Flash player megszűnése

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: Leeroy, témanyitás ideje: 16.1.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Leeroy

  Leeroy S-Moderator Team Darkorbit

  Sziasztok!
  Szeretnénk egy kis összefoglalót adni arról, hogy a Bigpoint mit tervez a játékaival a Flash Player megszűnését követően.
  Miközben a Farmerama Unity platformra történő migrálása már a végső fázisában van, úgy döntöttünk, hogy ugyanezt a technológiát alkalmazzuk a DarkOrbit és a Seafight esetében is. Ennek megoldása viszont időt vesz igénybe, ezért közép- és hosszú távú megoldással is számolunk.
  Középtávú megoldás:
  Talán már észrevettétek, hogy a DarkOrbithoz és Seafighthoz is letölthető kliensprogram van készülőben. A kliens lesz az átmeneti megoldás, amely garantálja, hogy ezek a játékok játszhatók maradnak, amikor a Flash Player megszűnik, de a Unity változat még fejlesztés alatt áll, és még vethető be élesben.
  Hosszú távú megoldás:
  Ahogy már fent említettük, úgy döntöttünk, hogy ugyanarra a technológiára váltunk, amelyre a Farmerama átültetése is folyamatban van: Unityre.
  Pozitív tapasztalatokat szereztünk a Farmerama migrálása során, amelyek meggyőztek minket arról, hogy a Unity a megfelelő technológia a jövőre nézve. A Unity, mint jövőálló technológia lehetővé teszi számunkra, hogy a Farmeramát, a DarkOrbitot és a Seafightot magas minőségben tartsuk fenn, és izgalmas új tartalommal lássunk el titeket, biztosítva, hogy az elkövetkezendő években is élvezhessétek ezeket a játékokat.
  Ne felejtsétek, hogy ezeket a játékokat egy új technológiára ültetjük át, és nem egy teljesen új játékot fejlesztünk. Ez garantálja, hogy a játékmenet és a grafikus megjelenés nem fog változni, és persze böngészőben játszható marad. A legjobb esetben a migrálás végeztével semmit sem fogtok észrevenni a játékban.
  Köszönjük a figyelmet, és reméljük hogy viszontlátunk a játékkliensben, illetve később a Unity platformon.

  A Bigpoint közösségért felelős vezetése
   

Az oldal megosztása