Felforrósító P.E.T. kiegészítő

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: HU-Taurus, témanyitás ideje: 28.9.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  kép_2022-09-27_161103901.png

  Felforrósító P.E.T. kiegészítő


  ****************************​

  Ösvényt perzselhetsz, felizzíthatod a tejutat az új P.E.T.-felszerelésekkel, amelyek a magasabb HEAT-szinten még erősebbek lesznek! Emellett újdonságként érkezik a felforrósító szint a meglévő berendezésekhez.
  • Ezzel a frissítéssel bemutatjuk a P.E.T. ellenségbemérő fejlesztését – amely a közösség kérése alapján a jobb használhatóság érdekében történt. Az ellenségbemérő az ellenségeket mostantól ábécésorrendben rendezi.
  • Szintén bemutatunk új P.E.T.-felszereléseket, köztük egy új P.E.T.-fegyvert, egy új P.E.T.-generátort és egy új P.E.T.-berendezést.
  • Ezen felül szintén bevezetünk egy új „felforrósító” szintet – az X-et, amelyet néhány P.E.T.-berendezéshez szerezhetsz meg. Ha a P.E.T. magasabb HEAT-szinten van, az X szintes berendezés jobban fog teljesíteni.
  A P.E.T. kiegészítő erősebbé teszi a korábbi P.E.T.-berendezéseket, kibővítve a játék stratégiai lehetőségeit.

  ****************************

  További információk a GYIK oldalán: [Felforrósító P.E.T. kiegészítő – GYIK]


  A DarkOrbit csapata