Folyton megszakad a kapcsolat 2-3 percenként, sőt van hogy be se tölti a START-ot.. Mi lehet a gond?

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: T3TIC, témanyitás ideje: 6.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. T3TIC

T3TIC Utánpótlás-írogató

Sziasztok :) Az lenne a problémám hogy nemrég még maga a játék sem jött be, minden sötét volt amint beléptem aztán csináltam vmit a flash playerrel és jó lett.. Nos a kezelő menü (hangár, üzlet, árverés stb..) az jó is lett.. Először azthittem hogy a játék is rendben van mert az első fél órában hibátlanul ment, de aztán egyszercsak nem tudtam semmit csinálni, éppen egy lont lőttem de én is meg a lon is megálltunk úgy ahogy voltunk és akárhova mentem a képen láttam hogy mozgok de a minimap és a védelmi szerint még mindig a kapuban álltam a lon mellett... Először azt gondoltam csak egy sima lagg, újraindítottam a gépet beléptem újra és kb. azóta minden belépésnél 5 percet megy normálisan aztán detto mint 3-4 sorral feljebb írtam..De olyan is van hogy be sem tölti a START-ot.. Szerintem lehet hogy az a gond hogy az Adobe reader és a PDF viewer pluginokat nem tudom egyszerre aktiválni, vagy az egyiket vagy a másikat engedi csak... Ez szerintem már nem csak sima lagg mert már 2 napja csinálja és nem tudok tőle játszani :( alig hogy egy lonra jut idő mielőtt ki kell lépnem és be újra. Jah még vmi, a laptop amin jelentkezik a probléma vadiúj, alig 1 hetes ha ez jelent valamit..
    U.I: Minden böngészőn csinálja és ha újratelepítem őket akkor is szóval ezeket ne írjátok

2. Csereros

Csereros Fórumfelvigyázó

Minek nyitottál ezért topicot?
    Feltehetted volna a kérdésed ide:
    http://hu.bigpoint.com/darkorbit/board/forums/kerdesek-es-valaszok-kezdoknek-es-haladoknak.352/

De akár ide is:
    http://hu.bigpoint.com/darkorbit/board/threads/koetetlen-csevej.67768/

sajt kedveli ezt.
  3. T3TIC

T3TIC Utánpótlás-írogató

Rendben köszi, akk felteszem oda..:)

4. sajt

sajt Fórum nagymestere

Ez nem gyakorikerdesek.hu, itt vannak külön összefogó témák amibe lehet kérdezni/beszélni erről is arról is, a téma keretén belül. Mint amilyeneket csereros is linkelt... Nem kell mindennek új téma.

5. T3TIC

T3TIC Utánpótlás-írogató

Ok. Már kiírtam oda ahova mondta csereros

6. Ðiαмσиd

Ðiαмσиd Fórumelemző

A választ megkaptad (legalábbis arra, hogy hol kérdezz), témát zárom.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.