, azt le tudod ütni kis hátránnyal is, és mivel ugye mindenkinél jobb vagy, bárkit le tudsz ütni ish vagy épp emp nélkül :) Nem tudod megmondani, de ha ismered a szervert, tudod ki is az, akivel épp összefutsz, el tudsz menekülni ha kell. :)
   
 15. Ducater*

  Ducater* Fórumszaki

  Nos helyzet: amit a KUIPER kapukba toltam GG, abból jött egy kis UCB, beküldtem sepit, és nyomtam egy kis huntingot palán, de pechemre sokan voltak, így én is pukkantam, plusz szétlaggolt a gépem, de azért csináltam videót. És becsüld meg, mert 5 órát ba**akodtam vele. Most írja azt ki, hogy "feldolgozás alatt". Ha végleg felkerül, küldöm a linket.

  Ezt írja ki jelenleg: A folyamat a vártnál több időt vesz igénybe. Videód várólistára került, és feldolgozása a lehető legrövidebb időn belül megtörténik.

  Oké megvan a vidi.
  Bár most sokszor pukkantam, pl ha lenne EMP-m kb egyszer se pukkantam volna, de mindegy. Amúgy csináltam egy sokkal jobb videót, de mivel nem volt hely letöröltem a vidiket a Bandicamról, és a Movie Makerbe is eltűnt :( . Nem baj ez a vidi már fel lett téve:
   
  Utoljára szerkesztett: 10.1.16
  tg90000_2 kedveli ezt.
 16. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Megbecsülöm, de ha már nálam képes voltál szóvá tenni azt, hogy kattintással váltok drónformát...

  -Először is: 2x sikerült elfutnod pusattal, fúróban harcolsz pusattal ami szintén öngyilkosság.
  -De a fő probléma, hogy 1-2 15 mp-es részt kivéve nem láttam harcot. Te lőttél valakire, aki vagy visszalőtt, vagy nem. Aztán elkezdtek lőni és lelőttek. Ezt játszottad el baromi sokszor, és többször haltál, mint ahány hajót leszedtél.

  Remélem a második rész jobban sikerül, és esetleg harcolni is látlak, nem csak lövöldözni. :)
   
 17. Ducater*

  Ducater* Fórumszaki

  Miért lenne öngyilkosság fúróba pusattal? Ha kiszámolod, hiába lőnek mollyal, nem fognak hamarabb lelőni. Egyébként néhány helyen, ahol gondoltam, hogy nem lőnek vissza átnyomtam fúróba. Amúgy szívbe indítok alapból, és a többit tudod......
  Igen, látod, most jelenleg nem az elfutáson volt a hangsúly, mivel kifogyott a petből elég hamar a benzin :oops: . Szóval a pettel lövetés kapásból offos volt. Így az elfutásnak sincs semmi értelme, ha le akarod lőni a másikat.
  Továbbá, én előre nem tudtam, hogy milyen harc lesz, beállítottam a videófelvevőt, és vette,... ennyi. Ha 1-2 15mp-s harcot láttál, akkor most csináltam volna 15-30 másodpercesre a videót?
  "többször haltál, mint ahány hajót leszedtél." o_O Ez túlzás.
  És csak megsúgom, hogy mindenki aki készíti a videókat elpukkan, max csak kivágja, hogy ne nézzék bénának. Én legalább beletettem azt a részét is, ahol kilőttek. Egyébként meg ritkán vannak ennyien palán, és ritkán lőnek le ilyen "sűrűn".

  A következő videó remélem én is, hogy jobb lesz.

  "2x sikerült elfutnod pusattal"
  Látod mennyit ér az EMP? Ha lett volna kb egyszer sem lőnek le.
  Valamint,... te is mondtad, hogy a gyorsítás kiszedi a laggokat, szóval annál jobban laggoltam, mint amit te láttál, mert gyorsítva van a videó. Pl egy formáció váltás, meg konfi váltás 2-3 másodperces laggot eredményez. Tovább nem sorolom.

  Egyszer szeretném látni, hogy ilyen alezredes-ezredes rangú hajókkal csatázol, úgy hogy egyedül vagy. :D Tudom, hogy nem kenyered az egyedüllét, de ha egy mód van rá, kérlek csinálj ilyen videót. Ha hozzáférhető lesz, én is egyszer felveszek egy csapatos fightot, A KEDVEDÉRT.

  Jó játékot.
   
 18. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Fúró: Mert belőnek alá, és az életedet sokkal lassabban tudod feltölteni ha elfutnak + nem tudod visszasabolni.

  Elfutás, vágások: mások kivágják, mert 5-6 perc (valós idő) 1 halál. Azt ki lehet vágni. 1 kill 1 halált nem lehet. Ezredesek ellen egyedül. Minek csinálsz olyat? Ez a te hibád. Olyan helyre mész (pallán pl. 100% számíthatsz erre) ahol hemzsegnek a hajók, és úgy, hogy nem tudsz futni?
  Mehetsz máshova is harcolni, ahol nincs ennyi, és ilyen erősségű ellen. Te választod meg, hogy harcolsz. Ha nem tetszik a helyzet, elmész. Illetve nagyjából tudod mire számíthatsz és hol.

  Azért laggolsz ennyire, mert full grafon játszol, drónokkal stb. Ez elég nagy butaság. És valószínűleg nem fogsz látni, mert én abból a helyzetből inkább elfutok, és kivágom a videóból általában. Az ilyen harcot nem lehet sok futás nélkül, az pedig élvezhetetlen. Mármint ha sok, sokkal erősebb rád támad.

  Nekem nem fontos, hogy csapatos harcot felvegyél, egyelőre az is elég, ha téged látlak harcolni. És nem csak lőni és esni.

  Ja, azért leírom, pallán eu2-n én úgy vadásztam, hogy az aknamezőben csináltam egy ddm mezőt egy lyukkal, vagy lentről, álcában a szélén lévő hajókat lőttem ki, és utána simán elmenekültem. Sokkal gyengébb hajóval. És működött. (mostmár sokkal kevesebben vannak, talán a botos kevesebb, én is erősebb vagyok, be tudok menni darálni)
   
  ♥Grand♥ kedveli ezt.
 19. palacsintah

  palacsintah Utánpótlás-írogató

  Hát most azzal volt elszállva az ürge hogy ő mennyire pro ebben a gameban aztán a játékban a skillt szerintem nem abban mérjük h mennyit lősz meg milyen a hajod hanem hogy jókor nyomod el Xy-t meg jókor váltasz drónformát meg jóra és jó helyzetben a vidiben kb 1x sem sikerült ha meg igen akkor "enyhe" fáziskéséssel :D
   
 20. Ducater*

  Ducater* Fórumszaki

  Ez egy játék. Mindenki úgy játssza a játékát, ahogy akarja. Én egyedül, te csapatban.
  Igen fogom, és elmegyek. Vagyis, hogy csak elmehetek, ha akarok.
  Nem full grafon játszok, hanem minimumon, csak a drónok vannak bent.
  "Mármint ha sok, sokkal erősebb rád támad." Oké. Akkor van ez a másik kommentező, aki fikáz. Szóval sok, sokkal erősebb rám támad (a videóban látható), ő meg, hogy így esek, azt annak veszi, hogy rossz vagyok. Gratula. Tényleg. Csak megsúgnám neki, hogy ha 3-4-5en odajönnek, és lelősz egyet, és úgy esel, az még dicsőség, nem szégyen. Sőt, ha kétszer pukkansz, és egyet ölsz: az is dicsőség. Mármint az átlaghoz képest.
  Enyhe fáziskésés? Ha olyan laggod lenne mint nekem, te jelölni nem bírnál, nem, hogy drónformikra figyelni. Mivel fel van gyorsítva a videó, ezért a legtöbb laggot nem észeleled, de hidd el 8-9 FPS-el te se tudnál mit kezdeni. Sőt szerintem te amúgy se tudsz mit kezdeni.

  Ja és hiába estem, mégis mindig MINIMUM egyet magammal vittem.

  Ja és TG: ki akarja lesabozni? Ritka az amikor sabra kényszerülök, és akkor sem szokott a hpval gond lenni. De ha minden kötél szakad, 30% nál max átnyomom a rákot (ha szükséges). ÉS most akkor nézzük csak meg az előnyét: molyba hiába sebzek 5%al nagyobbat, a pajzsomból ugyanúgy vesz le, bár igaz, hogy szoktam használni, de a fúró meg 20%ot ad, amivel időt nyerek, és hamarabb lelövöm.
  De hogy még világosabb legyen: 5% al többet sebeznek életre, de 20% al hamarabb lövöm le. Szóval ő nyer 5%időt, én meg 20%ot. És mint mondtam: ha még van annyi pajzsom, hogy megérje védeni a hp-t: akkor RÁK. Annyi, meg egy bambi.
  Valamint, ahogy erősödik az ember, már megteheti, hogy techeket is bevet harc közben. Már így is megállja a helyét az, amit mondtam, de ha még mellé Energiatranszfer is társul, az még jobb, abszolút nem kell az ellenfél moly formája miatt aggódni. És egy ilyen tech 15 percig tart, szóval, amikor csatázol, benyomod, és kész. A tesóm is most csinál (uriból) 29 Energiatranszfert. Szóval, már most is jó a fúró, később meg még jobb lesz. Ja és a Harci Javító robotról nem is beszéltem. Nekem pl 3 tech helyem van, ezt a kettőt megcsinálom, meg még lazán van egy szabad hely arra amire akarom.

  Amit még mondani szeretnék: RELAX. Ne kezdődjön megint egy vita, mert, nem szeretnék újabb bannt kapni vita miatt. És gondolom ti sem. Most vettem a fáradtságot, és leírtam a dolgokat, de ne kényszerítsetek arra, hogy vitázzak, hanem gondoljátok végig amit írtok, és aztán írjátok.

  Szép napot.